Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ασύλληπτο το "πάρτι" μίζας και διαφθοράς με όχημα τις ΜΚΟ


Είναι ασύλληπτο το πάρτι που έκαναν τα λαμόγια των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που .. «πρόσφεραν τα φώτα» τους  για να υπάρξει «διάδοση του Χριστιανισμού στην Βόρεια Κορέα»,  «για την εκπαίδευση συνταγματολόγων στο Ιράκ»  για την μελέτη του χρώματος του μπαρμπουνιού,  …
Είχαν όμως και έμπνευση τα «τσακάλια» που έστηναν τέτοιες οργανώσεις «μάσας» όσο αφορά τα ονόματα που τις έδιναν. Από τον «Σύλλογο Ονειροπόλων» μέχρι το «Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων», υπήρχε ένα ατέλειωτο πάρτι μίζας και διαφθοράς που είχε στηθεί με τα χρήματα του ληστρικά φορολογούμενου ελληνικού λαού.


Μέχρι τώρα παραμένει απροσδιόριστο το ποσό που κατέληξε στις τσέπες ημετέρων από τα υπουργεία Εξωτερικών, Υγείας και Πολιτισμού. (Μόνο για τις χρηματοδοτήσεις του ΥΠΕΞ στις ΜΚΟ κυκλοφόρησαν κάποια στοιχεία. Δημοσιεύτηκαν χτες στο «Ποντίκι» και είναι η εικόνα που παραθέτουμε).

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι μπορεί να διαβάζουμε και να ακούμε πάρα πολλά από δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων ότι «θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο». «θα αποδοθούν ευθύνες», μπλα μπλα … σε όσους θησαύρισαν με όχημα τις ΜΚΟ, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί.
Μπορεί σήμερα οι πολιτικές σκοπιμότητες των κομμάτων της συγκυβέρνησης να εξυπηρετούνται βάζοντας στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ανακαλύπτοντας ξαφνικά τη "σκοτεινή δράση" συνεργατών και συμβούλων του, ειδικά κατά την θητεία του στο υπουργείο εξωτερικών. Μήπως όμως και κατά την πενταετία της κυβέρνησης ΝΔ δεν συνεχιζόταν η ίδια φάμπρικα;

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι "δεν έσπασε το κακό σπυρί" των ΜΚΟ, όπως ακούσαμε να μας λέει αριστερός πολιτικός και τώρα θα ζητηθούν ευθύνες από τους εμπλεκόμενους.

Εμείς κρατάμε τις αμφιβολίες μας. Δεν είναι μόνο ότι σ’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο «έμμεσα είτε άμεσα εμπλέκονται κορυφαία στελέχη των δυο κομμάτων που κυριάρχησαν στο πολιτικό σκηνικό τα τελευταία τριάντα χρόνια», όπως έγραψε το «Ποντίκι».
Είναι γιατί γνωρίζουμε, επίσης, ότι  για μια ολόκληρη οκταετία, σέρνεται στα εισαγγελικά συρτάρια η έρευνα για την αμαρτωλή «ιερή» ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» του παπαδαριού.  (Διαβάστε αυτή την αναλυτική μας ανάρτηση).

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί όταν ξεφουσκώσει αυτός ο επικοινωνιακός –απ’ την πλευρά της κυβέρνησης- θόρυβος. ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου