Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ

Kαλησπέρα σας.
Επειδή μέσα στην κοινωνικοοικονομική κρίση που ζούμε, έχουμε ξεχάσει να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας και βλέπουμε μόνο και παντού αρνητικά πράγματα και με μεγάλη ευκολία τα κρίνουμε και τα κατακρίνουμε, θέλω να ευχαριστήσω ένα στέλεχος του ΕΣ.
"Παρόλο που έχω μετατεθεί σε φρουρά της επιλογής μου, στην πόλη μου, στο σπίτι μου, εντούτοις το έχω μετανιώσει, καθώς ο Διμοιρίτης Επικοινωνιών σε νησί του Βορείου Αιγαίου από όπου πήρα μετάθεση, είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αφοσίωσης προϊσταμένων και υφισταμένων. Πρώτα απ' όλα έβλεπε τον άνθρωπο και ήταν δίπλα σου σε ότι κι αν χρειαζόσουν. Πράγμα που στην νέα μου μονάδα δεν το έχω συναντήσει.
Κύριε Ανθυπασπιστά, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι ότι κι αν κάνεις. Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες και τα μαθήματα ζωής."
Σας ευχαριστώ!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Αν υπήρχε το MEGA το 1973

Ο Σρέντερ κατηγορεί την Ε.Ε. για την κρίση στην Ουκρανία

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ χαρακτήρισε σημείο έναρξης της κρίσης στην Ουκρανία την συμφωνία τελωνειακής ένωσης της χώρας με την Ε.Ε. που τελικά δεν υπέγραψε το Κίεβο, τονίζοντας ότι η Ευρώπη αδιαφόρησε για το γεγονός ότι η Ουκρανία είναι μία βαθιά πολιτισμικά διχασμένη χώρα και την οδήγησε σε μία διαδικασία επιλογής του τύπου «ή το ένα ή το άλλο».
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Δεν έχει τέλος αυτή η θητεία...


Αποστρατευμένοι

Τώρα δεν έχει πια ΕΣΑ,
φωνές δεκανέων να σου ξηλώνουν τα όνειρα,
κυρίες ταγματαρχών να σφουγγαρίζεις την κουζίνα τους,
και κάθε βράδυ στο θάλαμο διψώντας λίγη θαλπωρή,
καπνίζοντας απανωτά τσιγάρα.

ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΞΑΝΑ

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΤΥΠΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΟΠΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

Καλωσήρθατε στη ζούγκλα του Μετρό, με σπρωξίδια και ξύλο σε κοπελίτσες από ελεγκτές εισιτηρίων - μπράβους της νύχτας. Κάποιος να τους μαζέψει. Διαβάστε ΕΔΩ και παρακαλώ διαδώστε ελεύθερα. ηρ.οικ.

Ποιος μπορεί να ελέγξει την καπιταλιστική παγκόσμια τάξη μετά την εποχή της υπερδύναμης;

US-President-Barack-Obama-011
Του Slavoj Zizek
Το να ξέρεις μια κοινωνία δεν σημαίνει μόνο να ξέρεις τους ρητούς νόμους της. Πρέπει κανείς να γνωρίζει επίσης και πώς να τους εφαρμόζει: πότε να τους χρησιμοποιεί, πότε να τους παραβιάζει, πότε να απορρίπτει μια επιλογή που προσφέρεται και πότε είμαστε πραγματικά υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να προσποιούμαστε ότι το κάνουμε ελεύθερη επιλογή. Σκεφτείτε το παράδοξο, για παράδειγμα, των προσφορών που εξ αρχής προορίζονται να απορριφθούν. Όταν προσκαλούμε σε ένα εστιατόριο από ένα πλούσιο θείο, και οι δύο ξέρουμε ότι θα πληρώσει το λογαριασμό, αλλά παρ’ όλα αυτά πρέπει να επιμείνω ελαφρά να τον μοιραστούμε -φανταστείτε την έκπληξή μου, αν ο θείος μου έλεγε απλά: «Εντάξει, λοιπόν, πλήρωσέ τον!».

Πανικός σε Κίεβο και Βρυξέλλες από τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα

Πανικός σε Κίεβο και Βρυξέλλες από τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα
Πανικόβλητη η ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου από την ενθουσιώδη συμμετοχή των πολιτών της ανατολικής Ουκρανίας στο δημοψήφισμα για την αυτονομία των δύο ρωσόφωνων περιοχών, μιλά για απόπειρα συγκάλυψης εγκλημάτων (σε ποια αλήθεια αναφέρεται, εμείς μέχρι στιγμής έχουμε δει αποκλειστικά και μόνο Ουκρανούς ναζί να δολοφονούν άοπλους πολίτες, να τους καίνε ζωντανούς, να διαδίδουν τη φρίκη και το μίσος).

Κάτοικοι της Ιερισσού ανάγκασαν τους Χρυσαυγίτες να το βάλουν στα πόδια! (video)

ierissos
Οι κάτοικοι της Ιερισσού έδειξαν σήμερα τα αντιφασιστικά τους αισθήματα καθώς έδιωξαν από την περιοχή στελέχη της Χρυσής Αυγής που επισκέφτηκαν την περιοχή για προεκλογικούς λόγους. 

Μισθοφόροι ιδιωτικής εταιρείας δρουν στην Ουκρανία, αποκαλύπτει γερμανική εφημερίδα

Και η Blackwater στην Ουκρανία Εταιρείες πολέμου

Περίπου 400 μισθοφόροι μιας αμερικανικής εταιρείας δρουν στην Ουκρανία, για λογαριασμό της πραξικοπηματικής κυβέρνησης του Κιέβου και διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον των εξεγερμένων κατοίκων στις ανατολικές επαρχίες της χώρας, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Bild am Sonntag».

Οι πληροφορίες της εφημερίδας βασίζονται σε μηνύματα μέσω ασυρμάτων που αντάλλαξαν τα κέντρα διοίκησης του ρωσικού στρατού. Τα μηνύματα υποκλάπηκαν από την αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) και το περιεχόμενό τους μεταφέρθηκε κατόπιν στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες (BND). Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι Αμερικανοί μισθοφόροι συντονίζουν και διευθύνουν τις επιχειρήσεις εναντίον των ένοπλων ομάδων λαϊκής αυτοάμυνας αυτονομιστών γύρω από το Σλαβιάνσκ.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΑΡΟΝ

 
 Μοιάζουν σαν εικόνες βγαλμένες από κάποια ταινία καταστροφολογικής αποκάλυψης και νοσηρής (αντι)επιστημονικής φαντασίας αλλά φευ... Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το εντελώς πραγματικό ζοφερό παρόν της  ισπανικής Costa del Sol και το εφιαλτικό μέλλον που οραματίζεται για τις ελληνικές ακτές η Νουδου-Πασοκ Α.Ε. αν δεν τους σταματήσουμε ΤΩΡΑ

Η ΔΑΠ-ΝΔ ΦΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Το Ποντίκι Web
Φοιτητικές εκλογές με μπράβους
Εμπλοκή «νονών» της νύχτας σε φοιτητικές και συνδικαλιστικές εκλογές αποκάλυψε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση κυκλώματος εκβιαστών στην Αττική.

Συγκεκριμένα, από την άρση απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων προέκυψε ότι φοιτητικές εκλογές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σωματειακές εκλογές στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» πραγματοποιήθηκαν... παρουσία «φουσκωτών».

Ουκρανία: Σφοδρές συγκρούσεις στο Σλαβιάνσκ – Σε εξέλιξη το δημοψήφισμα (ΦΩΤΟ)

Ουκρανία: Σφοδρές συγκρούσεις στο Σλαβιάνσκ – Σε εξέλιξη το δημοψήφισμα (ΦΩΤΟ)Πολλές ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί κοντά στο Σλαβιάνσκ, όπου είναι σε εξέλιξη, από τις 8 το πρωί, το αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής.

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις των συναδέλφων φαντάρων που υπηρετούν στη παραμεθόριο, οι οποίοι θίγουν το ζήτημα των αδειών-εξόδων και της ανισότητας που κρύβει.
Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν:
Μικρότερες του 24ωρου
Είναι οι λεγόμενες «έξοδοι». Κάθε στρατιώτης ο οποίος δεν έχει υπηρεσία εντός του στρατοπέδου και δεν είναι τιμωρημένος ή Ελεύθερος Υπηρεσίας δικαιούται να πάρει έξοδο. Όσοι μένουν μόνιμα στην περιοχή που βρίσκεται το στρατόπεδο δικαιούνται να πάρουν διανυκτέρευση, δηλαδή μπορούν να διανυκτερεύσουν στο σπίτι τους, οι υπόλοιποι οφείλουν να βρίσκονται πίσω στη μονάδα δύο ώρες μετά το βραδινό προσκλητήριο, δηλαδή συνήθως στις 23.45. Εννοείται ότι αυτού του είδους οι άδειες δεν γράφονται.
Όμως οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε Θράκη-νησιά αναφέρονται στη βαθιά ανισότητα που επικρατεί, καθώς οι φαντάροι από μακρινές περιοχές Αθήνα-Ήπειρο-Πελοπόννησο κλπ. έχουν δικαίωμα μόνο σε μια σύντομη έξοδο, ενώ οι ντόπιοι συνάδελφοι δικαιούνται διανυκτέρευση. Πρόσχημα η ύπαρξη συγγενικών τους προσώπων, των οποίων την κατοικία μπορούν να δηλώσουν για να διανυχτερεύσουν.
Από την άλλη μεριά, οι φαντάροι που πήζουν, οι οποίοι βγαίνουν έξοδο σπάνια καθώς χρήματα δεν υπάρχουν και δανείζονται για να μετακινηθούν στην άδεια τους, καθώς οι ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος-Αβραμόπουλος κατάργησαν τις καταστάσεις επιβίβασης, έχουν κάθε δικαίωμα να απαιτούν:

ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!

