Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Mohammad Abou Khdeir Εκθέτοντας τα Ισραηλινά Εγκλήματα-Udated

.Exposing IsraeliCrimes Exposition des Crimes Israéliens

Mohammad Abou Khdeir
Mohammad Abou Khdeir
Mohammad Abou Khdeir
Έκαψαν ζωντανό τον Mohammad Abou Khdeir - Mohammad Abou Khdeir burnt alive - Mohammad Abou Khdeir brûlé vivant
Ισραηλινοί στρατιώτες απήγαγαν και έκαψαν ζωντανό τον 16χρονο Παλαιστίνιο Mohammad Abou Khdeir – Israeli soldiers abducted and burned alive the 16-year-old Palestinian Mohammad Abou Khdeir – Des soldats israéliens ont kidnappé et ont brûlé vif le Palestinien Mohammad Abou Khdeir agé de 16 ans

Tariq Abu Khdeir, 15χρονος αμερικανικός πολίτης από τη Φλώριδα και ξάδελφος του Mohammad Abou Khdeir-Updated

Tariq Abu Khdeir [Μεγαλώστε - Enlarge - Agrandir]
Tariq Abu Khdeir, 15 year old American citizen from Florida andcousin of Mohammad Abou Khdeir
Tariq Abu Khdeir15 ans, citoyen américain de la Floride et cousinde Mohammad Abou Khdeir

Οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι είναι «βαθιά προσβεβλημένες» από το υλικό πουφέρεται να δείχνει έναν έφηβο να υφίσταται άγριο ξυλοδαρμό από την ισραηλινή αστυνομία.
Ο Tariq Abu Khdeirένα 15χρονος Αμερικανός πολίτης από τη Φλόριντα,συνελήφθη από τις ισραηλινές αρχές στην Ιερουσαλήμ μετά από βίαιες διαδηλώσεις για τη δολοφονία του 16χρονου Mohammed Abu Khdeir,εξάδελφου του Tariq.


ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η τεράστια εμπλοκή του Πολεμικού Ναυτικού στον πόλεμο κατά των μεταναστών αποκτά βαθύτερα κατασταλτικά χαρακτηριστικά μετά και την απόφαση εμπλοκής πέντε κανονιοφόρων που εντάσσονται στον σχεδιασμό της Ακτοφυλακής.
ImageΕίναι ενδεικτικό ότι πλέον η επίσημη κρατική και καθεστωτική προπαγάνδα έχει ενσωματώσει την ρατσιστική ορολογία περί "λαθρομετανάστευση", ενώ η κυβέρνηση συνειδητά συγκαλύπτει τους λόγους της έξαρσης του φαινομένου καθώς σημειώνεται 130% αυξήση των μεταναστευτικών ροών σ΄ ένα χρόνο. Μόνο σ΄ ένα Σαββατοκύριακο πολύ πρόσφατα, είχαμε την είσοδο 600 απελπισμένων μεταναστών στο Αιγαίο!
Να θυμήσουμε στην άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στους στρατοκράτες ότι οι τόποι προέλευσης των μεταναστών (Παλαιστίνη-Ιράκ-Αφγανιστάν-Αφρική-Συρία) μαστίζονται από ανείπωτη φτώχεια και τον εμφύλιο πόλεμο όπου ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πυροδότηση του, έχουν δράσει ελληνικά εκστρατευτικά σώματα ή έχουν συμβάλλει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενώ η κτηνώδη κρατική βία του Ισραήλ, Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής δε διαταράσσει σε καμιά περίπτωση την συνεργασία με τον ελληνικό αστικό κράτος.

Συνέντευξη με τον Σέργκιι Κιριτσούκ, στέλεχος της Borotba



Πρώτο μέρος:
Η πρώτη ερώτηση αφορά το μέτωπο στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσκ. Ποια είναι η κατάσταση; Τι είδους δυνάμεις παίρνουν μέρος στις “λαϊκές πολιτοφυλακές”;
Η παρούσα κατάσταση είναι πολύ ασταθής. Ο ουκρανικός στρατός και η Εθνοφρουρά επιτίθενται όλες τις δυνάμεις των λεγόμενων ‘αυτονομιστών’. Πολλές πόλεις είναι περικυκλωμένες και βομβαρδίζονται αυτή τη στιγμή. Πληροφορήθηκα πως χθες υπήρξαν βομβαρδισμοί στην πόλη Λισιτσάνσκ, μια μεγάλη βιομηχανική πόλη και οι άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την περιοχή. Μια φίλη μου, η οποία είναι νεαρή μητέρα ενός μικρού παιδιού, προσπάθησε να φτάσει στο Χάρκοβο, που βρίσκεται επίσης στην Ανατολική Ουκρανία αλλά όχι στην πρώτη γραμμή, αλλά ο ουκρανικός στρατός σταμάτησε το αυτοκίνητό της και της είπαν ότι μπορεί να συνεχίσει μόνο περπατώντας. Αλλά προφανώς δεν μπορεί να διασχίσει περπατώντας με το παιδί της, που είναι μικρό, μια απόσταση που είναι μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα. Οπότε γύρισαν στο Λισιτσάνσκ, που αυτή τη στιγμή είναι στόχος επιθέσεων.

Αντεργατική πολιτική και ταξική Δικαιοσύνη πάνε μαζί



Πριν από περίπου ένα χρόνο σε μια απόφαση – βόμβα, το Συμβούλιο της Επικρατείας της Τουρκίας,  είχε επιτρέψει να γίνονται προσλήψεις ξένων εργατών ακόμη και από χώρες (όπως η Κίνα) με τις οποίες η Τουρκία δεν έχει υπογράψει διμερείς συμφωνίες κοινωνικής ασφάλισης. Αυτή η απόφαση άνοιξε τον δρόμο στους χιλιάδες κινέζους εργάτες, κυρίως ανειδίκευτους να έρχονται στην Τουρκία, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό για την παραμονή τους και να υπογράφουν συμβάσεις αορίστου χρόνου. Παρουσιάζουν έγγραφα επαγγελματικής κατάρτισης, η αυθεντικότητα των οποίων δεν μπορεί να εξακριβωθεί και δεν υποχρεούνται στην καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Η ηγεσία του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης της Τουρκίας ζητά τώρα επειγόντως να αλλάξει η νομοθεσία, καθώς φοβάται ότι η πλημμυρίδα κινέζων εργατών θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις με άνοδο της ανεργίας των τούρκων μηχανικών και διάλυση των αποθεματικών των ταμείων.
Πληροφορίες:thetoc

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...Επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα


ImageΔέκα αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας ως αντίποινα στην επίθεση με ρουκέτες. 
Τα βίαια επεισόδια συνεχίστηκαν τη χθεσινή νύχτα σε πολλές αραβικές πόλεις στο βόρειο Ισραήλ μετά τον θάνατο ενός παλαιστίνιου εφήβου που κάηκε ζωντανός.

Στο νότο, ο στρατός ανακοίνωσε ότι κατέγραψε χθες 15 ρίψεις ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας και σε αντίποινα πραγματοποίησε δέκα αεροπορικές επιδρομές στον παλαιστινιακό θύλακα, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

"Στο βορρά, 22 άτομα, μεταξύ τους 12 ανήλικοι, συνελήφθησαν για διατάραξη της δημόσιας τάξης και για τη ρίψη πετρών εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας", δήλωσε η Λούμπα Σάμρι, εκπρόσωπος της αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι η ηρεμία επανήλθε σήμερα το πρωί.

ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ! ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΕΙΑΣΟΥ...

ImageΥπο κράτηση βρίσκονται έξι ύποπτοι για την απαγωγή και το θάνατο του 16χρονου Παλαιστίνιου Μοχάμεντ Αμπού Χουντάιρ, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας είπε πως οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο φόνος του 16χρονου Μοχάμεντ Αμπού Χουντάιρ είχε "εθνικιστικά κίνητρα", μια διατύπωση που δείχνει ότι υποψιάζονται πως εμπλέκονται εβραίοι.

Η ανακάλυψη του καμένου πτώματος του 16χρονου την Τετάρτη σε δάσος της Ιερουσαλήμ έγινε μια ημέρα μετά την κηδεία τριών έφηβων εβραίων, για την απαγωγή των οποίων στις 12 Ιουνίου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και το θάνατό τους το Ισράηλ κατηγορεί την ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.


Aπεργία μεταναστών στη Σκάλα Λακωνίας

Όπως καταγγέλλουν οι μετανάστες, αντιμετωπίζουν φαινόμενα βιαιοτήτων από την πλευρά της αστυνομίας.
Στο παρελθόν είχαν γίνει στην περιοχή αντίστοιχες κινητοποιήσεις. Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή, αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση: "Με απεργία στα χωράφια και τα συσκευαστήρια απάντησαν οκτακόσιοι περίπου Πακιστανοί εργάτες γης στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας στη Σκάλα Λακωνίας. Μπαίνουν στα σπίτια των εργατών κάθε Παρασκευή (μέρα πληρωμής!) χαράματα σπάζοντας λουκέτα και πόρτες.

