Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10 ΣΤΙΣ 7.00 π.μ

Έτσι γίνονται οι καλές δουλειές από αυτούς που ωρύονται για την "εθνική άμυνα".
Τους υπερπατριώτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που είτε με τις μίζες, είτε "κάνοντας χάρες" πάντα για «το καλό της χώρας, της διασφάλισης του Ετοιμοπόλεμου και Αξιόμαχου, της εδαφικής ακεραιότητας ντε», βουτούν βαθιά το χέρι στο δημόσιο κορβανά.
Και αυτοί που μας έφτασαν ως εδώ, συνεχίζουν...
Ξελασπώνουν για μια ακόμη φορά τον Ταβουλάρη, φίλο του Αντώνη Σαμαρά καλέ, χαρίζοντας του 6 εκατομμύρια ευρώ.

Και σκυλιασμένα υπερασπίζονται την ιδιωτικοποίηση των Ναυπηγείων και κάθε ιδιωτικοποίηση που πάντα βασίστηκε στη διαπλοκή τους με το κράτος.
Δείτε πως το σερβίρουν:
“Νερό στο κρασί της” βάζει η κυβέρνηση στο θέμα των Ναυπηγείων Ελευσίνας προσπαθώντας να δώσει μια διέξοδο στο αδιέξοδο που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert η κυβέρνηση προσανατολίζεται να μην διεκδικήσει τις ρήτρες ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ που μπορεί να επιβληθούν στα Ναυπηγεία Ελευσίνας λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων στην παράδοση της πυραυλακάτου ΡΙΤΣΟΣ και δύο ακόμη Super Vita».
Στην μέση, σε κατάσταση ομηρίας, βρίσκονται οι εργαζόμενοι. Απλήρωτοι εδώ και εννέα μήνες εργάζονται για να ολοκληρώσουν την πυραυλάκατο ΡΙΤΣΟΣ η οποία είναι σχεδόν έτοιμη.
Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη χάρη που έκαναν στον Ταβουλάρη.
Σε άσχετο νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας», το τότε οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πέρασε άσχετη τροπολογία που εξαιρεί τα Ναυπηγεία Σύρου από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και επιπλέον αναστέλλει κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για όλες τις ναυπηγικές επιχειρήσεις (Ελευσίνας, Σκαραμαγκά, Σύρου κ.α) για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σύρου; Μα ο Νίκος Ταβουλάρης, προσωπικός φίλος και πρώην στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, τόσο στενός που τον είχε διευθυντή στην Πολιτική Άνοιξη!
Το ξελάσπωμα αυτό φορτώνει το ΙΚΑ με κάποια εκατομμύρια ευρώ. Χρέη που θα πληρώσουμε και πάλι εμείς! Αυτά όμως είναι «παράπλευρες» απώλειες για τους εγγυητές της σταθερότητας που θα απαιτήσουν αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος και νέα μείωση των συντάξεων.
Ένα όμως σάιτ που αναφέρεται στα ζητήματα άμυνας φωτίζει μερικές άγνωστες πτυχές των Ναυπηγείων Ελευσίνας, ιδιοκτησίας Ταβουλάρη.
Διαβάζουμε στο armynews.gr:
«Πριν από περίπου ένα χρόνο στις 4 Ιουνίου 2013 με άλλη τροπολογία που είχε φτιάξει ο Μπαλτάκος είχαν δοθεί 25 εκατομμύρια για “αναπροσαρμογές εργασιών”, με την υποχρέωση να παραδώσει την πέμπτη πυραυλάκατο από τις επτά που είχαν παραγγελθεί μέχρι 31.5.2014. Η πυραυλάκατος δεν έχει παραδοθεί.
Κι επειδή όπως και στην υπόθεση του Σκαραμαγκά όλοι βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους.
Tους οποίους αφήνουν απλήρωτους!
Αναρωτιόμαστε αν ισχύει το ίδιο και για κάποια μεγαλοστελέχη που ο μισθός τους έφθανε όπως λένε οι πληροφορίες τις 40.000 ευρώ το μήνα και κυκλοφορούσαν και εντός του ναυπηγείου με …Ferrari».
Μόνη λύση για τα Ναυπηγεία Σύρου-Ελευσίνας-Σκαραμαγκά να περάσουν στον έλεγχο του δημοσίου, να τα διαχειριστούν οι εργαζόμενοι απαλλαγμένοι από τους διαφθαρμένους κρατικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές, τσιράκια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των αφεντικών, προσανατολίζοντας την παραγωγή σε ειρηνικούς σκοπούς.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου