Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ποιος έσβησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με το τηλεκοντρόλ;

Πριν από μερικές ημέρες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, άλλοτε νομάρχης της καρδιάς της ΝΔ  καταδικάστηκε σε φυλάκιση 11 μηνών για παράβαση καθήκοντος και απιστία. Ο υπερνομάρχης δεν επέβαλε πρόστιμα σε όσους ήταν υπεύθυνοι για τη ρύπανση της λίμνης Κορώνειας και αφού αναγκάστηκε υπηρεσιακά να προχωρήσει σε ποινές το έκανε με γενναίο κούρεμα. Δεν είναι η πρώτη καταδίκη του Ψωμιάδη. Έχει καταδικασθεί γιατί με ανάλογο τρόπο έσβηνε πρόστιμα σε πρατήριο που κατ’ επανάληψη είχε εντοπιστεί να νοθεύει πετρέλαιο. 

«Τα’ παιρνα από τη CIA» (βίντεο)

Του Κώστα Μπετινάκη  Ο Γερμανός δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Frankfurter Allgemeine” Udo Ulfkotte αποκάλυψε ότι είχε εξαναγκασθεί να δημοσιεύσει με την υπογραφή του, εκθέσεις που του είχαν παραδοθεί από μυστικές υπηρεσίες, διακινδυνεύοντας αν αποκαλυφθεί αυτό, να απολυθεί. 

Ποινή "χάδι" στον μπάτσο παρ' ολίγο δολοφόνο της Αγγελικής Κουτσουμπού


Ποινή «χάδι» εισέπραξε ο μπάτσος που παρ’ ολίγο να δολοφονήσει την αγωνίστρια στέλεχος του ΕΕΚ, Αγγελική Κουτσουμπού στην διαδήλωση της 6ης Δεκέμβρη 2009. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)
Ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής είχε αποφανθεί ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα, κάτι που δέχτηκαν σήμερα και οι δικαστές –δεν έδωσαν σημασία σε δεκάδες καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που έκαναν λόγο  για προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση-, και επέβαλαν στον μπάτσο «τιμωρία» ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή.
Οι δικαστές δέχτηκαν τον ισχυρισμό του μπάτσου ότι ήταν μια «κακιά στιγμή», απέρριψαν το αίτημα της πολιτικής αγωγής για αναρμοδιότητα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και να δικαστεί η υπόθεση σε ανώτερο δικαστήριο ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη,  και θεώρησαν τον μπάτσο ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Υπήρχε κανείς που περίμενε κάτι διαφορετικό; πηγη ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ο Ισραηλινός αρνητής στράτευσης Udi Segal βρίσκεται σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για την Κατοχή της Παλαιστίνης


2014-07-29-udiwalks.jpgΣυναγωνιστές, υπάρχει και το άλλο Ισραήλ, το αντιμιλιταριστικό και αντιπολεμικό κίνημα που λέει ΟΧΙ, που συγκρούεται με τις κατασταλτικές δυνάμεις και τους φασίστες, που ΑΡΝΕΙΤΑΙ την συμμετοχή του στο βάρβαρο Πόλεμο και την Κατοχή που διαιωνίζεται.
Σε επιστολή της οργάνωσης "ΓΕΣ ΒΟΥΛ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ" προς το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ διαβάζουμε:
Αγαπητοί φίλοι, 
ο αρνητής στράτευσης Udi Segal βρίσκεται σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για την Κατοχή, καθώς και για τη φυλάκιση των αντιρρησιών συνείδησης. Ο αντιρρησίας συνείδησης Uriel Ferera είναι επίσης φυλακισμένος.
Την Παρασκευή 7/11 στις 11πμ θα κάνουμε μια ολονυχτία σε αλληλεγγύη στους δύο κρατούμενους μπροστά από το Υπουργείο Άμυνας στο Τελ Αβίβ.

Το ΑΡΝΟΥΜΑΙ Ισραηλινών εφέδρων που λένε όχι στον Πόλεμο, στην Κατοχή της Παλαιστίνης και στον Ισραηλινό Στρατό- ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Υπόθεση Λιμενικών Χίου 2007 - Εκδίκαση έφεσης 6-11-2014 Αναθεωρητικό Δικαστήριο‏

Ενοχοι δύο λιμενικοί για κακοποίηση μεταναστών το 2007 στη Χίο Στις 6-11-2014 ενώπιον του Πενταμελούς Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθήνας (Πέτρου Ράλλη 1, Αθήνα) θα εκδικασθεί η έφεση δυο λιμενικών που καταδικάστηκαν πρωτόδικα για βασανιστήρια μέσω των μεθόδων του αποκλεισμού της αναπνοής έως τα όρια του πνιγμού και της ασφυξίας (υγρό και στεγνό υποβρύχιο) και της εικονικής εκτέλεσης, καθώς και άλλες βαρύτατες προσβολές ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε βάρος ενός πρόσφυγα, αμέσως μετά την είσοδό του στην Ελλάδα και κατά τη μεταφορά ομάδας προσφύγων στο λιμάνι της Χίου το έτος 2007. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ: Η καθαρή συνείδηση είναι μια διαρκής γιορτή .Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας να αρνηθεί την παράδοση της Αεκ στο ΛΑΟΣ και στον συντηρητισμό.

Όχι στην παράδοση αθλητικών ομάδων στον σκοταδισμό. Εδώ και αρκετό καιρό  άνθρωποι που σχετίζονται με την  Αεκ α.ε  και την κυβέρνηση  έχουνε βαλει στόχο να παραδώσουν έναν αθλητικό σύλλογο στην Χριστιανοδεξιά στο ΛΑΟΣ και στην χρυσή αυγή. Μετά τις  βυζαντινές αυτοκρατορίες/δικέφαλο  στο σήμα της Αεκ προστίθεται ενα περίβλημα -εξωτερική όψη/περίβλημα γηπέδου  με σαφές Χριστιανικό σχεδιασμό αλά Εκκλησίας και μάλιστα της Αγιάς Σοφιάς των κεντρικών δηλαδή της ορθοδοξίας(!)  και επιπρόσθετα  υπάρχει συμβολισμός στο εξωτερικό περίβλημα  των ''τειχών της Κων/λης που δεν πρόκειται να πέσουν'' (!)σε μισαλλόδοξη  άποψη δηλαδή όπου σκοπεύεται προφανώς στο να παρθεί η Κων/λη(!).

Φουντώνουν οι καταλήψεις, συλλήψεις και ξύλο σε μαθητές


Φουντώνουν οι καταλήψεις, συλλήψεις και ξύλο σε μαθητέςΕπεκτείνεται και στα σχολεία η κυβερνητική επιχείρηση "τάξης και ηθική", την ώρα που φουντώνει το κύμα των καταλήψεων ενάντια στο Νέο Λύκειο, την Τράπεζα Θεμάτων, τις ελλείψεις και τις συγχωνεύσεις σχολείων. Σε συλλήψεις μαθητών και γονέων προχώρησε τη νύχτα η αστυνομία στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, ενώ προσαγωγές και ξυλοδαρμό φοιτητών στο Χολαργό καταγγέλουν γονείς και εκπαιδευτικοί.
Συλλήψεις στη Λαμία προσαγωγές και ξύλο στο Χολαργό

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ...Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει!


Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.
Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γνωμοδότησε για την απόφαση και επικύρωσε την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών η οποία είχε πιάσει τον γιο του πρωθυπουργού πριν από ενάμισι χρόνο.
Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, είχε βρεθεί υπό απόλυση από τον Ιούνιο του 2012 όταν και συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού και είχε ασκήσει αγωγή κατά του κολεγίου ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόλυσή της.


ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ, ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ


Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ- ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ"!
Και αυτόφωρο για τις καταλήψεις ζητάει η Κουτζαμάνη 
Εγκύκλιο για τις καταλήψεις στα σχολεία απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προς όλες τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών και Εφετών της χώρας, ζητώντας την διαδικασία του αυτοφώρου "σε βάρος εξωσχολικών ενήλικων δραστών", χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η σύλληψη των ανήλικων μαθητών. 
Ουσιαστικά, η Ευ. Κουτζαμάνη παραπέμπει τους εισαγγελείς στην εγκύκλιο του 2009 του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί από τους συναδέλφους της να εφαρμόσουν πιστά τις οδηγίες που περιέχονται στην εγκύκλιο του κ. Τέντε, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία των σχολείων και να αποτραπεί η απώλεια ωρών για τους μαθητές.

4 Νοεμβρίου 1944: Η Μάχη του Κιλκίς μεταξύ ΕΛΑΣ και ταγματασφαλιτών

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting siteΜε την αποχώρηση των Γερμανών, περί τους 8000 (σύμφωνα με άλλες πηγές: 7.300) ένοπλοι των αντιεαμικών ομάδων, στην πλειοψηφία τους  Πόντιοι πρόσφυγες, οχυρώνονται στο Κιλκίς, περιμένοντας να φτάσουν οι Εγγλέζοι για να παραδοθούν σε αυτούς και για να αντιμετωπίσουν εκεί τον ΕΛΑΣ, σε περίπτωση που τους επιτεθεί. 1500 επιπλέον ένοπλοι ακολουθούν προς Βορράν τον Πόντιο οπλαρχηγό Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστηρίζει ότι καλύτερες πιθανότητες υπάρχουν αν αντιμετωπίσουν τον ΕΛΑΣ στην ύπαιθρο και στα βουνά.

Καταλήψεις 2014: Όλα τα υπό κατάληψη σχολεία της χώρας! Οι μαθητικές καταλήψεις επέστρεψαν και περιμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστούν την αλυσιδωτή αντίδραση οι μαθητές

Αντιπροσωπευτικό δείγμα της λογικής των καταλήψεων είναι η ανακοίνωση από το Το 15μελές Συμβούλιο του 3ου Λυκείου Άρτας:
Προς όλους.
Σας μιλάμε εμείς, τα παιδιά σας, οι πλέον σκληρά εργαζόμενοι.
Δεν παραπονιόμαστε γι’ αυτό. Δεν μας κουράζει η εκπαίδευση.
Την θέλουμε, την χρειαζόμαστε.
Ζητάμε την μόρφωση για να γίνουμε πολίτες, χρήσιμοι στον εαυτό μας και στην κοινωνία.
Όμως, η πολιτεία αντί να μας βοηθήσει, βάζει εμπόδια και τρικλοποδιές. Ίσως να μην μας θέλει όλους μορφωμένους.

Πρώην στρατηγοί, αστυνομικοί και κατάσκοποι καλούν τον Νετανιάχου να αναλάβει πρωτοβουλία για ειρήνη με την Παλαιστίνη

ΝετανιάχουΜε δημόσια επιστολή τους 106 απόστρατοι στρατηγοί, πρώην διοικητές της αστυνομίας και επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας κατασκοπείας (Μοσάντ) κάλεσαν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να αναλάβει μία πρωτοβουλία όπου θα συμμετάσχουν χώρες της περιοχής με στόχο την επίτευξη της ειρήνης με τους Παλαιστίνιους. Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Ynet, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Γεντότ Αχαρονότ, αναφέρει ότι οι συνυπογράφοντες ασκούν πιέσεις στον Νετανιάχου να αναλάβει μία διπλωματική πρωτοβουλία στην περιοχή με στόχο να επιτευχθεί η ειρήνη με τους Παλαιστίνιους στη βάση των δύο κρατών για δύο λαούς.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υποχρεωτική στράτευση στα 18!
Συναγωνιστές, να πάρουμε αποφάσεις-ψηφίσματα σε σχολεία, εργασιακούς χώρους, γειτονιές, σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Να οργανώσουμε εκδηλώσεις και μαζικές εξορμήσεις.
Να παρέμβουμε στα μεγάλα κινηματικά γεγονότα που σημειώνονται και ήδη έχουν προκαλέσει την κρατική καταστολή.
Να διαμορφώσουμε ένα από τα κάτω συγκροτημένο Μέτωπο ενάντια στο ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΠΟΛΕΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ

Υποχρεωτική Στράτευση στα 18: από το λυκειάρχη στο συνταγματάρχη και Στράτευση των Γυναικών-Προαιρετικά, με εξαγορά!

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται η ιδεολογική-πολιτική συγγένεια μεταξύ ΝΔ-Χρυσής Αυγής, η σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ καθώς μαζί με την στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων  όχι μόνο κάλυψαν τη δράση των ΝΑΖΙ στον Στρατό, αλλά τώρα έρχονται να απαιτήσουν την υλοποίηση των πιο ακραίων εκδοχών της μιλιταριστικής πολιτικής των ναζιστών. 

