Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ImageΑντιδράσεις μεταξύ των στρατιωτικών έχουν προκαλέσει οι προτάσεις του ΥΠΕΘΑ για τις αυξήσεις που πρόκειται να τους δοθούν με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ.
Ουσιαστικά τα χαμηλότερα στελέχη διαπιστώνουν μια τεράστια αδικία και αντιπροτείνουν την εφαρμογή του μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Εμείς, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρούμε υποχρέωση μας τη δημοσίευση των απόψεων ανθρώπων που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα των στρατοπέδων.

«Το Ισλαμικό Κράτος μόλις έχει ισοπεδωθεί από μια γυναίκα»

«Το Ισλαμικό Κράτος μόλις έχει ισοπεδωθεί από μια γυναίκα. Καλή σας μέρα» (Emirates News Agency)
Τα αραβικά κράτη του Κόλπου θέλουν να εκμεταλλευτούν τον αεροπορικό πόλεμο κατά των τζιχαντιστών στην Συρία και το Ιράκ για μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων. Δημοσιεύουν φωτογραφίες των πιλότων τους - για την προώθηση του αγώνα κατά των μαχητών του τζιχάντ. Οι πρωταγωνιστές: ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας και μία γυναίκα πιλότος από τα Eμιράτα.
Οι εικόνες μοιάζουν με διαφημιστικές αφίσες μιας αραβικής έκδοσης του «Top Gun»: πιλότοι ποζάρουν σε ένα υπόστεγο μπροστά από ένα μαχητικό. Σε μια άλλη φωτογραφία, ένας πιλότος κάθεται χαμογελώντας στο πιλοτήριο, με σηκωμένο τον αντίχειρα.

Άποψη: Η επιστροφή του Εθνικισμού σε περιβάλλον αστάθειας


ImageΤο 1990 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο του Κενίσι Ομάε με τίτλο «Ένας κόσμος χωρίς σύνορα». Ο τίτλος αυτός αντανακλούσε τέλεια τοπνεύμα της παγκοσμιοποίησης. Τα επόμενα 25 χρόνια, όλες οι εξελίξεις στις επιχειρήσεις, την τεχνολογία και την πολιτική έμοιαζαν να επιβεβαιώνουν την υποχώρηση των συνόρων και των εθνικών κρατών τα οποία προστάτευαν.
Καμιά διεθνής σύνοδος δεν ολοκλήρωνε τις εργασίες της αν κάποιος δεν επισήμαινε ότι κανένα σημαντικό πρόβλημα δεν μπορεί πια να λυθεί μόνο από τα εθνικά κράτη. Η διάχυση του Διαδικτύου ενίσχυσε την ιδέα ότι τα σύνορα δεν έχουν πλέον σημασία. Οι παραδοσιακές ανησυχίες των εθνών - έδαφος, ταυτότητα, εθνική κυριαρχία -φαίνονταν εξίσου αναχρονιστικές με τα σπαθιά και τις ασπίδες.

Αλλαγή στάσης της Τουρκίας απέναντι στο "Ισλαμικό Κράτος"


Image
Η ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση της Τουρκίας, υπό την πίεση των δυτικών συμμάχων της, επιβεβαίωσε σήμερα πως είναι έτοιμη να λάβειόλα τα απαραίτητα μέτρα, στρατιωτικών περιλαμβανομένων, εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ενώδημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης δείχνει πως περισσότεροι από τους μισούς τούρκους ψηφοφόρους θέλουν η χώρα τους να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών στις γείτονες Ιράκ και Συρία.

Υπόθεση χρηματισμού Σαρκοζί από τον Καντάφι: Νέα αστυνομική έκθεση


Image
Ο γαλλικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Mediapart επανέλαβε σήμερα ότι είναι αυθεντικό ένα έγγραφο το οποίο παρουσίασε το 2012 και αφορούσε μια συμφωνία που είχε συνάψει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι στη Λιβύη για τη χρηματοδότηση του πρώτου.
Η αυθεντικότητα του εγγράφου αυτού ερευνάται από το δικαστήριο, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο Σαρκοζί εναντίον του ιστότοπου, μια ξεχωριστή υπόθεση από αυτή της χρηματοδότησης το 2007 της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην προέδρου από τον Καντάφι.

Αεροπορικές επιδρομές με στόχο τα πετρέλαια της Συρίας

Image

Πολεμικά αεροσκάφη και πύραυλοι έπληξαν σήμερα στόχους της πετρελαϊκής βιομηχανίας στην ανατολική Συρία, σε ζώνες που τελούν υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.....ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΟΚΑΘΙΚΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Τι να μας πουν εμάς τα γατάκια του ISIS .
Όταν οι Έλληνες εθνικόφρονες ,και η Ορθόδοξη Δεξιά έκοβε κεφάλια, οι τζιχαντιστές του ISIS έτρωγαν βελανίδια ,και ζούσαν επάνω στα δένδρα.

Έφτασε στη Ρωσία η ελληνική αποστολή αλληλεγγύης! (SOS! Σωστό IBAN λογαριασμού τραπέζης)

  • Ενημέρωση: Όπως μας επισημάνθηκε υπήρχε λάθος στον αρχικό αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης για οικονομική αλληλεγγύη στον λαό του Ντονμπάς. Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος. Τα σωστά στοιχεία είναι τα παρακάτω:

Why aren't the British middle-classes staging a revolution?

Words you probably never thought you’d read in the Telegraph. Words which, as a Gladstonian Liberal, I never thought I’d write. But seriously, why aren’t we seeing scenes reminiscent of Paris in 1968? Moscow in 1917? Boston in 1773?
A line of riot police make their way through Soho My current fury is occasioned the Phones4U scandal (and it really is a scandal).
Phones4U was bought by the private equity house, BC Partners, in 2011 for £200m. BC then borrowed £205m and, having saddled the company with vast amounts of debt, paid themselves a dividend of £223m. Crippled by debt, the company has now collapsed into administration. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ «ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ «ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS»
Για μια ακόμη φορά η ελληνική άρχουσα τάξη δηλώνει «παρόν» στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και των τυχάρπαστων «Συμμαχιών Προθύμων Ιμπεριαλιστών». Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συμμετέχει στην «συμμαχία των προθύμων» κατά του Ισλαμικού κράτους-ISIS καθώς το υπουργείο εξωτερικών ανακοίνωσε ότι εκτός από την ανθρωπιστική βοήθεια, το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία θα στείλουν πυρομαχικά στις κουρδικές δυνάμεις.

Ο Α/ΓΕΣ Μανωλάς έκανε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων εργαλείο του;


Image
Σε εξαιρετικά χρήσιμο “εργαλείο” έχει μετατρέψει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς το “μισητό” για τους διοικητές των μονάδων Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Πως; Ο Μανωλάς που έχει υπηρετήσει σε μονάδες μάχιμες κι όχι μόνο σε αστικά κέντρα μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιες “καταγγελίες” έχουν βάση και ποιες είναι υπερβολικές. Έχουμε ξαναγράψει ότι τα όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι πραγματικά και όσα μπορεί να έχουν μια δόση υπερβολής έχουν κάποια βάση. 
Ο Μανωλάς φαίνεται ότι έχει στήσει ένα κανονικό δίκτυο παρακολούθησης του Δικτύου!

Μπάρμπα τον…Ομπάμα για να προαχθείς με το νομοσχέδιο του ΓΕΕΘΑ!


Μπάρμπα τον…Ομπάμα για να προαχθείς με το νομοσχέδιο του ΓΕΕΘΑ!
Φωτιά και λάβρα είναι το νομοσχέδιο που ετοίμασε ο Α/ΓΕΕΘΑ για τις προαγωγές των στελεχών. Τι κατόρθωσε; Να καλύψει το όποιο κόστος προκύψει στο ταμείο από την όποιας μορφής εκτέλεση της εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ. Πως; Μισθολογικές προαγωγές καταργούνται αλλά με το νομοσχέδιο του ΓΕΕΘΑ για να πάρεις προαγωγή θα πρέπει να έχεις μπάρμπα…τον Ομπάμα. Οι προαγωγές συνδέονται με τις κενές οργανικές θέσεις οι οποίες είναι πάντα πολύ λιγότερες από τους προαγόμενους. Έτσι προέκυψε…ο διατηρητέος υπό προαγωγή όπως λέει το σχέδιο νόμου. Δηλαδή θα λένε στον αξιωματικό που έχει συμπληρώσει τα χρόνια για να προαχθεί -τουλάχιστον πέντε- ότι περίμενε να αδειάσει κάποια θέση για να δούμε το θέμα σου. Το τραίνο των παραιτήσεων όπου να΄ ναι …αναχωρεί!

Θέλω να μείνω κι άλλο “φωνάζει” ο Κωσταράκος με τις κινήσεις του

Θέλω να μείνω κι άλλο “φωνάζει” ο Κωσταράκος με τις κινήσεις του

Όλες οι κινήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ μετά από την αποτυχία του να εκλεγεί πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ “φωνάζουν” ότι ο στρατηγός θέλει να μείνει κι άλλο στην θέση του! Και μπορεί όλοι να λένε ότι “αυτά δεν γίνονται” όμως όταν μιλάμε για τον Κωσταράκο όλα γίνονται και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί τις ικανότητές του στους ελιγμούς… Με το που γύρισε στο γραφείο τι έκανε; Μοίρασε το σχέδιο νόμου για τις προαγωγές. Σχέδιο που μπορεί να έχει βγάλει στα κεραμμίδια τους στρατιωτικούς αλλά το …χαίρονται στην κυβέρνηση ,γιατί μ΄ αυτό ότι και να δώσουν πίσω στους στρατιωτικούς το παίρνουν πίσω και με το παραπάνω. Αυτά στην κυβέρνηση τα εκτιμούν ιδιαίτερα.

Στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας ο έλεγχος της Λωρίδα της Γάζας



Σε συμφωνία σε συνομιλίες στο Κάιρο για την ανάληψη του ελέγχου της Λωρίδας της Γάζας από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, την οποία στηρίζουν και οι δύο ήρθαν Φατάχ και Χαμάς.
Αξιωματούχοι των δύο παλαιστινιακών οργανώσεων συμμετείχαν στις συζητήσεις στο Κάιρο, με σκοπό να υπερβούν τις διαφορές και τις διαφωνίες τους, προκειμένου να βρίσκονται σε ισχυρότερη θέση κατά τις συνομιλίες τους με το Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτώβρη.

ΣΤΗΝ 8η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Το Σαββατοκύριακο 27& 28 Σεπτέμβρη, στο Λόφο Κολωνού, σας καλούμε στην 8η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό». Μια μεγάλη συνάντηση συνύπαρξης, αλληλεγγύης και κοινού αγώνα ντόπιων και μεταναστών. 

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 300-400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΑ 596 ΕΥΡΩ- Από 4-232 ευρώ"αύξηση" από τον Νοέμβριο σε μισθούς στρατιωτικών!


Image
“Τρέχουν” να προλάβουν ώστε να δουν κάποια “αύξηση” του μισθού τους από τον Νοέμβριο οι στρατιωτικοί και το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι “αυξήσεις” θα είναι από 1% ως 13% που σημαίνει από 4 ως 232 ευρώ το μήνα ανάλογα με το βαθμό.
Το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση προβλέπει ότι θα λάβουν στην παρούσα φάση το 50% του μηνιαίου ποσού που “κόπηκε” πριν από δύο χρόνια καθώς όπως έχει εξαγγελθεί η πλήρης αποκατάσταση των αποδοχών τους στα προ περικοπών επίπεδα θα γίνει σταδιακά.

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ

Να καταδικαστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του τραυματισμού της Αγγελικής Κουτσουμπού

3 σφαίρες σε μαθητές - θα το ανεχθούμε;


Συγκέντρωση στην πλατεία Καισαριανής, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 11:00 πμ.

3 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ;

Ξημερώματα της Δευτέρας 22/9 μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Καισαριανής προσπαθούν να καταλάβουν το σχολείο τους, διαμαρτυρόμενοι για την άθλια και καταπιεστική εκπαιδευτική πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά.

Αμέσως, καταφθάνουν 3 περιπολικά από το Α.Τ. Καισαριανής και καταδιώκουν τους μαθητές. Ένας από τους αστυνομικούς πυροβολεί 3 φορές προς μαθητές που προσπαθούν να διαφύγουν προς το Σκοπευτήριο. Οι πυροβολισμοί ακούγονται στη γειτονιά.

Η μεγαλύτερη πολεμική προετοιμασία στην ιστορία του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης

«Αποστολή Ειρήνης 2014»: Η μεγαλύτερη πολεμική προετοιμασία στην ιστορία του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης
H μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική άσκηση στον κόσμο, υψηλής τεχνολογίας κινεζικά ανεπάνδρωτα αεροσκάφη, ρωσικά στρατεύματα και ένα πολεμικό παίγνιο εμπνευσμένο από την Ουκρανία.

Η φετινή «Αποστολή Ειρήνης 2014» (24-29 Αυγούστου) είναι η μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική στρατιωτική άσκηση που διεξήχθη από τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) μέχρι σήμερα. 

Τι αλλάζει για τις γυναίκες ΕΠΟΠ που απέκτησαν παιδί


ImageΡυθμίστηκε η εκκρεμότητα σχετικά με τη νομοθετική κατοχύρωση των δικαιωμάτων γυναικών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), οι οποίες επιστρέφουν στην ενεργό υπηρεσία μετά από άδεια κύησης-τοκετού.

Έως τώρα οι γυναίκες ΕΠΟΠ και μέχρι τη συμπλήρωση 7 ετών υπηρεσίας τοποθετούνταν σε  Μονάδες πρώτης γραμμής παραμεθόριων περιοχών, ακόμη και μετά την άδεια κύησης.
Με την τροπολογία που εισήχθη στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Ρυθμίσεις θεμάτων Εφοδιαστικής», που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή, οι γυναίκες ΕΠΟΠ που επιστρέφουν στην ενεργό υπηρεσία μετά από άδεια κύησης-τοκετού και εφόσον έχουν συμπληρώσει πενταετή υπηρεσία, μπορούν να υπηρετήσουν για δυο χρόνια στον τόπο που επιθυμούν εφόσον οι επιχειρησιακές ανάγκες το επιτρέπουν.
Με τον τρόπο αυτό αποκτούν τα ίδια δικαιώματα με τα μόνιμα στελέχη και διευκολύνεται η οικογενειακή τους ζωή και η ανατροφή των παιδιών τους στα πρώτα έτη της ηλικίας τους.

Η Μικρασιατική Καταστροφή είχε ξεκινήσει 8 χρόνια πριν! ΒΙΝΤΕΟ

Image
Οκτώ χρόνια πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή εκδηλώθηκε στη Φώκαια της Μικράς Ασίας το πρώτο κύμα διωγμών του ελληνικού στοιχείου. 


Ενας γάλλος αρχαιολόγος , μέλος της Γαλλικής Αρχαιολογικής αποστολής κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή τα γεγονότα. 


Στο ντοκιμαντέρ επιζήσαντες αφηγούνται

Τούρκοι αστυνομικοί εμπόδισαν Κούρδους να πολεμήσουν κατά τζιχαντιστών!


ImageΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Αστυνομικοί στην Κωνσταντινούπολη, ενεργώντας προφανώς κατ εντολήν της τουρκικής κυβέρνησης, επιχείρησαν να εμποδίσουν Κούρδους, να πάνε να πολεμήσουν τους ακραίους ισλαμιστές της ISIL!
Επρόκειτο για μέλη του κουρδικού κόμματος της Τουρκίας  HDP (από όλες τις περιοχές της χώρας) που είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν με 35 πουλμαν   από το Kadikoy της Κωνσταντινούπολης, με προορισμό την περιοχή Suruc στη Sanliurfa, προκειμένου να παράσχουν υποστήριξη στους Σύριους που έρχονται στην Τουρκία (μετά τις επιθέσεις της ISIL στην περιοχή Kobane της Συρίας) καθώς και για να λάβουν μέρος στον αγώνα εναντίον της ISIL.

ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ: "Αστακός" το Μετρό της Νέας Υόρκης υπό το φόβο των τζιχαντιστών

Μετά τις νέες απειλές των τζιχαντιστών πως θα επιτεθούν στο μετρό του Παρισιού και μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ, οι αρχές της Νέας Υόρκης ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας... παντού στο "Μεγάλο Μήλο".





Η ανατομία του τρίτου Μνημονίου


Πηγή: Γιάννης Βαρουφάκης - "Hot Doc"

 Ο Γκίκας Χαρδούβελης ήταν σαφής: «Τρίτο Μνημόνιο δεν υπογράφουμε!». Τον πιστεύω. Ο κ. Χαρδούβελης έχει δίκιο σε ένα πράγμα.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα υπογράψει τρίτο Μνημόνιο. Το τρίτο Μνημόνιο, που είναι αναπόφευκτο, θα το πουν κάπως αλλιώς, μόνο και μόνο επειδή π λέξη Μνημόνιο είναι πλέον επικοινωνιακά δηλητηριώδης. Μην ξεχνάμε ότι από την αρχή της κρίσης το 2010, η Ευρώπη έχει δείξει μεγάλες ικανότητες στην παραγωγή ευφημισμών:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


https://www.youtube.com/watch?v=fM87jthE8Fs&feature=share

Κάθε τέλος (τους) και μια νέα αρχή (μας)

Barikat
Η Καρχηδόνα πρέπει να διατηρηθεί;
Φόβος. Έσωθεν και έξωθεν Φόβος. Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Γιατί τα έρμα ψοφούν όταν έχουν κάτι. Όχι στο σώμα. Άλλα στο μυαλό. Φόβος. Ο φόβος ενώνει. Τους πάντες. Τα πάντα. Τα όμοια και τα ανόμοια. Τα πάνω και τα κάτω. Ο φόβος είναι η καλύτερη κόλλα. Ο φόβος είναι η τελευταία ανάλυση. Φόβος του εχθρού. Φόβος του λαού. Φόβος του διαφορετικού. Φόβος του εαυτού. Φόβος για τη ζωή σου. Φόβος μπας και ζήσεις. Μπας και ζήσεις αλλιώς.