Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΥΕΘΑ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΨΗΜΙΤΖΗ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Η σχετική αρθρογραφία αναφέρει ότι «Κρατώντας ξίφος κατά της Τουρκίας ήρθε στο ΥΠΕΘΑ ο Δένδιας!»
ImageΠριν φτάσει όμως εκεί εμείς θα του προτείναμε:
1.       Να στρέψει το ξίφος του στο ιδιώτη ΚΨΜιτζή Κομπατσιάρη, ο οποίος εκμεταλλεύεται αγρίως τους νεοσύλλεκτους φαντάρους στο ΚΕΝ Θήβας και τις οικογένειες τους, πουλώντας πανάκριβα τα όποια προιόντα. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για πειραματικό σχέδιο που ήδη μετρά 2 χρόνια εφαρμογής; Δεν έβγαλε ακόμη συμπεράσματα το ΓΕΣ;
2.       Να επαναφέρει τις δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης των συναδέλφων που υπηρετούν στη παραμεθόριο και όχι να αναγκάζει τους φαντάρους που υπηρετούν στις πιο απομακρυσμένες μονάδες να πληρώνουν τα πανάκριβα εισιτήρια.
3.       Να σταματήσει το άθλιο πελατειακό κράτος των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τόσο όσον αφορά τα βύσματα των ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όσο και το μόνιμο προσωπικό που προσκυνά τις αισχρές αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων και τον κάθε υπουργό.

Τόπος μαρτυρίου στο κέντρο της Κατερίνης

Ένας τόπος βασανιστηρίων άγνωστος μέχρι σήμερα στο ημιυπόγειο της Αστικής Σχολής Αικατερίνης Μαρτυρία γερμανού, τοποθετεί στο ημιυπόγειο της Αστικής Σχολής, ναζιστικό χώρο βασανιστηρίων. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και οι σκέψεις του Δήμου Κατερίνης για την ανάδειξή του.
eea35a6813abfca6dfeb4395ac42fa28_MΑποτελεί κομμάτι της ιστορίας της πόλης καθώς και ένα νεοκλασικό κτήριο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει μια ταραχώδη εποχή για την Μακεδονία και την Ελλάδα. Η Αστική Σχολή, στο κέντρο της πόλης, συνεχίζει να «κρύβει» εκπλήξεις και να αφήνει το στίγμα της βαθιά χαραγμένο στην ιστορική διαδρομή της Κατερίνης, ακόμη και στις πιο «μαύρες σελίδες» της.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ζαμαντζάς

Σαρξ από τη σάρκα τους και αίμα από το αίμα τους....

Σαρξ από τη σάρκα τους και αίμα από το αίμα τους....

Unilever: Από τους σκλάβους του Κογκό στην Ελλάδα

unilever
Ποια είναι η εταιρεία στην οποία χαρίσαμε επτά εκατομμύρια ευρώ;
Συνηθισμένη να αντιμετωπίζει τους πρωθυπουργούς αλλά και τους δικαστές σε… αποικίες είναι η εταιρεία Unilever στην οποία «χαρίστηκε» πρόστιμο 7 εκατομμυρίων ευρώ που της είχε επιβληθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού. Ο αγγλο-ολλανδικός κολοσσός έχτισε την αυτοκρατορία του τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα στις βρετανικές αποικίες της Δυτικής Αφρικής. Από το 1911 μάλιστα εκμεταλλεύονταν σκλάβους στο Βελγικό Κογκό, όπου είχε τον έλεγχο 750.000 στρεμμάτων.

«Καλή Λευτεριά Ελλάδα»: Κρητικιά μάνα απευθύνεται στον Σαμαρά που χαρακτήρισε τα παιδιά μας “θρασίμια”

«Καλή Λευτεριά Ελλάδα»: Κρητικιά μάνα απευθύνεται στον Σαμαρά που χαρακτήρισε τα παιδιά μας “θρασίμια”
‘κύριε‘ Σαμαρά,
Στην εκδήλωση της Ο.Ν.Ε.Δ αποκαλέσατε τα παιδιά μας: «Θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους».
Θεωρώ απαράδεκτο από ένα πρωθυπουργό μιας χώρας να εκφράζετε με χυδαίες εκφράσεις για τους πολίτες της χώρας όπου κυβερνάει.Η ύβρις προσβάλει αυτόν που την λέει και όχι τον αποδέκτη. Αυτό, δεν σας το δίδαξαν στα πανάκριβα κολέγια που σπουδάσατε;
‘κύριε’ Σαμαρά,
Ονομάζομαι Νίκη Λατινάκη.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΑΛΛΑ... Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!

ΖΗΤΩ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!
Απίστευτο!!! Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!!! Αν δεν το πιστεύετε δείτε και το βίντεο!!!

Ρογιάβα: Φαντασιώσεις και Πραγματικότητα


Πηγή: Zafer Onat (1 Νοε. 2014) http://www.servetdusmani.org/rojava-fantasies-and-realities/ (*)
Η αντίσταση στο Κομπάνι, που σήμερα ήδη έχει φτάσει στην 45η μέρα της, έχει τραβήξει την προσοχή των εξεγερμένων όλου του κόσμου στη Ρογιάβα. Ως αποτέλεσμα των δράσεων του Revolutionary Anarchist Action (DAF/Devrimci Anarşist Faaliyet), αναρχικοί από πολλά μέρη του κόσμου έχουν στείλει μηνύματα αλληλεγγύης στους αντιστεκόμενους/ες στο Κομπάνι (1). Αυτή η διεθνιστική στάση είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα σημαντική για όσους/ες αντιστέκονται στο Κομπάνι. Ωστόσο, αν δεν αναλύσουμε αυτά που συμβαίνουν με κάθε ειλικρίνεια, και αν αντίθετα τα εξιδανικεύσουμε, γρήγορα τα όνειρά μας θα καταλήξουν στην απογοήτευση.

Ανταπόκριση από την απεργία ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

φωτό από ΣΥΒΧΑ
Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η χτεσινή (02/11) απεργιακή κινητοποίηση στην οδό Ερμού ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Εκατοντάδες απεργοί και αλληλέγγυοι, 

Στο δρόμο και οι μαθητές της Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δρόμο και οι μαθητές της Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟΣτο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης κατέληξε η πορεία των μαθητών που κινήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...


Διαμαρτυρήθηκαν για τις αλλαγές στον χώρο της Παιδείας και την κυβερνητική πολιτική 
σχετικά με την τράπεζα θεμάτων και το "νέο λύκειο"...

1000 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας θέλησαν να συναντήσουν οι μαθητές που κάνουν κατάληψη στα σχολεία τους και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, καταλήγοντας στα γραφεία στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα.

Πάτρα: Αρνήθηκε να συναντήσει τους μαθητές η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - ΒΙΝΤΕΟ
Τελικά όμως δεν την συνάντησαν και όπως καταγγέλλουν "φυγαδεύτηκε" από την πίσω πόρτα για να μην τους δει.
Σύμφωνα με το PatrasTImes, όταν η μαθητική πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου έφθασε στο σημείο με τη συμμετοχή πάνω από 1.000 μαθητές 
και έφτασε στα γραφεία της Διεύθυνσης με σκοπό αντιπροσωπεία να συναντηθεί με την Διευθύντρια, αυτό που διαπίστωσαν όπως καταγγέλλεται, είναι πως η κυρία Πιερρή μαζί με την υποδιευθύντρια έφυγαν από την άλλη πόρτα του κτηρίου, για να μην συναντηθούν μαζί τους.

Διαδήλωση μαθητών κατά των security στα Πανεπιστήμια

Περίπου 500 μαθητές πραγματοποίησαν διαδήλωση στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για τους security στα πανεπιστήμια

Διαδήλωση μαθητών κατά των security στα ΠανεπιστήμιαΗ πορεία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, όταν και άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Η Λιβύη έχει βυθιστεί στον εμφύλιο πόλεμο και η Δύση αδιαφορεί

Image
Θυμάστε τον καιρό που οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Γαλλίας και του Κατάρ θεωρούσαν τη Λιβύη παράδειγμα μιας επιτυχημένης ξένης επέμβασης;
Το ερώτημα αυτό θέτει ο δημοσιογράφος της Ιντιπέντεντ Πάτρικ Κόκμπερν, θυμίζοντας ότι τον Σεπτέμβριο του 2011 ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είχε επισκεφθεί ως ελευθερωτής τη Βεγγάζη και έλεγε στα πλήθη ότι έδειξαν σε όλο τον κόσμο «πώς ένας λαός διώχνει ένα δικτάτορα και επιλέγει την ελευθερία». Όμως ο Κάμερον δεν έχει έκτοτε επισκεφθεί ξανά τη Βεγγάζη. Ούτε αναμένεται να το πράξει όσο οι αντιμαχόμενες ένοπλες ομάδες συνεχίζουν να προκαλούν χάος στη Λιβύη. Οι περισσότεροι Λίβυοι είναι σήμερα σε χειρότερη κατάσταση απ'ό,τι την εποχή του Καντάφι. Κάθε μήνα σφαγιάζονται και περισσότεροι άνθρωποι, με τη βία να έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.

Σχολεία υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα - Ο πλήρης κατάλογος

Καταλήψεις σχολείων

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αναβρασμός σε σχολεία της χώρας και αρκετά από αυτά προχωρούν σε καταλήψεις. Σε σελίδα του facebook με τίτλο "Πανελλήνια κατάληψη, όχι στο νέο σύστημα" αναρτήθηκε ένας μεγάλος κατάλογος σχολείων που είναι υπό κατάληψη σήμερα Δευτέρα 3/11.
Τα ως τώρα 100% σχολεία που θα είναι υπό κατάληψη την Δευτέρα 3 Νοέμβρη
Διαβάστε παρακάτω ανακοινώσεις καταλήψεων σχολείων, 15μελων - ανακοινώσεις μαθητών  και συντονιστικών Για όποια μαθητική κοινότητα ενδιαφέρεται να αναρτηθούν τα αιτήματά της μπορεί να στείλει το κείμενο στο info@alfavita.gr 
(ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ): 

Η ΟΝΝΕΔ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ-ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ...

Η αλήθεια για την φωτογραφία της κούρδισσας μαχήτριας που "αποκεφάλισαν"


Image
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν μοιράσει (share) μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης την φωτογραφία του “Άγγελου της Κομπάνι” ή της “Ριάνα”, της κούρδισσας μαχήτριας η οποία έχει γίνει σύμβολο της αντίστασης κατά του ισλαμικού κράτους.
Σύμφωνα με τις ιστορίες που έχουν διαρεύσει, σκότωσε 100 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.Βέβαια σε όλα αυτα υπάρχει ενα μικρό πρόβλημα γράφει το BBC, η Ριάνα μάλλον δεν ειναι αυτη που πιστεύουν όλοι οτι ειναι. 

Ο αγώνας του Κομπανί είναι ένας πόλεμος για την υπεράσπιση των ανθρώπινων αξιών Συζήτηση με τον επίσημο εκπρόσωπο του PYD στην Ευρώπη, Ζουχάτ Κομπάνι, και τον εκπρόσωπο του PYD στην Ελλάδα, δρ. Ιμπραήμ Μουσλέμ

Παρασκευή μεσημέρι. Στο Πολιτιστικό Σύλλογο των Κούρδων στην Αθήνα, παρέες παρέες Κούρδων παρακολουθούν με αγωνία και ενδιαφέρον, με δορυφορική σύνδεση, τα τελευταία νέα από τα κουρδικά κανάλια. Στα γραφεία του πολιτιστικού συναντήσαμε τον επίσημο εκπρόσωπο του PYD για την Ευρώπη, Ζουχάτ Κομπανί, που επισκέφτηκε, για λίγες μέρες την Αθήνα. Είχαμε μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, με την ανεκτίμητη βοήθεια, και στη μετάφραση, του εκπρόσωπου του PYD στην Ελλάδα, δρ. Ιμπραήμ Μουσλέμ. Ο Ζουχάτ, μας ενημέρωσε για το τι συμβαίνει σήμερα στη Ροζάβα, το Δυτικό Κουρδιστάν, στη Βόρεια Συρία.

για την Εκθεση...‏Τίτλος:«Ο φασισμός στην Ουκρανία».

Πληροφορίες για την έκθεση  που διοργανώνουν οι σύλλογοι των ρωσόφωνων.

 Τίτλος:«Ο φασισμός στην  Ουκρανία».
 Πρόγραμμα: προβολή ντοκιμαντέρ για το πόλεμο και  για το φασισμό στην Ουκρανία.
Πρόγραμμα  εκθέσεων: 5 Νοεμβρίου –στη Κατερίνη - ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  
 6 Νοεμβρίου –  Θεσσαλονίκη ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΔΟΣ ΛΑΝΓΑΖΑ –ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ .ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΑΚΙΡΗΣ –ώρα 16-00  
 22 Νοεμβρίου – Λειβαδιά- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΡΟΜΟΥΛΟΣ  

Κοινοβουλευτική δικτατορία το σύγχρονο κράτος


Πηγή: Δημήτρης Γρηγορόπουλος - "Πριν"

 Η κοινοβουλευτική δικτατορία (ολοκληρωτικός κοινοβουλευτισμός) είναι κράτος έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή, δεν θεσπίζεται ως ανώτερη κρατική μορφή σε μιαν αντίστοιχη μορφή κοινωνικής εξέλιξης. Υπάρχει όμως η εξής σημαντική διαφορά. Το κράτος έκτακτης ανάγκης αυτορίζεται ως παροδική μορφή και επαγγέλλεται την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής ομαλότητας, όταν ακριβώς θεραπευτεί και παρέλθει η έκτακτη ανάγκη. Αυτή τη θέση υιοθετεί κατά κανόνα και η στρατιωτική δικτατορία που ορίζεται ως μεταβατικό καθεστώς. Απεναντίας, το κλασικό φασιστικό καθεστώς αυτορίζεται ως κρατικό μόρφωμα ανώτερο της αστικής δημοκρατίας, που την απαξιώνει σαν εκφυλισμένη πολιτική μορφή. Καταργεί επομένως τον κοινοβουλευτικό θεσμό, υποκαθιστώντας τον συχνά με ένα ελεγχόμενο και εκλεγόμενο συμβούλιο των τάξεων, φεουδαρχικού τύπου.

Το αμερικανικό σχέδιο για εκτόνωση της έντασης σε Κύπρο - Αιγαίο! "Κανακεύουν" τον Ερντογάν

ImageΕπιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Επιχείρηση μεταστροφής του Ερντογάν και εγκατάλειψης της σκληρής του θέσης όσον αφορά την κυπριακή ΑΟΖ  έχουν θέσει σε ενέργεια οι ΗΠΑ δια του  αντιπρόεδρου κ. Τζο Μπάιντεν, βοηθούντων  και πολλών άλλων παραμέτρων που η Αγκυρα δεν μπορεί να μην υπολογίσει: Οι Αμερικανοί  φέρεται να έχουν επεξεργαστεί πρόταση εκτόνωσης  και ''μερικής'' απεμπλοκής της Τουρκίας  που προβλέπει να μην ακυρωθεί  μεν η προκλητική τουρκική NAVTEX που παρανόμως δεσμεύει περιοχές  κυπριακής κυριαρχίας,  αλλά το ερευνητικό σκάφος  «Μπαρμπαρός» που ήδη βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ  και κάνει βόλτες προετοιμασίας,τελικά να μην προχωρήσει στις σεισμικές  έρευνες, όπως έχει προαναγγείλει.

Η γραπτή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΕΦΟΡΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ - Τουρκικό διάβημα στην Γαλλία για χρήση βάσεων στην Κύπρο από Mirage!


Image
Επιμέλεια : Λ .ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στη Γαλλία.προχώρησε, όπως όλα δείχνουν,  η Τουρκία  για την χρησιμοποίηση από τις Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις της αεροπορικής βάσης ''Ανδρέας Παπανδρέου'' στην Πάφο της Κύπρου για υποστηρικτικό ρόλο στους βομβαρδισμούς κατα στόχων των τζιχαντιστών της ISIL  στην Συρία και στο Ιράκ.
Οι πληροφορίες που είναι στην διάθεσή μας μέχρι αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκαθαρίζουν αν η διαμαρτυρία - με όποια μορφή είχε- διατυπώθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο κ. Ερντογάν στον Γάλλο ομόλογό του κατα την συνάντησή τους προ τριημέρου στο Παρίσι ή προηγήθηκε δια της διπλωματικής οδού. Ακολούθησε πάντως της έκδοσης της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με την οποία καταδικάζονταν οι   αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία με το ερευνητικό πλοίο ''Μπάρμαρος'' και τα πολεμικά που το συνοδεύουν μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΝΑ' ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ' ΝΑΙ...

ΗΠΑ: Το σέξι βιντεοκλίπ «έκαψε» αξιωματικό της Εθνοφρουράς

Επέτρεψε σε σέξι καλλονές να χρησιμοποιήσουν ισχυρά όπλα και να κάνουν βόλτες με τεθωρακισμένα οχήματα

Α. Χατζηστεφάνου: Μην πυροβολείτε τους ολιγάρχες


Πηγή: info-war.gr
Διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ολιγάρχες που ελέγχουν την Ελλάδα. Ποιος περίμεναν να κυβερνά; Το αόρατο χέρι του Ανταμ Σμιθ;
Δημοκρατία, έλεγε ο Αριστοτέλης, είναι το καθεστώς στο οποίο κυριαρχούν οι ελεύθεροι και φτωχοί, ενώ ολιγαρχία, όταν κυριαρχούν οι πλούσιοι και ευγενούς καταγωγής. Ο ορισμός είναι τόσο ξεκάθαρος ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να τον ξεχάσεις. Στο πέρασμα των χρόνων, όμως, πολλοί ήταν οι πλούσιοι και ολιγάριθμοι που προσποιούνταν ότι δεν τους αρμόζει ο τίτλος του ολιγάρχη. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης ο όρος «ολιγάρχες» έφτασε να χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για τους νέους επιχειρηματίες της Ρωσίας και του πρώην ανατολικού μπλοκ που θησαύρισαν σε διάστημα λίγων ημερών λεηλατώντας τη δημόσια περιουσία. Ο όρος επανήλθε στο καθημερινό λεξιλόγιο της Δύσης μετά την πραξικοπηματική ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΝ συναίνεση για τα "εθνικά θέματα"- ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ...

Φωτογραφία του χρήστη Ertopen-pospert Anastasi.

Ερευνα: Παρά την κρίση οι πλούσιοι αυξήθηκαν και στην Ελλάδα

Ερευνα: Παρά την κρίση οι πλούσιοι αυξήθηκαν και στην Ελλάδα Η οικονομική ελίτ ανά τον κόσμο, όχι μόνο δεν είδε τον πλούτο της να μειώνεται, αλλά κατόρθωσε -παρά την κρίση- να υπερδιπλασιάσει την περιουσία της τα τελευταία 5 χρόνια, σύμφωνα με έρευνα της Wealth-X που δείχνει ότι οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμίως έχουν φθάσει τον αριθμό-ρεκόρ των 2.170 ατόμων. Σύμφωνα με άλλη πρόσφατη έρευνα της ίδιας εταιρείας, οι πλούσιοι Έλληνες αύξησαν την περιουσία τους κατά 20%, με 505 πολίτες να έχουν περιουσία άνω των 30 εκατ. ευρώ.

9+1 άγνωστες σκηνές-ακτινογραφίες της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι,


















Tώρα σε ebook μια σοβαρή καλή δουλειά κι όπως λένε οι δημιουργοί:
Διαβάστε, Κατεβάστε, Διαδώστε, Κάντε Share, Τυπώστε, Μοιράστε, Κάντε download, όλα ελεύθερα]

Ο ηγέτης των φιλορώσων ανταρτών νικητής των εκλογών του Ντονέτσκ

ekloges-DonetskΤο κόμμα του, έλαβε ποσοστό 65,11% σύμφωνα με exit poll. «Φάρσα» χαρακτήρισε ο Ουκρανός πρόεδρος τις εκλογές στις αυτονομιστικές ανατολικές επαρχίες της χώρας, προειδοποιώντας ότι το Κίεβο θα αντιδράσει σε αυτήν την πρόκληση .Ο «πρωθυπουργός» της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, ήταν ο νικητής των σημερινών (Κυριακή) αμφιλεγόμενων εκλογών που έγιναν, με ποσοστό 81,37%, σύμφωνα με ένα exit poll που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρομάν Λιαγκούιν, ο επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής της περιοχής.