Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τα δώρα της Garnier στα κορίτσια του στρατού του Ισράηλ λίγο πριν σκοτώσουν…

Ναι, το είδαμε και αυτό!
Η μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και προιόντων ομορφιάς Garnier, στέλνει μεγάλα πακέτα με δώρα στις Ισραηλινές στρατιωτίνες για να είναι όμορφες και καθαρές όταν πολεμάνε τα παιδάκια στη Γάζα.
Σαμπουάν, γαλάκτωμα καθαρισμού γιατί ο πόλεμος έχει σκόνη, μεταλικό νερό για να ενυδατώνεται το δέρμα τους και να μην χαλάει…

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!

A Palestinian man tends to the bodies of four Palestinians killed in Israeli bombardment in Rafah in the southern Gaza Strip, 2 August. (Eyad Al Baba / APA images)

“Concentrate” and “exterminate”: Israel parliament deputy speaker’s Gaza genocide plan

Υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών το φράγμα της Μοσούλης Προέλαση

Υπό τον έλεγχο των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους περιήλθε το μεγαλύτερο φράγμα του Ιράκ στη Μοσούλη, στον Τίγρη ποταμό, μετά την υποχώρηση των κουρδικών δυνάμεων ασφαλείας
Οι πεσμεργκά υποχώρησαν από το φράγμα, αφού οι τζιχαντιστές τους έδωσαν τελεσίγραφο δύο ωρών να αποχωρήσουν χωρίς μάχη. Υπενθυμίζεται ότι οι ισλαμιστές μαχητές έχουν απειλήσει ότι θα προελάσουν ως τη Βαγδάτη και θα ανατρέψουν την κυβέρνηση της χώρας. Σύμφωνα με διεθνή μέσα εκφράζονται φόβοι ότι οι τζιχαντιστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το φράγμα για να προκαλέσουν πλημμύρες στην περιοχή.

Του έσπασαν τα δάχτυλα επειδή σχεδιάζε για τη Γάζα Στρατευμένη τέχνη

Ο Alaa Allagta, πολύ γνωστός Παλαιστίνιος καλλιτέχνης και πολιτικός σκιτσογράφος , εξηγεί γιατί όλες οι πτυχές της ζωής στην Παλαιστίνη, συμπεριλαμβανομένης και της τέχνης, πολιτικοποιούνται. Επιμέλεια: Μάρθα Βασίλη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΧΘΡΟ: ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!


ImageΟ Ψυχρός Πόλεμος επιστρέφει και σε στρατιωτικό επίπεδο. Ο Γενικός Γραμματέας του NATOτο ανακοίνωσε με συνέντευξή του .
Ο Άντερς Φον Ράσμουσεν δήλωσε ότι «η ρωσική επίθεση» εναντίον της Ουκρανίας δικαιολογεί την προετοιμασία «νέων αμυντικών σχεδίων», σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη γαλλική εφημερίδα Midi Libre.
«Θα ενισχύσουμε τα στρατιωτικά μας γυμνάσια και θα καταρτίσουμε νέα αμυντικά σχέδια. Η ρωσική επίθεση ήταν ένας κώδωνας κινδύνου και δημιούργησε μια νέα κατάσταση ασφαλείας στην Ευρώπη» δήλωσε ο Άσμουσεν.

Βομβαρδισμός σχολείου στη Γάζα


ImageΓια δεύτερη φορά το Ισραήλ βομβαρδίζει σχολείο του ΟΗΕ σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περίπου 30 τραυματίστηκαν από την επίθεση του ισραηλινού στρατού εναντίον ενός σχολείου του ΟΗΕ στη νότια Λωρίδα της Γάζας, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και ιατρικές πηγές. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ιατρικές πηγές, ένας πύραυλος που εκτοξεύθηκε από ένα αεροπλάνο έπληξε την είσοδο του σχολείου της UNRWA στη Ράφα στο οποίο είχαν αναζητήσει καταφύγιο εκατοντάδες Παλαιστίνιοι.

ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ...Επιβεβαιώνει την πρόσληψη της κόρης του από συνάδελφό του ευρωβουλευτή!



ImageΟ ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής η οποία να θυμίσουμε “μάχεται” την οικογενειοκρατία επιβεβαιώνει με απάντησή του ότι η κόρη του προσελήφθη …από άλλον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή! 
Δεν βλέπει τίποτα μεμπτό σ΄ αυτό . Αναμένουμε και την απάντηση του έτερου ευρωβουλευτή Συναδινού.
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται οποιοδήποτε σχόλιο για όσα υποστηρίζει στην απάντησή του:
"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και από σεβασμό προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και με αφορά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014: ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

ΓΑΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ...

Ήταν δική μας υπευθυνότητα να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας δε θα έπρεπε να πάνε να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν τα ίδια". "

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Εισβολή ισραηλινών αστυνομικών στην Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ
Για μια ακόμη φορά το συγκρότημα Αλαφούζου, του εφοπλιστή που έχει αναγάγει την υπεράσπιση της άγριας αντεργατικής μνημονιακής πολιτικής και της φιλοισραηλινής προπαγάνδας σε υπέρτατο καθήκον απέναντι στον σάπιο κόσμο που εκπροσωπεί, έδωσε τη δυνατότητα να στον Ελιέζερ, ανταποκριτή της εφημερίδας Yediot Achronot στην Ελλάδα, να προβάλει τη φιλοπόλεμη και γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου.

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ S300 TOR M1-ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ!

Γυμνή κινδυνεύει να βρεθεί η «αντιαεροπορική ομπρέλα» της Ελλάδας. Εξαιτίας των κυρώσεων που αποφάσισαν να επιβάλλουν οι Βρυξέλλες στη Ρωσία, είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά για τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα που διαθέτει. 

Οι κυρώσεις που επέβαλλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της κοινοπραξίας, Almaz-Antey, της στερεί τη δυνατότητα να διαθέσει τα οπλικά συστήματά της στις ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα, με συστήματα που παράγει η κοινοπραξία, είναι εξοπλισμένα δύο κράτη μέλη της ΕΕ, η Ελλάδα (και μέλος του ΝΑΤΟ) και η Κύπρος. Τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα είχε αγοράσει ρωσικό εξοπλισμό αξίας άνω των πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων.

OI ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Από την πρώτη στιγμή που οι ιμπεριαλιστές της Δύσης, με την συνδρομή των Κατάρ-Σ.Αραβία αποφάσισαν να βγάλουν τον Καντάφι από τη μέση, όχι για να  φέρουν τη Δημοκρατία, αλλά για να μοιράσουν τον πλούτο της χώρας στις πολυεθνικές τους κατά το δοκούν, είχε τεθεί το εξής ζήτημα: η χώρα, στο βαθμό που ο στρατός ελέγχονταν από τον Καντάφι, θα βυθίζονταν σε έναν σκληρό εμφύλιο, με χιλιάδες ακραίους μουσουλμάνους να έχουν όπλο στα χέρια τους, σύμμαχοι στην επιχείρηση ανατροπής του καθεστώτος, αλλά ανεξέλεγκτοι την επόμενη μέρα.  Ο παραπάνω συλλογισμός κατέληγε στην ανάδειξη της αναγκαιότητας χερσαίας επέμβασης, που λόγω κόστους σε χρήμα και αίμα δυτικών μισθοφόρων, κανείς τότε ιμπεριαλιστής δεν αναλάμβανε, εκτιμώντας ότι ούτε η κοινή γνώμη των καπιταλιστικών μητροπόλεων ήταν έτοιμη να αποδεχτεί. Βλέπεις, οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι είναι ιδανικοί για να τους ανατεθεί ο ρόλος των τρελών τρομοκρατών και μισητών εχθρών, στο νέο έργο ανθρωπιστικής  επέμβασης, που σκηνοθετεί και ετοιμάζεται να ανεβάσει ο δυτικός ιμπεριαλιστικός κόσμος σε μια ακόμη γωνιά του πλανήτη!

Αυτοί/ές που αρνήθηκαν

3Οι refuznik (στα εβραΐκά «αυτός που αρνείται»), είναι νέοι και νέες που αρνούνται να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία στο Ισραήλ. Η θητεία είναι όχι μόνο υποχρεωτική, αλλά και ένα απαραίτητο στάδιο για την είσοδο στην ενήλικη ζωή, για την ισραηλινή κοινωνία.
Ήδη από το σχολείο, οι μαθητές και οι μαθήτριες συναντούν τους εκπροσώπους του στρατού, οι οποίοι τους εξηγούν τον ρόλο και τη σημασία των ενόπλων δυνάμεων.  Σημειώνουμε ότι το απολυτήριο του στρατού είναι απαραίτητη προΰπόθεση για την πρόσληψη σε οποιαδήποτε δουλειά.

Διορισμοί κατά… ριπάς από τους νεοναζί

xa-diorismoi-kentrinews
Διορισμοί κατά… ριπάς από τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης – με βάση το κατηγορητήριο – Νίκο Μιχαλολιάκο και την παρέα του. Παιδιά, ανίψια, φίλοι και… λογιστές τακτοποιούνται, όπως αποκαλύπτει το “Εθνος της Κυριακής” σε βουλή και ευρωβουλή, αποδεικνύοντας πως εκτός των άλλων… αρχών που έχουν οι νεοναζί, έχουν μέσα τους και το γονίδιο της φαυλότητας και του βολέματος.

ΝΕΑ ΔΙΑΔΗΔΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

© Mehdi Chebil, France 24
Text by Mehdi CHEBIL
At least 11,500 people marched through the left bank on Saturday, police sources said, in the latest protest against Israel’s Gaza offensive. But the demonstration saw none of the violence that has marred previous rallies in the French capital.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΧΗ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

The Israeli military said Sunday that Hadar Goldin, a soldier thought to have been captured by Palestinian militants during a deadly clash Friday morning, was now considered to have been killed in battle.

A special committee led by the army's chief rabbi confirmed that Lieutenant Goldin had been "killed in battle in the Gaza Strip on Friday", the Israeli military said in a statement.
Military radio said that no body had been recovered, adding that this made the decision to announce Goldin's death a "very delicate" one.

Ukrainian army suffers losses in separatist attack

© Genya Savilov, AFP

Ukrainian television reported on Friday that 20 servicemen had been killed in an attack by pro-Russian separatists in east Ukraine during the night, but a military source said the death toll was likely lower.

Ο πόλεμος των τούνελ στη Γάζα! - Βίντεο και φωτό που συγκλονίζουν



ImageΟι διαδικασίες που ακολουθεί ο ισραηλινός στρατός έχουν κατακριθεί από τα μέσα ενημέρωσης λόγω του μεγάλου αριθμού αμάχων που σκοτώθηκαν κατά από την αρχή της ισραηλινής εισβολής στην Λωρίδα της Γάζας. Όμως η επιχειρησιακή ικανότητα του στρατού είναι αδιαμφισβήτητη και ο επιχειρησιακός στόχος που είναι κατά βάση ο εντοπισμός και η καταστροφή των υπόγειων στοών που χρησιμοποιεί η Χαμάς για την μεταφορά στρατιωτικού υλικού.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πώς επιχειρούν οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις να εκκαθαρίσουν τούνελ της Χαμάς

DNR: Ukrainian army suffers crushing defeat near Shakhtyorsk

© ITAR-TASS/Zurab DzhavahadzeThe militias have practically destroyed the 25th Ukrainian aero-mobile division and 30 armored vehicles and seized 2 infantry combat vehicles

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

‪#‎Gaza‬ War Protest Reaches 100,000 Strong in ‪#‎London‬!
For the second weekend in a row, tens of thousands of protesters took to the streets of London in support of Gazan civilians. Last Saturday, 26 July, a huge show of support for the people of Gaza showed that support is growing fast — and the tide of public opinion is turning.

Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου. Προδημοσίευση από το βιβλίο μου "Οι ελλαδέμποροι. Επισκόπηση της ιστορίας της άκρας Δεξιάς και του φασισμού στην Ελλάδα".

Έχοντας αναλάβει πρωθυπουργός τον Απρίλιο 1936 με τη στήριξη όλων των αστικών κομμάτων, ο Ιωάννης Μεταξάς θα διαλύσει τη Βουλή χωρίς προκήρυξη εκλογών και πάλι με τη συναίνεσή τους, με την εξαίρεση ελάχιστων βουλευτών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γεώργιος Παπανδρέου. Επρόκειτο για μια μορφή εκτροπής από την κοινοβουλευτική ομαλότητα, ενδεικτική του προσανατολισμού του αστικού πολιτικού κόσμου στην υπέρβαση των οξύτατων αντιθέσεων που προκάλεσαν τα στρατιωτικά κινήματα του προηγούμενου χρόνου (το βενιζελικό του Μαρτίου και το βασιλικό του Οκτωβρίου), και στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που συνιστούσε η ανάδειξη του ΚΚΕ σε ρυθμιστική δύναμη στη Βουλή.

Συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΗΠΑ-ΕΕ

Η θανάσιμη επίθεση των πολυεθνικών 
ενάντια στους λαούς
Από τις 8/7/2013 η Κομισιόν (εκ μέρους της ΕΕ) και η κυβέρνηση των ΗΠΑ άρχισαν διαπραγματεύσεις για την ονομαζόμενη Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Συνεργασία (Transatlantic Trade and Investment Partnership, ΤΤΙΡ).
Η ΤΤΙΡ προβλέπει ότι η ισχύουσα νομοθεσία στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα υπαχθεί στους κανόνες του ελεύθερου εμπορίου (δηλαδή της ασυδοσίας των «αγορών»). Προβλέπονται κυρώσεις για όποια χώρα τούς παραβαίνει και τεράστιες αποζημιώσεις υπέρ των εναγουσών πολυεθνικών εταιρειών. Οι τελευταίες θα μπορούν να σύρουν σε ειδικά δικαστήρια τις κυβερνήσεις που θεωρούν ότι ο πολιτικός τους προσανατολισμός θα έχει αποτέλεσμα τη μείωση των κερδών τους, και να ζητούν την καταβολή γενναίων αποζημιώσεων για διαφυγόντα κέρδη από την εφαρμογή μιας εργατικής ή και περιβαλλοντικής νομοθεσίας που θεωρούν ότι τα μειώνει. 

Tested in Gaza

ισραήλ
Μισός αιώνας δοκιμών σε Παλαιστίνιους και συνεργασίας με φιλοφασιστικά καθεστώτα για την πολεμική βιομηχανία του Ισραήλ

285 τόνοι από τους 600 συνολικά εντός του Cape Ray έχουν καταστραφεί – νεό προπαγανδιστικό βίντεο από το Πεντάγωνο

CAPE RAY
Συνεχίζεται η διαδικασία της υδρόλυσης εν πλω εντός του Cape Ray και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς γεγονός που αποδεικνύει ότι το πλοίο βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση για να αποφεύγει τις κακές καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση τόσο από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων όσο και από το Πεντάγωνο πλέον 43,8% των χημικών της Συρίας έχουν καταστραφεί. Πιο συγκεκριμένα έχουν καταστραφεί 504,2 τόνοι σε σύνολο 1038,5 τόνων, δηλαδή περίπου 48,6% των χημικών πρώτης προτεραιότητας. Απ’ αυτούς του 1038,5 τόνους χημικών πρώτης προτεραιότητας, οι 600 τόνοι χημικών βρίσκονται εντός τουCape Ray και σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνουέχει καταστραφεί το 49% της ουσίας μεθυλφωσφορικό διφλοορίδιο (DF), δηλαδή, περίπου 285 τόνοι.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ «Πληρώστε, αλλιώς θα σας λιώσουμε»

Του Μπάμπη Μιχάλη
 argentina-money
042_graf