Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ν. Μπογιόπουλος για το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α (Βίντεο)


Περιμένοντας την στιγμή που θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, για να κάνουμε ένα σχολιασμό, παραθέτουμε ένα βιντεάκι με τον καταιγιστικό, τεκμηριωμένο λόγο του Νίκου Μπογιόπουλου. Ερέθισμα για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου ήταν παρέμβαση καλεσμένου της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει το νεοναζιστικό μόρφωμα του Ν. Μιχαλολιάκου από πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ. «Συνταγές με τους κανίβαλους δεν ανταλλάσεις», είπε εισαγωγικά στην παρέμβαση του ο Ν. Μπογιόπουλος και επικολλώντας αναμφισβήτητα στοιχεία για την δράση στελεχών της Χ.Α, έκανε αναφορά για την αντιλαϊκή και εγκληματική δραστηριότητα καθώς και την ιδεολογική συγκρότηση αυτού του νεοναζιστικού κόμματος.
ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ποια μονάδα τους κλείνουν στην Λάρισα οι αμερικανοί και γιατί


ImageΕπιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Μια αμερικανική στρατιωτική εγκατάσταση στην περιοχή Λάρισας, που δεν απαιτείται πλέον για τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αλλά και άλλες 20 βάσεις στην Ευρώπη κλείνουν στο  πλαίσιο εξοικονομησης πόρων που προβλέπει πρόγραμμα λιτότητας του Πενταγώνου και επιστρέφονται στις χώρες υποδοχής τους.Το πως αυτό  θα γίνει - με τίμημα ή όχι - δεν αναφέρεται στα τηλεγραφήματα.
Πρόκειται για  εγκατάσταση - βασικά  στον Τύρναβο- που στέγαζε το <<Εθνικό Στοιχείο Υποστήριξης>> (ΝSE) των ΗΠΑ και η οποία κρίθηκε ότι δεν απαιτείται πλέον, προφανώς καθώς δεν λειτουργούν πλέον ούτε το ΝΑΤΟικό αεροπορικό ''υποστατηγείο'' και το CAOC 7 ως Συμμαχική Δομή στην Λάρισα, ούτε -από το 2011 -το ΝΑΤΟικό Support Detachment Greece (SDG)  που είχε απομείνει στον Τύρναβο,μετά την απενεργοποίηση το 2004 του ''Διακλαδικού Συμμαχικού Στρατηγείου Νοτιοκεντρικής Ευρώπης''( JCSC).

ΕΝΑΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΑΤΩΣΕ Η ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ

Ουκρανία: Θρίαμβος του Ποροσένκο στις προεδρικές εκλογές


ImageΟ πολυεκατομμυριούχος σοκολατοβιομήχανος, Πέτρο Ποροσένκο, εκλέγεται νέος πρόεδρος της Ουκρανίας αφού εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα στη χώρα, σύμφωνα με δύο exit poll που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφού έκλεισαν οι κάλπες.
Η πρώτη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από το Διεθνές Κοινωνιολογικό Ινστιτούτο του Κιέβου, το Κέντρο Οικονομικών και Πολιτικών Ερευνών Ραζούμκοφ και τη Δημοκρατική Πρωτοβουλία δίνει στον 48χρονο Ποροσένκο ποσοστό 55,9%. Η πρώην πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο έρχεται δεύτερη συγκεντρώνοντας μόλις το 12,9% των ψήφων. Μια δεύτερη δημοσκόπηση που μεταδόθηκε από την ουκρανική τηλεόραση αυξάνει ακόμη περισσότερο το ποσοστό του Ποροσένκο, στο 57,3%.

Ηράκλειο: Επίθεση χρυσαυγιτών κατά εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- Καταγγελία στην εισαγγελία


Ηράκλειο: Επίθεση χρυσαυγιτών κατά εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- Καταγγελία στην εισαγγελία
Ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα εκλογική αντιπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, στην περιοχή του Τάλως στο Ηράκλειο. Οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην κοπέλα προκειμένου να την εκφοβίσουν και μάλιστα της είπαν «το βράδυ να μη φύγει μόνη της»! Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία που έδωσε εντολή στην ΕΛΑΣ για την αναζήτηση των μελών της ΧΑ
http://www.candianews.gr

Απειλές της Χρυσής Αυγής: «Θα έχετε όλοι τη τύχη του Φύσσα»

Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου "Ε"Δεύτερο περιστατικό επίθεσης, μετά από το πρώτο που κατεγράφη στην Κηφισιά, μελών της Χρυσής Αυγής, εναντίον μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αυτή τη φορά στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα. Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου "Ε"

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ BOROTBA ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ SERGEI KIRICHUK

KirichukΟ Sergei Kirichuk είναι ηγετικό στέλεχος της ουκρανικής σοσιαλιστικής κίνησης «Borotba» (Αγώνας) Για πολλά χρόνια πάλεψε ενάντια στο ολιγαρχικό καθεστώς του Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Αλλά σήμερα ο Kirichuk και οι σύντροφοί του οργανώνουν την αντίσταση στις νέες αρχές. Για το λόγο αυτό έχουν στοχοποιηθεί από την δεξιά τρομοκρατία και την αστυνομική καταστολή. Οι προπαγανδιστές του Κίεβου παρουσιάζουν τον Kirichuk ως ένας από τους ηγέτες των «αυτονομιστών», ενώ οι ακροδεξιοί ουκρανοί εθνικιστές έχουν συμπεριλάβει το όνομά του στον κατάλογο των «εχθρών του ουκρανικού έθνους».
Δημοσιεύουμε εδώ σε μετάφραση του Κ.Μ. (από τα αγγλικά) τη συνέντευξη που έδωσε ο Kirichuk στη ρωσική έκδοση Ελευθερία του Τύπου στις 12 Μαΐου 2014.

Συνταξιούχος αποδοκίμασε τον Βενιζέλο και τους στημένους βολεμένους κλακαδόρους και συνελήφθη (ΒΙΝΤΕΟ)


Κατά την αποχώρηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, από το  Δημοτικό Σχολείο των Αμπελοκήπων όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, o συνταξιούχος Αντώνης Καναβός, που ήταν περαστικός από το σημείο, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ομάδα ατόμων επιδοκίμαζε και χειροκροτούσε τον κ. Βενιζέλο! "Τί χειροκροτάτε; Δεν ντρέπεστε; Ξεχάσατε τη Λίστα Λαγκάρντ;" φώναξε ο κ. Καναβός στο πλήθος, ενώ αποδοκίμασε και τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο. Αστυνομικοί προσήγαγαν τον συνταξιούχο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τήμα της περιοχής.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Για κινηματική διαδικασία βρέθηκαν δυο συντρόφισσες του μπλοκ μας χτες στην Τουρκία. Αυτονόητο ήταν ότι θα συμμετείχαν στην μαζική διαδήλωση που έγινε με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία από μπάτσους του νεολαίου Ugur Kurt.

Γιατί αγωνιούν οι στρατιωτικοί για το εκλογικό αποτέλεσμα - Ποια η σχέση με τους μισθούς τους


ImageΟι εκλογές ,το αποτέλεσμά τους, το πολιτικό μήνυμα που θα προκύψει και κυρίως οι πολιτικές εξελίξεις από την Δευτέρα -αν υπάρξουν- απασχολούν τους στρατιωτικούς . Όχι από κομματικό ενδιαφέρον που έτσι κι αλλιώς για όλους τους πολίτες είναι ασθενές αλλά γιατί όλα αυτά συνδέονται και με τον χρόνο ανακοίνωσης της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Οι τελευταίες πληροφορίες που διακινούνται αναφέρουν ότι η καθαραογραφή της απόφασης έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Η αλήθεια είναι ότι το ΣτΕ δεν μπορεί να δικαιολογήσει άλλη παράταση.
Το “καυτό” ερώτημα όμως δεν είναι πλέον η ημερομηνία της ανακοίνωσης της απόφασης. Ούτε καν το περιεχόμενό της αφού το βασικό της νόημα είναι γνωστό. Επιστροφή των μισθών των στρατιωτικών στο καλοκαίρι του 2012. Το θέμα είναι άλλο: Είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να την εφαρμόσει;

Που ποντάρουν εκλογικά οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων για το…μέλλον τους


Μην νομίζετε ότι οι Αρχηγοί δεν έχουν αγωνία για τις εκλογές σήμερα. Πολλά παίζονται για το μέλλον τους.
Που ποντάρουν εκλογικά οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων για το…μέλλον τους
Έχουμε και λέμε. Ο Κωσταράκος θα πρέπει να ΄χει κάνει τάμα στην Παναγία τη Σουμελά να αντέξουν οι κυβερνητικές δυνάμεις. Τόσος κόπος να αλλάξει γνώμη ολόκληρος Σαμαράς να πάει χαμένος είναι κρίμα κι άδικο. Αφήστε που αν “στραβώσει” τελείως το πράγμα πάει το νούμερο ένα στηριγμά του ο γραμματέας του Πενταγώνου Αντώνης Οικονόμου, που λένε ότι ήταν και ο άνθρωπος που άλλαξε την γνώμη του Σαμαρά. Με τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Κωσταράκος δεν πρόλαβε να ΄χει πολλά πολλά και να χτίσει γέφυρες.

