Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Κινέζοι χάκερ: Τα έγγραφα αποκαλύπτουν Μοσάντ έχει στενούς δεσμούς με το ISIS

Chinese hackers: Documents reveal Mossad has close ties with ISIS
A series of documents revealed by a group of Chinese hackers indicate to a close ties between Mossad and the so-called Islamic State in Iraq and Syria (ISIS). Chinese news agencies say about a group of hackers who sent Trojan virus to various Israeli government websites and attained confidential information pointing to a secret though strong relationship between the Zionist regime and Islamist organization.http://www.moslempress.com/chinese-hackers-documents-reveal-mossad-has-close-ties-with-isis/

Η επιθυμία ασφάλειας

Η επιθυμία ασφάλειαςΤου Γ. Φαράκλα Η επιθυμία ασφάλειας είναι αξιόμεμπτη, ωστόσο, μόνον αν υπάρχει ένας σοβαρός λόγος να προτιμάται ο φόβος από τον μη φόβο. Αυτός ο λόγος είναι σοβαρός, αν έχει σχέση με ό,τι μπορεί να κάμει τη ζωή άξια να τη ζήσουμε. Πόσοι είναι όμως αυτοί που δεν θα θεωρούσαν μια ζωή χωρίς φόβο για τη ζωή, τη δική τους και των οικείων τους, άξια να τη ζήσουν; Πιστεύω πολύ λίγοι.

Το «βαθύ κράτος» στη σημερινή Ελλάδα και η Ακροδεξιά: Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Στρατός, Εκκλησία Συλλογικό έργο. Επιμέλεια: Δημήτρης Χριστόπουλος. Εκδόσεις Νήσος

cover_akrodeksiaxrisi-augi-5708__article
Γράφει: Βασίλης Ρούβαλης
(συλλογικό έργο)
Το «βαθύ κράτος» στη σημερινή Ελλάδα και η Ακροδεξιά: Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Στρατός, Εκκλησία
Επιμέλεια: Δημήτρης Χριστόπουλος
Εκδόσεις Νήσος, 2014

Τελική ενημέρωση για την σύλληψη και τις νέες διώξεις εναντίον του Ολικού Αρνητή Στράτευσης Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Ο σύντροφος βρίσκεται ελεύθερος. Αύριο Δευτέρα 3 Νοέμβρη στις 12 πμ θα δικαστεί από το Β' Αυτόφορο Μονομελές Πλημ/κείο επειδή αρνήθηκε να δώσει αποτυπώματα. Η νέα δίωξη για ανυποταξία, η οποία έρχεται αμέσως μετά από ένα νέο εξαχίλιαρο πρόστιμο (δεύτερο), θα πάει σε τακτική δικάσιμο, ενώ αναμένεται και η δίκη για την προηγούμενη δίωξη. Και η δήλωσή του προς τον στρατιωτικό εισαγγελέα.

Το μεσημέρι ο στρατιωτικός εισαγγελέας έδωσε εξαποστάσεως εντολή στους ασφαλίτες να πάρουν για λογαριαμό του κατάθεση από τον σύντροφο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, ώστε να κρίνει αν θα σταματήσει η κράτηση πριν την Δευτέρα. Ο σύντροφος έκανε την παρακάτω δήλωση, η οποία στάλθηκε στο στρατοδικείο:
"  Η σύλληψή μου και η κράτησή μου στις 2 Νοέμβρη 2014 με βάση μια νέα δίωξή μου από το στρατοδικείο αποτελεί άλλη μια κίνηση σε μια σειρά πολιτικών διώξεων σε βάρος μου λόγω του γεγονότος ότι είμαι Ολικός Αρνητής Στράτευσης. Οι αλλεπάλληλες διώξεις εναντίον των Ολικών Αρνητών Στράτευσης για την σταθερή και πολιτικά συνειδητή απόφασή μας να μην υπηρατήσουμε τον πιο βάρβαρο μηχανισμό εξουσίας, αποσκοπούν στην κάμψη του αντιμιλιταριστικού ταξικού κινήματος. Δεν αναγνωρίζω το δίκαιο της στρατοκρατικής καταστολής. Η ίδια η κράτησή μου σε ένα κελί, έστω και για μια νύχτα, σημαίνει μια βάναυση και απαράδεκτη προσβολή κάθε έννοιας ελευθερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Η αντίσταση στην κρατική βαραβαρότητα δεν κάμπτεται. Δυναμώνει και θα νικήσει.
 Να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη των Ολικών Αρνητών Στράτευσης για ανυποταξία και να σταματήσουν οι εκβιαστικές συλλήψεις."

H διαρκής κίνηση του προλεταριάτου: Απ΄το Πακιστάν, τη Συρία, την Αφρική στο στρατόπεδο συγκέντρωσης

diarkhskinhsh φωτό antifa scripta
Η διαρκής κίνηση

Η «Οδύσσεια» των μεταναστών- εργατών γης που δέχθηκαν επίθεση με πυροβολισμούς στη Μανωλάδα

Μετά την επίθεση από τους επιστάτες της φραουλοφυτείας έφυγαν από τη Μανωλάδα όμως μέχρι και σήμερα δέχονται απειλές οι τέσσερις μετανάστες εργάτες γης που μιλούν στο Έθνος.
Την ίδια ώρα η αναζήτηση τροφής και στέγης για τους τέσσερις μετανάστες είναι ένας καθημερινός αγώνας ενώ ακόμη δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα τους την ωρα που οι δύο δράστες του επεισοδίου που δυσφήμησε τη χώρα μας διεθνώς, μετά και την επικύρωση της αθωωτικής απόφασης από τον Αρειο Πάγο, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ΑΝΤΩΝΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΗΘΙΚΗ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ???

Χθες "Θρασίμια που δεν έχουν καμία αγωγή από τις οικογένειες τους" απεκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς τους φοιτητές που (με απαράδεκτο τρόπο) διέκοψαν την σύγκλητο του ΕΚΠΑ...
Αντί πολιτικής κριτικής (που δεν θα συνέφερε ούτε τον ίδιο) και πάλι χρήση της πιο κυνικής ηθικολογίας με επιστροφή σε οικογενειακές αξίες, κακούς με κακές προθέσεις, επικλήσεις ήθους. Κι αυτά από τον... γενναίο που... απέλυσε έναν άνθρωπο (με οικογένεια από πίσω) που έπιασε τον κανακάρη του να κλέβει σε γραπτό. 
Είναι που δίνουν μαθήματα ήθους στα παιδιά τους όταν οι άλλοι όχι, κατάλαβες;; Και τι κατάλαβες που κατάλαβες;; Είθε κάποτε να το καταλάβουν αυτοί που (ως συνήθως και όπου γης) πουλάνε ηθική για μεταξωτές κορδέλες.  Και αυτές μετά τις ξεπουλάνε μια χαρά. 
Κατά τα λοιπά τα είπαμε και χθες, στο σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

http://gnikou.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html

Ακαδημαϊκή ελευθερία υπό αίρεση


Γράφει ο ΙΟΣ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ


Ο κ. Φορτσάκης εξακολουθεί να ευαγγελίζεται την αστυνόμευση του Πανεπιστημίου. Οι εμπνεύσεις του νέου πρύτανη έχουν πολιτικό πρόσημο και ιστορικά προηγούμενα. Και κάπου στο βάθος αχνοφέγγει η αμερικανική πρεσβεία.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Αυτοκτόνησε φαντάρος στα Χανιά
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 20χρονου Φαντάρου.
Ο Δ.Αβραμόπουλος έφυγε, ο Ν.Δένδιας ανέλαβε, αλλά τίποτε δεν αλλάζει τον ελληνικό στρατό.
Οι Αυτοκτονίες και τα ατυχήματα συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό δολοφονώντας την νεολαία.
Οι προσχηματικές ΕΔΕ απλώς συγκαλύπτουν τις ευθύνες τους.
Αυτή τη φορά είναι ένας νεαρός συνάδελφος, ένας μόλις 20 χρονών στρατιώτης που υπηρετούσε  σε Μονάδα Πεζικού της 5ης Μεραρχίας Χανίων, ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα όταν πήρε άδεια και πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κουντούρα της Παλαιόχωρας.

Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ... ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ!

Συγκέντρωση για το Κομπάνι στα Προπύλαια

Η φωτογραφία είναι από τον "Δρομογράφο".

Ν.ΔΕΝΔΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ;

ImageΗ αποχώρηση του Δ.Αβραμόπουλου από το Πεντάγωνο είχε πολύ γκλαμουριά και φώτο, πολλές υπογραφές σε πανάκριβα εξοπλιστικά προγράμματα, όρκους φιλίας προς τος ΝΑΤΟ και διαβεβαίωση ότι ο λαός μας θα συνεχίζει να καταθέτει ετησίως το 2,1% του ΑΕΠ στον προυπολογισμό της αιματοβαμμένης ιμπεριαλιστικής συμμαχίας.
Δεν είχε όμως απαντήσεις. Και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για συγκάλυψη. Ότι η ΕΔΕ που διατάχθηκε μετά το κομμάτιασμα των τριών Πεζοναυτών στο Βόλο λειτουργεί ξανά ως μέσο για να ξεχαστεί το θέμα. Για να μην αναδειχτούν οι πραγματικές αιτίες, οι πραγματικοί αίτιοι του φονικού, να μην αποδοθεί τελικά δικαιοσύνη για την σοκαριστική κρατική δολοφονία.

ΡΩΣΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ‏

Ρώσοι ναζί έρχονται στην Ουκρανία για να συνδιοργανώσουν με τους ομογάλακτούς τους "Σλαβική Πορεία" στο Κίεβο και να πολεμήσουν μέσα από τις γραμμές ναζιστικού τάγματος "Αζόφ", ο αρχηγός του οποίου είναι πλέον βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ακροδεξιού "Λαϊκού Μετώπου" (βλ. αποτελέσματα εκλογών ΕΔΩ  Ο Dmitri Dyomushkin, ηγέτης του εθνικοσιαλιστικού συνδέσμου «Ρώσοι» (στ.μ. μετονομασία της επίσης ναζιστικής, παράνομης από το 2010, «Σλαβικής Ένωσης» – στα ρωσικά τα αρχικά είναι SS) ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της «παραδοσιακής» εκδήλωσης «Ρωσική Πορεία» στις 4 Νοεμβρίου (σ.τ.μ. ετήσια πορεία των Ρώσων εθνικιστών) στο Κίεβο θα γίνει αντίστοιχη «Σλαβική Πορεία».

Ο Seal που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν! Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ποιος είναι

Image
Επιμέλεια- Μετάφραση: OnAlert

Το τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ, το Fox News, ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει σε λίγες μέρες μια αποκλειστική συνέντευξη του πεζοναύτη ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Πακιστάν το 2011. 
Ο SEAL, που ευρέως έχει γίνει γνωστός ως “ο Σκοπευτής” θα αποκαλύψει την ταυτότητά του για πρώτη φορά, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστική αποστολή στο Πακιστάν με στόχο την εξόντωση του υπαιτίου της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη, του ηγέτη της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης αλ-Κάιντα. 

Οι "κωπηλατες" της γαλέρας επανέρχονται! Τι απαντούν στους "επικριτές"


Image
Οι “κωπηλάτες’ της “γαλέρας” του Στόλου ,στην οποία το Onalert αναφέρθηκε εκτενώς πριν μερικές μέρες, επανέρχονται. Αφορμή ορισμένα σχόλια που προκάλεσε η δημοσίευση του άρθρου. Οι “κωπηλάτες” λοιπόν που δείχνουν πολύ διαβασμένοι απαντούν:
Σε συνέχεια του δημοσιεύματος της 21 Οκτ 2014 περί της «γαλέρας» που υπάρχει στο Π.Ν.,επανερχόμαστε έπειτα από σχόλια αναγνωστών που προσπάθησαν να κλονίσουν την ορθότητα της δημοσίευσης και ως εκ τούτου την χρηστότητας διοικήσεως. Συνεπεία αυτού, στοιχειοθετείται άμεσο χρέος στήριξης της ορθότητας και της δικαιοσύνης.

Νίκη των ΗΠΑ στις εκλογές της Ουκρανίας

Νίκη των ΗΠΑ στις εκλογές της Ουκρανίαςτου Άρη Χατζηστεφάνου
Αντίθετα με το Βερολίνο, η Ουάσινγκτον σε διάστημα λίγων μηνών όχι μόνο κατάφερε να δημιουργήσει από το μηδέν ένα κόμμα που κέρδισε τις εκλογές αλλά πρόλαβε να τοποθετήσει δικούς της ανθρώπους σε κρίσιμα πόστα του κρατικού μηχανισμού.
Τον άνθρωπο που επέλεξε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να ηγηθεί της Ουκρανίας, μετά την πραξικοπηματική ανατροπή του Γιανουκόβιτς, ανέδειξαν νικητή των εκλογών οι κάλπες της περασμένης Κυριακής. Το κόμμα του Αρσένι Γιατσενιούκ ήρθε πρώτο με 22,17% των ψήφων έναντι του μπλοκ του προέδρου Πέτρο Ποροσένκο, που συγκέντρωσε 21,81%. Παρά το γεγονός ότι η κατανομή των εδρών ευνοεί την παράταξη του Ποροσένκο, ο πρόεδρος της χώρας έδωσε ουσιαστικά το χρίσμα του πρωθυπουργού στον Γιατσενιούκ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κόμματός του.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα της Κύπρου να αναπτύξει τους πόρους της εντός της AOZ της


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σέβονται την κυριαρχία της Δημοκρατίας της Κύπρου και το δικαίωμα να αναπτύξει τους πόρους της στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη, σύμφωνα με το εθιμικό διεθνές δίκαιο» ανέφερε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή τηλεφωνική συνομιλία του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.  Όπως τόνισε, «ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε σήμερα (χθες) με τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, για να συζητήσουν τη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κύπρου, καθώς και τις περιφερειακές εξελίξεις».

Η Τουρκία προαναγγέλει κρίση στο Αιγαίο. Η απόφαση τουΤουρκικού Συμβουλείου Ασφαλείας.


Επιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Σαφή προαναγγελία προκλήσεων στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο αποτελεί η επίσημη ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας, όπως αυτή καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα του και παρατίθεται ολόκληρη, σε μετάφραση εγκύρων διπλωματικών κύκλων. 
Στο επίμαχο κεφάλαιο ''Γ'' που αναφέρεται στην συζήτηση για τις “εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο με πρώτο το θέμα των τομέων αρμοδιοτήτων στη θάλασσα”, αναγγέλλεται καθαρά ότι “ και την προσεχή περίοδο θα λαμβάνονται με αποφασιστικότητα κάθε είδους μέτρα που απαιτούνται για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων εντός της ίδιας της υφαλοκρηπίδας της Τουρκίας και στους τομείς για τους οποίους η << ΤΔΒΚ>> της έδωσε άδεια ως εγγυήτρια χώρα”.

Περίανδρος για την δολοφονική επίθεση σε Δ. Κουσουρή: Την εντολή την έδωσε ο Μιχαλολιάκος. Ο Παναγιώταρος ήταν μαζί μου


Μέχρι την δίκη και κατά την διάρκεια της έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου. Σήμερα με δημοσίευμα στο "Εθνος" που υπογράφουν η Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλας έρχεται εκτός των άλλων στο φως διάλογος στον οποίον ο άλλοτε "Νο2" της Χ.Α  Δ. Ανδρουτσόπουλος αποκαλύπτει ότι ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χ.Α του είχε δώσει εντολή για την δολοφονηκή επίθεση στον Δ. Κουσουρή, ενώ στην εγκληματική ομάδα του συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.
Παραθέτουμε όλο το σχετικό δημοσίευμα:


ΜΕ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ


«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα... Με τρέμουν... Αν ανοίξω το στόμα μου για τα επεισόδια του '98 στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό και τον Μιχαλολιάκο για ηθικό αυτουργό...».

Με εντολή Μιχαλολιάκου και συμμετοχή Παναγιώταρου τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών επιχείρησε να δολοφονήσει τον Δ. Κουσουρή (2 Βίντεο)

Καινούργια στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Εθνος». Πρόκειται για ηχογραφημένες συνομιλίες που είχε ο περίφημος «Περίανδρος», κατά κόσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, -πρώην στέλεχος της Χ.Α., ο οποίος σήμερα διαθέτει δική του οργάνωση με το όνομα «Μαίανδροι»-, με άγνωστο άντρα.
Η συνομιλία καταγράφτηκε τον Ιούνη του 1998 περίοδο κατά την οποία ο «Περίανδρος» ήταν επικεφαλής χρυσαυγίτικου  τάγματος εφόδου το οποίο, απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, τραυμάτισε και παραλίγο να σκοτώσει τον τότε φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή και δύο συντρόφους του, τον Ιωάννη Καραμπατσόλη και τον Ηλία Φωτιάδη. Όπως αποκαλύπτουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες το χτύπημα στους αντιφασίστες έγινε κατόπιν εντολής του Μιχαλολιάκου και ότι στο τάγμα εφόδου συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

Ανθρωποι, όχι ιοί «We are West Africans. We are not a virus»



Στα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης, κάθε κόμμα με τη σειρά του στην εξουσία και περί τους εκατό προέδρους και γενικούς διευθυντές της ανυπόληπτης και σχεδόν άφαντης πλέον κρατικής τηλεόρασης δεσμεύτηκαν ότι «θα την κάνουν BBC». Θα αναζητήσουν τη χαμένη αντικειμενικότητα, θα υπηρετήσουν την ισηγορία και την πολυφωνία και ό,τι άλλο μάς αρέσει πολύ ν’ ακούμε και πολύ περισσότερο να λέμε. Στη μετά τον ενταφιασμό τής ΕΡΤ υπερποδοσφαιρική ΝΕΡΙΤ, πάντως, δεν περίσσεψε πολύς χρόνος για να μνημονευτεί ο παίκτης Τζον Καμαρά και η μικρή περιπέτειά του – που κάθε άλλο παρά ατομικού χαρακτήρα είναι. Αντίθετα, το BBC, «υπόδειγμά μας» όπως είπαμε, πρόβαλε ολόκληρο ρεπορτάζ, με δηλώσεις και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Από καθαρά δημοσιογραφικό ενδιαφέρον; Οχι βέβαια; Από ανθελληνική κακότητα. Τους ξέρουμε δα τους Αγγλους. Να πλήξουν την εικόνα της χώρας μας ήθελαν, η οποία κατά τα λοιπά είναι άψογη· απέκτησε μάλιστα ιδιαίτερη λαμπρότητα μετά την οριστική αθώωση των παλικαριών της φράουλας στη Μανωλάδα.

Η Επανάσταση του Χονγκ Κονγκ



Για να δείτε το βίντεο με υπότιτλους, πατήστε το κουμπί CC και επιλέξτε Ελληνικά

Από κοινού με την τρόικα κατά των εργαζομένων

Tου Γιώργου Κρεασίδη

Απαγόρευση απεργιών και νέο μισθολόγιο στην ατζέντα


Προχτές Παρασκευή, τη μέρα που ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης κάλεσε τις τράπεζες και τον ιδιωτικό τομέα να πρωταγωνιστήσουν στην «επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία», έγινε γνωστό ότι ένας από τους «πρωταγωνιστές», η Τράπεζα Πειραιώς, είχε δρομολογήσει την έξωση της άνεργης καθαρίστριας Ευρώπης Σαρίδου από το σπίτι της στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για ένα χρέος 3.800 ευρώ. Αυτή είναι η «επόμενη μέρα» που μας περιμένει, αν συνεχιστεί η πολιτική του «μαύρου μετώπου» της άθλιας συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Νέο γύρο λεηλασίας του δημόσιου χρήματος ετοιμάζουν οι τράπεζες (Πριν, 2 Νοεμβρίου 2014)

eurozone_3023810b
Στην αντεπίθεση πέρασε η τραπεζική ελίτ, πριν καν κλείσει μια εβδομάδα από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων των «τεστ αντοχής» από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αξιοποιώντας στο έπακρο το σκανδαλωδώς ευνοϊκό για τα συμφέροντά της κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Έτσι, στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο που εξέδωσε μόλις προχθές Παρασκευή 31 Οκτωβρίου η Άλφα Μπανκ χαρακτηρίζει ως επιτακτική την ανάγκη «ταχείας αποκατάστασης του ιδιωτικού ιδιοκτησιακού χαρακτήρα» των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Ταυτόχρονα ανοίγει και την ατζέντα του επόμενου διαστήματος που σχεδόν μονοπωλείται από το στόχο άντλησης εκείνων ακριβώς των κεφαλαίων για κάθε μία τράπεζα που θα μειώσουν την συμμετοχή του δημοσίου σε επίπεδα κάτω του 50%.

ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν ο Αντώνης Σαμαράς πρωταγωνιστούσε σε επεισόδια των «ταγμάτων εφόδου» της ΟΝΝΕΔ

Ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο ΑβέρωφΟ Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Αβέρωφ
“ Ιούλιος 1983:
Πρωταγωνιστής στις ασχήμιες των ΟΝΝΕΔιτών είναι το "πνευματικό παιδί" και πρωτοπαλίκαρο του Ευάγγελου Αβέρωφ, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι δηλώσεις του οποίου είχαν κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνες του Αβέρωφ. ”
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

Δημήτρης Δεληολάνης: Ο κρυμμένος θησαυρός των ιταλών φασιστών Ένας κρυμμένος θησαυρός, κυρίως διαμάντια συνολικής αξίας 32 εκατομμυρίων ευρώ, έχει προκαλέσει εμφύλιες αιματοχυσίες στην ιταλική άκρα δεξιά, σε ένα κυνήγι θησαυρού όπου δεν υπάρχουν πια φίλοι και «συναγωνιστές», παρά αντιμαχόμενες συμμορίες, ο καθένας για πάρτη του. Η τελευταία παράσταση του αιματοβαμμένου αυτού σήριαλ δόθηκε τον Ιούλιο, με την απόπειρα απαγωγής εκείνου που οι εισαγγελείς …

deli
Ένας κρυμμένος θησαυρός, κυρίως διαμάντια συνολικής αξίας 32 εκατομμυρίων ευρώ, έχει προκαλέσει εμφύλιες αιματοχυσίες στην ιταλική άκρα δεξιά, σε ένα κυνήγι θησαυρού όπου δεν υπάρχουν πια φίλοι και «συναγωνιστές», παρά αντιμαχόμενες συμμορίες, ο καθένας για πάρτη του.

9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς… …που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή

assets_LARGE_t_420_54047758
«Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο XYZ Contagion στις αρχές Οκτωβρίου 2014, σαν ελάχιστος φόρος τιμής για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και σαν ελάχιστη προσφορά στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες και όποιον/α άλλο/η ενδιαφέρεται να κάνει κάτι για να φτιαχτεί ο κυματοθραύστης απέναντι στη ναζιστική απειλή».

Ένα «εξ αμελείας τροχαίο», ένα βαρύ πλημμέλημα και δυο κακουργήματα Στον απόηχο των γεγονότων της 6ης Δεκέμβρη 2009 στην Πλατεία Συντάγματος

Eίναι δυνατόν ένα «εξ αμελείας τροχαίο» να έχει «παράπλευρες συνέπειες» ένα σοβαρό πλημμέλημα και δυο κακουργήματα; Αποδεικνύεται πως είναι, όταν το τροχαίο το διαπράττει ένας αστυνομικός της ομάδας ΔEΛTA που ρίχνεται με τη μηχανή (μαζί με άλλους συναδέλφους του) για να διαλύσει μια μαζική διαδήλωση. Ήταν στη διαδήλωση της 6ης Δεκεμβρίου 2009, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Aλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την Δεκεμβριανή εξέγερση, όταν ο Xρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση του γνωστού G.A.P. κατηγορώντας τους προκατόχους τους για ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση της εξέγερσης του 2008, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν την κατασταλτική δράση των αστυνομικών δυνάμεων.