Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο “κόκκινος Πάνος” και τα “γιούχα” στη Σχολή Ευελπίδων

Ο “κόκκινος Πάνος” και τα “γιούχα” στη Σχολή Ευελπίδων
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος έχει τον τρόπο του να κάνει …άνω κάτω εκδηλώσεις και τελετές. Το απίστευτο κράξιμο που έφαγε στο Μέγαρο Μουσικής ως υπουργός Πολιτισμού δεν ήταν το πρώτο. Στο πέρασμά του από το υπουργείο Άμυνας είχε δυο μεγάλες στιγμές.

Η πρώτη ήταν η εισβολή των εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο που ανέδειξε και τον αρχηγό Κωσταράκο,πρώτο αρχηγό στην ιστορία των ενόπλων δυνάμεων που εμφανίστηκε με ντουντουκα.
Η δευτερη ήταν η τελετή παράδοσης παραλαβής του Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνη ,στον Αθανάσιο Τσέλιο ο οποίος με τη σειρά του παραδίδει μεθαύριο. Ο Γκίνης είχε κάτσει στην καρέκλα του αρχηγού μόλις οκτώ μήνες. Αρνήθηκε να αποστρατεύσει τον κόσμο που του ζήτησαν και τον έστειλαν σπίτι! Οι συμμαθήτές του από τη σχολή Ευελπίδων πήγαν την ημέρα της τελετής και έκραξαν τον “κόκκινο Πάνο”. Γι΄αυτο και τώρα οπως αποκάλυψε το armynews είχαν τη φαεινή ιδέα από το ΓΕΕΘΑ να γίνει τελετή στο Πεντάγωνο! Μετά από τα δημοσιεύματα και το “κράξιμο” ανακάλεσαν και τελικά ο Τσέλιος θα παραδώσει καθήκοντα στη Σχολή τη Δευτέρα στις 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου