Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Gregor Ashworth-Αστικές Ταραχές

Απόσπασμα από το βιβλίο του Gregor Ashworth: War and the City, Routledge, 1991.
Αναδημοσίευση από κομπρεσέρ
Η συλλογική διατάραξη της δημόσιας τάξης μέσω ταραχών και διαδηλώσεων δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά αστική, παρόλο που ακόμα και η Εξέγερση των Χωρικών του 1381 αποκορυφώθηκε με μια πορεία στο Λονδίνο. Οι ίδιες οι συγκεντρώσεις του πληθυσμού, βέβαια, καθιστούν πιο πιθανό ένα αστικό περιβάλλον, επίσης η συμβολική σημασία πολλών αστικών τόπων, καθώς και η εγγύτητα με τις κυβερνήσεις, παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες.

This Video Is Shocking The Entire World. Everyone Needs To See This!

Φουκουσιμα, οπως Τσερνομπιλ ...
In 2011, an earthquake caused a tsunami that killed nearly 16,000 people in Japan and caused an estimated 210 billion dollars in damage, making it one of the costliest natural disasters in history. When a Fukushima power plant was hit by the tsunami, it began releasing the largest amount of radioactive materials since the Chernobyl disaster of 1986. Now, three years later, there are serious concerns about the levels of radiation contamination leaking not only into Japan, but also into the Pacific Ocean and beyond. This video brings you an inside look into what’s really going on in Fukushima – and you may be extremely surprised by what you see and hear.
Please SHARE this powerful video. Read more at http://blog.petflow.com/this-video-is-shocking-the-entire-world/?utm_source=sungazing&utm_medium=Facebook&utm_campaign=fukushima#D5D3sWVrOjwIwRL0.99

ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ

Ο αντιρρησίας συνείδησης Uriel Ferer καταδικάστηκε για Τρίτη συνεχή φορά με ποινή φυλάκισης για την άρνηση του να υπηρετήσει στον ισραηλινό στρατό επικαλούμενος την αντίθεσή του στην Κατοχή και τις διακρίσεις προς τους Παλαιστίνιους πολίτες του Ιρσαήλ.

Στις 8 Ιουνίου μπήκε για20 μέρες στην Στρατιωτική Φυλακή No 6.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ΜΚΟ, New Profile, η έφεση που άσκησε ο Uriel Ferer στην Επιτροπή που εξετάζει τα θέματα των αντιρρησιών συνείδησης απορρίφθηκε.


Παρακαλώ κάντε και εσείς έκκληση για την άμεση και χωρίς όρους αποφυλάκιση του Uriel Ferera, (Αρ. Στρατιωτικής Ταυτότητας 8004295 )

Επέμβαση στο Ιράκ και τη Συρία προαναγγέλλει ο Ομπάμα.

newego_LARGE_t_1101_54226952
Του Χρυσόστομου Λουκά Παρασκευή και 13 διάλεξε ο πλανητάρχης για να ανακοινώσει ότι εντός  των επόμενων ημερών θα εξετάσει όλες τις δυνατές επιλογές που υπάρχουν για μια νέα αμερικανική επέμβαση στο Ιράκ, πλην βεβαίως της εκ νέου αποστολής αμερικανών στρατιωτών σε ιρακινό έδαφος.

Ποιος είναι ο εχθρός του Μουντιάλ;

Ο εχθρός κάποτε ήταν τα διπλανά έθνη. Οι πόλεμοι εναντίον τους διεξάγονταν σε μεγάλες πεδιάδες, υψίπεδα και κάμπους καθώς και στις ανοιχτές θάλασσες. Στη συνέχεια εχθρός έγιναν οι τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι πόλεμοι εναντίον τους έγιναν πιο στοχευμένοι, με μικρότερο εύρος και με σκηνικό κυρίως το αστικό πεδίο. Η Καμπούλ, η Βαγδάτη, το Τελ Αβίβ, μερικές από τις στρατιωτικοποιημένες πόλεις όπου οι δυνάμεις καταστολής πολεμούν έναν εχθρό χωρίς πρόσωπο.

Συμπληρώνονται σήμερα 70 χρόνια απ’ την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ Αρης Βελουχιώτης

Screen Shot 2014-06-15 at 8.22.43 AM«Ήταν καλοκαίρι 1945 και ήμασταν στη χαράδρα του Φάγκου στη Μεσούντα… Έπεφταν σποραδικοί πυροβολισμοί και ξαφνικά ακούστηκε έκρηξη χειροβομβίδας. Τελικά τους περικυκλώσαμε και όταν φτάσαμε κοντά ακούστηκε ο Δράκος να λέει: “Μην πυροβολάτε ορέ παιδιά”, ενώ λίγο παραπέρα με το κεφάλι προς την κατηφόρα ήταν ο Άρης μέσα στα αίματα και τα έντερα έξω από την κοιλιά. Είχε τραβήξει χειροβομβίδα ακουμπισμένη στην κοιλιά. Αηδίασα και πήγα παραπέρα να κάνω εμετό. Ο Βόιδαρος όλο χαρά, διέταξε το Δράκο να κόψει το κεφάλι του Άρη με το σχιά (= σουγιά) για αποδεικτικό στοιχείο. Έβγαλε ένα σχιά ο Δράκος απ’ αυτά που διπλώνουν στα δυό και πήγε να το κόψει, αλλά δεν έκοβε και ταλαιπωρήθηκε ο έρμος. Δεν μπορούσα να βλέπω και πήγα παραπέρα, δεν αισθάνομαν καλά, ήθελα να κάνω εμετό, αλλά πρέπει νάκανε πάνω από 15 λεπτά, δυσκολεύτηκε εκεί που είναι τα νεύρα. Το κεφάλι το πήρε ο Βόιδαρος απ’ τα μαλλιά, το σήκωσε ψηλά να το ιδούν και οι άλλοι και έσταζε αίματα ακόμα. Το αλάτισαν μετά και τόβαλαν στον τορβά να το πάνε στη Διοίκηση του ΕΔΕΣ στο Βουργαρέλι».

Οργανώσεις "εργολαβίας" του ιμπεριαλισμού και ο επικίνδυνος ρόλος τους. - ISIS (Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και την Ανατολή)


Του Σεϊτ Αλντογκάν


Την προηγούμενη βδομάδα ένοπλοι της  οργάνωσης ISIS (Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και την Ανατολή) πραγματοποίησαν εισβολή στην πόλη Μουσούλι, του Ιράκ, όπου υπάρχουν τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου. Η στρατιωτική αυτή οργάνωση δεν σταμάτησε με αυτή της την ενέργεια κατέλαβε και την Τικρίτ και προχωράει προς την Βαγδάτη. 
Στρατιωτικοί και διπλωματικοί αναλυτές παρουσιάστηκαν αιφνιδιασμένοι σ' αυτή την εξέλιξη κάτι που το εκδήλωσαν δημόσια αναρωτώμενοι σε αρκετά σχόλια του στυλ:  «Πως μπόρεσε μια μικρή οργάνωση με 7000 στρατιώτες να καταλάβει μια πόλη που την υπερασπιζόταν 40.000 στρατιώτες του Ιράκ». Οντως η  isil όταν δημιουργήθηκε ήταν μικρή. Όμως γιγαντώθηκε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αναλαμβάνοντας την υλοποίηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ.

20 χρόνια από τον απώλεια του Μάνου Χατζιδάκη: Αυτό δεν είναι μνημόσυνο

Μάνος Χατζιδάκις_ Σχόλια και Τραγούδια~565959-253-1(1)
—Δε μ’ αρέσει η αναμνησιολογία, την απεχθάνομαι. Είναι χειρότερη κι από μνημόσυνο. Τι πάει να πει «μνημόσυνο»; Κάποιον που δεν θυμάμαι και, μια δεδομένη στιγμή, καθορισμένη, οφείλω να τον θυμηθώ— [M.X.]

΄Εκλεβαν τα καύσιμα των αεροσκαφών στον Άραξο! Συλλήψεις υπαξιωματικού και απόστρατου


ImageΕξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σπείρα που έκλεβε από εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο Αχαΐας και διακινούσε μεγάλες ποσότητες αεροπορικού καυσίμου.
Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες εκ των οποίων ένας στρατιωτικός, ένας απόστρατος στρατιωτικός, ένας αστυνομικός και ένας ιδιώτης.

Τα καύσιμα ( Jet Propelant 8) προορίζονταν για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η μετάγγιση των καυσίμων γινόταν σε ειδικά διαμορφωμένα βυτιοφόρα οχήματα με τα οποία μεταφέρονταν οι κλεμμένες ποσότητες καυσίμων σε αγροικία σε περιοχή της Αχαΐας.

Εκτιμάται ότι αφαιρέθηκαν και διακινήθηκαν συνολικά τουλάχιστον 36.000 - 50.000 λίτρα αεροπορικού καυσίμου το τελευταίο οκτάμηνο

Ιράκ: Ομαδικές δολοφονίες από τους αντάρτες τζιχαντιστές - Φωτογραφίες που σοκάρουν

Ιράκ: Ομαδικές δολοφονίες από τους αντάρτες τζιχαντιστές - Φωτογραφίες που σοκάρουν
Δεν σταματά η φρίκη στην κρίση του Ιράκ. Νέες φωτογραφίες απεικονίζουν τους ισλαμιστές αντάρτες του "Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στο Λεβάντε (ΙΚΙΛ)" να δολοφονούν μαζικά άοπλους ιρακινούς. ΠΡΟΣΟΧΗ, οι εικόνες είναι πολύ σκληρές. 
Οι τζιχαντιστές αντάρτες, που έχουν καταλάβει αρκετές πόλεις του Ιράκ και προελαύνουν προς τη Βαγδάτη, αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες θύματα, κάνοντας... διαγωνισμό φρικαλεότητας.

Η αφίσα του 18ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αθήνας

18-antiracist-teliki afisa

ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ – ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΥΛΑΚΗ

Το δελτίο Τύπου του 18ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ (4, 5 και 6 Ιουλίου 2014 στην Πανεπιστημιούπολη των Ιλισίων)
10361589_248150292044329_2037674647862225682_nΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ – ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΥΛΑΚΗ. Η επίθεση που δέχεται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία από τους κυρίαρχους φαντάζει πιο άγρια από ποτέ. Οι πολιτικές επιλογές των μνημονίων και του αυταρχισμού οδηγούν τους ντόπιους και μετανάστες εργαζόμενους και εργαζόμενες από κοινού με τη νεολαία στην εξαθλίωση.

«ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ» ή ΕΞΑΓΟΡΑ, Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ 128 ΣΕΤΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ;

Η Πολεμική Αεροπορία καθαρίζει τις ακτές της ΑλεξανδρούποληςΜε εντολή λοιπόν του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, η 128 Σμηναρχία ήταν και αυτή μια από τις μονάδες που είχαν «υποχρέωση» στο καθαρισμό της παραλίας του Καβουρίου.
Έτσι λοιπόν και έγινε! Η 3 Ιούνη ορίστηκε ως ημέρα «εθελοντικής εργασίας» και φυσικά όχι με το αζημίωτο. Μια μέρα πριν ο υποδιοικητής της 128ΣΕΤΗ, τάζει στους σμηνίτες τιμητικές και όπως ήταν αναμενόμενο, το κόλπο πιάνει.
Ποιος θέλει καλοκαιριάτικα να κάθεται σε στρατιωτική μονάδα; Φυσικά κανείς και όσες περισσότερες άδειες τόσο το καλύτερο! Για αυτό και ένα τμήμα των  σμηνιτών, με επικεφαλής αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, πραγματοποίησαν  το καθαρισμό της παραλίας.
Βέβαια δεν είναι υποχρέωση μας όπως μας είπαν, αλλά όποιος πήγαινε θα έπαιρνε το αντίστοιχο «δωράκι». Μάλλον την εξαγορά τη βάφτισαν εθελοντισμό στην 128 ΣΕΤΗ.

ΣΠΕΝ: ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

Καθώς οι μεταθέσεις βγήκαν και οι συνάδελφοι έφτασαν στις μονάδες, τα ΣΠΕΝ αποτελούν μια ακόμη δοκιμασία που έχουν να αντιμετωπίσουν. Φέρνουμε λοιπόν στο προσκήνιο μια ανάλυση μας για αυτά και απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα.

