Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ-ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι για τους Έλληνες εφοπλιστές το χρήμα δεν έχει χρώμα, πατρίδα, θρησκεία. Και φυσικά το πιο πολύ βρίσκεται στις εμπόλεμες περιοχές, που μπορεί να είναι βουτηγμένο στο αίμα, αλλά κυλά μπόλικο και γρήγορα. Ιδιαίτερα όταν προέρχεται από λαθρεμπόριο πετρελαίου και όπλων.
Τζάκια και τζάκια στήθηκαν. Πως οι να μην υπάρξει λαμπρή συνέχεια από τις ελληνικές εφοπλιστικές οικογένειες, τα πλοία των οποίων συναντάς σε κάθε πόλεμο, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.

Ηνωμένο Βασίλειο: Aκτιβιστές κλείνουν εργοστάσιο ισραηλινών όπλων #StopElbit #BDS

a1sx2_Thumbnail1_tumblr_inline_n9tll1wyfy1szbwef.jpg
Νίκη στον αγώνα των Παλαιστινίων! Τέλος στον εξοπλίσμό του Ισραήλ!

Οι Ισραηλινές δυνάμεις αποσύρονται από τη Γάζα!

Η κατάσταση στη Γάζα μετά την συμφωνία για 72 ωρων ανακωχή είναι ήρεμη, ενώ και στην Ιερουσαλήμ δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν αναφορές για ρουκέτες, από όταν ξεκίνησε η κατάπαυση του πυρός. Η επίτευξη της εκεχειρίας ήρθε με την μεσολάβηση της Αιγύπτου αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ τέθηκε σε ισχύ στις 08:00 τοπική ώρα (05:00 GMT). Το Ισραήλ ισχυρίζεται πως ο κύριος στόχος της εισβολής - "ήταν να καταστρέψει τις σήραγγες της Χαμάς" (όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας) στόχος που έχει ήδη επιτευχθεί. 

Οικονομικός Ψυχρός Πόλεμος: απαγόρευση πτήσεων ΕΕ πάνω από τη Σιβηρία- ΒΙΝΤΕΟ


ImageΗ Μόσχα εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών ή απαγόρευσης της πτήσης επάνω από τη Σιβηρία για τις ευρωπαϊκές εταιρείες

Επηρεάζονται άμεσα: Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Νότιος Κορέα
Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει περιορισμούς ή απαγόρευση στη χρήση από τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες των αεροδιαδρόμων που περνούν επάνω από τη Σιβηρία ως απάντηση στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση στη Ρωσία για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εταιρείας Vedomosti.

“Η οικογενειοκρατία γάγγραινα του Ελληνισμού!” (κλεμμένο)

Familia

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΧΩΡΊΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

The eastern Ukrainian city of Lugansk has declared a state of humanitarian catastrophe over a lack of medical supplies, electricity, lighting, mobile and internet communication. Some 250,000 civilians are unable to leave, the statement also says.
“As of August 5, Lugansk remains disconnected from electricity. The situation remains critical on the city’s territory. Lugansk is has no energy, is in a state of humanitarian catastrophe. Since Sunday, part of the population in the region’s center have been without light or water, as well as mobile and internet communication,” the statement on the city council website read.

Μιχαλολιάκος: Θεαματική κωλοτούμπα…

Το «Παρόν της Κυριακής» πήρε συνέντευξη από το Νίκο Μιχαλολιάκο. Πολλά δημοσιογραφικά ιστολόγια «αντικειμενικής ενημέρωσης» δεν αναφέρθηκαν καθόλου στη συνέντευξη, παρά τον εντυπωσιακό χαρακτηρισμό από «Παρόν»: «Ένας μεταλλαγμένος Μιχαλολιάκος»! 
Θορυβούν για κάθε μπαρούφα του Καρατζαφέρη ή αυτών των τηλεοπτικών «κοπράνων» (αφήνουμε τον καταιγισμό από τα γυμνά των τηλεοπτικών «κοπράνων»), αλλά για το Μιχαλολιάκο ούτε λέξη…
Αυτό φυσικά δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν να διαφημίσουν τη Χρυσή Αυγή: Τη διαφημίζουν κατά κόρον όταν αυτό συμφέρει στα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, όταν η προβολή και η διαφήμιση της Χρυσής Αυγής, «κολλάει» στα...παιχνίδια των κυβερνητικών ανδρεικέλων… 
Αυτή η συνέντευξη, όμως, δεν κολλάει στις άμεσες σκοπιμότητες γιατί εμφανίζει ένα Μιχαλολιάκο κυριολεκτικά μεταλλαγμένο (όπως λέει το «Παρόν»). 

Κερασμένη αγανάκτηση στην Coca Cola-3E, αντιμέτωπη με το μποϋκοταζ‬

Μπορεί ο Ιός Έμπολα να Έρθει στην Ελλάδα;

Photo via Wikipedia
“Όταν κάποιος έχει έρθει από τη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε ή τη Γουινέα, αν δεν είναι συμπτωματικός, δεν ενδείκνυται προληπτικός έλεγχος. Μόνο εάν υπάρχουν κάποια συμπτώματα, θα τον διαχειριστούν ανάλογα. 

Αφγανιστάν: Δείτε πως ο Αμερικανικός Στρατός εξόπλισε τους Ταλιμπάν!

ImageΜετάφραση - Επιμέλεια: onalert.gr
Πηγή: Wall Street Daily, ΑΠΕ


Οι ΗΠΑ και το Αφγανιστάν έχουν χάσει τα ίχνη εκατοντάδων χιλιάδων όπλων που παραδόθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας της Καμπούλ και ενδέχεται να έχουν πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν!
Στην αναφορά του ο ειδικός γενικός επιθεωρητής για την ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν (Sigar) Τζον Σόπκο αποκαλύπτει ότι η Ουάσινγκτον παρέδωσε στις αφγανικές δυνάμεις πολλά περισσότερα όπλα απ' όσα χρειάζονταν επειδή με το πέρασμα του χρόνου τροποποιούσαν τα αιτήματά τους.
Έτσι, από το 2004 το Πεντάγωνο έχει παραδώσει στο Αφγανιστάν περισσότερα από 747.000 Καλάσνικοφ AK-47, πολυβόλα, εκτοξευτήρες οπλοβομβίδων και άλλα όπλα, συνολικής αξίας 626 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αγαπάτε τους Ισραηλινούς; Πάρτε τους σπίτι σας


Μια έξυπνη καμπάνια, που καυτηριάζει την άνευ όρων στήριξη των ΗΠΑ στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που πραγματοποιεί το κράτος του Ισραήλ, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
UntitledΣτην καμπάνια προτείνεται η μεταφορά του Ισραήλ στις ΗΠΑ, γεγονός που όπως αναφέρεται προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:
- Οι Αμερικάνοι αγαπάνε τους ισραηλινούς και θα τους υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες σε μια ερημική περιοχή σαν 51η πολιτεία.
- Οι Ισραηλινοί θα αποκτήσουν ένα αληθινό εβραϊκό κράτος το οποίο θα περιστοιχίζεται από φιλικές πολιτείες.

Σοκαριστικό και αποκαλυπτικό βίντεο της ναζιστικής διείσδυσης στις Ειδικές Δυνάμεις

ΕΤΣΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Τώρα δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει. Οι έρευνες των επιτελείων με τις λευκές σελίδες για τη διείσδυσης των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις που διέταξε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος κάλλιστα μπορούν να συμπεριλάβουν τα φασιστικά και εθνικιστικά συνθήματα, τις κραυγές μίσους που αποτελούν το πλαίσιο εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων.
Αυτές είναι οι Ειδικές Δυνάμεις, έτσι εκπαιδεύονται, έτσι γαλουχούνται, όπως περιγράφει το βίντεο:
η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία, γαμιέται η Τουρκία
Γνώρισα μια πουτάνα που τη λένε Τσιλέρ, γνώρισα έναν πούστη που τον λένε Τσεμιρέλ, τους γάμησα τη μάνα και την αδελφή και κάναν ένα γιο με πατέρα λοκατζή. Μεγάλωσε το αγόρι και πήγε στον Στρατό και έμαθε να λέει Τουρκία σε γαμώ
Λοκατζής, λοκατζής, σε βουνό χωρίς φαί, χωρίς νερό, μόνο αίμα και τι αίμα Τουρκικό, Σκοπιανό, Αραβικό, Αλβανικό, αίμα να΄ ναι, ότι να΄ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες και ορφανά να χαλάνε και τα σπίτια τους να καίνε

Περισσότεροι από 400 Ουκρανοί πέρασαν χθές τα σύνορα ζητώντας άσυλο στη Ρωσία



Περισσότεροι από 400 Ουκρανοί στρατιώτες πέρασαν τα Ρωσικά σύνορα την Κυριακή το βράδυ ζητώντας καταφύγιο, σύμφωνα με μαρτυρίες Ρώσων συνοριοφυλάκων. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Συνοριακής Φρουράς της Περιφέρειας του Rostov, Vasily Malaev, συνολικά 438 στρατιώτες πέρασαν στη Ρωσία
Και στα τέλη Ιουλίου 41 ουκρανοί στρατιώτες κατέφυγαν στη Ρωσία για να ξεφύγουν από τις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία. Τώρα διώκονται από τις Ουκρανικές άρχές για λιποταξία. Η ροή των λιποτακτών από τις τάξεις του Στρατού της Ουκρανίας και της Εθνικής Φρουράς φαίνεται να αυξάνεται εν μέσω της κλιμάκωσης των μαχών στο Ντόνιετσκ και το Λουγκάνσκ. 

Η Νύχτα της 4ης Αυγούστου, του Νίκου Σκοπλάκη

10394018_501958039937003_1173915718908283793_nΤη νύχτα της 4ης Αυγούστου 1936, τα καφενεία και τα ζυθεστιατόρια της πλατείας Συντάγματος ξενυχτούσαν. Ελάχιστοι ήταν ενήμεροι ότι τις ίδιες ώρες ο μηχανισμός δικτατορικής επιβολής βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Στην Αθήνα, προεξάρχουσα θέση σε αυτόν τον μηχανισμό είχαν η «Γενική Ασφάλεια» και η «Ειδική Ασφάλεια». Η τελευταία, είχε ιδρυθεί το 1929 με πρωτοβουλία των Φιλελεύθερων και του Ελευθερίου Βενιζέλου προσωπικά, με στόχο την τρομοκράτηση και την καταδίωξη των κομμουνιστών, των μαχητικών συνδικαλιστών και όσων επεδίωκαν την ανάπτυξη μαζικού διεκδικητικού κινήματος.

Η πυριτιδαποθήκη της Μέσης Ανατολής σε 15 χάρτες που εξηγούν γιατί ρέει τόσο αίμα

Image

Η βίαιη αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή το τελευταίο διάστημα έχει βγάλει στην επιφάνεια κάθε είδους χάρτες που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί, που υποτίθεται ότι επιχειρούν να αποτυπώσουν πως η περιοχή κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση. 

Από τα Τάγματα Ασφαλείας στην Απριλιανή Χούντα - Μέρος 1ο: Η ενσωμάτωση των Ταγμάτων Ασφαλείας στον εθνικό κορμό

Στις αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι η Απριλιανή Χούντα του 1967 δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αλλά αποτελούσε τον τελευταίο κρίκο μιας αλυσίδας που ξεκινούσε από τα Τάγματα Ασφαλείας, συνεχιζόταν με τον ΙΔΕΑ και την ΕΕΝΑ, μπλεκόταν με τις παραστρατιωτικές οργανώσεις και την ακροδεξιά τρομοκρατία και κατέληγε στους Απριλιανούς πραξικοπηματίες. 

Η Γερμανία "πάγωσε" πώληση εξοπλισμού στην Ρωσία


ImageΗ κυβέρνηση της Γερμανίας πάγωσε την παράδοση εκπαιδευτικού στρατιωτικού εξοπλισμού στη Ρωσία από την αμυντική βιομηχανία Rheinmetall, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Βερολίνο, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι Ευρωπαίοι θα απαγορεύσουν επίσης αναδρομικά τις παραδόσεις όπλων στη Μόσχα.
Ο υπουργός Οικονομικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ επιβεβαίωσε ότι ακύρωσε την άδεια που είχε δώσει στη Rheinmetall να εξάγει τον εξοπλισμό αυτό στο πλαίσιο της κατασκευής ενός εκπαιδευτικού στρατοπέδου του ρωσικού στρατού στο Μουλίνο, στην περιοχή του Βόλγα. Την πληροφορία αυτή είχε δημοσιεύσει πρώτη η εφημερίδα Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ.

Η «οργή» του Noam Chomsky

Ο διάσημος Αμερικάνος φιλόσοφος, πολιτικός αναλυτής και ακτιβιστής Noam Chomsky δημοσίευσε στο περιοδικό Znet ένα εκτενές κείμενο για την υποκρισία των ΗΠΑ -και της δύσης γενικότερα- σε σχέση με τις περιπτώσεις της Ουκρανίας και της Γάζας, αναφέροντας μια σειρά από περιστατικά που δεν είναι γνωστά στην ευρύτερη κοινή γνώμη. Θεωρήσαμε ότι η αξία του κειμένου είναι μεγάλη και πήραμε την άδεια του περιοδικού να το μεταφράσουμε για το ελληνικό κοινό:
Σχεδόν κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες νέων φοβερών εγκλημάτων αλλά μερικά από αυτά είναι τόσο ειδεχθή, φριχτά και κακόβουλα που καλύπτουν όλα τα άλλα. Ένα από αυτά τα σπάνια γεγονότα έλαβαν χώρα στις 17 Ιουλίου, όταν η πτήση MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία, σκοτώνοντας 298 ανθρώπους.

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ...

Άθλιος τρομοκράτης που σκορπάει τον τρόμο στο Ισραήλ....
Τον ξετρύπωσαν και τον εξουδετέρωσαν οι ένδοξες Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, με τη βοήθεια του Πρετέντερ.....

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

"Our mailing list grew by 50,000 in 3 weeks and we can’t keep up with the demand for new chapters. This is the final straw for many Jews, who have decided that their silence implies consent”