Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ισραηλινοί πολίτες κατηγορούν το Ισραήλ για γενοκτονία (και προσφεύγουν στον ΟΗΕ)

 Η ομάδα Boycott from within (Μποϊκοτάζ εκ των έσω) έστειλε την παρακάτω επιστολή στο Γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του ΟΗΕ για την πρόληψη της Γενοκτονίας. Παροτρύνουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο στο http://www.un.org/en/preventgenocide/adviser/contactform.asp?address=1.
Μπορείτε να στείλετε την παρακάτω επιστολή.

Αγαπητή κυρία/κύριε
Είμαστε πολίτες του Ισραήλ που αντιτιθέμεθα στις πολιτικές αποικιοκρατίας, κατοχής και απαρτχάιντ της κυβέρνησής μας εναντίον του παλαιστινιακού λαού και στις πράξεις της που μπορεί να ανέρχονται σε γενοκτονία. Σας γράφουμε μετά από 13 ημέρες μιας συνεχιζόμενης σφαγής, που διαπράττεται από το Ισραήλ στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας. Καθώς ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει, τώρα είναι στους 400 νεκρούς και 3100 τραυματίες. Ο ΟΗΕ έχει διακηρύξει, μέσω της UNICEF, ότι το ένα τρίτο των θυμάτων είναι παιδιά. Καθώς γνωρίζετε πολύ καλά, αυτής της σφαγής προηγήθηκε μια μαζική ισραηλινή βία και πολιτικές διώξεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης εκατοντάδων επονομαζόμενων «προσκείμενων στη Χαμάς» αντρών και αγοριών. Στο μεταξύ, ισραηλινοί όχλοι βγαίνουν εκτός ελέγχου στους δρόμους των πόλεών μας, φωνάζοντας τα ανατριχιαστικά συνθήματα «Θάνατος στους Άραβες» (όπως και το «Θάνατος στους αριστερούς»).
Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός, ιδιαίτερα κατά το διακηρυγμένο από τον ΟΗΕ «έτος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό», ότι δύο παρόμοιες σφαγές έχουν ήδη διαπραχθεί από το Ισραήλ στο σύντομο διάστημα των έξι ετών, ότι η Γάζα πνίγεται υπό την ερμητική ισραηλινή πολιορκία, ότι το Ισραήλ διαπράττει μια συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση εναντίον του ιθαγενούς λαού της Παλαιστίνης από το 1948 και μέχρι σήμερα, ότι το Ισραήλ πιστεύει ότι μπορεί να εξολοθρεύει εκατοντάδες Παλαιστίνιους στη Γάζα, κάθε δυο χρόνια και να το κάνει με πλήρη ατιμωρησία.
Ο ΟΗΕ λέει πως «Όπου συμβαίνουν γενοκτονίες, εγκλήματα πολέμου, εθνοκάθαρση και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, που είναι ξεχωριστό και ανεξάρτητο από τον ΟΗΕ, έχει την εξουσία να διερευνήσει και να διώξει εκείνους που ευθύνονται περισσότερο εάν ένα κράτος δεν θέλει ή δεν μπορεί να ασκήσει δικαιοδοσία στους φερόμενους υπαίτιους». Το Ισραήλ έχει ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο της πρόληψης και εμείς, οι προνομιούχοι πολίτες του, δια του παρόντος το κατηγορούμε για γενοκτονία.
Απαιτούμε το γραφείο σας να κάνει οτιδήποτε είναι στην δυνατότητά του να σταματήσει την ισραηλινή γενοκτονία καθώς αυτή λαμβάνει χώρα. Απαιτούμε να αναλάβετε άμεση δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού. Θα παρακολουθούμε τη συμπεριφορά σας σε αυτό το ζήτημα.

Ειλικρινώς
BOYCOTT! Supporting the Palestinian BDS Call from Within
(ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!! Υποστηρίζοντας το Παλαιστινιακό Κάλεσμα για Μποϊκοτάζ – Απόσυρση Επενδύσεων – Κυρώσεις εκ των έσω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου