Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Χαροπαλεύει Στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς Κύπρου μετά από ατύχημα με Steyr

- Φοβερό ατύχημα στο 211 τάγμα πεζικού
- Στο χειρουργείο δίνει μάχη για τη ζωή εθνοφρουρός
- Χτυπήθηκε και καρφώθηκε στον τοίχο από βαρύ όχημα μεταφοράς προσωπικού

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει αυτή τη στιγμή, νεαρός Λοχίας, ο οποίος διακομίστηκε στις δεκάμιση το πρωί στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με κατάγματα σε όλο του το κορμί και ρήξη νεφρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.com.cy, ο Λοχίας Γιώργος Χρυσάνθου,  που υπηρετεί στη στρατιωτική μονάδα πεζικού 211 στη Λεωφόρο Προδρόμου, ενώ βρισκόταν δίπλα από την πύλη του στρατοπέδου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτή τη στιγμή από τη Στρατονομία, χτυπήθηκε με απίστευτη βία από όχημα μεταφοράς προσωπικού, τύπου Steyr, και σφηνώθηκε σε τοίχο απο το βαρύ όχημα της Ε.Φ.

Αμέσως μετά το φοβερό ατύχημα, έντρομοι οι μόνιμοι και κληρωτοί που βρίσκονταν στη σκηνή, έσπευσαν σε βοήθεια και κατάφεραν μετά απο προσπάθεια να μετακινήσουν το όχημα που τραυμάτισε κρίσιμα τον  18χρονο.

Στη σκηνή έφτασε ασθενοφόρο το οποίο διακόμισε τον εθνοφρουρό  στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου εισήχθηκε  αμέσως στο χειρουργείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο πλευρό του έσπευσαν συγγενικά του πρόσωπα, καθώς και ο Υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου.
ο οποίος έχει ήδη δώσει οδηγίες για τη διεξαγωγή έρευνας, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο Λοχίας.
ΠΗΓΗ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου