Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΘΗΒΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Συνεχείς είναι οι οργισμένες καταγγελίες των νεοσύλλεκτων φαντάρων και των γονιών τους για την απίστευτη οικονομική εκμετάλλευση που υφίστανται στο ΚΕΠΒ Πυροβολικού Θήβας.
Δίπλα στις «τρελές» τιμές του ιδιωτικού ΚΨΜ –που μας επέβαλε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος «για το καλό μας»-καταγράφεται η παρασιτική και δόλια δράση του γραφικού φωτογράφου που στο πλαίσιο της ανοχής της διοίκησης της μονάδας «γδύνει» κανονικά του συναδέλφους.
Ψαρώνοντας τους φαντάρους, παίζοντας με την ανασφάλεια που αισθάνεται ο κάθε νεοσύλλεκτος και την άγνοια τους για το τι προβλέπεται, τους βάζει να βγάζουν φωτογραφίες με κάθε αφορμή που κοστολογεί αυθαίρετα 10-15-20-30 ευρώ. Ο αισχρός αυτός τύπος δεν είναι μόνο ότι κατακλέβει το πενιχρό χαρτζιλίκι των νεοσύλλεκτων, μια πρακτική που έχει αναγάγει σε επιστήμη εξαιτίας της μακροχρόνιας παρουσίας του στο ΚΕΝ και των σχέσεων του με τη διοίκηση, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν κόβει απόδειξη.

«Στόχος» του Α8 ο… εσωτερικός εχθρός

Με πρωτοβουλία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Μιχ. Κωσταράκου, και με την υποστήριξη του φιλοχουντικού εντύπου, προωθείται η σύσταση της «Διεύθυνσης Επιχειρήσεων Επιρροής» (όπως το αλήστου μνήμης στρατιωτικό γραφείο Α2), καθώς -σύμφωνα με το Δίκτυο Σπάρτακος- «οι ένοπλες δυνάμεις αποκτούν συγκεκριμένα κατασταλτικά καθήκοντα [...] για την.     Του Κώστα Ζαφειρόπουλου
EUROKINISSI
EUROKINISSI
Εναν απρόσμενο σύμμαχο, στην προσπάθειά του να συγκροτηθεί ένας σύγχρονος και πανίσχυρος προπαγανδιστικός μηχανισμός εναντίον του εξωτερικού, αλλά και του… εσωτερικού εχθρού, υπό την επωνυμία «Διεύθυνση Eπιχειρήσεων Επιρροής Α8», βρίσκει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχ. Κωσταράκος, στη ναζιστική εφημερίδα «Στόχο», σε μια σοβαρή υπόθεση που αποκαλύπτει το Δίκτυο ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος, αναδεικνύοντας άλλη μια πτυχή των σχέσεων της Ακροδεξιάς με τους κρατικούς μηχανισμούς.
Τα σχέδια δημιουργίας της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων Επιρροής του ΓΕΕΘΑ ξεκινούν το 2010, αλλά για διάφορους λόγους η υλοποίησή τους αναβάλλεται. Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», στο (φιλοκυβερνητικό) θέμα με τίτλο «Αλλαξαν τα πάντα στο ΓΕΕΘΑ μέσα σε 36 μήνες», επαναφέρει τη διαδικασία συγκρότησης μιας «παντοδύναμης Διεύθυνσης Επιχειρήσεων Επιρροής» που περιλαμβάνει «πληροφοριακές-ψυχολογικές δράσεις, ηλεκτρονικές επιθέσεις και σχέδιο για τις κρίσεις».

Στη Σκάλα Λακωνίας: "Δεν μας αφήνουν να καθίσουμε στις πλατείες, να περπατάμε στα πεζοδρόμια, να πιούμε καφέ"

Στη Σκάλα Λακωνίας: "Δεν μας αφήνουν να καθίσουμε στις πλατείες, να περπατάμε στα πεζοδρόμια, να πιούμε καφέ"
Θύματα κακομεταχείρισης από εργοδότες, δημοτική αρχή, αστυνομία και ντόπιους πέφτουν καθημερινά οι 800 μετανάστες εργάτες στη Σκάλα Λακωνίας, που έχουν ξεκινήσει απεργία από τις 3 Ιουλίου.  μετανάστες καταγγέλλουν ότι βιώνουν "την ελληνική εκδοχή απαρτχαϊντ".

Οι Γονείς Που τα Έβαλαν με τους Χρυσαυγίτες και Κέρδισαν Πίσω τη Γειτονιά τους

Από www.vice.com



Ένας άντρας περιμένει στην ουρά του ταμείου -είναι κοντά στα 50, ψαρομάλλης με αδύνατα πόδια και κοιλίτσα. Φορά ένα μαύρο κολλητό t-shirt,  στη στάμπα διακρίνεται ένα στρατιωτικό σύμβολο –δύο μεγάλα μαχαίρια που διαπερνούν χιαστί μια νεκροκεφαλή. «Είναι χρυσαυγίτης. Έρχεται εδώ κάθε πρωί και παίρνει τον καφέ του», μου γνέφει ψιθυριστά η Μαρία με αυλακωμένη φωνή. Τα «σημάδια» από τα νύχια του χρυσαυγίτικου παραλογισμού είναι «ορατά» σε κάθε της λέξη. Έχει περάσει πολλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είδε το γιο της βουτηγμένο στα αίματα, έχοντας μαχαιρωθεί στο λαιμό, δέχθηκε εκατοντάδες τηλεφωνικές απειλές μέσα στα άγρια χαράματα, απομονώθηκε από φίλους και γείτονες, συκοφαντήθηκε εμμονικά, έχασε μια περιουσία στο κυνήγι της δικαιοσύνης. 

ΟΡΓΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΙΣΡΑΗΛ...

Την ώρα που στην Βραζιλία κλαίνε για μπάλα και στην Ελλάδα για χαμένους έρωτες αλλού κλαίνε γι'αυτό

Δάκρυα... ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/7 ΣΤΙΣ 18.30 Μ.Μ.

Συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στη Γάζα – στους 39 ο μέχρις στιγμής απολογισμός των νεκρών


Δώδεκα Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί μέχρις στιγμής την Τετάρτη από τους συνεχιζόμενους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, με τον απολογισμό των θυμάτων να φτάνει τους 35 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.

Meen Erhabe? (Who is the terrorist?)



ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η τεράστια εμπλοκή του Πολεμικού Ναυτικού στον πόλεμο κατά των μεταναστών αποκτά βαθύτερα κατασταλτικά χαρακτηριστικά μετά και την απόφαση εμπλοκής πέντε κανονιοφόρων που εντάσσονται στον σχεδιασμό της Ακτοφυλακής.
ImageΕίναι ενδεικτικό ότι πλέον η επίσημη κρατική και καθεστωτική προπαγάνδα έχει ενσωματώσει την ρατσιστική ορολογία περί "λαθρομετανάστευση", ενώ η κυβέρνηση συνειδητά συγκαλύπτει τους λόγους της έξαρσης του φαινομένου καθώς σημειώνεται 130% αυξήση των μεταναστευτικών ροών σ΄ ένα χρόνο. Μόνο σ΄ ένα Σαββατοκύριακο πολύ πρόσφατα, είχαμε την είσοδο 600 απελπισμένων μεταναστών στο Αιγαίο!
Να θυμήσουμε στην άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στους στρατοκράτες ότι οι τόποι προέλευσης των μεταναστών (Παλαιστίνη-Ιράκ-Αφγανιστάν-Αφρική-Συρία) μαστίζονται από ανείπωτη φτώχεια και τον εμφύλιο πόλεμο όπου ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πυροδότηση του, έχουν δράσει ελληνικά εκστρατευτικά σώματα ή έχουν συμβάλλει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενώ η κτηνώδη κρατική βία του Ισραήλ, Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής δε διαταράσσει σε καμιά περίπτωση την συνεργασία με τον ελληνικό αστικό κράτος.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ‏-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...


Image

Το ΠΝ απαγορεύει στους υπαξιωματικούς του ...το μπάνιο! Τι γίνεται με την Αγία Μαρίνα


Στην Ελλάδα όλα γίνονται, γιατί όχι κι αυτό. Στο Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα μπορεί να μπει οποιοσδήποτε -ακόμη και ιδιώτης - αλλά όχι οι Υπαξιωματικοί του!!!
Ο μόνος τρόπος για να …προσεγγίσουν το θέρετρο Αξιωματικών του ΠΝ οι Υπαξιωματικοί του είναι …από την θάλασσα, ή όταν αποσπώνται ή μετατίθενται στο ΘΑΝ, για να κάνουν  “υπηρεσίες”.
Αν και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής έχει θέσει με επιστολή της το ζήτημα, ο αρμόδιος για τον παραθερισμό των Στελεχών του ΠΝ Υπαρχηγός ΓΕΝ, όχι μόνο δεν συμπεριέλαβε τους Ανθυπασπιστές/Υπαξιωματικούς στον προγραμματισμό παραθερισμού 2014 στο ΔΣ το Νοεμβρίο του 2013, αλλά δεν έχει καν απαντήσει για την λογική του παραλόγου.

ΘΕΛΕΙ "Μπέμπα" Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΗ!


ImageΜαθαίνουμε ότι “η ανάπτυξη” έφθασε στο Χολαργό. Οι πολύ κακές γλώσσες λένε ότι έχει κάνει την εμφάνισή της στο πάρκινγκ του ΥΠΕΘΑ μια υπερπολυτελής "μπέμπα". BMW 525 ...στα ελληνικά. Όχι δεν προορίζεται για κανένα υπουργό αλλά για Γενικό Επιτελείο παρακαλώ. Και τέτοιο αυτοκίνητο μάλλον μόνο για Αρχηγό “πηγαίνει”.
Επειδή όμως η “ανάπτυξη” δεν έχει φθάσει στις υπόλοιπες ΕΔ θα προτείναμε σ΄ όποιον ετοιμάζεται να καθήσει αναπαυτικά στο πίσω κάθισμα να το ξανασκεφθεί. Το μήνυμα που στέλνει είναι τελείως λάθος και προκαλεί. 

ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...Ανάδοχοι -χορηγοί φάρων για "αξέχαστες διακοπές" - Πως γίνεται


ImageΑνάδοχοι -χορηγοί μπορούν να αναλαμβάνουν την αναστήλωση ή συντήρηση Φάρων με ''αντάλλαγμα'' την δυνατότητα να τον χρησιμοποιούν για δική τους διαμονή ή επικοινωνιακή τους προβολή για κάποιο χρονικό διάστημα-με  περιορισμούς φυσικά. 
Αυτό,μεταξύ άλλων, προβλέπει το σχέδιο νόμου που προώθησε στην Βουλή η Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ  Φώφη Γεννηματά και το οποίο ρυθμίζει όλα τα βασικά θέματα που αφορούν το φαρικό δίκτυο που έχει η Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού. Καθώς πάρα πολλοί από τους φάρους είναι διατηρητέα μνημεία και η συντήρησή τους είναι ακριβή σε αυτές τις δύσκολες περιόδους , σε συνδυασμό με το ότι η τεχνολογία έχει αναβαθμιστεί και και αυτοματοποιηθεί ώστε να μην είναι αναγκαίο να  υπάρχουν παντού φαροφύλακες, οι μη ''επιχειρησιακές'' υποδομές έχουν πλέον υποβαθμιστεί σε πολλές περιπτώσεις. 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974: Πως φθάσαμε στην προδοσία και στην τραγωδία


Χούντα και η Κύπρος πριν από τον Ιούλιο του 1974

ImageΓράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

Τα στελέχη των ελληνικών ΕΔ έδειξαν ευαισθησία από την πρώτη στιγμή για το Κυπριακό, όπως και ο λαός. Με τη διαφορά πως τις οδυνηρές ΄΄λύσεις΄΄ κλήθηκε να τις επιβάλλει μερίδα αυτών των στελεχών, που συνωμοτούσαν χρόνια για να κυβερνήσουν τον τόπο, να τον ΄΄σώσουν΄΄, να πάρουν την ΄΄κόκκινη μηλιά΄΄.
Και χρεώθηκε ολόκληρο το στρώμα των αξιωματικών κυρίως, και δευτερευόντως των υπαξιωματικών, το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και τις συνέπειές του, όπως και την εφτάχρονη εκτροπή στην Ελλάδα με ό,τι αυτή συνεπάγεται.

Ο Αβέρωφ και το Κυπριακό στα χρόνια της χούντας - Άρθρο του Αντώνη Κακαρά


ImageΗμέρες οδυνηρής μνήμης για τη συμφορά στην Κύπρο. Η ταπείνωση, η ντροπή, η ατιμωρησία, η στρέβλωση των γεγονότων και των αιτιών τους, η πορεία του κυπριακού... τίποτα δεν βελτίωσε ο χρόνος πέρα από την αγωνιστικότητα των Κυπρίων. Που δεν έχουν και άδικο να αισθάνονται μόνοι στον αγώνα τους.

Κυρίως για τους νεώτερους, αλλά και ως ερέθισμα για τους παλιότερους θα αναρτηθούν μερικά κείμενα τα οποία υπογράφει ο Αντώνης Κακαράς.
Κείμενα που έχουν και παλιότερα κυκλοφορήσει με κύριο θέμα την Κύπρο. Και αρχίζουμε με το ρόλο του Αβέρωφ, ενός πολυσυζητημένου πολιτικού που πολλοί αρέσκονται να αποκαλούν "ευπατρίδη",όπως σημειώνει ο συγγραφέας και απόστρατος του ΠΝ.

Ξεκίνησε η διαδικασία απαγόρευσης του ΚΚ Ουκρανίας


Ξεκίνησε η διαδικασία απαγόρευσης του ΚΚ Ουκρανίας
Το Κίεβο ξεκίνησε σήμερα νομική διαδικασία για την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας, με την κατηγορία της υποστήριξης των αυτονομιστών ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία.

Τα παραπάνω προκύπτουν από επίσημη ανακοίνωση της ουκρανικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργού Δικαιοσύνης Πάβλο Πετρένκο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Υδρόλυση χημικών: Αποκαλύψεις Ελλήνων και Γερμανών (ηχητικό)

Ενώ από την προηγούμενη Παρασκευή το Ράδιο 9,84 έχει αποκαλύψει ότι η υδρόλυση στο Cape Ray έχει ξεκινήσει, τέσσερις μέρες μετά, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, γνωστοποίησε και επίσημα την έναρξη της διαδικασίας καταστροφής των χημικών εν πλω στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου, νότια της Κρήτης, σε αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής σημείο. Το σκάφος, το οποίο πλέει σε διεθνή ύδατα στη Μεσόγειο Θάλασσα, άρχισε τη διαδικασία επεξεργασίας των 600 μετρικών τόνων χημικών όπλων και πρώτων υλών για την παρασκευή τους, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Στιβ Ουόρεν (Warren).

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ-ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΠΡΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗ...

Πολύ δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο μέτωπο των σχέσεων της ισλαμιστικής Χαμάς με τους Ισραηλινούς, αφού όλα δείχνουν πως βαίνουμε σε ραγδαία κλιμάκωση και εισβολή ισραηλινών χερσαίων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας (κωδικός νέας επιχείρησης «Operation Protective Edge»).

40 δευτερόλεπτα από τη Γάζα χτες (video)

Screen Shot 2014-07-09 at 7.02.24 AMΜια μικρή ιστορία από την αποκλεισμένη και πολιορκημένη Γάζα, που βομβαρδίζεται ξανά από το ισραηλινό κράτος και που αποδεικνύει την αγωνιστικότητα, την αξιοπρέπεια και το αίσθημα αλληλεγγύης των Παλαιστινίων.
Κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιθέσεων στη Γάζα, ο ισραηλινός στρατός μερικές φορές τηλεφωνάει στους κατοίκους για να τους πει ότι πρόκειται να βομβαρδίσει μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι τους .
Οι άνθρωποι τότε πρέπει να βιαστούν να πάρουν τα παιδιά τους έξω από το σπίτι και να τρέξουν για να σωθούν περιμένοντας για εκείνη την τρομερή στιγμή που τα σπίτια τους θα γίνουν ερείπια.
Xτες, Τρίτη 8 Ιουλίου η οικογένεια Αλ Καβάρ, έλαβε ένα τέτοιο τηλεφώνημα.
Σε απάντηση, οι γείτονές της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στον τελευταίο όροφο για να αποτρέψουν την αεροπορική επιδρομή.

Με 52 «ναι» εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ’

Με 52 "ναι" εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ'

Η Κόλαση που λέγεται κρατική Εκκλησία

Να ελέγξει το ΣΔΟΕ τα έσοδα του χαριτόβρυτου τοτέμ της Ν.Μάκρης -αν και μάλλον δεν είναι αναγκαίο, είναι φρεσκότατα ολοζώντανος, φανερό άλλωστε.
Του Αναγνώστη Λασκαράτου

Συγκριτική δοκιμή: Ισραηλινές vs παλαιστινιακές ρουκέτες

10484923_10152238477576173_5120791348460648745_n

http://info-war.gr/2014/07/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-vs-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83/



Δαβίδ vs Γολιάθ. Η ισραηλινή υπεροπλία σε γράφημα

8199488829_16334b46c5_h
http://info-war.gr/2012/11/%CE%B4%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B4-vs-%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B8-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83/

Εκρήξεις συγκλονίζουν την Ιερουσαλήμ

Εκρήξεις συγκλονίζουν την ΙερουσαλήμΙσχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την Ιερουσαλήμ λίγη ώρα αφότου οι σειρήνες της αεράμυνας ήχησαν στην πόλη μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Οι σειρήνες συναγερμού ήχησαν το βράδυ της Δευτέρας και έπειτα τουλάχιστον τέσσερις λάμψεις έσκισαν τον ουρανό νοτιοδυτικά της Ιερουσαλήμ τη στιγμή που σημειώνονταν οι εκρήξεις. Σειρήνες ήχησαν επίσης βόρεια του Τελ Αβίβ. Η ένοπλη πτέρυγα του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, ανέλαβε τη Δευτέρα την ευθύνη για τις επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον της Ιερουσαλήμ, του Τελ Αβίβ και της Χάιφα στα βόρεια, πιο μακριά από κάθε άλλη φορά που έχουν εκτοξευθεί ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας.

Εξαγωγή από το Ισραήλ του μοντέλου «ασφαλείας της Γάζας» στις φαβέλες.

Οι Ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις κερδίζουν περιουσίες από την πώληση του "μοντέλου ασφαλείας της Γάζας."  7 Ιουλίου, 2014 του Dave Zirin *
Όταν βρέθηκα στη Βραζιλία εκείνες τις πρώτες ημέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δέχτηκα- μαζί με πολλούς άλλους δημοσιογράφους - δακρυγόνα από τη στρατιωτική αστυνομία. Είδα κομψά, αστικά εξοπλισμένα τανκ στους δρόμους, και ένιωσα τις υποηχητικές οβίδες να συντρίβουν τα τύμπανα μου. Δεν είδα βέβαια τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη να πετούν πάνω από το κεφάλι μου, αλλά και πάλι, κανείς χωρίς τηλεσκόπιο Hubble υποτίθεται δεν μπορεί να δει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. 

Επεισόδια, φωτιές και ξύλο στη Βραζιλία,μετά το 7-1 από τη Γερμανία... [photo]


Ο λαός της Βραζιλίας δεν άντεξε την ταπείνωση από της «σελεσάο» από τη Γερμανία και τον αποκλεισμό και ήδη στη χώρα σημειώνονται επεισόδια μεγάλης έκτασης!

«Σκοτώσαμε όλα αυτά τα παιδιά στις φαβέλες γι’ αυτό»;

brazil

«Σκοτώσαμε όλα αυτά τα παιδιά στις φαβέλες γι’ αυτό»;