Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τα κρυφά σκοπευτήρια των ταγμάτων εφόδου - Ο Ρουπακιάς και τα όπλα του - Νέα ντοκουμέντα για την εγκληματική δράση της Χ.Α (Βίντεο)


Τα κρυφά σκοπευτήρια των ταγμάτων εφόδου


Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν όσους έχουν μιλήσει για παραστρατιωτική ομάδα, μέλη και στελέχη της οποίας έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση όπλων. Σε πολλές από αυτές μέλη της οργάνωσης κρατούν όπλα κοι σημαίες του κόμματος, χαιρετούν ναζιστικό και επιδίδονται σε ασκήσεις υπό την επίβλεψη του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού, βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε οργανωμένα σκοπευτήρια εκπαιδεύονταν μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής-ανάμεσα τους και ηΟυρανία Μιχαλολιάκου- υπό την επίβλεψη του Ηλία Κασιδιάρη. Λίγο προτού ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος υποβάλει την πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο για την πολύκροτη υπόθεση συμμετοχής και δράσης σε εγκληματική οργάνωση, η Realnews αποκαλύπτειοπτικό υλικό που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κόρης του γενικού γραμματέα του κόμματος το οποίο επιβεβαιώνει όσους έχουν μιλήσει για παραστρατιωτική ομάδα, μέλη και στελέχη της οποίας έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση όπλων. Ανάμεσα στις άλλεςφωτογραφίες ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί αυτή που δείχνει τρεις χρυσαυγίτες να ατενίζουν χαιρετώντας φασιστικά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, προς την πλευρά της Βορείου Ηπείρου.


Οσον αφορά την Ουρανία Μ ιχαλολιάκου, αυτή εμφανίζεται να εκτελεί με ακόμα μία γυναίκα βολές από στάση πρηνηδόν, σε χώρο που παραπέμπει είτε σε οργανωμένο σκοπευτήριο είτε σε αυτοσχέδια κατασκευή σε εγκαταλελειμμένο μέρος για τις ανάγκες της οργάνωσης .Σε άλλη φωτογραφία, στον ίδιο χώρο όπου αποθανατίζεται να εκπαιδεύεται η κόρη του «αρχηγού», ο Ηλ. Κασιδιάρης, γονατιστός, εξηγεί, κατά πώς φαίνεται, στους παρευρισκόμενους το θεωρητικό μέρος στη χρήση των συγκεκριμένων όπλων και ακολουθεί η πρακτική εξάσκηση - μια διαδικασία που παραπέμπει σε στρατιωτική εκπαίδευση.

Εκτός από την πληθώρα των υπολοίπων φωτογραφικών ντοκουμέντων που βρέθηκαν στον ίδιο υπολογιστή και δείχνουν μέλη της οργάνωσης να κρατούνόπλα και σημαίες του κόμματος, να χαιρετούν ναζιστικά και άνδρες ημίγυμνους να επιδίδονται σε ασκήσεις, ερωτήματα για τους σκοπούς αυτών που φιγουράρουν-και όχι μόνο-προκαλεί φωτογραφία η οποία, όπως αναγράφεται, τραβήχτηκε το 2009.

Σε αυτή εμφανίζονται πλάτη στον φωτογραφικό φακό τρία μέλη της Χρυσής Αυγής σε ύψωμα πάνω από χωριό στην ελληνοαλβανικά μεθόριο να χαιρετούν ναζιστικό, κοιτώντας προς τα βουνά της Βορείου Ηπείρου. Οπως μάλιστα σημειώνεται στη λεζάντα, «αντεπίθεση Βόρειος Ηπειρος -Ιούνιος 2009

Πηγή: Realnews
 ________________

Ο Ρουπακιάς και τα πιστόλια του

Με ένα ψυχρό χαμόγελο, θολό βλέμμα και ιην καδένα με ιον ασημένιο μαίανδρο της Χρυσής Αυγής, ο δολοφόνος επιδεικνύει τα δύο όπλα του λίγες μέρες πριν δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα.

Το καλοκαίρι του 2013, λίγες ημέρες πριν καταφέρει το δολοφονικό χτύπημα στην καρδιά του Παύλου Φύσσα, ο δήθεν φιλήσυχος και βιοπαλαιστής Γιώργος Ρουπακιάς ζητεί από φίλους του να τον φωτογραφίσουν σαν επαγγελματία εκτελεστή. Με ένα ψυχρό χαμόγελο, θολό βλέμμα και την καδένα με τον ασημένιο μαίανδρο της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος ποζάρει κρατώντας σταυρωτά δύο πιστόλια AirSoft.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που έμεινε κρυμμένη για περισσότερο από έναν χρόνο, αποτελεί δήλωση προθέσεων του Ρουπακιά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την εποχή έλεγε σε φίλους του ότι «όταν μπαίνω σε καβγά βγαίνω πάντα όρθιος».
Σχεδόν έναν μήνα μετά «μπήκε σε καβγά» και αναίτια, χωρίς να δείξει οίκτο, χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, γεμάτος δειλία, χτύπησε με το μαχαίρι του το στήθος του Παύλου Φύσσα, στερώντας το νέο παλικάρι από την οικογένεια και τους οικείουςτου.

Ο Ρουπακιάς που δημόσια δήλωσε πριν από λίγο καιρό μεταμελημένος και αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε θέση στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, όπως φαίνεται, ψεύδεται και κρύβει πολλά από τις Αρχές ακόμα και τώρα, έναν χρόνο έπειτα από τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

Η πόζα στη φωτογραφία, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Realnews, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο πραγματικός Γ. Ρουπακιάς δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που επιχείρησε να περάσει ο ίδιος για τον εαυτό του, καταθέτοντας στους αστυνομικούς και τις ανακριτικές Αρχές ότι ως χαρακτήρας δεν γοητεύεται από τη βία και τις συμπλοκές. Η έκφραση στο πρόσωπο και η στάση του σώματός του δείχνουν την αποφασιστικότητά του να πολεμήσει για να επιβάλει την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ακόμα και μέσω των όπλων.


Πηγή: Γιώργος Παγάνης - Realnewshttp://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_34.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου