Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ

Ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αρνούνται να καταδικάσουν και αντιμετωπίσουν πολιτικά-υπηρεσιακά τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης της 35ης Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, συγκαλύπτοντας ουσιαστικά τη δράση φασιστών στον Στρατό. Κυρίως εκτιθέμενοι γιατί αποκαλύπτεται ότι αυτός είναι ο αστικός «εθνικός» Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, πραιτοριανοί του κόσμου του πλούτου έτοιμοι να καταστείλουν τους κοινωνικούς αγώνες εντός συνόρων και συμμέτοχοι-συνένοχοι όλων των εγκλημάτων των ιμπεριαλιστικών στρατιωτικών σχηματισμών, αλλά και όργανα των πολεμικών τυχοδιωκτισμών της αστικής τάξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 17 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 10,6 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛHΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 17 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 10,6 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛHΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Τα χρέη τους στις πλάτες μας
H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας...
Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη; Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ' εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων.

Στα νύχια των νέων μαυραγοριτών…

Τα τελευταία έξι χρόνια, στην ελληνική κοινωνία έγινε, υπόγεια, μια μεγάλη αλλαγή, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο ταξικός χάρτης στη χώρα.
mayragoritwsΣε πολιτικό επίπεδο, η αλλαγή αυτή εκφράστηκε με το κίνημα των αγανακτισμένων, που οδήγησε στην κατάρρευση των δύο μεγάλων κομμάτων και απείλησε το πολιτικό σύστημα. Πολλοί μιλάνε για τη συρρίκνωση των μεσαίων στρωμάτων και το τέλος της μεσαίας τάξης.
Ανάμεσα σ’ αυτούς που πλούτισαν την περίοδο της κρίσης είναι προφανώς και πολλοί από τα κοράκια των πλειστηριασμών, τα σύγχρονα τσακάλια, τους νέους «μαυραγορίτες».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΥΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΦΗΒΟΥ

Χάος και πάλι στο Μισούρι μετά την δολοφονία εφήβου από αστυνομικούς
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Φέργκιουσον Τομ Τζάκσον δήλωσε πως οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στη διάλυση του πλήθους, το οποίο ήταν μικρότερο απ' ό,τι την προηγούμενη νύκτα, αλλά προβαίνουν επίσης σε συλλήψεις και ανέφεραν πως σε ορισμένες περιοχές δέχθηκαν πυρά.



"Τώρα πυροβολούν εναντίον μας", δήλωσε ο Τζάκσον, προσθέτοντας πως αστυνομικοί από 10 ως 15 περιφέρειες βοηθούν το Φέργκιουσον.

Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες στο Ferguson του Σαιντ Λούις, μια μέρα μετά τη δολοφονία του 17χρονου Michael Brown

Ο Nikos Mpitsimeas πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες.
Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες στο Ferguson του Σαιντ Λούις, μια μέρα μετά τη δολοφονία του 17χρονου Michael Brown. Η κοινότητα των μαύρων σε αναβρασμό.

Κρήτη: Θερμοπληξία σκότωσε βετεράνο λοχία που έψαχνε μνημείο πεσόντων!

Image
Μετάφραση Επιμέλεια onalert.gr
Πηγή:
 Daily Mail , ΑΠΕ

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


Στην καταγγελία ότι υπέστη φραστική επίθεση από Τούρκους στρατιώτες και ότι άκουσε έναν πυροβολισμό κατά τη διάρκεια επεισοδίου που είχε κοντά σε τουρκοκυπριακό φυλάκιο, προχώρησε δημοσιογράφος, ο οποίος μετέβαινε το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την 8χρονη κόρη του στη Δερύνεια για την αντικατοχική εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Αμμοχώστου.

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αντιλήφθηκε ενώ οδηγούσε ότι έπεσε το κάλυμμα της μιας ρόδας του αυτοκινήτου του. Στάθμευσε κοντά στο παλιό σφαγείο της Άχνας και αποβιβάστηκε για να το βρει. 

Ο Good Morning Vietnam "απολύθηκε" - Νεκρός ο Ρόμπιν Γουίλιαμς


ImageΕνας μεγάλος και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
 με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία. 
Ο διάσημος κωμικός που ήταν ηλικίας 63 ετών και θεωρείτο ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μαρίν.
Αν και τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού είναι ακόμη υπό πλήρη διερεύνηση οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία απόρροια αυτοκτονίας.