Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η κατοχή της Παλαιστίνης, από το Ισραήλ









































 Πηγή: Shasha.ps

Ένας ηλικιωμένος Παλαιστίνιος αντιμετωπίζει τους Ισραηλινούς στρατιώτες στη Χεβρώνα στις σημερινές διαδηλώσεις(video)


Η Παλαιστίνη το 1896 (video)


O ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ» ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΛΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;
ΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ-ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ;
Για τέταρτη μέρα το σοκαριστικό και αποκαλυπτικό βίντεο που αποκαλύπτει το μέγεθος της ναζιστικής διείσδυσης στις Ειδικές Δυνάμεις, αλλά των ψυχολογικών επιχειρήσεων που υφίστανται οι εκπαιδευόμενοι στις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στην 35η Μοίρα Καταδρομών, που ξεπερνούν κατά πολύ την ιδεολογική προετοιμασία των ναζιστικών Ταγμάτων Εφόδου, μένει αναπάντητο από το ΓΕΣ.
Καμιά ανακοίνωση, καμιά τοποθέτηση ούτε καν μέσω των διαρροών, που σε άλλες περιπτώσεις έρχονται με ανεπίσημο τρόπο να πάρουν θέση και να δώσουν την οπτική της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.
Τίποτε. Ο ΑΓΕΣ Μανωλάς αντί να αναλάβει πρωτοβουλία όπως υποχρεούνται από τη θέση του, επισκέφτηκε τους Αλεξιπτωτιστές σε μια απόπειρα τόνωσης του ηθικού των Ειδικών Δυνάμεων καθώς αποκαλύφθηκε η εθνικιστική σαπίλα και η κτηνωδία που επικρατεί εκεί.  

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ: Οριστικά κι επίσημα ο Α/ΓΕΕΘΑ υποψήφιος πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής NATO


Image
Οριστικό και επίσημοο τέλος για το “μυστήριο” της θέσης “εξωτερικού” που διεκδικεί ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας. Θέση την οποία διεκδικούν ένας Ιταλός κι ένας Τσέχος.
Τα προγνωστικά είναι υπέρ του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ. Κι αυτό γιατί:

•Το “βιογραφικό” του είναι πιο “βαρύ” . Έχει συμπληρωμένα τρία χρόνια ως Α/ΓΕΕΘΑ. Θεωρείται από τους καλούς γνώστες των θεμάτων του NATO κι έχει πλέον εμπειρίες.

•Οι Ιταλοί έχουν εκλέξει κι άλλη φορά πρόεδρο και αυτό έχει κάποια σημασία.

Η ναζιστική εκπαίδευση των ΛΟΚ-Jungle Report

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, το οποίο καταγράφει στιγμιότυπα από τη ναζιστικού τύπου εκπαίδευση των ΛΟΚ στο Σταυροβούνι της Κύπρου. Το βίντεο είναι πράγματι εμετικό: οι εκπαιδευόμενοι των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μαθαίνουν να επαναλαμβάνουν ακραία εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα μίσους με μπόλικες δόσεις σεξισμού.

Επίθεση ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ! - Οι τζιχαντιστές ελέγχουν πλέον Eνέργεια και Nερό!

Image

Ιράκ: 
Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έπληξαν θέσεις των μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος του Ιράκ, ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο. 

Στο αίμα και πάλι η Γάζα - Πλήθος ρουκετών έπληξαν το Ισραήλ


Image
- Ένα αγόρι το πρώτο θύμα από την παλαιστινιακή πλευρά μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας
-Το Ισραήλ δεν διαπραγματεύεται αν η Χαμάς δεν σταματήσει τις επιθέσεις 
-Δηλώσεις της Χαμάς για τις νέες επιθέσεις με ρουκέτες στο Ισραήλ
-Πώς ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Χαμάς – Ισραήλ
 Ένα αγόρι το πρώτο θύμα από την παλαιστινιακή πλευρά μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας
Ένας μικρός Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και τρεις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από αεροπορική επιδρομή των ισραηλινών δυνάμεων κοντά σε τέμενος στην πόλη της Γάζας ύστερα από την κατάρρευση της εκεχειρίας νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές. 

Μη με ρωτήσετε ποτέ ξανά για την ειρήνη.

Η Asma al-Ghul είναι μια μια Παλαιστίνια δημοσιογράφος, φεμινίστρια και ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (Δείτε εδώ και εδώ). Για τη δράση της έχει στοχοποιηθεί στο παρελθόν από τη Χαμάς.  (Δείτε εδώεδώ και εδώ) και έχει τιμηθεί από τη  Human Rights Watch και το International Women’s Media Foundation. Το τελευταίο διάστημα είναι αρθρογράφος στο Al-Monitor’s Palestine Pulse από το στρατόπεδο προσφύγων της Ράφα. Tην προηγούμενη βδομάδα, ένας αεροπορικός βομβαρδισμός σκότωσε εννέα μέλη της οικογένειας της. Η  Asma έγραψε το παρακάτω άρθρο. (Μετάφραση Back Door Man)

Israel cracks down on dissent

Israeli policemen arrest protesters as Palestinians living in Israel and left wing activists protest against the Israeli attack on Gaza in down town Haifa, July 18, 2014. Israeli police arrested 28 activists, as protesters took the streets and blocked roads calling to put an end to the attack. (Fiaz abu-Ramele/Activestills.org)
More than 1,000 Palestinian citizens of Israel were arrested by Israeli police during Operation Protective Edge, according to a lawyer representing a number of the detainees. While some were arrested for protesting the Israeli military incursion into Gaza, dozens were held without charge.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Να τα λέμε και αυτά. Οι φαν του Ατρόμητου χτες έβγαλαν 2 πανό. Ένα για την Παλαιστίνη και ένα για τα θύματα της Σρεμπρένιτσα γιατί έπαιζαν με το Σεράγιεβο. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά.

DEFENCE-POINT ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Στρατιώτες εμποδίζουν φωτορεπόρτερ να μεταδώσει την αλήθεια. Για το Ισραήλ το πρώτο θύμα πρέπει να είναι η αλήθεια

ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ-Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

Σταθερη Αξια!!!!!!
Η σταθερότητα αμείβεται (με θέση στη ΝΕΡΙΤ)

Περιβαλλοντικός όλεθρος στον Καναδά από διαρροή αποβλήτων μεταλλείου τύπου τις Σκουριές

Ψυχρός πόλεμος στρατηγών στο Πεντάγωνο!


Ψυχρός πόλεμος στρατηγών στο Πεντάγωνο!
“Ψυχρός πόλεμος” στρατηγών στο Πεντάγωνο. Α/ΓΕΕΘΑ εναντίον Α/ΓΕΣ ,Κωσταράκος απέναντι στον Μανωλά. Η σχέση τους δεν ήταν ποτέ “θερμή”. λλά μετά τα όσα έγιναν με το συμβούλιο ανωτάτων που κάλεσε ο Μανωλάς τα πράγματα έχουν πάρει άλλη διάσταση.
Το παρασκήνιο λοιπόν όπως δεν το έγραψε κανείς. Ο Κωσταράκος είχε διαβεβαιώσει άπαντες ότι με το εφάπαξ των στρατιωτικών και τα μετοχικά τους ταμεία δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα .

Ποιοι ναύαρχοι έχουν “πιει το αμίλητο νερό” στο στόλο;


Ποιοι ναύαρχοι έχουν “πιει το αμίλητο νερό” στο στόλο;
Το “αμίλητο νερό” έχουν πιει μαθαίνουμε στον Στόλο ,στη Σαλαμίνα ο αρχηγός και ο υπαρχηγός. Υπάρχει πολύ ψύχρα ανάμεσά τους και όλοι λένε ότι “δεν μπορεί να φταίει πάντα ο υπαρχηγός”. Και δεν εννοούν τον Τσιούνη τον τωρινό, αλλά θυμίζουν οτι και ο προηγούμενος ο Κονιδάρης ο οποιος έφυγε “χώνοντάς” τα χοντρά στην τελευταία ημερήσια διαταγή του, ο αρχηγός Στόλου ο Λίτσας είχε εισηγηθεί την αποστρατεία του ,γιατί έλεγε ότι δεν μπορούσε να συννενοηθεί. Τώρα πάλι τα ίδια. Ή θα πρέπει να μας πει ποιον υπαρχηγό θέλει ή θα πρέπει να αλλάξουμε αρχηγό. Αυτό βέβαια αναμένει και ο ιδιος αφου ελπίζει ότι θα γίνει σύντομα Α/ΓΕΝ όπου πολύ θα ήθελε να κρατήσει τον σημερινό υπαρχηγό και επί “των ημερών” του.http://armynews.gr/?p=24604

Το ΤΑΙΠΕΔ κάνει έξωση σε Καταδρομείς της Ρόδου! Παίρνει το στρατόπεδό τους!



ImageΗ ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στο στόχαστρο του ΤΑΙΠΕΔ . Το Onalert έγραψε ότι ο πραγματικός στόχος για τα ταμεία είναι η ακίνητη περιουσία τους, που είναι μεγάλη.
Δεν είναι απλό σενάριο έχει αρχίσει να συμβαίνει. Και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με τρόπο εξοργιστικό.
Ενδεικτική είναι η περίπτωση του στρατοπέδου των Καταδρομών στην Κάλαθο Ρόδου. Το στρατόπεδό τους…εκποιείται και αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση του 4ου Επιτελικού Γραφείου της 95 ΑΔΤΕ.
Η εφημερίδα των Δωδεκανήσων “Δημοκρατική” σ΄ ένα αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ περιγράφει τα παράλογα που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Πού θα καταλήξουν τα ρωσικά Mistral;


Όσο περισσότερο αυξάνονται οι κυρώσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, τόσο πιο έντονα τίθεται το ερώτημα του τι θα γίνει με τα ελικοπτεροφόρα Mistral που θα πρέπει να παραλάβει η Ρωσία από τα γαλλικά ναυπηγεία. 
Το τελευταίο διάστημα εξετάζεται πρόταση του να μην παραδοθούν στην Ρωσία κι αντ’ αυτού να αγοραστούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού είναι η μόνη ουσιαστικά που μπορεί να δώσει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, γλυτώνοντας τόσο τη Γαλλική Κυβέρνηση όσο και τα ναυπηγεία από το βαρύ τίμημα. 

ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Τούρκοι το 10% των φονιάδων τζιχαντιστών! Επιβεβαίωση και από Γερμανία


ImageΕπιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Και από την Γερμανική εφημερίδα Die Welt έρχονται στοιχεία 'ότι ένα μεγάλο μέρος των μελών της ακραίας τζιχαντικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ISIL (ISID) που σφάζει ανηλέητα απλό κόσμο στο Ιράκ και στην Συρία ειναι Τουρκοι. Δημοσίευμα της τουρκικής αγλόγλωσσης εφημερίδας Today’s Zaman αναφέρει ότι το 10% των μελών του <<Ισλαμικού Κράτους>> (πρώην ISIL - ISID) είναι Τούρκοι.
Όπως φαίνεται, γράφει η εφ/δα, η Τουρκία αρχικά παρείχε στήριξη στο <<Ισλαμικό Κράτος>> (IS) προκειμένου να πολεμήσει κατά του καθεστώτος Άσσαντ στη Συρία, ενώ από του 10 – 15.000 μέλη του το 10% είναι Τούρκοι.

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ ΣΕ Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Σύμβαση για την προμήθεια προηγμένης τεχνολογίας στρατιωτικών ραντάρ διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας ανέθεσε η Εθνοφρουρά της Σαουδικής Αραβίας στην αμερικανική Exelis.

Η σύμβαση, που είναι ύψους μεγαλύτερου των 9 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ και θα υλοποιηθεί διακρατικά (FMS), αφορά την προμήθεια επίγειων ραντάρ προσέγγισης ακριβείας τύπου GCA-2020 για την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας της Εθνοφρουράς της Σαουδικής Αραβίας.
Η σύμβαση στην Exelis ανατέθηκε από το εδρεύον στην αεροπορική βάση Hanscom, στη Μασαχουσέτη, Κέντρο Διαχείρισης Κόστους Κύκλου Ζωής (Life Cycle Management Center) της Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Λιβερία: Παρέμβαση του στρατού λόγω Έμπολα


ImageΕκατοντάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν από τον στρατό, μετά την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της επιδημίας του Έμπολα
Λιβερία: 
Εκατοντάδες Λιβεριανοί παραμένουν αποκλεισμένοι από τον στρατό στη δυτική Λιβερία, στην επαρχία Γκραντ Κέιπ Μάουντ που συνορεύει με τη Σιέρα Λεόνε, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου. Οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας έστησαν οδοφράγματα και από την Τετάρτη απαγορεύουν την πρόσβαση στην πρωτεύουσα Μονρόβια, λίγες ώρες αφότου η πρόεδρος Έλεν Τζόνσον-Σίρλιφ κήρυξε την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της επιδημίας του ιού Έμπολα.

H υποκρισία της πολιτικής της Ευρώπης στα πυρηνικά