Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, η απάντηση του κινήματος στην κρατική καταστολή"


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/11/2014, στη Νομική Σχολή Αθηνών στις 18.00 μ.μ.
Εκδήλωση-συνέλευση με σκοπό το δημόσιο διάλογο για την οργάνωση ενός από τα κάτω οργανωμένου κινήματος που θα θέσει ζήτημα όχι μόνο υπεράσπισης-αλληλεγγύης των διωκόμενων αγωνιστών-κινημάτων, αλλά υπεράσπισης-διεύρυνσης των σύγχρονων λαικών ελευθεριών. Συνολικής αναμέτρησης και ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης πραγμάτων στην ελληνική κοινωνία.
Εμείς ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικού ΕΚΠΑ που βρεθήκαμε στην δίνη της βαρβαρότητας και είδαμε δύο μέλη του Φ.Σ να είναι τραυματισμένα από τα ΜΑΤ καλούμε τους αγωνιστές και τα κοινωνικά κινήματα να διαμορφώσουμε το περιεχόμενο και την κατάληξη των όποιων πρωτοβουλιών. Θα υπάρξουν αρχικές σύντομες τοποθετήσεις και θα ακολουθήσουν σύντομες ισότιμες παρεμβάσεις στο πλαίσιο της συνέλευσης. Ο κατάλογος των ομιλητών είναι ανοιχτός και καλούμε κάθε τάση του κινήματος που βρίσκεται στο στόχαστρο να έρθει και να τοποθετηθεί.
Θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης των συμμετεχόντων.
Έως τώρα:Καθαρίστριες ΥΠ.ΟΙΚ, διωκόμενο μέλος από το Δίκτυο Σπάρτακος, συλληφθέντας από την Αντιφασιστική Πορεία στο Κερατσίνι, δικηγόρος Κώστας Φαρμακίδης, Κυριάκος Μουτίδης(διωκομένος), δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, εκπρόσωπος Σχολικών Φυλάκων, Άντα Παπαδήμα (διωκόμενη), Παναγιώτης Σωτήρης (Πανεπιστημιακός), Πολυχρονιάδης (Παρεμβάσεις),

Έφη Γαρίδη(Εθελοντρια στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών), εκπρόσωπος Ένωσης Αφρικανών Γυναικών, ERTOPEN, Λούβρου (εργαζόμενη, μέλος ΣΜΤ).
 
Συντονιστικό Κατάληψης Φοιτητικού Συλλόγου Οικονομικου
Συντονιστικό Κατάληψης Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής

Συντονιστικό Κατάληψης Φ.Σ Γεωπονικού 
Συντονιστικό Κατάληψης Φ.Σ Πολιτικού
Συντονιστικό Κατάληψης Φ.Σ  Φυσικό 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ. επικ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου