Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...


“Βγάλε με μια ,βγάλε με μια φωτογραφία”, να πάω Κύπρο! Χαμός στο ΓΕΝ“Βγάλε με μια ,βγάλε με μια φωτογραφία”, να πάω Κύπρο! Χαμός στο ΓΕΝ 

Το “έλα να δεις” γίνεται στο Πολεμικό Ναυτικό , με τις μεταθέσεις για Κύπρο! Οι …φωτογραφίες πάνε σύννεφο, που σημαίνει ότι οι μεταθέσεις βγαίνουν με κριτήρια πολύ αξιοκρατικά. Να είσαι για παράδειγμα μηχανικός,να έχεις κάνει ήδη τρία χρόνια εξωτερικό, να έχεις παραλάβει ένα καράβι, να έχεις χωρίστρα δεξιά και άλλα τέτοια.

Καλό είναι να μαζευτεί λιγάκι το πράγμα γιατί ο κόσμος βράζει και δεν είναι εποχές για τέτοιες αδικίες. Θα επανέλθουμε…

Χορήγηση απαλλαγής μετά από εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη των ΕΔ. Η απάντηση της ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά

Απάντηση σε ερώτηση της Βουλευτή της  Ν.Δ Παναγιώτας Ιακωβίδου για την χορήγηση απαλλαγής μετά από 24ωρη υπηρεσία (Διαβάστε την ερώτηση) έδωσε στη Βουλή η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά.
 
Δείτε το σχετικό κείμενο της απάντησης...

ΞΕΦΤΙΛΑ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ -ΣΑΦΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ Ν.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

"Έσβησαν" χρέη των ναυπηγείων Ελευσίνας με τροπολογία

Image

Τα Ναυπηγεία Σύρου εξαιρούνται από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Ταυτόχρονα αναστέλλεται κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για όλες τις ναυπηγικές επιχειρήσεις (Ελευσίνας, Σκαραμαγκά, Σύρου κ.α) για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.

France expels migrants from Calais camps


The authorities say the expulsion is aimed at stopping an outbreak of scabies in the camps [AFP]

French police dismantle three camps housing around 650 migrants despite opposition from rights groups.

«Καίει» ο γιατρός τον Χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε τον 16χρονο αντιφασίστα

diki-dikastirioΕνώπιον του δικαστηρίου καταρρίφθηκε ο ισχυρισμός πως ο 23χρονος Χρυσαυγίτης, Γιώργος Αποστολόπουλος, δεν χρησιμοποίησε μαχαίρι.
Κατέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης, ο γιατρός που είχε χειρουργήσει το 16χρονο μαθητή Λυκείου ο οποίος είχε δεχθεί οργανωμένη επίθεση έξω από το σχολείο του στο Π. Φάληρο, πέρυσι τον Ιανουάριο. Ενώπιον του δικαστηρίου καταρρίφθηκε πως ο 23χρονος Χρυσαυγίτης, ΓιώργοςΑποστολόπουλος, δεν χρησιμοποίησε μαχαίρι.

Πακιστάν: Τη λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου γιατί επέλεξε η ίδια τον άντρα της

SYRIA
Τη ζωή σε μια νεαρή γυναίκα στοίχισε η απόφασή της να παντρευτεί τον άντρα που αγαπούσε και επέλεξε η ίδια καθώς η οικογένειά της την λιθοβόλησε μέχρι θανάτου έξω από ένα δικαστήριο στην πόλη Λαχόρη του κεντρικού Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Β. Πισσίας: «Απαγορεύουν το ψάρεμα στη Μεσόγειο για να φέρουν τα χημικά» (Ηχητικό)

Β. Πισσίας: «Απαγορεύουν το ψάρεμα στη Μεσόγειο για να φέρουν τα χημικά» (Ηχητικό)