Ζεσταίνουν μηχανές τα κρητικά σκάφη που θα "σταθούν" δίπλα στο Cape Ray Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/zestainoyn-mihanes-ta-kritika-skafi-poy-tha-stathoyn-dipla-sto-cape-ray#ixzz36iMhNoTF Follow us: @ekriti_gr on Twitter | ekriti.gr on Facebook

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εν πλω διαμαρτυρία, δίπλα από το Cape Ray. Η Πρωτοβουλία κατά της καταστροφής των χημικών στη Μεσόγειο, οργανώνει, μετά τη συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο και τη συγκέντρωση χρημάτων, όλη την επιχείρηση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.  Το πλοίο των χημικών βρίσκεται ήδη δυτικά του νησιού, και όπως έγραψε το ekriti.gr, η ημερομηνία για την έναρξη της επικίνδυνης διαδικασίας ήταν η 4η Ιουλίου.

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ
Οι δυνάμεις της Ουκρανίας κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ αφού νωρίτερα σήμερα οι δυνάμεις των αυτονομιστών Ρώσων εγκατέλειψαν την πόλη και κατευθύνθηκαν στο Κραματόρτσκ.

Ο υπουργός και ο αρχηγός του επιτελείου ανακοίνωσαν την είδηση αυτή στον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος είχε δώσει νωρίτερα σήμερα τη διαταγή να υψωθεί η σημαία στο δημαρχείο ώστε να υπογραμμιστεί έτσι συμβολικά η ανάκτηση της πόλης αυτής.

ΑΠΟ ΤΟ Α2 ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ Α8-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΓΕΕΘΑ- ΤΟΥ ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ

Η είδηση σχετικά με τη δημιουργία Διεύθυνσης Επιρροής του ΓΕΕΘΑ δεν ξυπνά τις χειρότερες μνήμες σε κάθε δημοκρατικό πολίτη που βρέθηκε κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη του Α2, που εμπλούτιζε το φάκελο του και καθόριζε την αντιμετώπιση του από τις επίσημες στρατιωτικές αρχές. Αλλά επιπλέον αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της πολύ επικίνδυνης ταξικής πολιτικής που χαράσσει νέο ρόλο για τις στρατιωτικές δυνάμεις. Που καλούνται πλέον να αναλάβουν συγκεκριμένα κατασταλτικά καθήκοντα, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε πολιτικό-ιδεολογικό, δρώντας στο πλαίσιο των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας, για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών, όπως χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων τα κοινωνικά κινήματα, από το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ώστε να διασφαλιστεί ο νέος γύρος καπιταλιστικής κερδοφορίας και να εξυπηρετηθούν οι όποιες ιμπεριαλιστικές βλέψεις του ελληνικού αστικού κόσμου.
Το ζήτημα της συγκρότησης Α8-Διεύθυνσης Επιρροής από το ΓΕΕΘΑ επανήλθε στο προσκήνιο μέσω της σύγκρουσης γνωστού φιλοναζιστικού σάιτ με αντίστοιχο ηλεκτρονικό μέσο για τα αμυντικά θέματα. Είναι αποκαλυπτικό για τις προτεραιότητες των ΝΑΖΙ αλλά και του ΓΕΕΘΑ ότι επιλέγεται να ασκηθεί κριτική στο ζήτημα του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα «τον προοδευτικό συνδικαλισμό που κατασπάραξε, γιατί βεβαίως υπήρξε και υπάρχει ο εργοδοτικός και κρατικός συνδικαλισμός όπως τον γνωρίσαμε από το Μεταξά και το Παπαδόπουλο! Για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιος θεωρείται σήμερα εχθρός του αστικού καθεστώτος ο συνδικαλισμός χαρακτηρίζεται «Πέμπτη φάλαγγα». Η μπάλα της χυδαίας επίθεσης στοχοποιεί πλήθος «στρατευμένων μέσων» και ο νοων νοείτω, που καταρρακώνουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ αφιερώνει ολόκληρο ρεπορτάζ της στο Onalert το οποίο κατηγορεί για “βρώμικη συνεργασία με τους ψευτοσυνδικαλιστές”. Και ως απόδειξη επικαλείται “άρθρο” το οποίο γράφει ότι ασκεί αρνητική κριτική για την πρόθεση του Α/ΓΕΕΘΑ να δημιουργήσει “διεύθυνση επιρροής” την οποία έχουν ονομάσει Α8.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ












ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ 5.7.2014