Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΞΕΚΩΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΙΤ ΜΙΛΙΤΕΡ ΠΟΡΝΟ!

Image
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...

Νέες γυναίκες που μόλις ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στον IDF, πραγματοποίησαν καυτές φωτογραφίσεις για ισραηλινή εταιρεία ρούχων, που λανσάρει ρούχα τύπου μιλιτέρ, για “καλό σκοπό”: Να προβάλλουν τις “ομορφιές του Ισραήλ” στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ. 

Υποχρεωτική Στράτευση στα 18: από το λυκειάρχη στο συνταγματάρχη και Στράτευση των Γυναικών-Προαιρετικά, με εξαγορά!

Υποχρεωτική στράτευση στα 18!Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται η ιδεολογική-πολιτική συγγένεια μεταξύ ΝΔ-Χρυσής Αυγής, η σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ καθώς μαζί με την στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων  όχι μόνο κάλυψαν τη δράση των ΝΑΖΙ στον Στρατό, αλλά τώρα έρχονται να απαιτήσουν την υλοποίηση των πιο ακραίων εκδοχών της μιλιταριστικής πολιτικής των ναζιστών. Θυμίζουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για Στράτευση Ανδρών-Γυναικών στα 18 και για 18 μήνες. Ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος όχι μόνο αναλαμβάνει το ρόλο τελάλη των πιο αντιδραστικών και επιθετικών αστικών σχεδιασμών εις βάρος της νεολαίας, αλλά έρχεται να ενσωματώσει τις άναρθρες κραυγές της Ναζί βουλευτή Ζαρούλια, σύζυγος του έγκλειστου στη φυλακή, αρχηγού της εγκληματικής συμμορίας, που απαιτούσε Στράτευση των Γυναικών!

ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ...


Έτσι ονειρεύεται την κοινωνία η ναζιστική Χρυσή Αυγή...

Αυτόν τον ταλαίπωρο ψηλό στην πρώτη στήλη τι τον σέρνουν...
Μετά το τέλος ο έξαλλος επικεφαλής τους μας αποκάλυψε ότι μας δείχνει το δρόμο...
Και απαιτούσε ένταση του Μιλιταρισμού...
Και με κραυγές που θα ζήλευε ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος, έκραξε:
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΖΗΤΩ
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ-ΖΗΤΩ
Ρε δε πάτε να πιείτε καμιά μαλαματίνα να ξελαμπικάρετε;  

Βίντεο από την παρέλαση της ΛΕΦΕΔ στη Θεσσαλονίκη Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) παρελαύνει στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης.


Οι Γερμανοί όταν ψήφιζαν τους ναζί δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Εσύ; (Βίντεο)

Ένα καταπληκτικό βιντεάκι παρουσίασαν στην τηλεοπτική τους εκπομπή οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας». Περιγράφουν την εκλογική άνοδο των ναζί στην Γερμανία και τι καταστροφές επακολούθησαν με τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.
Και το ερώτημα που βάζει είναι εντελώς επίκαιρο στις μέρες μας.
Κανένας Γερμανός απ’ αυτούς που ψήφισαν τους ναζί δεν φανταζόταν ότι θα σκοτωθεί. Δεν φανταζόταν ότι θα ήταν συνένοχος στην μεγαλύτερη ανθρώπινη τραγωδία του 20ου αιώνα που κατέστρεψε την Γερμανία , ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη και τις θεμελιώδεις αξίες του ανθρωπισμού. Οι Γερμανοί του μεσοπολέμου ψήφισαν τους ναζί ως κάτι καινούργιο ...Εκείνοι δεν φανταζόντουσαν, δεν σκέφτηκαν και δεν ήξεραν. Εσύ;

ΜΕΓΑ πολιτικό ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ: το 67% δε θέλει να δει τον Εθνικιστή στρατηγό ως Υπουργό Άμυνας!

Image
Άσχημο στραπατσάρισμα της εικόνας του Έλληνα Ντε γκωλ.
Εκεί που ο επικίνδυνος εθνικιστής στρατηγός φιλοτεχνούσε την εικόνα του ικανού και αδέκαστου τουρκοφάγου, του Υπερκομματικού Ελληναρά που έρχεται και αυτός να μας σώσει....

Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής!

Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής!Tου Δημοσθένη Κούκουνα
Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής, αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφαιρεθεί ούτε ένα όνομα, ο κατάλογος αυτός δεν είναι πλήρης. Τον δημοσιεύουμε λοιπόν μάλλον ενδεικτικά, ώστε να ανιχνεύσουμε κάποια γνωστά ονόματα που απέκτησαν την τεράστια περιουσία τους, ελισσόμενοι επί Κατοχής και εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους πεινούσαν και δυστυχούσαν, που κυριολεκτικά δεν είχαν να θρέψουν την οικογένειά τους, που δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ή για λόγους αρχής δεν δέχονταν να ασκήσουν το επάγγελμά τους υπό τις συνθήκες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί έσπευσαν με περισσή προθυμία να υπηρετήσουν τον κατακτητή ως νεροκουβαλητές.

Κλασσικές Μιλιταριστικές Βλακείες από ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ που τραγουδούν το “Μακεδονία Ξακουστή” – “Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ δεν μπορούν να ζούνε σκλαβωμένοι…”[ΒΙΝΤΕΟ]

makedonesΕρώτημα 1ο: υπάρχει ζήτημα πολεμικής αναμέτρησης για την αλλαγή των βαλκανικών συνόρων ώστε να απελευθερωθούν κάποιοι ακόμα Μακεδόνες;
Ερώτημα 2ο: υπάρχει γεωγραφική περιφέρεια όπου οι κάτοικοι της αρέσκονται να ζουν σκλαβωμένοι;
Ερώτημα 3ο: τα φασισταριά και τα ΜΜΕ της διαπλοκής "χάλασαν τον κόσμο" για τον ύμνο του ΕΑΜ στην παρέλαση. 
Για την εθνικιστική καφρίλα, που μάλιστα προβλέπεται από διαταγή του ΓΕΣ γιατί δε λένε τίποτε;

Ταξιδάκι με τρενάκι στις καμινάδες, αποκαλεί το Άουσβιτς ο Μιχαλολιάκος



Όσοι έχουμε δει την ταινία του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση "The Cleaners" για την προεκλογική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν στο βρετανικό Channel 4 πριν από ένα χρόνο, θυμόμαστε την σκηνή με τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής, Λύρη, να επισκέπτεται γραφείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και να προσπαθεί να πείσει τους παρόντες υπαλλήλους ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός και μάλιστα "δωρικός" φτάνοντας να... μετρά και μοίρες για να βρει διαφορές μεταξύ ναζιστικού και "αρχαιοελληνικού χαιρετισμού".
Η οργάνωση, βλέπετε, γνώριζε ότι για να προχωρήσει στο ευρύ κοινό έπρεπε να μπερδέψει όσους περισσότερους μπορούσε, καθώς ο Χίτλερ και η σβάστικα προκαλούν αποστροφή ακόμα. Ποιο παιδί άλλωστε δεν έχει ακούσει τις ιστορίες πείνας, θανάτου και αγώνα από τον παππού ή τη γιαγιά του;