Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Καινούργιους "λαμπερούς εργοδότες" απέκτησε ο Παύλος Τσίμας

Μετά τον Αλαφούζο και καινούργια «μεγάλα αφεντικά» εκτίμησαν το «δημοσιογραφικό ταλέντο» τουΠαύλου Τσίμα και τον ενέταξαν στο μισθολόγιο τους.
Και δεν μιλάμε για τυχαίους εργοδότες αλλά για «ονόματα κύρους» όπως η Μαριάνα Λάτση, ηΕυγενία Χανδρή και ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς. Αυτοί λοιπόν, μαζί με τον Δημήτρη Μάρη της 24Media έβγαλαν από χτες στο διαδίκτυο την ελληνική έκδοση της Huffington Post αναθέτοντας διευθυντικό ρόλο –με αστρονομική αμοιβή όπως λένε οι πληροφορίες- στον Παύλο Τσίμα ο οποίος αναλαμβάνει να αρθρογραφεί εκεί και παράλληλα να είναι σύμβουλος έκδοσης.
Πάντως χτες στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου γινόταν η εκδήλωση για τα εγκαίνια της Huffington Post Greece οι διοργανωτές της βρέθηκαν μπροστά για ένα απρόοπτο, δυσάρεστο γι’ αυτούς, γεγονός.

Αντιγράφουμε απ’ το μπλοκ «Κατάληψη ΕΣΗΕΑ»:


Ολοκληρώθηκε η παρέμβαση της Συνέλευσης Εργαζομένων-Ανέργων-Φοιτητών στα ΜΜΕ στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση για τα εγκάινια της Huffington Post Greece  Αναλυτικά για την παρέμβαση και το κείμενο που μοιράστηκε διαβάστε εδώ




 Παρά τις συνεχείς παρενοχλήσεις από τους σεκιουριτάδες της εκδήλωσης και του μουσείου, τα μέλη της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ παρέμειναν στο χώρο, μοιράζοντας κείμενα και ενημερώνοντας για τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν τόσο στη made in USA Huffington Post όσο και στις υπόλοιπες ηλεκτρονικές γαλέρες του διαδικτύου. Οι παρενοχλήσεις όμως δεν περιορίστηκαν στη χρήση των wannabe μπάτσων.




Οι υπεύθυνοι της Huffington Post, σε μια επίδειξη μεταφοράς αμερικάνικης τεχνογνωσίας στον εργοδοτισμό, δασκάλεψαν τους εργαζόμενους της ιστοσελίδας να στέκονται μπροστά από το πανό προκειμένου να το κρύβουν (επιμελώς) ώστε να μη φαίνεται η διαμαρτυρία.




Η Arianna Huffington φαίνεται πως προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα ήθη και έθιμα του συναφιού της, αντιγράφοντας πιστά τις πρακτικές των εγχώριων αφεντικών οι οποίοι σε κάθε κινητοποίηση ή απεργία είτε τρομοκρατώντας, είτε με την χρήση προθύμων, προσπαθούν να εξαφανίσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στην εκμετάλλευση τους. ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου