Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Στην Ελλάδα εκπαιδεύονται οι εκπαιδευτές των «τζιχαντιστών»


του Κυριάκου Ζηλάκου Στρατιωτικά τμήματα της Ιορδανίας που εμπλέκονται στην εκπαίδευσητων Σύρων «αντικαθεστωτικών ανταρτών» εκπαιδεύτηκαν για μάχες εντός των 
πόλεων ενώ ανάλογη εκπαίδευση παρέχεται και στο στρατό του Κατάρ

Το Ισραήλ καταστρέφει το νοσοκομείο El Wafa, καθώς το προσωπικό αγωνίζεται να απομακρύνει τους ασθενείς.

Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε το νοσοκομείο el-Wafa  στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την πρώτη στοχοποίηση της νοσοκομειακής εγκατάστασης με πέντε πυραύλους στις 11 Ιούλη του 2014. Ο ισραηλινός στρατός άρχισε να βομβαρδίζει το κτίριο περίπου στις 8 το απόγευμα χθες 17/7 και μέσα σε δύο ώρες όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και οι ασθενείς είχαν απομακρυνθεί από το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας. Όταν αποχώρησαν ό,τι απέμεινε στο νοσοκομείο έχει καεί ολοσχερώς. 

Συμβαίνει τώρα: ΜΑΤ στέλνει η κυβέρνηση στους απεργούς, στις εγκαταστάσεις της Cosco στο Πέραμα! Επείγον κάλεσμα των απεργών εργαζομένων για συγκέντρωση κόσμου στο Πέραμα, στις εγκαταστάσεις της Cosco. Κατέφτασαν διμοιρίες ΜΑΤ, ενδεχομένως για να απομακρύνουν την περιφρούρηση των εργαζομένων.

Το Κουτί Της Πανδώρας - Φάκελος Κύπρου

Το 1986, η ελληνική Βουλή αποφάσισε την δημιουργία Επιτροπής που θα εξέταζε το γιατί φτάσαμε στην κυπριακή τραγωδία.
Στην Επιτροπή κατέθεσαν δεκάδες μάρτυρες και διοχετεύτηκαν χιλιάδες σελίδες εγγράφων.
Ο φάκελος όμως έμεινε στο σκοτάδι.
Σφραγίστηκε και τα έγγραφα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Για το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχτηκε ποτέ στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, δεν τιμωρήθηκε κανένας.
Τι έγινε στην Κύπρο στο πραξικόπημα και στην τουρκική εισβολή;
Μπορεί ο καθένας να βρει χιλιάδες βιβλία για αυτό. Αλλά όχι την επίσημη ελληνική θέση.
Πριν από έναν μήνα, η κυπριακή Βουλή, μετά από έρευνα ετών, έβγαλε το δικό της πόρισμα.
Ποιοι φταίνε; Γιατί φταίνε;
Στην Ελλάδα δεν ακούστηκε το παραμικρό. Μόνο διάψευση για μια πτυχή που αφορούσε έναν έλληνα εκδότη.
Η είδηση δεν ακούστηκε ποτέ, αλλά η διάψευση γράφτηκε από όλους.

A nurse at Gitmo refuses to force feed any more prisoners. Others should too

force feeding chair
The equipment used to strap detainees in and forcefeed them at Gitmo. Photograph: Chantal Valery/AFP /Getty Images
What the US military does to detainees at Guantánamo isshocking. Perhaps change can come from within

Οι Αδιάφθοροι δεν είδαν θυλάκους της Χ.Α. στην ΕΛ.ΑΣ.

Πενιχρά ευρήματα εντόπισε η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας για τις διασυνδέσεις στελεχών της με το μόρφωμα. Από τους 321 ενστόλους που μπήκαν στο μικροσκόπιο, μόλις 10 σχετίστηκαν άμεσα με τους ναζιστές. Από δημοσιεύματα στον Τύπο, ωστόσο, προκύπτει πολύ μεγαλύτερος αριθμός.
Ερωτήματα γεννούν τα φτωχά αποτελέσματα της έρευνας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη διασύνδεση αστυνομικών με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, το πόρισμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2013. Ο αριθμός των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε ότι σχετίζονται με τη ναζιστική οργάνωση φαίνεται ελάχιστος ακόμα και μπροστά στα ήδη δημοσιευμένα στοιχεία από τις ημερήσιες ανακοινώσεις της αστυνομίας και τον Τύπο μετά τη δολοφονία Φύσσα, όπως προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποίησαν μέλη της πρωτοβουλίας δικηγόρων Jailgoldendawn.

Ο Μαρινάκης, η υπόθεση διαφθοράς και τα ΜΜΕ που αρνούνται να την δημοσιεύσουν Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/07/blog-post_3375.html#ixzz37qZy2nnp


Δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας και εφοπλιστής με παγκόσμια εμβέλεια, μαζί με στενούς συνεργάτες του “προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας”. Μα ο Τύπος, πολιτικός, οικονομικός, αθλητικός, παριστάνει στη συντριπτική του πλειοψηφία πως η υπόθεση απλώς δεν υπάρχει... Των Ιάκωβου Σερφά και Νικόλα Λεοντόπουλου.
Δημοσιεύτηκε αρχικά στο ThePressProject Inernational

Νορβηγός χειρουργός στη Γάζα: Απαγορευμένα και χημικά όπλα του Ισραήλ σφάζουν Παλαιστίνιους


Mads Frederick Gilbert, Νορβηγός χειρουργός στη Γάζα:
"Αυτά που γίνονται εδώ είναι τρομαχτικά. Είναι απίστευτα, μιλάμε για γενοκτονία. Το Ισραήλ χρησιμοποιεί απαγορευμένα και χημικά όπλα και κάνει κανονική σφαγή στη Γάζα. Οι βόμβες του Ισραήλ προκαλούν τραυματισμούς που δεν ανιχνεύονται αρχικά με τις ακτινογραφίες. Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, η πληγή αρχίζει να αιμμοραγεί. Μερικές φορές δεν μπορούμε να γιατρέψουμε τις πληγές και είμαστε αναγκασμένοι να ακρωτηριάσουμε τα άκρα που είναι χτυπημένα.
 (Πηγή: news247.gr)

Κατάσταση Πολιορκίας Οι "ανύχτωτες νύχτες" της Παλαιστίνης μάς καλούν...

shmaia
Γράφει: Ελένη Μαυρούλη
#«Μακάρι τούτη η πολιορκία να φανερωνόταν [...]. Μη μας αφήνετε μονάχους… μη μας αφήνετε…»[*]

Λευτεριά στην Παλαιστίνη -Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση στην Αθήνα

palaistini725http://www.pandiera.gr
Συμμετείχαν πολλές πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, κόμματα, συνδικάτα, συλλογικότητες και αγωνιστές.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση καθώς και δηλώσεις αγωνιστών στην κάμερα της Παντιέρας.
Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση:
Εκπρόσωπος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης μιλάει στην Παντιέρα:

Κανέλλη: ΚΨΜ στη Θήβα πουλάει τον καφέ στους φαντάρους 1,80 ευρώ ΒΙΝΤΕΟ

«Γίνονται πράγματα που είναι εντελώς παράλογα»
Στην καταγγελία ότι ιδιωτικό Κ.Ψ.Μ. πουλάει τον καφέ προς 1,80 ευρώ στη Θήβα προχώρησε η Λιάνα Κανέλλη.
Η βουλευτής του ΚΚΕ γνωστοποίησε το θέμα και τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν ο φαντάρος που αμείβεται με 8,9 ευρώ να αγοράζει τον καφέ προς 1,80 ευρώ. «Στο φαντάρο που δεν έχει, μωρέ;», είπε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι μόνο όσοι έχουν, θα πιουν καφέ. Και τόνισε: «Γίνονται πράγματα που είναι εντελώς παράλογα».

Απεργία εργαζομένων στον «παράδεισο» της Cosco

cosco
Από το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι στην προβλήτα ξεκίνησαν για πρώτη φορά απεργία, καταγγέλλοντας ανύπαρκτες εργασιακές σχέσεις – Κλειστή έως τη Δευτέρα η προβλήτα – Δημιουργία σωματείου αποφάσισαν 

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι στην προβλήτα της Cosco ξεσηκώθηκαν ενάντια στον εργασιακό Μεσαίωνα που βιώνουν.

«Έχεις δικαίωμα να αρνείσαι εντολές». Έχεις δικαίωμα να μη σκορπάς τον θάνατο

israeli-soldiers-firing-tear-gas-at-palestinian-protestors-in-a-jovial-mood

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος Εξαιρετικό κείμενο που σε μεγάλο βαθμό αναπαράγει σχετικό βιβλίο που είχε εκδώσει η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, μετά από την παραχώρηση αποκλειστικών δικαιωμάτων της οργάνωση των Ισραηλινών εφέδρων. Μάλιστα, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ διατηρούμε συντροφικές σχέσεις και στο πλαίσιο των διεθνιστικών μας υποχρεώσεων προβάλλουμε συχνά τις αξιοθαύμαστες δράσεις τους.

Γράφει: Ελένη Μαυρούλη Κι ενώ οι Ισραηλινοί το βράδυ που γράφονταν αυτές οι γραμμές ξεκίνησαν τις χερσαίες επιχειρήσεις στην Γάζα… Ή, μάλλον, ενώ κάποιοι Ισραηλινοί ξεκίνησαν τις χερσαίες επιχειρήσεις στην Γάζα, εμείς αποφασίσαμε να φέρουμε στο προσκήνιο τους άλλουςΙσραηλινούς, αυτούς που, παρά τις εντολές, δεν βρίσκονται σε αυτή την εκστρατεία θανάτου. Αυτούς που αρνούνται να υπηρετήσουν κάτω από τη «μαύρη σημαία». Αυτό αποφασίσαμε, έτσι, ως ύστατη προσπάθεια ελπίδας.

Ισραηλινοί στρατιώτες - αρνητές στράτευσης διηγούνται τις εμπειρίες τους Peretz Kidron - Αρνούμαι (εκδ. Αντιπολεμική διεθνιστική κίνηση)


Όταν το καλοκαίρι του 2001 μάθαμε για την ύπαρξη της Yesh Gvul και για το κίνημα της άρνησης στον ισραηλινό στρατό, πραγματικά νομίζαμε πως πρόκειται για φάρσα ή το πολύ για μια προσπάθεια παρανοϊκών περιθωριακών.
Τα στερεότυπα στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ ισχυρά: οι Ισραηλινοί είναι οι Εβραίοι και, όσο κι αν ο αντισημιτισμός δεν έχει πραγματικές ρίζες στην Ελλάδα, ο Εβραίος ταυτίζεται με το "κακό" της υπόθεσης. Στο χώρο της αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου η αντίληψη έχει και μια άλλη διάσταση.
Το παλαιστινιακό θεωρείται μια στενά "εθνική" διαμάχη. Είναι ένας λαός, ο παλαιστινιακός, που παλεύει για την εθνική του ανεξαρτησία ενάντια στον κατακτητή του, το Ισραήλ, που χαίρει της αμέριστης και προκλητικής συμπαράστασης του παγκόσμιου χωροφύλακα, των ΗΠΑ. 

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...Νετανιάχου: Θα διευρυνθεί "σημαντικά" η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα


ImageΟ ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται να κλιμακώσει τη χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων στον παλαιστινιακό θύλακα και η επιχείρηση αυτή είναι καθοριστική για να "πληγούν" οι υπόγειες σήραγγες της Χαμάς, καθώς οι βομβαρδισμοί δεν αρκούν για την επίτευξη του στόχου, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

"Δεν είναι δυνατόν να διευθετηθεί (το πρόβλημα) των υπογείων σηράγγων μόνο από αέρος. Οι στρατιώτες επιχειρούν γι αυτό επί του εδάφους", δήλωσε κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου διευκρινίζοντας ότι ο στρατός θα "πλήξει τιςυπόγειες σήραγγες του τρόμου από τη Γάζα μέχρι το Ισραήλ".

Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που «έβρισε» Ισραηλινούς

Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που «έβρισε» Ισραηλινούς
Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του CNN που μετέδωσε live τη στιγμή που ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ήταν η ίδια που άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Ο θρήνος είναι Παλαιστίνιος (ΦΩΤΟ)

Ο θρήνος είναι Παλαιστίνιος (ΦΩΤΟ)Ο θρήνος, αυτός ο καταραμμένος, ζει και βασιλεύει στη Γάζα χρόνια τώρα. Κανείς δεν κάνει το παραμικρό για να τον εξαφανίσει. Οι Ισραηλινοί τον τροφοδοτούν, τον γιγαντώνουν. Και οι Παλαιστίνιοι κι εκείνοι τον συντηρούν, κακά τα ψέμματα. Όχι όλοι. Γιατί πολλοί είναι απλά θύματα. 
Ο θρήνος δεν έφυγε ποτέ από την Παλαιστίνη. Ακόμη κι όταν εκείνη έπαψε να υπάρχει και μετονομάστηκε σε "Παλαιστινιακά Εδάφη", αυτός ήταν εκεί. Ακοίμητος φρουρός. Τις τελευταίες μέρες, έχει πάλι "μεγαλώσει". Ιδίως από χθες το απόγευμα όταν οι Ισραηλινοί στόχευσαν με οβίδες μια παραλία και σκότωσαν εν ψυχρώ τέσσερα ανήλικα αγόρια. 

Δεν είναι ... εφέ, είναι πόλεμος ρε!

Δεν είναι ... εφέ, είναι πόλεμος ρε!
11 μέρες επιχειρήσεων. Ωραία λέξη για να κρύψει κανείς πίσω της τον πόλεμο. Γιατί είναι πόλεμος αυτό που συμβαίνει στη Γάζα. Περιορισμένης κλίμακας λέει το Ισραήλ, αλλά η είδηση είναι μία: 248 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες απ' τη μεριά των Παλαιστινίων, οι περισσότεροι άμαχοι.

Ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Για τα τέσσερα παιδάκια (Ismail, Zakaria, Ahed and Mohamed), που δολοφονήθηκαν από τις Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, ενώ έπαιζαν ανέμελα μπάλα σε παραλία της Γάζας...palestinechronicle

Πύραυλοι και Εκδίκηση στη Γάζα(video)

Ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα εξακολουθεί να αυξάνεται καθώς τόσο ο ισραηλινός στρατός, όσο και οι Παλαιστίνιοι μαχητές δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης.
Το VICE News πέρασε λίγες μέρες στην πόλη της Γάζας καταγράφοντας τις ζημιές και βλέποντας πως οι ντόπιοι διαχειρίζονται το συνεχές μπαράζ επιθέσεων από αέρα και θάλασσα.
Πηγή:vice

ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΟΥΔΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΟΡΜΟΥΝ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ UAV ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Πέρσι το καλοκαίρι και ενώ εντείνονταν οι πολιτικές διεργασίες και οι πολεμικές προετοιμασίες για την εκδήλωση μιας νέας ιμπεριαλιστικής επέμβασης, αυτή τη φορά στην Συρία, γράφαμε:
Στο πλευρό των ΗΠΑ οι Σαμαράς-Αβραμόπουλος, οι οποίοι όχι μόνο ικανοποιούν κάθε απαίτηση ΗΠΑ-Γαλλίας, αλλά δεσμεύτηκαν για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών των ελληνικών βάσεων Σούδα, Καλαμάτα, Αγρίνιο κλπ. Σχεδιάζεται και υπάρχει η δέσμευση για μετατροπή τους εκτός των άλλων σε πολύ σημαντικές βάσεις εξόρμησης των UAV σε αποστολές στην Αφρική και Μέση Ανατολή.  «Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε ελληνική αεροπορική βάση εξέφρασαν οι αμερικανοί στις επαφές που έγιναν κατά τη διάρκεια των επισκέψεων Σαμαρά και Αβραμόπουλου στην Ουάσινγκτον. Η μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε αεροπορική βάση της Ελλάδας, πιθανότατα την Καλαμάτα παρουσιάζετε σαν ένα από τα “δώρα” που προσφέρουν οι αμερικανοί εξυπηρετώντας βέβαια και τις δικές τους επιδιώξεις. 

Πληρώνει το ναυτικό και τους συνεργάτες του Σάφα;


Πληρώνει το ναυτικό και τους συνεργάτες του Σάφα;
Δεν παιρνει 6500 μισθό η κυρία των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Αυτά είναι τα μικτά! Στο χέρι παίρνει…μόλις 4500 ευρώ! Σιγά το ποσό τέτοια εποχή ειδικά…
Το θέμα όμως είναι άλλο. Μπορούν να μας πουν αν η κυρία ανήκει στο επιτελείο της ιδιοκτησίας ,δηλαδή του κ.Σάφα;
Κι αν είναι έτσι ,γιατί πρέπει να αναλάβει την υψηλότατη μισθοδοσία της -που μπορεί και να την αξίζει- το πολύπαθο και πτωχό αυτή την εποχή ΠΝ;http://armynews.gr/?p=23899

Ο Α/ΓΕΑ “καταρρίφθηκε” αλλά δεν το ξέρει…


Ο Α/ΓΕΑ “καταρρίφθηκε” αλλά δεν το ξέρει…
Δεν θα του το ΄χουν πει και μάλλον δεν θα θέλει και να το μάθει. Αλλά αυτό που εισπράττουμε τα τελευταία 24ωρα είναι ότι ο Α/ΓΕΑ Βαγγέλης Τουρνάς είναι ήδη “τελειωμένος”. Ποτέ δεν είχε τη συμπάθεια του πολιτικού του προϊσταμένου, κάπου τα είχαν ψιλοβρει αλλά όποιος διάβασε χθες το δημοσίευμα της Καθημερινής για τα εξοπλιστικά προγράμματα που θα φέρει στις 30 Ιουλίου στη Βουλή ο Αβραμόπουλος κατάλαβε πολλά. Έγραφε ο δημοσιογράφος που είναι “αγαπημένος” του υπουργού ότι “προσωπικές ανεπάρκειες δεν θα γίνουν ανεκτές” θέλοντας να τονίσει ότι δεν πρέπει να καθυστερήσουν προγράμματα εκσυγχρονισμών αεροσκαφών της αεροπορίας. Και πιο συγκεκριμένα των F – 16.
Ο Τουρνάς που έχει σταθεί απίστευτα τυχερός μέσα στην ατυχία του -τέσσερα παραλίγο σοβαρά ατυχήματα- θα το παλέψει με νύχια,δόντια και με τον Κωσταράκο αλλά αυτή τη φορά δύσκολα θα γλιτώσει τη “κατάρριψη”.http://armynews.gr/?p=23896

Στρατιωτικός από την Κρήτη κινδύνεψε να χάσει το σπίτι του

Στην Ελλάδα των προηγούμενων δεκαετιών υπήρχε ένα επάγγελμα που σου έδινε κοινωνική καταξίωση, οικονομική ανεξαρτησία και άλλα πολλά.
Αυτό ήταν το επάγγελμα του στρατιωτικού. Κάθε ένας άνθρωπος που επέλεγε αυτό το επάγγελμα δούλευε πολύ σκληρά για να πετύχει όλα τα παραπάνω. 
Αυτά όμως γίνονταν τις προηγούμενες δεκαετίες.

"Γιατί απέσυρα τη Μεραρχία από την Κύπρο" - Τι είχε πει ο Παπαδόπουλος για τη μοιραία απόφαση


Image
Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

Η επιτροπή της ελληνικής Βουλής ασχολήθηκε με το Κυπριακό από 21 Φεβρουαρίου 1986, που πάρθηκε η σχετική ομόφωνη απόφαση για τη σύστασή της, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 1988. 
Τότε κατατέθηκε πόρισμα, όπου περιλαμβάνονται και έγγραφα με απόψεις/ επισημάνσεις τουΨαρουδάκη, Παπαληγούρα και Κάππου. Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποβάλλουν και αυτοί κείμενο με σαφείς αποκλίσεις, από τους υπόλοιπους, όσον αφορά τις ευθύνες και εμπλοκές των ξένων δυνάμεων. Η επιτροπή συνήλθε σε 154 συνεδριάσεις, από τις οποίες οι 68 για διαδικαστικά θέματα και οι υπόλοιπες για εξέταση μαρτύρων. Οι μάρτυρες ήταν 86 στην ολομέλεια της επιτροπής, ενώ κλήθηκαν και 45 από την υποεπιτροπή της.

Russia Today: Δεν στόχευαν το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, αλλά τον Πούτιν!!! Σενάρια συνομωσίας άρχισαν ήδη να εξυφαίνονται πίσω από την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφους Boeing 777 των μαιλαισιανών αερογραμμών, πρωτού ακόμη να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής του

putin plane xczvfg
Σενάρια συνομωσίας άρχισαν ήδη να εξυφαίνονται πίσω από την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφους Boeing 777 των μαιλαισιανών αερογραμμών, πρωτού ακόμη να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής του. Ήδη,  πλροφορίες τις οποίες επικαλείται το Russia Today, κάνουν λόγο ότι στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έκτακτο: Το Ισραήλ καλεί 18.000 εφέδρους για να ενισχύσουν την χερσαία επίθεση

Έκτακτο: Το Ισραήλ καλεί 18.000 εφέδρους για να ενισχύσουν την χερσαία επίθεσηΜε επείγουσα εντολή το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ εξουσιοδότησε τον στρατό να καλέσει 18.000 εφέδρους για να ενισχύσουν τις τάξεις του.
Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε μέσω του twitter: «Χτυπήσαμε την Χαμάς πολύ σκληρά και θα συνεχίσουμε να την χτυπάμε σκληρά. Ξέρουμε ότι η Χαμάς χρησμοπιεί τα υπόγεια τούνελ και εκεί θα τους βρούμε».

Σφαγή σε εξέλιξη στη Γάζα. Δέκα νεκροί, ανάμεσά τους και επτά παιδιά. Ξεκίνησε χερσαία εισβολή

Συγκλονιστικές είναι οι ανταποκρίσεις από τη Λωρίδα της Γάζας. Ο στρατός του Ισραήλ έχει περικυκλώσει με τανκς το νοσοκομείο. Εντολή για χερσαία επέμβαση (pics)

Στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ, πεζικό, είναι έτοιμοι να εισβάλλουν σε συγκεκριμένα κομμάτια στη Γάζα. Την ίδια στιγμή το νοσοκομείο έχει περικυκλωθεί από τανκς, σύμφωνα με τους γιατρούς. 

Χερσαία εισβολή – Ισοπεδώνουν τη Γάζα


Ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Πέμπτης η χερσαία επέμβαση των ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου διέταξε τον στρατό της χώρας του να αρχίσει χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο.
Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού του Ισραήλ που δόθηκε αμέσως μετά ανέφερε ότι η επιχείρηση αυτή αρχίζει.


Ναυτικό, πυροβολικό και αεροσκαφή βομβαρδίζουν παντού στη Γάζα.