Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σ.Σ.ΕΥΕΛΠΙΩΝ: ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ΄ΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ' ΝΑΙ;


Όσοι “εθνικόφρωνες” ανησυχούν για το διδακτικό προσωπικό της Σχολής Ευελπίδων και γράφουν περί καθηγητών με απόψεις “Ρεπούση” ας ετοιμάζονται για έκπληξη δυσάρεστη.
“Ρεπούσηδες” και “φιλοχρυσαυγίτες” καθηγητές στη Σχολή Ευελπίδων
Έρχεται αποκάλυψη για καθηγητή της ΣΣΕ τουλάχιστον … “φιλοχρυσαυγίτη” για να μην πούμε κάτι παραπάνω. Και υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία που το επιβεβαιώνει.

Να δούμε τι θα λένε από το ΓΕΣ όταν θα προκύψει το θέμα. Η φωτογραφία πάντως κυκλοφορεί…
http://armynews.gr/?p=21934

Η στρατηγική της χειραγώγησης και ο βαθύς ύπνος των χειραγωγημένων…

Η στρατηγική της χειραγώγησης και ο βαθύς ύπνος των χειραγωγημένων…
1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών. Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής. «Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει  καθόλου χρόνο για να σκεφτεί – πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

Σύλληψη σε ζωντανή συνδεση στην Τουρκία! Συνέλαβαν δημοσιογράφο του CNN


Image
Ο Ιβάν Ουότσον, απεσταλμένος του CNN στην Τουρκία, ήταν στον «αέρα» κι έδινε ανταπόκριση από την πλατεία Ταξίμ όταν αστυνομικοί με πολιτικά τον συνέλαβαν! 
Στο video του CNN φαίνεται ο Ουότσον να μιλάει απευθείας στην κάμερα από την πλατεία Ταξίμ μπροστά από δεκάδες ένστολους και ντυμένους με πολιτικά αξιωματικούς που έχουν αναπτυχθεί εκεί για να κρατήσουν μακριά από την πλατεία τους διαδηλωτές κατ’ εντολή του Ερντογάν. 
Καθώς ο ανταποκριτής του αμερικανικού καναλιού συνεχίζει την ανταπόκρισή του, αξιωματικός με πολιτικά αρχίσει να του φωνάζει και να τον ρωτά αν είναι δημοσιογράφος. 


Πεδίο μάχης η πλατεία Ταξίμ (Βίντεο)

Δεν είναι και οι καλύτερες μέρες αυτές που βιώνει ο Τούρκος πρωθυπουργός. (Διαβάστε ένα διαφωτιστικό άρθρο που υπογράφει ο Αρης Χατζηστεφάνου).
Οπότε έκανε πράξη σήμερα αυτά που είχε προαναγγείλει σχετικά με την αντιμετώπιση που θα είχαν οι διαδηλωτές οι οποίοι θέλησαν να συγκεντρωθούν σήμερα στην πλατεία Ταξίμ για να τιμήσουν την πρώτη επέτειο από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιούνη του 2013 που συγκλόνισαν την Τουρκία.

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε την Ταξίμ, όπως είχατε κάνει πέρυσι επειδή οφείλετε να σεβαστείτε τον νόμο (…) αν το κάνετε, το κράτος θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να εγγυηθεί την ασφάλειά του .. Αν πάτε εκεί, οι δυνάμεις ασφαλείας μας έχουν λάβει σαφείς οδηγίες και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο», είχε δηλώσει ανάμεσα στα άλλα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Γιατί δεν δίνονται τα ονόματα των μπάτσων εγκληματιών;


Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η εκτίμηση ενός βαρυποινίτη –έχει κατηγορηθεί για με τον μισό ποινικό κώδικα- του Βασίλη Στεφανάκου, που σε συνέντευξη του σε εφημερίδα είχε δηλώσει ότι το μεγαλύτερο κύκλωμα οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται μέσα στους κόλπους της ελληνικής αστυνομίας. 
Χτες μάθαμε για τέσσερις μπάτσους – τρεις αρχιφύλακες και έναν υπαρχιφύλακα- που συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν –εδώ και έξι χρόνια (!!!) σε κύκλωμα Εμπορίας Ανθρώπων εξασφαλίζοντας σύμφωνα με δημοσιεύματα 3.500 ευρώ τον μήνα ο καθένας. (Προωθούσαν μετανάστες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες τους εξασφάλιζαν πλαστά έγγραφα κάθε είδους κλπ). Τώρα πώς και μετά 6 χρόνια τους συνέλαβαν δεν ξέρουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα αλληλοκαρφώματα συμβαίνουν και στις καλύτερες συμμορίες.

Χρυσή Αυγή: Το κόμμα των "τοκοφλύφων"


Ένα πολύ ενδιαφέρον, με την υπογραφή της δημοσιογραφικής ομάδας του «Ιού» υπάρχει σήμερα στην εφημερίδα των Συντακτών. Αναφέρετε στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου και διαχειριστή της ιστοσελίδας  bankingnews, του Πέτρου Λεωτσάκου και τις στενές σχέσεις που έχει με την ναζιστική οργάνωση του Μιχαλολιάκου.
Ο «πεισμένος θαυμαστής της Χρυσής Αυγής», σύμφωνα με το κείμενο Π. Λεωτσάκος και «έγκριτος δημοσιογράφος» κατά την Χ.Α χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του –ειδικευμένη στο τραπεζικό ρεπορτάζ- για να «ξεπλύνει» το ναζιστικό μόρφωμα.

Λέσβος: Επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες στα γραφεία της Χ.Α (video)

Ένταση επικράτησε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών της Λέσβου, όταν ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε κατά των γραφείων και ανδρών των ΜΑΤ.
Περίπου 400 άτομα πραγματοποίησαν αντιφασιστική πορεία μέχρι το σημείο, όταν ομάδα 15 κουκουλοφόρων αποκόπηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών, πέταξε πέτρες στα παράθυρα των γραφείων και επιτέθηκε κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή. Επιπλέον, έβαλαν φωτιά και έκαψαν ένα ομοίωμα φασίστα.

Το ΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

Σύμφωνα με γνωστό σάιτ που ασχολείται με τα ζητήματα άμυνας, το ΓΕΣ παραδέχεται την απόπειρα αυτοκτονίας σε μονάδα της ΕΛΔΥΚ και επιχειρεί να υποβαθμίσει το γεγονός γνωστοποιώντας μέσω διαρροών ότι  «έλα μωρέ, μόνο το χέρι του έσπασε…»!
Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
«Από την άλλη πλευρά πηγές του ΓΕΣ -που πάντως δεν ανακοίνωσε το γεγονός- επιβεβαιώνουν το γεγονός προσθέτοντας ότι ο στρατιώτης έσπασε το χέρι του και δεν έχει άλλο σοβαρό τραυματισμό. Το θέμα βέβαια δεν είναι πόσο τραυματίστηκε ο στρατιώτης, αλλά ότι έφθασε στο σημείο να πηδήξει στο κενό.  Ο νεαρός νοσηλευόταν και θα επέστρεφε στην Αθήνα για να περάσει από επιτροπή με την προοπτική να πάρει αναβολή».

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΦΕΔΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ
Για μια ακόμη φορά το ΓΕΣ δεν έχει βγάλει ούτε καν ανακοίνωση για την νέα απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού συναδέλφου που σημειώθηκε σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, την Πέμπτη 29-5-14.
Ο συνάδελφος πήδηξε στο κενό από κερκίδα και τραυματίστηκε σοβαρά.
Εδώ και καιρό η κατάσταση του είχε προκαλέσει ανησυχία καθώς δήλωνε εκτός των άλλων ότι ήθελε να φύγει από την Κύπρο και να πάρει αναβολή. Ο έφεδρος κοινωνιολόγος που αντιμετώπισε το περιστατικό έκρινε ότι έπρεπε να τύχει ψυχιατρικής υποστήριξης και να ακολουθηθεί η πάγια  διαδικασία αναβολής.

79 TYΠΕΘ ΣΑΜΟΥ: ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Για άλλη μια φορά δεχόμαστε καταγγελία από συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτή τη μαύρη μονάδα της Σάμου!
Διαβάζουμε στην Επιστολή Καταγγελίας τους:
«Καλησπέρα  στο Δίκτυο Σπάρτακος. Όπως καταλάβατε από τον τίτλο τα βάσανα επέστρεψαν εδώ με την σημερινή μέρα να τα ξεπερνά όλα. Οι απογευματινές αγγαρείες μαζί με τις υπηρεσίες και τα "χώσε" που υπάρχουν έχουν κάνει εμάς τους φαντάρους να φτάσουμε στο σημείο "αμήν".
Με επισκέψεις σε ψυχολόγους ανά τακτά χρονικά διαστήματα κρατιόμαστε ακόμα και δεν παίρνουμε αναβολή
Έλλειψη ύπνου σε συνδυασμό με την κούραση οδήγησαν στην λιποθυμία ενός φαντάρου εν ώρα υπηρεσίας περιπόλου στο φυλάκιο.
Επίσης η μετάβαση δυο στρατιωτών σήμερα στο στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ ήταν γνωστό ότι υπήρχε ραντεβού με τον γιατρό έγινε με ταξί διότι δεν βγάζανε κίνηση και πληρώθηκε από τους ίδιους!».
ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ;

Mε τον Ουκρανικό λαό, ενάντια στον Πόλεμο

Κείμενο Ιταλών ακτιβιστών του αντιπολεμικού κινήματος

Η κυβέρνηση-μαριονέτα του Κιέβου που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την Ε.Ε διαπράττει μια εγκληματική επίθεση ενάντια στον Ουκρανικό λαό που δεν θέλει να ζει κάτω από ένα καθεστώς με τους φασίστες στην εξουσία και το ΔΝΤ σε ρόλο εντολέα κάτω από ένα επιθετικό καθεστώς υπεύθυνο για σφαγές, εκτελέσεις, αυθαίρετες φυλακίσεις, απολύσεις.
Και σε αυτή την περίπτωση η Ιταλική κυβέρνηση είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της νέας επίθεσης, όπως αποδεικνύει η υποστήριξη στον πραξικοπηματία πρωθυπουργό Yatsenyuk που συνοδεύτηκε επίσης με την πρόταση να στείλουμε στρατεύματα στην Ιταλία για μια ακόμα περιβόητη ''ειρηνευτική αποστολή''

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ

''Διότι ισχυρίζομαι και το λέω με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι η χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε,. στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται, όμως δεν μπορεί να είναι μια χώρα ασήμαντη της Δύσης που θα ακολουθεί άκριτα τις επιλογές των ισχυρών της δύσης.''
Α. Τσίπρας, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1i
 
Η καθαρή πλέον υποχωρητικότητα από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα αιτήματα και τις πιέσεις των εκπροσώπων του κεφαλαίου φανερώνεται και υποδηλώνει μια προσπάθεια καθησυχασμού και εναρμονισμού του με την εξουσία. Έτσι λοιπόν ύστερα από την πίστη ότι είναι δυνατόν να παρέμβεις σε αντιδραστικές δομές και οργανισμούς μετασχηματιζοντάς τους (Ε.Ε, ευρωζώνη) τώρα διατυπώνεται ότι ανήκουμε στη δύση και το ΝΑΤΟ. Για εμάς το ζήτημα της υποταγής στο ΝΑΤΟ αντιμετωπίζεται σαν μια πτυχή μονάχα της αποδοχής από το ΣΥΡΙΖΑ εχθρικών ως προς το αντιπολεμικό κίνημα διοικητικών και πολιτικών θεσμών.

Γιατί η "μυστική" ενεργοποίηση της Αντιαεροπορικής Άμυνας;

Τρία στα Τρία για τον Α/ΓΕΕΘΑ αν και και το σημερινό δεν διέρρευσε παρά τις απογευματινές ώρες όταν συζητήθηκαν τα αποτελέσματα και οι χρόνοι της ξαφνικής ενεργοποίησης της Αντιαεροπορικής Άμυνας στης Χώρας! 

"Μεταχειρισμένες αρβύλες σε νεοσύλλεκτους" επιμένουν οι καταγγελίες από Αυλώνα

Image
“Εχουν γράψει χιλιόμετρα” οι αρβύλες που δίνονται στους στρατιώτες μας ,επιμένει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων επικαλούμενο καταγγελίες νεοσύλλεκτων από το ΚΕΝ Αυλώνα.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ», ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ

donbasproletΜε κεντρικό σύνθημα «Δεν θα περάσει ο φασισμός» περίπου τρεις χιλιάδες απεργοί εργάτες στα ορυχεία του Ντονμπάς, στην ανατολική Ουκρανία, κατέκλυσαν τη Τετάρτη τους δρόμους του Ντονιέτσκ.
Οι ανθρακωρύχοι του Ντονμπάς απεργούν απαιτώντας να σταματήσει η λεγόμενη «αντι-τρομοκρατική επιχείρηση» της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Κιέβου ενάντια στους εξεγερμένους κατοίκους της ανατολικής και νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

"Στ’ Άρματα, στ’ Άρματα εμπρός στον αγώνα" των εξοπλισμών που ποτέ δεν χρειαζόμασταν


Imageτου Κων/νου Φράγκου*

Οι μίζες στα εξοπλιστικά και τη
διασπάθιση των στρατιωτικών δαπανών
είχαν ως αποτέλεσμα να πληγεί η 
αμυντική θωράκιση της χώρας
Πρόκειται για ενέργειες που εγγίζουν 
την προδοσία. 
Αθαν. Έλις (Καθ. 10/03/2011)

Δεν μου αρέσει καθόλου να τυμβωρυχώ και να ταλαιπωρούμαι προσπαθώντας να σηκώσω ταφόπλακα σαρκοφάγων, δηλαδή να ψαχουλεύω για σκάνδαλα – σκελετούς που έχουν ταφεί ή κουκουλωθεί από τις διάφορες διατάξεις – Νόμους κλπ. που έχουν εφευρεθεί από την, κατά Γιώργο Βότση (Ε. 10/05), κλεπτομανή συντεχνία των πολιτικών που εξακολουθεί, αδιάντροπα, να μας κυβερνά σήμερα. 
Διάφορα όμως γεγονότα τα επικαιροποιούν και θέλοντας και μη, με ερεθίζουν να το κάνω. Δεν μ’ αφήνουν ν’ αγιάσω. 

Συρία: ‘Κάρφωσε’ τους Τούρκους έγκλειστος ισλαμιστής μαχητής

H εμπλοκή της Τουρκίας στην συριακή κρίση αποτελεί κοινό μυστικό και μόνο η τουρκική κυβέρνηση δεν την παραδέχεται. Ωστόσο, τώρα υπάρχουν, κυριολεκτικά, χειροπιαστά στοιχεία για την εμπλοκή αυτή, μαρτυρίες των ίδιων των ισλαμιστών μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ομέρ Οντεμίς κατάφερε και πήρε σειρά συνεντεύξεων από κρατούμενο σε συριακή φυλακή Τούρκο ισλαμιστή μαχητή, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Μεζέ, στη Δαμασκό.

Μειώθηκε η πειρατεία στη Σομαλία αυξήθηκε στην Δυτική Αφρική


ImageΕπιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Μείωση των περιστατικών πειρατείας κατά πλοίων,στα ανοιχτά της Σομαλίας, αλλά σημαντική αύξηση αντίστοιχων περιστατικών και γενικά επιθέσεων  με σκοπό την ένοπλη ληστεία,καθώς και απαγωγές μελών πληρώματος στην  θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Αφρικής    είναι το ''ρεζουμέ'' της σχετικής δραστηριότητας από τον Μάιο του 2012 μέχρι τώρα, όπως κατεγράφη  κατά τις εργασίες της 93ης Σύνοδου της  Επιτροπής Ναυτικής Ασφάλειας (MSC 93).
 Οι εργασίες της 93ης MSC πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, στην έδρα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) και ολοκληρώθηκαν τις προάλλες, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα/Ακτοφυλακή. 

Παραιτήθηκε ο γραμματέας βετεράνων στις ΗΠΑ - Διαβάστε την αιτία



ImageΕίναι “αμερικανάκια” οι αμερικανοί. Ο επικεφαλής του τμήματος Υποθέσεων Βετεράνων Eric Shinseki παραιτήθηκε μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο Ομπάμα .
Αιτία της παραίτησης οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση και για “μαγείρεμα” στις λίστες αναμονής εισαγωγής βετεράνων σε νοσοκομεία!
Προγανώς δεν έχουν ακούσει τίποτα για την Ελλάδα και τους δικούς της απόστρατους, που αναμένουν εκτός απ΄ όλα αυτά απαντήσεις για το που πήγαν τα λεφτά τους από τα Μετοχικά Ταμεία κι άλλα πολλά . Αλλά ούτε απαντήσεις παίρνουν ,ούτε ελπίδα έχουν.

Τα παιδιά της Κρήτης εκπέμπουν ΣΟΣ


Μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα δυο πιτσιρίκια περνούν το μήνυμα τους κατά της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης.Σύμφωνα με το σενάριο, δυο νεαρά αγόρια κοιτούν με βλέμμα αγωνίας τη θάλασσα που ξεβράζει πλαστικά σωσίβια. «Η θάλασσα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου ... δεν είναι χωματερή κανενός να πετάει τα χημικά σκουπίδια του», είναι το μήνυμα που στέλνουν, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Οι κάτοικοι της Κρήτης αντιδρούν στην καταστροφή των χημικών της Συρίας με την πειραματική μέθοδο της υδρόλυσης εν πλω στη Μεσόγειο. Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται:

ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΈΓΡΑΦΕ Η “ΒΡΑΔΥΝΉ” ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΈΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ΟΙ ΜΑΝΏΛΗΣ ΓΛΈΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΆΚΗΣ ΣΆΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 30-5-1941. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΔΕΞΙΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΠΆΝΤΑ.

10388547_729643080429192_361706513_n
http://sarantos-petropouli.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8785.html?spref=fb