Επεισοδιακή υποδοχή του Βενιζέλου και στα Τρίκαλα (βίντεο)

Επεισοδιακή υποδοχή του Βενιζέλου και στα Τρίκαλα (βίντεο)

Αγωνιστικό Πανελλαδικό Διήμερο στη Θεσσαλονίκη

[το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες]

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-Ε.Ε.-ΔΝΤ: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. «Να γιατί αυτοκτόνησε ο άνδρας μου, εξεγερθείτε» (βίντεο)


ΑυτοκτονίαΑκόμα μία αυτοκτονία προστέθηκε στη μαύρη λίστα των τελευταίων ετών. Αυτή τη φορά ένας 57χρονος από τη Θεσσαλονίκη έδωσε τέλος στη ζωή του. Η σύζυγός του, σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στους αγωνιζόμενους δημοσιογράφους της ΕΤ3, φωτίζει τους λόγους της αυτοκτονίας και καλεί τον κόσμο σε εξέγερση. Ο σημαντικότερος ήταν το "κούρεμα" των ομολόγων του λόγω του PSI, του "έργου ζωής" του Βαγγέλη Βενιζέλου.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΟΠΛΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η άποψη ότι μόνο όταν οι φαντάροι διεκδικούν τα δικαιώματα τους μπορούν να τα υπερασπίσουν και να σταματήσουν τις αυθαιρεσίες των ανωτέρων.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συνάδελφοι φαντάροι βγήκαν παραπονούμενοι στο διοικητή του στρατοπέδου της Θράκης και απαίτησαν να σταματήσει το χώσιμο και η βίαιη παραβίαση των δικαιωμάτων τους, καθώς στρατιώτες με σωματική ικανότητα  Ι3 άοπλοι και Ι4 διατάζονταν να κάνουν σκοπιά πύλης.
Αμέσως και αφού ακολούθησε και η καταγγελία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ο διοικητής σταμάτησε την παράνομη και επικίνδυνη αυτή πρακτική, απάλλαξε τους συναδέλφους από τις σκοπιές και πλέον αποφασίστηκε να δίνουν μόνο υπηρεσίες ΑΜ, μέχρι κάποια ώρα.

Μαριούπολη: Βίντεο από την στρατιωτική βάση που καίγεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαριούπολη φλέγεται – Επιχείρηση των Ρώσων να καταλάβουν στρατιωτική βάσηΣτις φλόγες έχει παραδοθεί η Μαριούπολη.

Πίσω μου σ’ έχω Σαμαρά-Η ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣΟι περιπτώσεις Μπαλτάκου, Τσιάρα και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που αλληθωρίζουν προς τη Χρυσή Αυγή δεν είναι μεμονωμένες. Πίσω τους βρίσκεται ο σχεδιασμός του «αντιαριστερού μπλοκ» που ενέπνευσε στον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Οι περιπτώσεις Μπαλτάκου, Τσιάρα και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που αλληθωρίζουν προς τη Χρυσή Αυγή δεν είναι μεμονωμένες. Πίσω τους βρίσκεται ο σχεδιασμός του «αντιαριστερού μπλοκ» που ενέπνευσε στον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καρατζαφέρης

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Νέα ένταση σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) στο χωριό Αντρέβκα. Φιλορώσοι αυτονομιστές μιλούν για επίθεση με βαρύ οπλισμό και ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται να ανοίξουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα.
slavyanskΠυροβολισμοί από βαριά όπλα και εκρήξεις σε σημείο ελέγχου των αυτονομιστών στη Σλαβιάνσκ σημειώθηκαν αργά το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η επίθεση ξεκίνησε από έναν πύργο της τηλεόρασης, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής, στα ανατολικά της Ουκρανίας.

Υψώνουν τείχη και εντός της Ευρώπης

Η οικονομική κρίση που αύξησε τις ενδοκοινοτικές ροές μεταναστών, οδηγεί σε μια αναδίπλωση των κρατών υποδοχής με επιχείρημα την αυξημένη ανεργία και τις πιέσεις στους περιορισμένους κοινωνικούς πόρους, θέτοντας σε κίνδυνο την αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών στη ζώνη Σένγκεν.
metanastes-oximaΗ οικονομική κρίση που αύξησε τις ενδοκοινοτικές ροές μεταναστών, οδηγεί σε μια αναδίπλωση των κρατών υποδοχής με επιχείρημα την αυξημένη ανεργία και τις πιέσεις στους περιορισμένους κοινωνικούς πόρους, θέτοντας σε κίνδυνο την αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών στη ζώνη Σένγκεν
Της Χριστίνας Πάντζου

Μήνυμα φιλίας στις κυβερνήσεις Ελλάδας – Τουρκίας

εδώ έλληνες και τούρκοι όλοι μαζί, γύρω στις 20002.000 άτομα έδωσαν αμοιβαίο μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξηςΤα υπόλοιπα 87 λεπτά του ιστορικού αγώνα που διακόπηκε πριν από 84χρονια εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών έπαιξαν σήμερα ο Λαίλαπας με την Karsiyaka Σμύρνης στο κατάμεστο από κόσμο Φαφαλίειο Στάδιο του Βροντάδου.
Οι δύο λαοί με συνθήματα και πανό αγάπης και αλληλοσεβασμού έδωσαν το δικό τους μήνυμα μέσα από το φιλικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο στο 87ο λεπτό με 5-5.

Eρευνητές δημιούργησαν στην Κρήτη το πιο ισχυρό λέιζερ του πλανήτη

Ερευνητές στην Ελλάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λέιζερ ατόμων, που είναι επτά φορές πιο ισχυρό από ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Παγκοσμίως, περίπου δέκα ερευνητικές ομάδες ασχολούνται με τα λέιζερ ατόμων και μία από αυτές βρίσκεται στην Κρήτη, με εντυπωσιακές μάλιστα επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο.
Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον, γερμανικής καταγωγής, φυσικό Βολφ φον Κλίτσινγκ και τη μεταδιδακτορική ερευνήτρια Βασιλική Μπόλπαση, του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής & Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στην Κρήτη, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό «New Journal of Physics».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ηρωική μάνα με το μωρό στην αγκαλιά πέταξε το μικρόφωνο απο τον Ουκρανό φασίστα

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ..ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ! 
ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑ!!!
πηγη: manolis prasinos (fb).
1
  20140510-095908
  20140510-095913

ΣΑΠΙΛΑ...Η νέα πορνοστάρ, ο Αρχιεπίσκοπος και οι μπίζνες της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη»!


sokΤο να έχει ξεμωραθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και να μετατρέπει άθελά του τον Οίκο του Θεού σε Οίκο Εμπορίου, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.
Το να είναι έρμαιο ενός κυκλώματος που ροκανίζει εκατομμύρια ευρώ μέσα από τις περίφημες ΜΚΟ, δεν το αποκλείουμε.
Άλλωστε θα διαβάσετε στη συνέχεια το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Κατή που δημοσιεύθηκε στην Ελευθεροτυπία για τα όργια εκατομμυρίων ευρώ διασπάθισης δημοσίου χρήματος (λεφτά δηλαδή που πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα) από την ΜΚΟ Αλληλεγγύη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

(Ναζιστάκια)... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ..





http://anarhogatoulis.blogspot.g 

Οι Αμερικανοί φοιτητές έχουν χρεοκοπήσει

Το χρέος των φοιτητών στις ΗΠΑ υπερβαίνει το ένα τρισ. δολάρια, ένα ποσό μεγαλύτερο από τα δάνεια των πιστωτικών καρτών σε μια χώρα που η κατανάλωση αντιπροσωπεύει το 70% του ΑΕΠ στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Παράλληλα αυξάνονται οι αιτήσεις για τη διαγραφή μέρους των φοιτητικών δανείων στο πλαίσιο που ορίζει η αμερικανική νομοθεσία, ένα φαινόμενο που προβληματίζει το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Διότι, όπως δηλώνει και η υφυπουργός Οικονομικών, οι τάσεις αυτές υποδεικνύουν ότι το κόστος της εκπαίδευσης είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η Σάρα Μπλουμ Ράσκιν, πρώην αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και η υπ’ αριθμόν 2 στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, δήλωσε πως το ζήτημα διερευνάται από την κυβέρνηση.

ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΛΗ- ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ρεσιτάλ «αξιοκρατίας» από Αδωνι που διόρισε τον πατέρα της Καϊλή πρόεδρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Πολλά σχόλια προκαλεί η απόφασή του Άδωνι Γεωργιάδη να διορίσει τον Αλέξανδρο Καϊλή πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ποιος είναι πάλι αυτός;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΡΥΠΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ

Ο Άντρας της Τρέμη στο Ωνάσειο με υπογραφή Άδωνι

Λίγες ημέρες πριν την έτσι και αλλιώς λήξη της θητείας του Δ.Σ. του Ωνασείου ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράφει απόφαση με την οποία στη θέση του Προέδρου ορίζεται ο Νικόλαος Νικητέάς, σύζυγος της παρουσιάστριας του Mega, Όλγας Τρέμη