Η συζήτηση για τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της θητείας παραμένει ανοιχτή. Πολλές οργανώσεις, πολιτικοί και κοινωνικοί χώροι, αγωνιστές, από την πλευρά της αριστεράς και του κινήματος, αντιμετωπίζουν τη θητεία απλώς ως ένα παράλογο χάσιμο χρόνου σε αγγαρείες και υπηρεσίες ή ως ένα μέσο ιδεολογικής προπαγάνδας και πειθάρχησης. Φαίνεται να ξεχνούν τη σημασία που δίνουν τα σύγχρονα στρατιωτικά δόγματα στο αξιόμαχο και την εκπαίδευση.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥ ΔΑΒΑΚΗ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις κάνει ο Λαμπρόπουλος
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι το αντιδραστικό ρητό που προσκυνά η ΝΔ, οι Χουντικοί και η ναζιστική συμμορία. Στην πραγματικότητα όμως μάλλον κυριαρχεί το πελατειακό κράτος, η ψηφοθηρία, οι προσωπικοί στρατοί βυσμάτων και αυλικών.

Μάνος Χατζιδάκις : "Ο εθνικισμός είναι κι αυτός νεοναζισμός" - 20 χρόνια από το θάνατό του


Image
Το κείμενο που ακολουθεί είναι γραμμένο από τον αξεπέραστο Μάνο Χατζιδάκι.Το είχε δημοσιεύσει η Ελευθεροτυπία τον Φεβρουάριο του 1993. Σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατό του. Αφιερώνεται σ΄ όσους μας κουνάνε το δάχτυλο από τα τηλεοπτικά παράθυρα και μας κάνουν μαθήματα...εθνικισμού τώρα τελευταία. Και σ΄ όσους καταθέτουν την ζωή τους και ότι πέτυχαν για να πάρουν έναν ...τίτλο.

Η αμερικανική επέμβαση στο Ιράκ το 2003 έφερε το χάος σύμφωνα με αναλυτές

Η αμερικανική επέμβαση στο Ιράκ το 2003 έφερε το χάος σύμφωνα με αναλυτέςΗ προέλαση των ισλαμιστών σουνιτών μαχητών στο Ιράκ έχει τις ρίζες της στην επέμβαση στη χώρα από τον αμερικανικό στρατό το 2003, κληροδότημα της οποίας ήταν η δημιουργία ενός πολύ επικίνδυνου κενού εξουσίας και μια αιματηρή διαδογματική σύγκρουση, εκτιμούν αναλυτές. Για τους επικριτές του Τζορτζ Ου. Μπους και των «γερακιών» της κυβέρνησής του η κατάληψη της επαρχίας Νινευή και αρκετών πόλεων του βόρειου Ιράκ από τους αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIL) αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της πλήρους έλλειψης διορατικότητας της Ουάσινγκτον το 2003.

Σκάνδαλο: Τουρκικό νοσοκομείο για τον πολέμαρχο της ISIL…

Τα σφοδρά πυρά της τουρκικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίας με τον στρατιωτικό διοικητή της εγκληματικής – τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIL, Αμπού Μουχάμαντ, να περιθάλπεται σε τουρκικό νοσοκομείο στην επαρχία Χατάι (Αλεξανδρέττα), μόλις στις 16 Απριλίου 2014…

Δύο βουλευτές του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) κατηγόρησαν την κυβέρνηση Ερντογάν, για παροχή προστασίας στην ISIL και συνεργασία μαζί της,στηριγμένοι στη φωτογραφία αυτή, ζητώντας εξηγήσεις.

Ιρακινοί συνέλαβαν Τούρκους εκπαιδευτές της ISIL;

Τέσσερις Τούρκους αξιωματικούς, εκπαιδευτές των ανταρτών του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Λεβαντίνης (ISIL), συνέλαβαν, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι ιρακινές δυνάμεις στην περιοχή της πόλης Φαλούτζα.
Το τουρκικό γενικό επιτελείο προέβη σεδιάψευση της πληροφορίας, την οποία χαρακτήρισε ως ανυπόστατη, χωρίς όμως να πείθει τους Ιρακινούς. Εξάλλου, θα ήταν απόλυτα λογικό να επιθυμούν οι Τούρκοι να προστατεύσουν την ήδη πληγείσα εικόνα τους στο θέμα αυτό,επιχειρώντας να κλείσουν το ζήτημα στο παρασκήνιο.

Σκληρά ισραηλινά αντίποινα για τους νεαρούς απαχθέντες

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών νεαρών Ισραηλινών που απήχθηκαν από ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση (φωτογραφία αριστερά) που δηλώνει «παράρτημα» της διαβόητης εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIL στη Δυτική Όχθη – Χεβρώνα.

Πρόκειται για τους Naftali Frenkel 16 ετών από το Nof Ayalon, Gil-Ad Sha’ar, επίσης 16 ετών από το Talmon και Eyal Yifrach, ετών19, από το Elad. Η κινητοποίηση είναι τεράστια στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Όχθης, ενώ έχουν σημειωθεί και σκληρά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας, από το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ που διεκδικεί το μονοπώλιο των απαγωγών, κρατώντας χιλιάδες Παλαιστίνιους στις φυλακές τους, σε απάνθρωπες συνθήκες. 

Προκαλούν οι Ουκρανοί ναζιστές: Ο Δεξιός Τομέας εισέβαλε στην πρεσβεία της Ρωσίας (βίντεο)

Προκαλούν οι Ουκρανοί ναζιστές: Ο Δεξιός Τομέας εισέβαλε στην πρεσβεία της Ρωσίας (βίντεο)
Ουκρανοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο, έριξαν αβγά, πέτρες και χρώματα στο κτίριο, κατέστρεψαν αυτοκίνητα διπλωματικά, κατέβηκαν την ρώσικη σημαία και στην συνέχεια εισέβαλαν μέσα στην πρεσβεία.

Την διαδήλωση την διοργάνωσαν οι ακραίοι ναζιστές του του κόμματος Σβόμποντα και οι παραστρατιωτικοί του Δεξιού Τομέα σε αντίποινα για την κατάρριψη του ουκρανικού αεροσκάφους από Ρώσους εθνικιστές.
Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της ρώσικης πρεσβείας η αστυνομία δεν τους εμπόδισε, αντίθετα τους βοήθησε να φτάσουν μπροστά στην πρεσβεία.

Στη λίστα Λαγκάρντ οικογένεια μελών της σπείρας ηρωίνης



Η βίλα της Φιλοθέης, στην οδό Αθανασίου Διάκου 9-11 στην οποία κατασχέθηκε ο ένας και πλέον τόνος ηρωίνης, ανήκε στον έμπορο διαμαντιών Νίκο Σταματιάδη. Η κόρη του Σταματιάδη είναι πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Γιανακουδάκη, φερόμενου ως εγκεφάλου του κυκλώματος στην Ελλάδα και φέρεται και η ίδια να έχει ενεργή θέση στο κύκλωμα της ηρωίνης. Ο πατέρας Σταματιάδης, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Χάλκη και έζησε επί χρόνια στη Νότια Αφρική, ήταν γνωστός στους κύκλους των εύπορων Αθηναίων για τις ιδιομορφίες του σε σχέση με τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα.

Σάλος με μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ! Ανακοίνωσε 2,5 χιλιάδες απολύσεις και το κλείσιμο 14 καταστημάτων της!


Στόχος της εταιρείας, που ρίχνει τις ευθύνες στο  - μεγάλης ηλικίας – προσωπικό της, είναι να διώξει τους καλά αμειβόμενους βάση νόμου εργαζόμενους και να πάρει νέους και άπειρους πωλητές που φυσικά θα παίρνουν χαμηλούς μισθούς...
Με λίγα λόγια η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Delhaize Group  που εδρεύει στο Βέλγιο αναφέρει μέσω των εκπροσώπων της  ξεκάθαρα την απόλυση 2,5 χιλιάδων εργαζομένων και την διακοπή λειτουργίας περίπου 14 καταστημάτων της.