Ο Πούτιν ‘τα βρήκε’ με Ολάντ και Μέρκελ… προς Ομοσπονδία

«Κάνε χριστιανέ μου (στην κυριολεξία) μια κινησούλα με αυτούς τους Ουκρανούς να ηρεμήσουμε, αλλιώς θα μας πιάσει από τον λαιμό ο Ομπάμα», εννοούσαν όπως φαίνεται με όσα είπαν οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας, Ολάντ και Μέρκελ, που μίλησαν τηλεφωνικά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Και ο Βλαδίμηρος τους διαβεβαίωσε, ότι η Μόσχα «θα σεβαστεί τη βούληση του ουκρανικού λαού και θα συνεργαστεί με τις μελλοντικές αρχές» στο Κίεβο, αφού μια μέρα πριν είχε στείλει κι αυτός τα δικά του μηνύματα, από το βήμα του «ρωσικού Νταβός», ότι έχει έρθει η ώρα της αποκλιμάκωσης.

Τουρκία: Διάβαση… Ρουβίκωνα με το κουρδικό πετρέλαιο!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Τουρκία και τους Κούρδους του βορείου Ιράκ, μετά την απόφαση της πρώτης να προχωρήσει στην πώληση ενός εκατομμυρίου βαρελιών (1,4 εκατ. βαρέλια σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας, ίσως κάτι κράτησε και η Τουρκία), από το πετρέλαιο που είχε αποθηκεύσει στον λιμένα της ανατολικής Μεσογείου, το Τζεϊχάν.
Με τον τρόπο αυτό υποχρεώνουν τη Βαγδάτη να κινηθεί, εκτός κι αν το χρονικό σημείο επελέγη λόγω των πρόσφατων εκλογών, όπως θα εξηγηθεί στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, Τούρκοι και Κούρδοι δηλώνουν πως οι πωλήσεις θα συνεχιστούν.… Η πώληση αυτή προχώρησε παρότι οι Τούρκοι στις δηλώσεις τους χρησιμοποιούσαν στερεοτυπικά εκφράσεις όπως «τα αδέρφια μας οι Ιρακινοί»… Φαίνεται, ότι οι γεμάτες δεξαμενές επέβαλαν την πώληση με σκοπό να ξεκινήσει η τροφοδοσία από τους Κούρδους που σήμερα ανέρχεται σε 100.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα. Τον λόγο όμως θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη…

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ

Την υλοποίηση ενός σημαντικού προγράμματος προμήθειας αμυντικού υλικού μέχρι το 2020 προγραμματίζει η Σλοβακία με σκοπό την αναβάθμιση της αμυντικής ικανότητας της χώρας αλλά και την αντικατάσταση του ρωσικής / σοβιετικής σχεδίασης υλικού που σήμερα βρίσκεται σε υπηρεσία.

Πρώτο στον κατάλογο σύμφωνα με τον διευθυντή εξοπλισμών της Σλοβακίας είναι το πρόγραμμα χρονομερισματικής μίσθωσης (leasing) μαχητικών Gripen για να αντικαταστήσει τα εν υπηρεσία 10 (σύμφωνα με πηγές μόλις δύο είναι επιχειρησιακά) MiG-29 που προγραμματίζεται να παροπλισθούν την περίοδο 2016-2017.

ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Ιορδανία, ο πρώτος εξαγωγικός χρήστης του APKWS (BINTEO)

Μετά την υπογραφή της σχετικής επιστολής προσφοράς και αποδοχής (LOA: Letter of Offer and Acceptance) της κυβέρνησης των ΗΠΑ η Ιορδανία γίνεται ο πρώτος εξαγωγικός πελάτης της καθοδηγούμενης με λέιζερ ρουκέτας APKWS (Advanced Precision Kill Weapon System) παραγωγής της BAE Systems.
Η υπογραφή της LOA έγινε κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης SOFEX (Special Operations Forces Exhibition and Conference) 2014 που διοργανώθηκε στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας. Σήμερα η ρουκέτα APKWS βρίσκεται στον τρίτο χρόνο παραγωγής σειράς και αποτελεί τη μόνη κατευθυνόμενη ρουκέτα διαμετρήματος 2,75 ιντσώνπου είναι πλήρως πιστοποιημένη από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Δέκα μέρες θαμμένος για να γλυτώσει από τους Τούρκους!

Πολλές από τις προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που έλαβαν μέρος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην προσπάθεια άμυνας της τουρκικής εισβολής το 1974 μοιάζουν με κινηματογραφικά σενάρια. Πρόσφατα η Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων έκανε γνωστό ότι αναζητά τέσσερις Ελληνοκύπριους για τους οποίους είχε πληροφορίες ότι Τουρκοκύπριοι δολοφόνησαν κοντά στο ξωκλήσι του Αγίου Σημιανού της Κοντέας. 



Με τους τέσσερις αγνοούμενους την μοιραία όπως φαίνεται εκείνη μέρα, ήταν και ο Παναγιώτης Παναγιώτου ο οποίος διηγήθηκε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος την απίστευτη ιστορία τους. 

Η ψυχρή εκτέλεση άοπλων Κρητικών από τους Γερμανούς (video)

Η ψυχρή εκτέλεση 25 άοπλων κατοίκων ηλικίας 18 έως 50 ετών από τους Γερμανούς ναζί στο χωριό Κοντομάρι Χανίων Κρήτης στις 2 Ιουνίου 1941 .
Η ψυχρή εκτέλεση άοπλων Κρητικών από τους Γερμανούς (video)
Οι εκτελέσεις έγιναν ως αντίποινα για τις εκτελέσεις και τη σφαγή πολλών Γερμανών  στρατιωτών και συγκεκριμένα αλεξιπτωτιστών, που είχαν πέσει μέσα στους θάμνους. Πτώματα Γερμανών είχαν εντοπιστεί κοντά στο χωριό. Οι Γερμανοί όρμησαν στα σπίτια, έβγαλαν όλο τον κόσμο έξω, ξεχώρισαν τους άνδρες και τους εκτέλεσαν σε παρακείμενο ελαιώνα. Η εκτέλεση έγινε από ομάδα αλεξιπτωτιστών υπό την ηγεσία του ανθυπολοχαγού της Luftwaffe, Horst Trebes και τη διαταγή του στρατηγού Kurt Student και ήταν η πρώτη μαζική εκτέλεση αμάχων του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Mε την υπογραφή της Νάντιας παραχωρείται η Ελαφόνησος!!!

ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗ
Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Μάχης Τράτσας στο ΒΗΜΑ με υπογραφή της κ. Νάντιας Γιαννακοπούλου (ΥΠΕΚΑ) γίνεται η παραχώρηση των παραλιών σε Κυπαρισσία και Ελαφόνησο.Την παραχώρηση αιγιαλού και παραλιών στην Κυπαρισσία και στην Ελαφόνησο αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ). Πρόκειται για τις «Θίνες Κυπαρισσίας», καθώς και τις παραλίες Παναγία, Πούντα, Σαρακήνικο και Σίμος της Ελαφονήσου, περιοχές οι οποίες ανήκουν στο ευρωπαϊκό δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura 2000. Μάλιστα, οι παραλίες Σίμος και Σαρακίνικο βρίσκονται στη λίστα των εκτάσεων που αναμένεται να βγάλει στο «σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου). Οι αποφάσεις του υπουργείου, που υπογράφονται από τη γενική γραμματέα κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου,θέτουν τους όρους για την τοποθέτηση καθισμάτων, ομπρελών θαλάσσης και την εγκατάσταση φορητών κατασκευών.

Putin Slams U.S. Special Forces as 'Unprofessional' for Letting Snowden Slip

Tobias Schwarz / ReutersProtesters hold masks depicting former U.S. National Security Agency contractor Edward Snowden during a demonstration in Berlin on Thursday.
ST. PETERSBURG — If the U.S. special services had acted professionally, National Security Agency leaker Edward Snowden would be "rotting in jail," Russian President Vladimir Putin told the St. Petersburg International Economic Forum Friday.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΗ...ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΦΩΤΟ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ στοιβάζονται σε αεροδρόμια, χωράφια και πάρκινγκ!!! Γιατί ΔΕΝ τα αγοράζει κανείς;;; (PHOTOS)
Φωτογραφίες από εκατοντάδες αδιάθετα αυτοκίνητα στοιβαγμένη σε αχανή πάρκινγκ, σε όλο τον κόσμο, αποτυπώνουν...
με δραματικό τρόπο, την άλλη πλευρά της οικονομικής κρίσης.
Όταν μειώνονται οι πωλήσεις των αυτοκινήτων οι αλυσίδες παραγωγής μειώνουν το ρυθμό τους αλλά δεν σταματούν εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουν να βγάζουν αυτοκίνητα τα οποία, λόγω της χαμηλής αγοράς, δεν πωλούνται.
Εταιρείες όπως η General Motors, Nissan και άλλες στοιβάζουν τα απούλητα, λόγω κρίσης, αυτοκίνητα σε παλιά αεροδρόμια, πίστες αυτοκίνητων ή ειδικά γκαράζ που έχουν δημιουργηθεί γι'αυτό το σκοπό. Τις αεροφωτογραφίες της Google Maps που δείχνουν τα ατέλειωτα γκαράζ σε Βρετανία, ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης, μοιράζονται άνθρωποι στο διαδίκτυο.

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

Την ξεπουλάνε!!!!!
Ελαφόνησος: Απέναντι από το κουκλίστικο νησάκι βρίσκεται η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο του BBC με ελληνικούς υπότιτλους στο λινκ που ακολουθεί! ‪#‎ταξίδι‬ ‪#‎travel‬ ‪#‎greece‬ ‪#‎elafonisos‬