Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ: ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ο συνδυασμός των τεράστιων περικοπών στις λειτουργικές δαπάνες με την αντίληψη που κυριαρχεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στο Υγειονομικό δημιουργεί ένα επικίνδυνο μείγμα με ασύλληπτα δραματικές συνέπειες στο προσωπικό. 
Οι περιπτώσεις που παρουσιάζουμε είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί και αποδεικνύουν την σχέση όλων αυτών με τον όρκο του Ιπποκράτη!!!
Η ανακάλυψη που έκανε πρόσφατα το armynews.gr είναι συγκλονιστική και αποκαλύπτει πόσο λίγη σημασία έχει η ανθρώπινη υγεία και ζωή στον Στρατό. Διαβάζουμε λοιπόν:
«Υπήρξε όμως ένας ακόμη θάνατος στο ναυτικό αυτές τις ημέρες που θα πρέπει να του δοθεί μεγάλη σημασία. Μία πλοίαρχος του ναυτικού πέθανε μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η πλοίαρχος ήταν διευθύντρια αιμοδοσίας στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Το οποίο όπως αποδείχτηκε δεν διέγνωσε εγκαίρως την ασθένειά της !!! Έκανε λάθος! Η διάγνωση έγινε εκτός ΝΝΑ και αφού η ασθένεια δυστυχώς είχε προχωρήσει πολύ. Έχει διαταχθεί έρευνα για το θλιβερό συμβάν που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την περίθαλψη και στο στράτευμα».  
Αναρωτιόμαστε, όλοι αυτοί, συνάδελφοι της άτυχης πλοιάρχου που την κοίταζαν στα μάτια; Πως τόλμησαν να την ακολουθήσουν στην τελευταία της κατοικία; Πως τολμούν να συνεχίζουν από τις ίδιες θέσεις «να μας υπηρετούν»;

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ, ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ

Ο Νειμάρ ντριμπλάρει άψογα το τανκ στη γωνιά του δρόμου, δίνει πάσα στο Ρούνει, ο οποίος με άνεση αδειάζει τον αστυνόμο - ρόμποκοπ που σημαδεύει με το όπλο του κάποιους πιτσιρικάδες που παίζουν στο δρόμο, 

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ERTOPEN.GR

Ραδιοφωνικό πρόγραμμα Δευτέρας 09/06/2014
Μεταξύ των αγωνιστών συντελεστών της ERTOPEN.GR βρέθηκε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς απόλαυσε για μια ακόμη φορά τη φιλοξενία τους.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

  • Armed police in tanks with overhead helicopter guards storm notorious Rio slum in controversial 'clean-up' ahead of World Cup  Read more: 
  • Helicopters circle the Mare slum complex in Rio de Janeiro. The slum - 'favela' in Portuguese - is home to some 130,000 residents
  • http://www.dailymail.co.uk/news/article-2592613/Brazilian-government-storm-one-Rios-largest-slums-today-clean-operation-ahead-World-Cup.
  • Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μπούκουρας, Ηλιόπουλος στο πογκρόμ του Μάη του 2011

    DSC_1836_kas1
    Φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες που αποδεικνύουν αφενός την φυσική παρουσία ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής στο πογκρόμ της 12/05/2011, αφετέρου την τέλεση εγκληματικών πράξεων από μέλη της ναζιστικής συμμορίας.

    Παρόντα στο πογκρόμ ήταν τα στελέχη της οργάνωσης ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Κασιδιάρης είχε καθοδηγητικό ρόλο: κατεύθυνε τα μέλη της οργάνωσης τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του πλήθους που κινήθηκε από την Γ’ Σεπτεμβρίου προς την Αθηνάς. Στην αρχή της Αθηνάς στην Ομόνοια, μέλη της Χρυσής Αυγής ταυτοποιούνται καθώς πλήθος νεαρών αντρών ξυλοφορτώνουν αφρικανό μετανάστη. Οι πογκρομιστές, που εμφανίζονται στη γνωστή φωτογραφία του “Έθνους”, είναι όλοι στην πρώτη γραμμή του μπλοκ της Χρυσής Αυγής.

    Βραζιλία...Παίξε μπάλα γελοτοποιέ..και συ Κουικάρα, σε απασχολεί το εθνόσημο αν κοιτάει προς το κάτω κεφάλι ή προς το πάνω...εθνικισταρά

    Φωτογραφία

    KEEM ΣΠΑΡΤΗΣ: ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

    Η ιστορία με τις πωλήσεις βιβλίων σε κέντρα νεοσυλλέκτων είναι  κάτι που αρκετές φορές έχουμε καταγγείλει ως Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων .

    Κάθε φορά όμως δεν έχουν σταματημό οι καταγγελίες φαντάρων που φτάνουν σε εμάς . Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό που συνέβη στο ΚΕΕΜ Σπάρτης τις προηγούμενες ημέρες .
    Μέσα σε δύο διαδοχικές μέρες , πλασιέ βιβλίων έφτασαν στο κέντρο. 
    Μάλιστα καταγγελίες αναφέρουν ότι την μία φορά υποχρέωσαν τους φαντάρους να πάνε στις  ώρες της ξεκούρασης τους, ενώ ακόμη πιο τραβηγμένη ήταν η απόφαση του διοικητή του ΚΕΕΜ να παρακολουθήσουν ακόμη μια παρουσίαση υπό βροχή.

    Πραγματικός αιμοδότης το ΚΕΕΜ με 285 μονάδες από τους οπλίτες!


    ΣΠΑΡΤΗ. Την Τρίτη 03 Ιουνίου 2014 στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού μεταφορών πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία των Ν/Σ οπλιτών της 2014 Γ΄ΕΣΣΟ κατά την οποία συλλέχθηκαν 79 μονάδες αίματος.
    Αυτή  ήταν η τρίτη κατά σειρά αιμοδοσία που πραγματοποιείται στο ΚΕΕΜ για το έτος 2014, στις οποίες συνολικά συλλέχθηκαν 285 μονάδες αίματος, οι οποίες αποδόθηκαν στο απόθεμα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης , επ’ωφελεία των συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση  ανάγκη. 
    ΠΗΓΗ: http://www.notospress.gr/article.php?id=17528

    ΙΔΟΥ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ “ΦΙΛΑΘΛΩΝ” ΓΙΑ 1,5 ΕΥΡΩ

    Two-child-prostitutes
    Κυριολεκτικά όνειδος για την ανθρωπότητα αποτελεί το σκηνικό της “παγκόσμιας γιορτής” που έχει στηθεί στη Βραζιλία με πολυεθνικές κάθε είδους να τζιράρουν δισεκατομμύρια δολάρια πάνω στην μπίζνα του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικρών παιδιών ακόμη και δέκα ετών, εξωθούνται βίαια στην πορνεία αλλά και στην διακίνηση ναρκωτικών.

    ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ!!!

    Επιλεκτικές ανησυχίες για την Σχολή Ευελπίδων


    Δεν διαπιστώσαμε- την παραμικρή αντίδραση, για την φωτογραφία απόστρατου που μέχρι πέρσι δίδασκε στην Σχολή Ευελπίδων. Φωτογραφία μαζί με τον “αρχηγό” Νίκο Μιχαλολιάκο από τον γάμο του Ηλία Παναγιώταρου. 

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ: ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΒΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    Δεν πιστεύει τίποτα για την Χρυσή Αυγή ο Επιτήδειος

    Image
    Για τίποτα απ΄ όσα προσάπτουν στην Χρυσή Αυγή δεν έχει πειστεί ο ευρωβουλευτής της Γιώργος Επιτήδειος. Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως ευρωβουλευτής σε εκπομπή του Kontra Channel, είπε ότι όλα αυτά που λέγονται περί παραστρατιωτικών τμημάτων είναι συκοφαντίες. Το μόνο που έχει πέσει στην αντίληψή του είναι κάποιες ομάδες που κάνουν …σημειωτόν και μάλιστα είπε ότι δεν έβρισκαν ούτε τον σωστό συντονισμό.

    Νέος «εκλεγμένος» δικτάτορας στην Προεδρεία της Αιγύπτου


    Ορκίστηκε ως νέος εκλεγμένος (με 97% των ψήφων!!!) πρόεδρος της Αιγύπτου (αφού ανέτρεψε με τα τανκς τον προηγούμενο εκλεγμένο πρόεδρο) ο πραξικοπηματίας στρατηγός Αμπντέλφατάχ αλ Σίσι, κλείνοντας το κεφάλαιο «Αραβική Άνοιξη» η οποία, με εξαίρεση τις λαϊκές επιτροπές των διαδηλωτών της εξέγερσης ποτέ δεν πήρε σάρκα και οστά, όχι μόνο στην Αίγυπτο αλλά σε όλες τις χώρες που εκδηλώθηκε.
    Μόνο οι ανεγκέφαλοι δεν έχουν πλέον καταλάβει, τι κρύβονταν κάτω από την «Αραβική Άνοιξη», κάτω από την «επανάσταση» των νέων του facebook που ήθελαν «ελευθερία» και κάτω από τα πανηγύρια των εδώ γνωστών πανηγυρτζήδων κάθε «επανάστασης της πλατείας»!

    Κάτω από τους, εντελώς δικαίως, εξεγερμένους λαούς, η οργάνωση και τα νήματα ανήκαν σε άλλους.

    SS songs and antisemitism: the week Golden Dawn turned openly Nazi

    Golden Dawn rallyGolden Dawn supporters wave party and Greek national flags during a rally outside parliament on 4 June. Photograph: REX/LOSMI CHOBI
    Supporters of the far-right party gave Hitler salutes and sang the Horst Wessel song outside parliament last week. Helena Smithreports from Athens on how Golden Dawn has taken on a sinister new tone Golden Dawn leader hits out at Greek parliament's 'plot' to prosecute him
    It has been a bad week for democracy in Athens. All around this great Greek city, the politics of hate now lurk. On Friday I got a taste of it in the tiny Italian-style cafe I frequent off Syntagma Square.

    Γαλλία : Χιλιάδες αντιφασίστες, τίμησαν την μνήμη του δολοφονημένου από τους ναζί, Clément Méric

    BpiJ9T4IYAAIOXK
    Ο Clément Méric, δολοφονήθηκε από τους φασίστες στις 5 Ιούνη του 2013  στο Παρίσι. Περισσότεροι  από 100 αντιφασίστες δολοφονήθηκαν τα τελευταία χρόνια μόνο στην Γαλλία.

    Γερμανία: Αντιφασίστες μπλοκάρουν διαδήλωση των ναζί στην Δρέσδη

    Bph9bZTIQAA3nAq




    Παρόλη την άδεια που έλαβαν οι ναζιστικές οργανώσεις από τον δήμο για να διαδηλώσουν στο κέντρο της πόλης, αυτό δεν κατέστη δυνατό σε μεγάλη έκταση χάρη στην άμεση κινητοποίηση του αντιφασιστικού κινήματος της πόλης που απέκλεισε  τους δρόμους γύρω από την συγκέντρωση των ασπόνδυλων σε 11 διαφορετικά σημεία.




    Νησιά Μάρσαλ: «Ξεβράζει» σκελετούς ο Ειρηνικός

    Οι σκελετοί τουλάχιστον 26 Ιαπώνων στρατιωτών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ξεβράστηκαν στον Ειρηνικό, όταν η ολοένα αυξανόμενη στάθμη του νερού τους παρέσυρε από τα μνήματα στα οποία είχαν ενταφιαστεί.


    Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους το έδαφος των νησιών βρίσκεται μόλις δύο μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως με την άνοδο της στάθμης του νερού πλήττονται ακόμα και οι τάφοι των στρατιωτών.

    «Υπάρχουν φέρετρα και νεκροί άνθρωποι που έχουν ξεβραστεί από τους τάφους τους. Πρόκειται για σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών τωνΝησιών Μάρσαλ, Τόνι ντε Μπραμ.

    Ανθρώπινη αλυσίδα 123 χιλιομέτρων από τους Βάσκους

    Παλαιότερη διαδήλωση των ΒάσκωνΠαλαιότερη διαδήλωση των Βάσκων “ Με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο, ο οποίος θύμισε μια περσινή εκδήλωση τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Καταλονία, δεκάδες χιλιάδες Βάσκοι βγήκαν στους δρόμους διεκδικώντας το δικαίωμα δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία τους από την Ισπανία ”

    D-Day Landing Sites Then And Now: 11 Striking Images That Bring The Past And Present Together

    As the world marks 70 years since the launch of a mission which ultimately led to victory over Nazi Germany during World War Two, these powerful before and after pictures show the true horror and heroism on a day that changed the world.

    9.000 νεκροι στρατιώτες Χαραγμένοι στην αμμο της Νορμανδιας...


    9,000 Fallen Soldiers Etched into the Sand on Normandy Beach to Commemorate Peace Day


    9,000 Fallen Soldiers Etched into the Sand on Normandy Beach to Commemorate Peace Day WWII war sand Normandy installation

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...