Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΧ ΠΑΤΡΑΣ:ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ...
Άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα στις 09:05 το πρωί και απείλησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα μαγειρεία του στρατοπέδου, ο οποίος θα εκραγεί στις 12:00. 
Αμέσως λήφθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας, εκκενώθηκαν τα μαγειρεία, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας ενήργησε έλεγχο και περί τις 10:00 ανέφερε ότι δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο. Προληπτικά αυτή την στιγμή ο χώρος είναι αποκλεισμένος.

ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ: ΟΙ ΟΒΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΕΠ.ΟΠ. ΦΕΥΓΟΥΝ

Στις Εξετάσεις για τη Μονιμοποίηση ΕΠ.ΟΠ. θα γίνει σφαγή!
Μέσω των εκθέσεων των διοικητών και τα ποινολόγια  μεθοδεύεται το πέταγμα στην Ανεργία
Ιούνιο Προκήρυξη Διαγωνισμού για Πρόσληψη 1000 ΟΒΑ-Ιούλιο Εξετάσεις για τη Μη Μονιμοποίηση των ΕΠ.ΟΠ.
Για πολλούς από αυτούς που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και στα νέα παιδιά που επιθυμούν να περάσουν στις Σχολές Μονίμων Υπαξιωματικών και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές, η στρατιωτική καριέρα θεωρείται ότι προσφέρει σιγουριά, σε σύγκριση με την εργασιακή κόλαση του ιδιωτικού τομέα και τις χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο. Όλοι θεωρούσαν ότι μπορεί να έγιναν και να γίνονται περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά δε θα απολύονταν.

Αυθαιρεσία του Δκτου του 516 Μ/Κ ΤΠ σε θέματα αδειών-απαλλαγών

Ο ΑΓΕΣ Μανωλάς τι κάνει με το διοικητή που διχάζει, αυθαιρετεί, καταπιέζει;
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί το στρατιωτικό και πολιτικό κατεστημένο πολεμά τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και άμεσα κατήργησε το υπουργικό email, ως δυνατότητα έκφρασης παραπόνων φαντάρων και κατώτερου προσωπικού.
Μας θέλουν όλους –στρατιώτες αλλά και υφιστάμενο μόνιμο προσωπικό- υποταγμένους και πραγματικά όμηρους, απαγορεύοντας κάθε δυνατότητα υπεράσπισης δικαιωμάτων.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ 516 Μ/Κ ΤΠ
Είμαστε στελέχη του 516 Μ/Κ ΤΠ όπου συνεχίζει και δρα ανενόχλητος και αυθαιρέτως ο Δκτης της εν λόγω Μονάδας. Και να ξεκινήσουμε πρώτα απαλά με τους στρατιώτες της μονάδας, όπου και πρόσφατα παραπονέθηκαν στην ιστοσελίδα σας για καταπόνηση πέραν του ωραρίου υπηρεσίας και εκπαιδεύσεως. Οι στρατιώτες έχουν δίκιο. Και εμείς από μέρους μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό γιατί δεχόμαστε απειλές με απολογίες και βρισιές ότι αν δεν γίνουν αυτά που είναι να γίνουν θα τιμωρηθούμε. Οπότε η πίεση αναγκαστικά κατεβαίνει προς τα κάτω.

"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ: ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
Καλησπέρα σας. Στέλνω το παρόν με αφορμή προηγούμενες αποφάσεις για το γήπεδο της Αεκ καθώς και για απόψεις που εκφέρονται. Eπικεντρώνομαι κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την ονομασία του γηπέδου και των γεωμετρικών του -εξωτερική πλευρά του, ονόματα θυρών(πόλεις της Κων/λης) κτλ. Με μαθηματική ακρίβεια λοιπόν πιστεύω ότι θα αυξηθούν οι συντηρητικές απόψεις όπως και οι φασιστικές σε β' χρόνο εξαιτίας των παραπάνω νεοεισερχομένων συμβόλων τα οποία θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντες συμβολισμούς και όχι μόνο γι αυτό.
Η Αγιά Σοφιά είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο αλλά δυστυχώς και κάτι μεγαλύτερο και θα παραπέμπει σε διάφορα πράγματα και μαζί με το μάλλον φασίζων εξωτερικό του γηπέδου με το Χριστιανικό πρόσημο θα προκαλούνται απο το όλον πολλές και εθνικιστικές/φασιστικές δεύτερες σκέψεις.

Ρέθυμνο: Ο γιος του βουλευτή «απόδρασε» από το στρατόπεδο-«κολαστήριο»

ΡέθυμνοΤο στρατόπεδο 547 Α/Μ ΤΠ θεωρείται άχρηστο. Είχε κλείσει, μάλιστα, κι άνοιξε ξανά μετά από παρεμβάσεις των βουλευτών ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., με πρωταγωνιστικό το ρόλο του νυν ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη- ώστε να βολευτεί η κομματική πελατεία, τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και το στρατιωτικό κατεστημένο, σε μια χώρα που έχει περισσότερους στρατηγούς ακόμη και από τις ΗΠΑ.
Η επιστολή γονέα στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» αποκαλύπτει απάνθρωπη μεταχείριση των φαντάρων, εκτός «βεβαίως» από γιο βουλευτή που μολονότι το στρατόπεδο είναι «αμετάθετο» εκείνος κατάφερε να «αποδράσει» από αυτό.

Φορολογικό "λάθος" εις βάρος στρατιωτικών που καλούνται να πληρώσουν παραπάνω

Image
Είναι τόσο απίστευτοι όσο και απαράδεκτοι. Με λίγα λόγια άπαντες οι οικονομικοί μηχανισμοί αυτού του κράτους κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαώσουν όσους υποστηρίζουν πως όποιος και ότι έχει σχέση με τις ΕΔ είναι “υπό διωγμό”.

Τελευταίο παράδειγμα το γεγονός ότι στρατιωτικοί διαπίστωσαν πως φέτος τους φορολογούν ακόμη και το εκπαιδευτικό επίδομα, με αποτέλεσμα για πολλούς απ΄ αυτούς να πληρώνουν αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης.

Διαβάστε το έγγραφο της ΠΟΕΣ:

ΠΡΟΣ : ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ     Αρ. Πρωτ. 97/2014 Αθήνα, 14 Ιουν 2014 
ΘΕΜΑ : Λάθη Εκκαθαριστικών για τη Φορολογία Εισοδήματος 2013

Λεωφορεία γιοκ για το προσωπικό του ναυτικού!


Λεωφορεία γιοκ για το προσωπικό του ναυτικού!
Με …ενάμιση υπηρεσιακό λεωφορείο έχει μείνει το ΓΕΝ για την μεταφορά του προσωπικού του στην εργασία του! Ο κόσμος ταλαιπωρείται πλέον αφαντάστα και “ματώνει” κι άλλο αφού τα υπηρεσιακά λεωφορεία έχουν μπει συνεργείο το ένα μετά το άλλο. Λεφτά για να συντηρηθούν δεν υπάρχουν λένε από το ΓΕΝ εκνευρίζοντας τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει πως υπάρχουν χρήματα και μάλιστα πολλά για να διατηρούνται στην ζωή επιχειρηματίες και τα μαγαζιά τους -βλέπε ναυπηγεία- κι όχι για να αγοραστούν …τακάκια για τα λεωφορεία που μεταφέρουν τον κόσμο και τον γλιτώνουν τουλάχιστον από τα έξοδα μετακίνησεις. Έλα ντε…

Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ-Και στην Ελευσίνα κάνει “ένεση” το ναυτικό!


Και στην Ελευσίνα κάνει “ένεση” το ναυτικό!
Κάποια έναντι -λίγα βέβαια- από τα πολλά χρωστούμενα που έχουν να λαμβάνουν παίρνουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Από που τα παίρνουν; Όχι πάντως από την διοίκηση της εταιρείας η οποία στηρίζεται διαρκώς από την κυβέρνηση η οποία φοβάται να μην κλείσουν τα ναυπηγεία. Τα χρήματα δοθηκαν απ΄ ότι λένε οι φήμες από το ναυτικό που φαίνεται ότι μετά από τον Σκαραμαγκά αναλαμβάνει να πληρώνει και την Ελευσίνα! Λεφτά υπάρχουν…http://armynews.gr/?p=22646

Πάρτι με 50.000 λίτρα κηροζίνης στον Άραξο…


Πάρτι με 50.000 λίτρα κηροζίνης στον Άραξο…
Κομπίνα για την κλοπή καυσίμων από την Πολεμική Αεροπορία είχαν στήσει τέσσερα άτομα. Ενας υπαξιωματικός, ένας απόστρατος αξιωματικός, ένας αστυφύλακας και ένας ιδιώτης κατάφεραν να αφαιρέσουν έως και 50.000 λίτρα αεροπορικών καυσίμων από τις εγκαταστάσεις της 116 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Αραξο τους τελευταίους οχτώ μήνες. 
Οι τέσσερις εμπλεκόμενοι, που συνελήφθησαν, αφού πρώτα νόθευαν τα καύσιμα, στη συνέχεια τα διακινούσαν παράλληλα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων κατά συναυτουργία, κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, της δωροδοκίας και δωροληψίας υπαλλήλου και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κιρκούκ: H «Ιερουσαλήμ» των Κούρδων στα χέρια του Ερμπίλ

Πραγματικότητα φαίνεται να γίνεται το όνειρο των Κούρδων να μπορέσουν να ελέγξουν μία ιστορική πόλη και περιοχή η οποία θεωρείται ως ένα από τα ιερά και τα όσια του έθνους τους. Δυστυχώς αυτό λαμβάνει χώρα εν τω μέσω μία δίνης που μπορεί να τινάξει όλη την περιοχή στον αέρα.

Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Το blitzkrieg των εξτρεμιστών του ISIS δεν απέδωσε μόνο ένα μεγάλο μέρος του Ιράκ στα χέρια των πολεμιστών της παγκοσμίου Τζιχάντ αλλά κατέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις αδυναμίες των δυνάμεων ασφαλείας του Ιράκ.

Ιράκ και Συρία: Η αρχή ενός ισλαμικού εμφυλίου (;)

Σύμφωνα με την θεωρία παιγνίων και τη λογική, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κράτος από μια σειρά ανομοιογενών και ακραία ανταγωνιστικών φυλετικών ομάδων, τότε πρέπει η ηγεσία αυτού του κράτους να προέρχεται υποχρεωτικά από μια από τις μειονότητες του.
Του Παναγιώτη Μητρονίκα
Μόνο σε αυτή την περίπτωση οι μειονότητες αισθάνονται ασφάλεια και μπορούν να συνεργαστούν, ενώ παράλληλα, η όποια πλειονότητα ακολουθεί, γνωρίζοντας καλά ότι υπάρχουν σαφή όρια στην πίεση που μπορούν να της ασκήσουν.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ TOTAL ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ PONTIES

Tην πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα της στρατιωτικής δύναμης που βρίσκεται πλέον εγκατεστημένη στην πρωτεύουσα της Κεντρικής Αφρικής Bangui, ανακοίνωσε χθες ο Γάλλος υποστράτηγος –διοικητής των δυνάμεων της Ε.Ε Philippe Ponties.
Ο Γάλλος υποστράτηγος μαζί με 700 περίπου άνδρες που βρίσκεται στο Bahgui ανέφερε ότι οι δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλέον έτοιμες να ανταποκριθούν στην αποστολή τους ελέγχοντας το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και ορισμένες συνοικίες της πόλης.

Γιατί οι ΗΠΑ στέλνουν αεροπλανοφόρο στο Ιράκ


ImageΕπιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Πρόσχημα   για κάποιας μορφής επιστροφή των ΗΠΑ στο Ιράκ και στην περιοχή και για επέμβαση - μάλλον αεροπορικού τύπου - αποτελεί η δράση των εξτρεμιστών μισθοφόρων της οργάνωσης << Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε>> (ISIL), εκτιμούν ορισμένοι αναλυτές, ενώ άλλοι καταγράφουν μια διστακτικότητα - αλλά ενδεχομένως και σχετική αδιαφορία - της Ουάσιγκτον να όσα συμβαίνουν στην χώρα που για χρόνια είχαν ουσιαστικά στον απόλυτο στρατιωτικό έλεγχό τους.

"Θα καταστρέψουμε 5 χώρες σε 7 χρόνια"! Το "δόγμα Μπους" είχε και Ιράκ - ΒΙΝΤΕΟ

Image
Η κατάσταση στο Ιράκ προβληματίζει και τρομάζει. Οι ΗΠΑ δείχνουν ακόμη αναποφάσιστες για το αν και κυρίως πως πρεπει να επέμβουν στο διαγραφόμενο χάος. Και βέβαια δεν μπορούν να αγνοήσουν ότι είναι υπεύθυνες γι΄ αυτό. Η ηγεσία Ομπάμα πληρώνει την εγκληματική πολιτική Μπους και των “γερακιών” του που όπως υπενθυμίζει η πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση της DW ήταν η καταστροφή πέντε χωρών μέσα σε επτά χρόνια. Οι χώρες καταστράφηκαν αλλά αυτό δεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις και για την υπερδύναμη που δείχνει να έχει εγκλωβιστεί. Ο στρατηγός Γ.Κλάρκ τα λέει με εξαιρετικά παραστατικό τρόπο στο βίντεο που θα δείτε.

Όταν ο Θεοφιλογιαννάκος βρέθηκε απέναντι στον Βασιλικόπουλο


ImageΣτο τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Λεωνίδα Βασιλικόπουλου στον Αντώνη Κακαρά, ο ναύαρχος περιγράφει τον διάλογο που είχε με τον Θεοφιλογιαννάκο ,μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου που δικάζονταν οι χουντικοί. Τι είπε ο βασανιστής και του απάντησε ο νάυαρχος.
Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα προηγούμενα μέρη της συνέντευξης.

.- Να πάμε λίγο στον ξένο παράγοντα. Όχι στους Άγγλους, γενικά και στους αμερικανούς. Συγκεκριμένα στις μυστικές τους υπηρεσίες. Η C.I.A., η D.I.A. προκαλούν, δημιουργούν, οργανώνουν απαρχής τις συνωμοτικές κινήσεις των στρατιωτικών στην Ελλάδα, εν οις και ο Ι.Δ.Ε.Α. με κατάληξη την 21η Απριλίου; Ή αξιοποιούν τάσεις που υπάρχουν ήδη και συνωμοτικές κινήσεις οι οποίες γεννιόνταν στο στρατό ξηράς κυρίως; Τι από τα δύο :


Β. Θα έλεγα ότι καταρχήν ενθάρρυναν, ( τώρα δεν μπορώ να το πω αυτό το πράγμα είναι πολύ τραβηγμένο, μιλάμε για τις ταραγμένες δεκαετίες που είχαν κατάληξη την επιβολή της δικτατορίας), δηλαδή ενθάρρυναν τη δημιουργία παραστρατιωτικών οργανώσεων. Ενθάρρυναν την ίδρυση τους και επειδή τότε αυτές οι υπηρεσίες είχανε διεισδύσει και στην πολιτική σκηνή της χώρας, δηλαδή είχανε προσβάσεις και προς τις πολιτικές ηγεσίες, τις προστάτευαν, και από εκεί και πέρα άρχισαν να τις ποδηγετούν. Να τις κατευθύνουν. Βεβαίως να τις κατευθύνουν. Επομένως θέλω να πω, τους θεωρώ συνιδρυτές.


Βιβλική καταστροφή στην μουντιαλική πόλη Νατάλ


 Αθλητικά Την ώρα που το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα (;) συνεχίζεται μέσα στα εντυπωσιακά γήπεδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες...   

Της Αλέκας Ζουμή
Την ώρα που το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα (;) συνεχίζεται μέσα στα εντυπωσιακά γήπεδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες...
Οπως συνέβη στην πόλη Νατάλ που σημαίνει... Χριστούγεννα. Την πρωτεύουσα της πολιτείας Ρίο Γκράντε Ντο Νόρτε που χθες κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης... 

Η Ενοχή των Κυνηγών-Μια σκηνή του Αγγελόπουλου Ιουν 15 by Mαν.Αρκάς

Οι Κυνηγοί έκοψαν 200.00 εισιτήρια στην Ελλάδα. Θα είναι η ταινία στην οποία θα πληρωθούν –για πρώτη φορά- όλοι οι συντελεστές της.
Βασίλης Ραφαηλίδης ‘Ταξίδι στο Μύθο’
Οι Κυνηγοί έκοψαν 200.00 εισιτήρια στην Ελλάδα. Θα είναι η ταινία στην οποία θα πληρωθούν –για πρώτη φορά- όλοι οι συντελεστές της.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Σαπαρδάνης
Είναι Χριστούγεννα του 1977. Σε μία απομονωμένη παραλίμνια έπαυλη που λειτουργεί σαν ξενοδοχείο, περνά τις μέρες της μια ομάδα κυνηγών, που απαρτίζεται από μέλη της αστικής τάξης· ένας εργολάβος, ένας βιομήχανος, ένας ξενοδόχος, ένας πολιτικός καριερίστας, ένας ακροδεξιός… Σε μια εξόρμηση για θήραμα βρίσκουν το πτώμα ενός αντάρτη του εμφυλίου πολέμου θαμμένο στο χιόνι. Το μαζεύουν και το μεταφέρουν στη σάλα χορού του ξενοδοχείου. Κάποιος καλεί την αστυνομία και μια άτυπη δίκη ξεκινάει που θα ξεσκεπάσει έναν-έναν τους κατηγορούμενους για τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Why America Lost the Vietnam War (Full Documentary)

https://www.youtube.com/watch?v=kB5h4Zt1L98&feature=youtu.be

ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: O φόβος δεν μπορεί να νικήσει την ελπίδα

Του Γιώργου Τούλα 
Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα. Οι μουσικοί της Κρούσης είχαν πάρει τις θέσεις τους στα παράθυρα και τα μπαλκόνια της βίλας Πετρίδη, του θρυλικού νεοκλασικού της οδού Αναγεννήσεως που ανακαινίζεται. Ήταν η πρώτη φορά που τα παράθυρα του κτιρίου άνοιγαν για να υποδεχτούν μια πολιτιστική δράση. Μια από τις πολλές που ετοιμάσαμε στο πρόγραμμα δράσεων West Side Story που σχεδιάσαμε εδώ και πολλούς μήνες και τρέξαμε στην περιοχή της Δυτικής Εισόδου της πόλης. Μια γειτονιά με πάρα πολλά προβλήματα και πολλές αντιθέσεις, που έχει εγκαταλειφθεί είναι αλήθεια στη μοίρα της.

Αθλητισμός και κοινωνικά κινήματα: Το μουντιάλ στην Βραζιλία, τα οικονομικά συμφέροντα, οι αντιστάσεις του λαού.

Συζήτηση με καλεσμένους:
Διονύση Ελευθεράτο // Αθλητικό Δημοσιογράφο
Νίκο Χαραλαμπόπουλο // Μέλος Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κϊνησης

Με το τέλος της συζήτησης θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ: The dark side of the world cup

Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου

kinimastinpoli.blogspot.com

[15/6 - 20/6 - 27/6 - 29/6] Τρεις Προβολές και μια Εκδήλωση-Συζήτηση

Και φέτος το καλοκαίρι, επιδιώκουμε να βρεθούμε και να συζητήσουμε με όλον τον κόσμο της Ηλιούπολης που τον αφορούν όλα αυτά για ακόμη μία χρονιά. Προτάσσουμε την επανοικειοποίηση των ελεύθερων χώρων (όπως αυτόν του Άλσους), την πρόσβαση όλων στον πολιτισμό, την κοινωνική συνεύρεση και τη συλλογική διασκέδαση, την αντιπληροφόρηση προκειμένου να έρθουμε όλοι εμείς σε επαφή και να γνωριστούμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού όσα θα βρούμε στο δρόμο μας αύριο. Για τους αγώνες του σήμερα και για κείνους που έρχονται…
poster-2LR 

Unthinkable Thoughts in the Debate About ISIS in Iraq

What unites marginalized Sunnis in Iraq and the hardcore ideologues within ISIS is their desperation to be rid of Prime Minister Nouri al Maliki, who has left them with no choice but to operate outside of the political system in order to better their lives. (Photo: EPA)

Τουρκία: 15χρόνος νεκρός από κρότου-λάμψης της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί που σκοτωθηκε ήταν Κούρδος.

 Η αστυνομία ισχυρίστηκε πως κρατούσε μια βόμβα η οποία έσκασε στα χέρια του και από αυτό πέθανε. Ο πατέρας του, στο νεκροτομείο, έδειξε τα χέρια του παιδιού τα οποία δεν είχαν πάθει τίποτα, για να αποδείξει πως αυτό είναι ψέμα