Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ποινικές διώξεις σε Κυπατζήδες - Η ΚΥΠ/ΕΥΠ είναι η πιο βρόμικη υπηρεσία του ελληνικού κράτους


Τον Απρίλη του 2013 το περιοδικό “Hot Doc” κυκλοφορούσε με ένα πολυσέλιδο κείμενο που υπέγραφε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης και το τιτλοφορούσε «Πληρωμένα συμβόλαια-Ολο το σχέδιο εξόντωσης του Κ. Βαξεβάνη».  Το πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ), έκανε λόγω ότι στην χώρα μας «ανθίζει ένα παρακράτος που ποτίζεται από κυβερνητικό χρήμα και απλώνει τις ρίζες του στην κοπριά του μιντιακού συστήματος..».
Αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το δημοσίευμα θα σας φανεί σαν σενάριο αστυνομικής ταινίας. Κυπατζήδες, δημοσιογράφοι, εκβιαστές, όλος ο «καλός ο κόσμος» ένα κουβάρι αφού «τα λεφτά είναι πολλά. Μπίζνες, τράπεζες, μίζες, μαύρο χρήμα…» όπως αναφέρετε στο άρθρο του Κ.Β.

Η εξέλιξη, λοιπόν αυτής της υπόθεσης είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Όπως διαβάζουμε σήμερα στο «Κουτί της Πανδώρας» οι δημοσιογράφοι του περιοδικού Hot Doc στην δημοσιογραφική έρευνα που πραγματοποίησαν συγκέντρωσαν στοιχεία ικανά ώστε να ασκηθούν διώξεις στον πράκτορα της ΕΥΠ και πρώην διευθυντής κατασκοπείας, Κώστα Αγγελάκη και στον συνεργάτης του, Σοφοκλή Κουκουλίτσιο, οι οποίοι είναι, σύμφωνα με την Εισαγγελία Αθηνών, οι ηθικοί αυτουργοί για το σχέδιο ηθικής και βιολογικής εξόντωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ακόμα μια φορά δηλαδή επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας ότι η ΚΥΠ/ΕΥΠ είναι η πιο βρόμικη υπηρεσία του ελληνικού κράτους.  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου