Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Νέες διαδηλώσεις στην Τουρκία (Βίντεο)



Αν και έχουν περάσει ήδη έξη μέρες από τότε που εργοδοσία και τουρκική κυβέρνηση δολοφόνησαν εκατοντάδες εργάτες σε ανθρακωρυχείο η λαϊκή οργή στην γειτονική χώρα δεν λέει να κοπάσει. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη βγήκαν και σήμερα στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στην Κυβέρνηση Ερντογκάν.
Με κύρια συνθήματα «Οι εργάτες θα κάνουν το ΑΚΡ να πληρώσει», «Αυτό είναι μόνο η αρχή, ο αγώνας συνεχίζεται» και «κλέφτες, δολοφόνοι, ΑΚΡ», εκδήλωσαν την οργή τους απέναντι σε κυβέρνηση και πρωθυπουργό, τους οποίους θεωρούν κύριους υπεύθυνους για τον θάνατο των ανθρακωρύχων. 

ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

CALL FOR HELP: Worst Floods In Bosnia And Serbia – Contact info for vital donations, supplies

paracin serbia
Paracin, Serbia

ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚHΝΙΟ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

*Αναδημοσίευση από εδώ.
..
euthanaΤην στείρωση και την ευθανασία των ψυχικά πασχόντων και των αναπήρων ξαναφέρνουν στο προσκήνιο οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Σαν γνήσιοι κληρονόμοι και συνεχιστές του Χίτλερ και των πολιτικών του, της εξόντωσης και της γενοκτονίας, προβάλλουν μέσα από το κατ’ ευφημισμόν “οικολογικό” τους σάϊτ,  κείμενο του 1985 ενός γάλλου «καθηγητή» με τίτλο: “H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό.” . Ένα πλήρες πρόγραμμα, στην πραγματικότητα, εξόντωσης των ψυχικά πασχόντων, με τον ίδιο ακριβώς σκεπτικό, αλλά και το «φιλεύσπλαχνο» πλασάρισμα, των τότε γερμανών ψυχιάτρων («για να μη υποφέρουν οι δυστυχείς»), που ήταν οι θεωρητικοί εισηγητές(Hoche και Binding κλπ) και πρακτικοί διαμορφωτές της εξόντωσης εκατοντάδων χιλιάδων (σύμφωνα με εκτιμήσεις, πιθανόν και άνω των 250.000) εγκλείστων στα ψυχιατρεία της Γερμανίας.

Πειραιάς: Πως (εξ) αγοράζεται μια πόλη

Tvxs Μαρτυρία
Σκηνές μεσοπολέμου εκτυλίχθηκαν χτες στα εκλογικά κέντρα του Πειραιά, σκηνές που θύμιζαν κάτι μεταξύ καταγωγίου της νύχτας, υπόκοσμου και ποδοσφαιρικής θύρας.
Από το πρωί, στην είσοδο ενός από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα, στα σχολεία της οδού Τζαβέλλα και Πυθαγόρα,ήταν συγκεντρωμένη κουστωδία ατόμων με χαρακτηριστική εμφάνιση,μαύρα ρούχα,τατουάζ και ξυρισμένα κεφάλια μαζί με κάποιες πιο ...mainstream παρουσίες.οι οποίοι πολιορκούσαν όποιον προσπαθούσε να μπει να ψηφίσει. Λίγο παραπέρα παππούδες, γιαγιάδες και διάφοροι αναξιοπαθούντες με αυτοκόλλητα συγκεκριμένης παράταξης, μία άλλη εκδοχή της λεγόμενης "γλάστρας". Λένε ότι η ταρίφα για την ψήφο ήταν από 50 μέχρι και 100 ευρώ. Κάποιος έριξε πολύ χρήμα...

Οι εφιάλτες του Χ. Πάχτα γίνονται πραγματικότητα (Βίντεο)


Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που απαλοτριώσαμε από την ιστοσελίδα simantra αυτή την εξέλιξη οι κάτοικοι της περιοχής την γιόρτασαν με ξέφρενους πανηγυρισμούς, αψηφώντας τις ηλίθιες απειλές που είχε εκτοξεύσει ο απερχόμενος δήμαρχος. 

ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΒΡΑΧΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΗΣΙΑ!


Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε άλλα επτά ελληνικά νησιά


Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε άλλα επτά ελληνικά νησιάΆλλα επτά νησιά του Ιονίου αγόρασε ο εμίρης του Κατάρ, Χαλίφα μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.
H οικογένεια Αλ Θάνι έχει ήδη αγοράσει την μισή έκταση του Πεταλά, ενώ σύντομα αναμένεται να αγοράσει και την υπόλοιπη. Η απόκτηση του Πεταλά θεωρείται κίνηση ματ από τον άραβα κροίσο, αφού θεωρείται το μεγαλύτερο νησί στις Εχινάδες, έκτασης 5.400 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο είναι η Οξυά. 

Μπόϊνγκ: Καταρρίφθηκε σε άσκηση λέει η νέα εκδοχή


ImageΣήμερα  Δευτέρα αναμένεται να κυκλοφορήσει το 1ο βιβλίο για την πτήση MH370 των Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου και το οποίο αναφέρει ότι το αεροσκάφος ενδέχεται να καταρρίφθηκε στη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων, ένα ατύχημα που συγκαλύπτεται από τις αρχές.
Το βιβλίο με τίτλο: «Πτήση MH370-Το μυστήριο», (Flight MH370-The Mystery)  το οποίο έγραψε ο αγγλοαμερικανός συγγραφέας Νάιτζελ Κόθορν επικαλείται ανώνυμες πηγές και αναφέρει ότι στη δημοσιότητα δόθηκαν ψευδείς πληροφορίες ώστε να επικεντρωθεί σε λάθος σημείο η έρευνα για το αγνοούμενο Boeing 747 με τους 239 επιβαίνοντες,, αναφέρει σε χθεσινό της άρθρο τη αυστραλιανή εφημερίδα The Sun Herald. 
Το βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο New South Books του Σίδνεϊ, επικαλείται  ισχυρισμό του Νεοζηλανδού Μάικ Μακέι, ο οποίος είπε ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην οποία εργαζόταν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της εξαφάνισης του αεροσκάφους.
Ο Κόθορν συνδέει το γεγονός αυτό με τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ- Ταϊλάνδης που διεξάγονταν στην περιοχή την εποχή εκείνη.

Βίντεο: Εδεσαν ρώσους δημοσιογράφους σαν εγκληματίες στην Ουκρανία

UKRAINE-CRISIS/
Νέος επικοινωνιακός πόλεμος ανάμεσα στη Μόσχα και στπ Κίεβο έχει ξεσπάσει με αφορμή την σύλληψη δύο δημοσιογράφων του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού Lifenews από ουκρανούς στρατιωτικούς, εδώ και δύο ημέρες. Το Κίεβο υποστηρίζει ότι δεν έκαναν απλά τη δουλειά τους, ως τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά ότι μετέφεραν οπλισμό στους αντάρτες. Γι” αυτό, τους παραπέμπουν σε δίκη με την κατηγορία της τρομοκρατίας.

Μίζα 5 εκατ. ευρώ σε δύο βουλευτές του SPD για τα Leopard-2 στην Ελλάδα

leopard2-firing
Αμοιβή άνω των 5 εκατ. ευρώ έλαβαν δύο πρώην βουλευτές του SPD από την εταιρεία Krauss-Maffei-Wegmann, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sueddeutsche Zeitung.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
ImageΌπως μας καταγγέλλουν φαντάροι από το Δ’ Σώμα Στρατού, η μεγάλη πλειοψηφία των στρατιωτών αποκλείστηκαν από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία για τον απλούστατο λόγο ότι αφενός ο Στρατός δεν καταβάλλει το κόστος μετακίνησης τους, αφετέρου η οδυνηρή οικονομική τους θέση δεν τους επιτρέπει να πληρώσουν τα εισιτήρια. Οι μόνοι στρατιώτες που έκαναν χρήση της εκλογικής άδειας ήταν όσοι κατοικούσαν σε κοντινή απόσταση και το κόστος μετακίνησης δεν ήταν τόσο μεγάλο, είτε όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Άρα, καθώς στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές δεν υπάρχουν εναλλακτικοί εκλογικοί κατάλογοι, Στρατός και Υπουργείο Άμυνας ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ τους φαντάρους από την εκλογική διαδικασία, καθώς τους Αρνήθηκαν να Ψηφίσουν.

"Μάστερ σεφ" στο ΥΠΕΘΑ - Τι γίνεται με τις τοποθετήσεις των στελεχών και τα "μαγειρέματα"


ImageΗ πολιτική αντιπαράθεση θα κορυφωθεί αυτή την εβδομάδα και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει αν και μετά από την εκλογική αναμέτρηση της επόενης Κυριακής κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς.
Το αναφέρουμε γιατί όπως και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα έτσι και στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία βρίσκονται “στην κατάψυξη” ορισμένα κρίσιμα θέματα. Κρίσιμα για την λειτουργία των ΕΔ αλλά και για τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων. Όπως των στελεχών που περιμένουν να μάθουν που τελικά θα τοποθετηθούν. Σε ποια υπηρεσία ,σε ποια διοίκηση ώστε να μπορέσουν να κάνουν τον αυτονόητο οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Το κόμμα Μπαλτάκου, οι ευρωεκλογές και οι στρατιωτικοί. Τι περιμένει

Το κόμμα Μπαλτάκου, οι ευρωεκλογές και οι στρατιωτικοί. Τι περιμένει
Το αποτέλεσμα της κάλπης και ειδικά της επόμενη Κυριακής αναμένει ο Μπαλτάκος για να προχωρήσει το νέο κόμμα. Επαφές έχουν γίνει και με στρατιωτικούς και αναμένονται κι άλλες . Το “χακί” θα είναι έντονο στον νέο σχηματισμό που θα έχει στόχο να “κουρσέψει” την Χρυσή Αυγή.
Πρώτος στόχος όπως έχουμε ξαναγράψει είναι να συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος.

ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΧΤΑΣ, ΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΕΧΑΣΕ Η ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ!

Χαμός στο εκλογικό του Μίχου...νέου Δημάρχου του Δήμου Αριστοτέλη

Οριστικό! Ο Γιάννης Μίχος Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη

Πανηγυρίζουν στη Βόρεια Χαλκιδική με την εκλογή του Γιάννη Μίχου!
Στην Ιερισσό έχουν βγει όλοι οι κάτοικοι στους δρόμους χορεύουν, τραγουδούν ζητωκραυγάζουν και αυτοκίνητα κορνάρουν στους δρόμους!
Γιορτάζουν... 
Παρότι, το Υπουργείο Εσωτερικών, δεν περνάει τελικό αποτέλεσμα, όπου Δήμαρχος Αριστοτέλης είναι ο Γιάννης Μίχας, και παρουσιάζει τον Πάχτα ως προσωρινό Δήμαρχο, είναι σίγουρο....
Οι υπηρέτες της Ελ Ντοράντο, και του Μπόμπολα, πήραν πόδι από την Χαλκιδική!

Η αφόρητη δυτική υποκρισία για την αιμοδιψή Μπόκο Χαράμ

Η Μπόκο Χαράμ είναι μια αφρικανική, φανατική ισλαμική οργάνωση. Εδώ και καιρό η οργάνωση καίει και σκοτώνει, κατά προτίμηση χριστιανούς, στη Νιγηρία. Τώρα έγινε παγκοσμίως γνωστή από την απαγωγή 276 μικρών κοριτσιών. Μέχρι η ελληνική κοινή γνώμη την ανακάλυψε.
Του BRENDAN O’NEILL, «Quit your crying, Cameron – you boosted Boko Haram»

Λιβύη: Σύμμαχος της CIA στρατηγός επιτίθεται… παντού

Κανείς δεν ασχολείται με τη Λιβύη μετά την επέμβαση των δυτικών δυνάμεων και την ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι, όμως η κατάσταση ασφαλείας εκεί, βαίνει από το κακό στο χειρότερο…
Στο προσκήνιο έχει έρθει πολιτοφυλακή υπό τον αντιστράτηγο Καλίφα Χάφτερ, η οποία σύμφωνα με αναφορές στα διεθνή μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες, επιτέθηκε στο λιβυκό Κοινοβούλιο. Νωρίτερα, είχε επιτεθεί στη Βεγγάζη εναντίον άλλης πολύ καλά εξοπλισμένης ισλαμιστικής πολιτοφυλακής (Ταξιαρχία των Μαρτύρων της 17ης Φεβρουαρίου) η οποία θεωρείται σύμμαχος της σημερινής κυβέρνησης.

Οργή Γερμανών επιχειρηματιών για τις κυρώσεις στη Ρωσία

Μεγάλη είναι η αντίδραση πλήθους Γερμανών επιχειρηματιών για την προοπτική επιβολής κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, αφού όπως αναφέρουν, οι γερμανικές επιχειρήσεις στη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν ήδη πλήττονται σφοδρά, οπότε οι κυρώσεις θα αποτελέσουν ίσως το τελειωτικό πλήγμα.

Πρόκειται για δισέλιδη έκθεση για το θέμα που έδωσε στη δημοσιότητα το Γερμανο-Ρωσικό Επιμελητήριο που αριθμεί περί τα 800 μέλη – εταιρίες με δραστηριότητα στη Ρωσική Ομοσπονδία, στην οποία κατατίθεται η πρόταση αύξησης της πίεσης προς την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, για να αποτραπεί η περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.

"Βλαδίμηρε σ΄ ευχαριστούμε" - Άνοιξαν οι δουλειές για τις αμυντικές βιομηχανίες μετά τη Κριμαία


Image
Ένα τεράστιο ευχαριστώ πρέπει να πουν στον Βλαντιμίρ Πούτιν οι μεγάλες αμυντικές βιομηχανίες. Ο φόβος του Πούτιν και η αποφασιστικότητά του να λύνει τα όποια προβλήματα του δημιουργούν δυναμικά και δια των όπλων αν χρειαστεί έχει ανοίξει …τις δουλειές. Η κρίση στην Ουκρανία δημιουργεί νέες ευκαιρίες.
Ήδη εξοπλιστικά προγράμματα επισπεύδονται και νέες παραγγελίες έρχονται.
Η Σουηδία ανακοίνωσε τον Απρίλιο την αύξηση των στρατιωτικών της δαπανών για τα επόμενα 10 χρόνια σε απάντηση στην προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Αγωγός South Stream - Αυστριακή στήριξη με ανταλλάγματα


ImageΈνα από τα ακριβότερα και σημαντικότερα έργα υποδομών αγωγών φυσικού αερίου της Gazprom -ο αγωγός προς την Ευρώπη, μέσω των Βαλκανίων, South Stream- για το οποίο υπήρχε φόβος ότι θα ανασταλεί εξαιτίας των γεγονότων στην Ουκρανία, σπεύδει να στηρίξει η Αυστρία.
Η Αυστρία θα λάβει ως αντάλλαγμα τη δυνατότητα να μεταφέρει το δικό της αέριο που θα εξορύσσεται από τη Μαύρη θάλασσα, μέσω του μελλοντικού αγωγού της Gazprom. Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι αντίπαλοι του «Νότιου Ρεύματος» χάνουν ένα ισχυρό επιχείρημα που διέθεταν, μιας και η Gazprom πλέον δεν θα μπορεί να αποκαλείται ως μονοπωλιακός ιδιοκτήτης της γραμμής μεταφοράς φυσικού αερίου.

Νεκρός ο Αρχηγός της Πολεμικής Αερπορίας της Συρίας


Image
Το θάνατο του αρχηγού της συριακής αεροπορίας, του πτέραρχου Χουσεΐν Ισάκ, μεταδίδουν ομάδα παρατηρητών της σύγκρουσης και μέσα φίλα προσκείμενα στο καθεστώς. 
Ο Ισάκ φέρεται να έχασε τη ζωή του σε συγκρούσεις κοντά στη Δαμασκό, όταν αντικαθεστωτικοί επιτέθηκαν σε αεροπορική βάση έξω από τη Δαμασκό.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αναφορά για το θάνατο του Ισάκ, αλλά τόσο το λεγόμενο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων όσο και ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο καθεστώς μεταδίδουν την είδηση, σύμφωνα με το Reuters.
Στην πολύνεκρη πορεία του συριακού εμφυλίου έχουν σκοτωθεί ελάχιστοι ανώτατοι αξιωματικοί. 
Ο Άσαντ έχει προκηρύξει προεδρικές εκλογές τον Ιούνιο, στις οποίες και αναμένεται να επανεκλεγεί.

ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΘΕΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙ! ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναζητείται για να συλληφθεί η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου


citypatras_bf8aΑναζητείται για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου η σύζυγος του ευβοιώτη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου…
Σύμφωνα με την egnomi.gr η γυναίκα του βουλευτή κατηγόρησε για νοθεία δικαστική αντιπρόσωπο σε εκλογικό τμήμα του 13ου δημοτικού σχολείου.
Η τελευταία υπέβαλε μήνυση εναντίον της συζύγου του Νίκου Μίχου και οι αστυνομικοί την αναζητούν για να τη συλλάβουν.

Karvounina ΚαρβουΝινα 16 Μαΐ Πανό αλληλεγγυης στους Τουρκους για τη κρατικη δολοφονια στο ορυχειο απο οπαδους της Ομονοιας Κυπρου #antireport pic.twitter.com/emUEitRrGj

Μετανάστευση και εγκλήματα ρατσιστικού μίσους: Ένα μακρύ ταξίδι θυματοποίησης

της Αναστασίας Χαλκιά
Έργο του Κυριάκου Κατζουράκη, από την ενότητα "Ο δρόμος προς τη Δύση"
ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ”
Η μετανάστευση προς την Ελλάδα από τρίτες χώρες και η διαχείρισή της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο δεν άφησαν ανεπηρέαστο το εγκληματικό φαινόμενο. Αντίθετα, φαίνεται πως συνέβαλαν στον μετασχηματισμό των στοιχείων του, στη διεύρυνση του κύκλου των θυμάτων αλλά και στη μεταβολή των κοινωνικών στάσεων. Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε μια «νέα μορφή»[1] εγκληματικότητας, τα εγκλήματα ρατσιστικού μίσους ή ρατσιστικής προκατάληψης ή ρατσιστικής βίας.

Υπό κατάληψη το Πολυτεχνείο της Κωνσταντινούπολης

Φοιτητές έχουν καταλάβει από την Παρασκευή τη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Πολυτεχνείου της Κωνσταντινούπολης, αντιδρώντας στην τραγωδία στο ανθρακωρυχείο της Σόμα. Η κατάληψη ξεκίνησε από μία απλή εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις σχέσεις ανάμεσα στη Σχολή και την εταιρεία που εκμεταλλευόταν το ορυχείο.
Ηδη η διαμαρτυρία τους απέδωσε καρπούς, καθώς το Πολυτεχνείο ανακοίνωσε όυι διέκοψε τις σχέσεις της με τους ιδιοκτήτες του Soma Komur, που συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]


Συνεχίζουμε με το 2ο άρθρο στη σειρά “Η Χρυσή Αυγή: Νέα στοιχεία – Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #xx“, όπου xx ο αύξων αριθμός), μετά από το πρώτο κείμενό μας σ’ αυτή τη σειρά:
Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν ... το χέρι σηκώνεται από μόνο του.
# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα):
«Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο»
[Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]