Εξελίξεις στο θέμα της καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας

Προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις-ΚΕΔΑ Πολεμικής Αεροπορίας! Στον Στρατό Ξηράς κυριαρχεί η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων που υπηρετούν, μεταφορικά και κυριολεκτικά!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΑΥ
Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας που κάνει λόγο για πρόσληψη 30 εποχικών υπαλλήλων προκειμένου να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες της θερινής λειτουργίας του Κέντρου Ετοιμότητας και Διασποράς (ΚΕΔΑ) στο Ζούμπερι. Πρόκειται για τις στρατιωτικές κατασκηνώσεις της Π.Α. ‘Έτσι λοιπόν, θα προσληφθούν δέκα μάγειρες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δέκα τραπεζοκόμοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ από δύο θέσεις θα μοιραστούν οι ειδικότητες: ΔΕ Ψυχτικών, ΔΕ Ξυλουργών, ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Ηλεκτρολόγων και ΔΕ Οικοδόμων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18-65 ετών.
Αφήνουμε στην άκρη τον πόλεμο του βύσματος που διεξάγεται ήδη για αυτές τις θέσεις,  όπου όλοι καταλαβαίνουν ότι με την ανεργία που υπάρχει και τις ψηφοθηρικές ανάγκες δημάρχων-περιφερειαρχών-βουλευτών των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  «θα γίνει σφαγή» για το ποιος θα εξυπηρετήσει τη δική του κομματική πελατεία!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ;

Για όσους έχουν την εντύπωση ότι η Πολεμική Αεροπορία είναι το σώμα που κυριαρχούν τα δημοκρατικά ιδεώδη και ο σεβασμός του προσωπικού σίγουρα οι παρακάτω καταγγελίες θα τους σοκάρουν. Όποιοι όμως διατηρούν έστω και την ελάχιστη σχέση με το Σώμα γνωρίζουν καταρχήν όσα συνέβαιναν με την Στρατιωτικοποίηση στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των νεοσύλλεκτων σμηνιτών στην 124 ΠΒΕ –στοχεύοντας στην καταρράκωση τους, στο σπάσιμο του τσαμπουκά τους για να το πούμε απλά-, αλλά και στη μαυρίλα που επικρατεί στην ΣΤΥΑ.

Σε καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας στις 31-12-2012, διαβάζουμε:     

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΜΗΝΙΤΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!

Η ανάπαυση του Χρυσαυγίτη πολεμιστή μετά τις Ευρωεκλογές (ΦΩΤΟ)

img12518_30df9cfd962142968790865380df4bba_600_450
Απολύτως δικαιολογημένα, ο Χρυσαυγίτης μαχητής ξεκουράζει το σμιλεμένο κορμί του. Ήταν δύσκολη η μάχη των Ευρωεκλογών. Είναι όλα εκεί: Όπλα, κιθάρες και η τιμημένη -και ολίγο αιματοβαμμένη- σημαία. Αυτό δεν είναι φωτογραφία, η επαναφορά στην εικόνα της αρμονίας της Αναγέννησης είναι...
http://theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=39415%3Ai-anapaysi-toy-xrysaygiti-polemisti-meta-tis-eyroekloges-foto&catid=70%3Acult&Itemid=104

Σεράγεβο 2014 – 100 χρόνια από τον Πρώτο Παγκόσμιο


Πλησιάζει πλέον η ημερομηνία διεξαγωγής του φόρουμ ειρηνιστικών και αντιπολεμικών οργανώσεων, που θα γίνει στο Σεράγεβο από 6-9 Ιουνίου, με στόχο την αναδειξη του πνεύματος και της πολιτικής της ειρήνης. Σύμφωνα με την αρχική διακήρυξη της οργανωτικής επιτροπής...
«Το 2014 έχουμε την πρώτη επέτειο από την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που θεωρείται η δολοφονία του αυστριακού διάδοχου του θρόνου στο Σεράγεβο, στις 28 Ιουνίου του 1914.  
Η ημερομηνία αυτή είναι συμβολική, για έναν αιώνα «Κουλτούρας του Πολέμου και της Βίας», με δύο παγκοσμίους πολέμους και αμέτρηγους περιφερειακούς πολέμους, μεταξύ αυτών στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας»...
Οι προετοιμασίες έχουν προχωρήσει, όπως δείχνει και το ηλεκτρονικό 4σέλιδο που κυκλοφορεί από την οργανωτική επιτροπή, με όλες τις εξελίξεις μέχρι το τέλος Μαρτίουhttp://www.peaceeventsarajevo2014.eu/tl_files/a_downloads/Zeitung_1914-2014_eng_web.pdf. Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι http://www.peaceeventsarajevo2014.eu/. Οι δηλώσεις συμμετοχής και επικοινωνίαhttp://www.peaceeventsarajevo2014.eu/forum.html.

Εκσυγχρονισμός F-16: Αερομαχία τριών αμερικανικών κολοσσών άρχισε στην Αθήνα



Image“Αερομαχίες” ξεκίνησαν από χθες στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΑ. “Αερομαχίες” μεταξύ εταιρειών κολοσσών που διεκδικούν το μοναδικό μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα που μπορεί να προκύψει μέσα στην επόμενη διετία. Τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F - 16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Κόστος; Πάνω από ένα δις δολάρια το οποίο η ελληνική πλευρά πιστεύει ότι θα πέσει λόγω του ανταγωνισμού που θα υπάρξει. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να “πέσει” μέχρι τα 850 εκατομμύρια .
Όπως έχει αποκαλύψει από το περασμένο Σεπτέμβριο κορυφαία πηγή του ΓΕΑ στο Onalert ο εκσυγχρονισμός των F -16 είναι μονόδρομος με δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει θέμα αγοράς νέου μαχητικού. Δεδομένο επίσης είναι ότι η Τουρκία από το 2017 και μετά θα αρχίσει να παραλαμβάνει F - 35.

Αρχηγός με 18 άτομα ασφάλεια γίνεται; Όλα γίνονται στην Ελλάδα


Αρχηγός με 18 άτομα ασφάλεια γίνεται; Όλα γίνονται στην Ελλάδα
Μεγάλη έρευνα για τα ταξίδια που έχει κάνει αρχηγός Γενικού Επιτελείου στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει “άσπονδοι φίλοι” του. Και η έρευνα έχει να κάνει κυρίως με τον μεγάλο αριθμό ανδρών ασφαλείας που κουβαλά μαζί του, ανεβάζοντας βέβαια και το κόστος των μετακινήσεων. Όπως λένε οι “ερευνητές” τα στοιχεία που έχουν προκύψει αποδεικνύουν ότι οι μετακινήσεις του αρχηγού δεν συνάδουν με το γενικότερο πνεύμα περικοπών,λόγω του μεγάλου αριθμού των συνοδών του. Έτσι κι αλλιώς ο αριθμός 18 ατόμων που ακούσαμε ότι διατηρεί ως ασφάλεια είναι υπερβολικός, άσχετα αν τους παίρνει όλους στις μετακινήσεις του ή όχι. Ούτε ο Καντάφι να ήταν.http://armynews.gr/?p=21834

Επιχείρηση «Τανάλια» στις… Κυκλάδες: Τι μας ‘λένε’ οι Τούρκοι

Τέτοια τουρκική ναυτική δραστηριότητα στις Κυκλάδες έχουμε να δούμε από την εποχή των… Ορλοφικών, τη δράση του Λάμπρου Κατσώνη και της επανάστασης του 1821.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Χωρίς τίτλους εντυπωσιασμού με πολύ λίγα λόγια ανέφερε το «defence-point.gr» τις κινήσεις του τουρκικού Στόλου στο κέντρο των Κυκλάδων και ενημέρωσε με ψυχραιμία για την… κίνηση «τανάλια» των μονάδων του στόλου της γείτονος η οποία μόνο τυχαία με την πολιτική συγκυρία στις δύο χώρες δεν είναι.

Υπόθεση κατασκοπείας συνταράσσει Γαλλία και Ισπανία…

Χωρίς να γίνει ευρύτερα γνωστό, σχεδόν εν κρυπτώ, ισπανικό δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες για κατασκοπεία σε βάρος δύο Γάλλων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το 2002 στη Μανρέσα της Βαρκελώνης, οπλισμένοι με ειδικά κατασκευασμένο τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή. Οι δύο Γάλλοι είχαν συλληφθεί τότε από άνδρες της τοπικής καταλανικής αστυνομίας. Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και το τυφέκιο, το οποίο ήταν εφοδιασμένο και με σιγαστήρα και καταδείκτη λέιζερ.

Πολύνεκρη επίθεση της Μπόκο Χαράμ σε στρατιωτική βάση

Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν, ότι η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, επιτέθηκε σε στρατιωτική βάση στη βορειοδυτική Νιγηρία, με αποτέλεσμα να έχουν καταμετρηθεί 24 απώλειες.

Η επίθεση διήρκεσε τρεις ώρες, εκεί όπου η ένοπλη οργάνωση είχε σκοτώσει 59 φοιτητές σε οικοτροφείο τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι μαχητές έφτασαν στην περιοχή με ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και άλλα δύο συμβατικά αγροτικά αυτοκίνητα.
Αφού επιτέθηκαν κατά σημείου ελέγχου των νιγηριανών ενόπλων δυνάμεων, έβαλαν φωτιά στα σπίτια τοπικών αξιωματούχων και κατέστρεψαν ένα σχολείο και πολλά αυτοκίνητα.

ΓΕΕΘΑ: Εκπαιδεύσαμε και στρατιωτικούς παρατηρητές του ΟΗΕ

GEETHA_Kilkis_1
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή το Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς.

Κατά την διάρκεια του σχολείου, διάρκειας τριών εβδομάδων, οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο σε αντικείμενα σχετικά με τα καθήκοντα στρατιωτικού παρατηρητή του ΟΗΕ, στο πεδίο των επιχειρήσεων.
Στο σχολείο συμμετείχαν 27 εκπαιδευόμενοι, στρατιωτικό προσωπικό από την Ελλάδα, την Αλγερία, την Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Ισπανία και την ΠΓΔΜ.

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ: ΤΩΡΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ...


Image
Δεν γνωρίζουμε πλέον ποια μπορεί να είναι η πολιτική καριέρα του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου,μαθαίνουμε όμως ότι υπάρχει ενδεχόμενο να καταλάβει την έδρα Στρατιωτικών και Αμυντικών θεμάτων της Ακαδημίας Αθηνών.

Την έδρα κατεχει σημερα ο επιτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Σκαρβέλης και σύμφωνα με πληροφορίες τελευταία ευνοεί την υποψηφιότητα του κ. Φράγκου. Στο παρελθόν είχε εκφρασθεί υπέρ άλλου ανωτατου στρατιωτικού ε.α. με διδακτορικό τίτλο και συγγραφικό έργο. 
 
Ο κ. Φράγκος θα είναι εισηγητής σε ημερίδα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Μαιου στην Ακαδημία Αθηνών με θέμα "Παρελθόν, Παρον και Μέλλον Δυτικής Θράκης" που διοργανώνεται από το ΕΛΙΣΜΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ)

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Ν.ΠΑΠΠΑ.

Τα όσα γράφτηκαν στο facebook για τον αείμνηστο Νίκο Παππά, είναι ασύλληπτα. Το υβρεολόγιο κατά του ναυάρχου που μαζί με το πλήρωμά του έγραψαν τη δική τους ιστορία ανατριχιάζει. Ακόμη περισσότερο γιατί σ΄ αυτό συμμετείχαν και απόστρατοι. Δικαίωμά τους να νοσταλγούν τη χούντα που ξεπούλησε την Κύπρο. Δικαιωμά τους να διαφωνούν με την απόφαση του Παππά να  να πάει στην Ιταλία. Τουλάχιστον εκείνος πολέμησε με τον τρόπο του ένα καθεστώς που εξευτέλισε τη χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της.

Ο Παππάς, το πλήρωμά του αλλά και πάρα πολλοί άλλοι στρατιωτικοί που αντιστάθηκαν στην χούντα, διέσωσαν την τιμή των Ενόπλων Δυνάμεων. Και αυτές οι πράξεις και οι αποφάσεις τις έφεραν τόσο ψηλά στην εκτίμηση της ελληνικής κοινωνίας. 

Για να μπορούν αυτοί σήμερα στην Δημοκρατία που βρίζουν με το χειρότερο τρόπο   να ζητούν επί της ουσίας  κατάλυσή της.

Image
Διαβάστε τι γράφτηκε και φρίξτε. Τα σχόλια κάτω από το …βαθυστόχαστο κειμενο ήταν ακόμη χειρότερα και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: δεν υπάρχει καμία αρχή που μπορεί να παρέμβει; Το ΥΠΕΘΑ δεν έχει πάρει τίποτα χαμπάρι;

Σκάνδαλο ΕΡΜΗΣ 2: Μια δίκη πολλά ερωτήματα


ImageΗ αίσθηση που τελευταία επικρατεί στο Δικαστικό ρεπορτάζ είναι ότι κατά την μετεκλογική περίοδο η “μάχη” των Δικαστικών Αρχών κατά της διαφθοράς επικεντρώνεται στις μεγάλες υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφήνοντας προς τα πίσω τις αγκαθώνεις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τις συναλλαγές Επιχειρηματικών Ομίλων με το Δημόσιο και το εγχώριο τραπεζικό σύστημα.
Σ΄ αυτή την κατεύθυνση κινείται ο έλεγχος διακοσίων στρατιωτικών που την “χρυσή περίοδο 1996 – 2010” συμμετείχαν σε επιτροπές εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Δεν αποκλείεται λοιπόν η Δικαστική επιχείρηση “καθαρά χέρια” να αρχίζει και να τελειώνει στους εξοπλισμούς πληρώνοντας την “νύφη” μόνο οι στρατιωτικοί εκείνοι που έχουν αφήσει τραπεζικά ίχνη ή δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα Ε9. ο “πόλεμος” για την κάθαρση...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ" ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Brazil: “Pacification” Unleashes Terror On Favelas, Aims to Silence Anti-Capitalist Social Movements

operacao-pm-alemao
Military police occupying slums in Rio de Janeiro, in a new wave of terror against poor people.
As thousands took to the streets this weekend to protest the civil and military dictatorship – which left a legacy of some of the most sadistic and brutal repression against political prisoners seen in Latin America – the military police have unleashed a new war on the poor of Brazil, and the State is preparing to enforce new “anti-terrorism” laws which raise legitimate fears that they will bring back the practices of the fascist dictatorship. (Note: On March 22nd, Brazilian fascists called for protests under the slogan “march for family.” They were a failure, much like the white man march in North America. In some places, groups of six or less people participated.)

(Ο απόλυτος φασισμός! Φιμώνουν πολιτικά , συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά τους δημόσιους υπάλληλους! Εκεί το πάνε! Ξεσκωμός τώρα)! Συνταγματική η «αυτόματη αργία» στο Δημόσιο για πειθαρχικά παραπτώματα

Συνταγματική είναι η «αυτόματη αργία» για τους δημόσιους υπάλληλους που διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας που απέρριψε αίτηση εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που είχε τεθεί σε αργία λόγω πολυθεσίας. 

Τέλος τα ξένα περιοδικά και οι εφημερίδες στην Ελλάδα!

Νέο success story, το «Πρακτορείο Διανομής Ξένου Τύπου» πτώχευσε ανακοινώνοντας την αναστολή των εργασιών του. Και, τώρα, τι θα κάνουν τα 20 εκατομμύρια τουρίστες που περιμένει η κυβέρνησή μας;
Θα μείνουν απλώς χωρίς διεθνείς εφημερίδες και περιοδικά. Άντε τώρα να τους εξηγήσεις το γιατί... Τι θα διαβάζουν όσο θα είναι στη χώρα μας; Μα τα «ΝΕΑ» και την «Καθημερινή» που τα βρίσκουν όλα, καλώς, καμωμένα...

Δυναμική αντιφασιστική πορεία στην Κηφισιά (φωτογραφίες)

Δυναμική αντιφασιστική πορεία στην Κηφισιά (φωτογραφίες)
Δυναμική αντιφασιστική πορεία με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκαν πριν δύο μέρες, την Κυριακή των εκλογών, τέσσερις εκλογικοί επόπτες, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με 

Ολοκαύτωμα γυναικόπαιδων στο Ντόνετσκ - Φωτογραφίες σοκ!

o
3