Θάνος Πλεύρης: παιδί από σπίτι



Η Νέα Δημοκρατία γέρνει κι άλλο ακροδεξιά

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Γιώργου Καρατζαφέρη έρχεται να συναντήσει τους παλιούς συναγωνιστές του στον ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς το πολυσυζητημένο πολιτικό τρίο ξανασμίγει υπό τη σκέπη της παράταξης του Αντώνη Σαμαρά.         
Η ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας ενισχύεται. Ο Θάνος Πλεύρης διαδέχεται τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, κι εκεί θα συναντήσει τους παλιούς του συναγωνιστές στον ΛΑΟΣ, Βορίδη και Γεωργιάδη, οι οποίοι ήδη έχουν αναδειχτεί σε πυλώνες της μνημονιακής πολιτικής Σαμαρά. Το πάλαι ποτέ αχώριστο και αγαπημένο τρίο του Γιώργου Καρατζαφέρη ξανασμίγει. Βέβαια, ο κ. Πλεύρης έχει ήδη υπηρετήσει την κυβερνητική πολιτική, εφόσον είχε τοποθετηθεί από τον Αδωνι Γεωργιάδη σε θέση προσωπικού του συμβούλου κατά τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας. Τώρα την κατεδάφιση του ΕΣΥ συνεχίζει ο κ. Βορίδης.

ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Οι ροζ ιστορίες και η… πολιτική επιστροφή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας

Οι ροζ ιστορίες και η… πολιτική επιστροφή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας

Αρχές του καλοκαιριού το πανελλήνιο… συγκλονιζόταν από την ερωτική ιστορία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας που εγκατέλειπε την οικογενειακή του εστία για τα μάτια όμορφης δεσποινίδος, η οποία για ένα μικρό χρονικό διάστημα είχε διατελέσει ιδιαιτέρα γραμματεύς του (δις) αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Ευαγγέλου Βενιζέλου. Μέχρι να εξέλθει το θέρος ο εν λόγω πρώην υπουργός είχε επιστρέψει στας αγκάλας της νομίμου συζύγου του και η περί ης ο λόγος δεσποινίς είχε μια σύντομη περιπέτεια (κι εδώ είναι η 1η είδηση) με έγγαμο δημοσιογράφο, ο οποίος είναι νυμφεμένος με συνάδελφό του.

Τορπίλη στη Λευκωσία made in UK


Το Λονδίνο ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Λονδίνο: Άδειασμα της απόφασης της Λευκωσίας να βάλει στο ψυγείο την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας επιχειρεί το Λονδίνο, ρίχνοντας σωσίβιο στην υποψήφια χώρα και αδιαφορώντας προκλητικά για την εισβολή της στα χωρικά ύδατα και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
Όπως πληροφορείται ο «Φ», πριν καλά-καλά στεγνώσει η μελάνη της επιστολής Αναστασιάδη προς τους 27 ομολόγους του, διά της οποίας κατέστησε σαφές ότι η Λευκωσία αποφάσισε το πάγωμα του συνόλου των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, το Λονδίνο πραγματοποίησε επαφές με επτά τουλάχιστον κράτη-μέλη, ζητώντας όπως στηρίξουν την υιοθέτηση συγκεκριμένης παραγράφου στα Συμπεράσματα του προσεχούς Δεκεμβρίου, με στόχο να ζητείται το άνοιγμα των διαπραγματευτικών κεφαλαίων 23 και 24, για τα «Θεμελιώδη Δικαιώματα» και τη «Δικαιοσύνη». Οι ίδιες πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι «άμεση επιδίωξη» της Βρετανίας, η οποία μάλιστα ετοίμασε και προσχέδιο για προώθηση των δύο επίμαχων τουρκικών διαπραγματευτικών κεφαλαίων, είναι να δημιουργηθεί μια «πλατφόρμα κρατών-μελών», μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί: 

Έφυγε από τη ζωή αιφνίδια Ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στην Βέροια

Έφυγε αιφνίδια από την ζωή στα 37 του χρόνια, ο Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Ευστάθιος Ρουσάκης, ο οποίος υπηρετούσε στην ΙΜΠ στην Βέροια. Για τον αδόκητο χαμό του οι φίλοι και συνάδελφοι του εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση: "Λυπούμαστε βαθύτατα για τον ξαφνικό θάνατο του Ανθυπασπιστή Ευστάθιου Ρουσάκη που υπηρετούσε στην Φρουρά της Βέροιας και απεβίωσε από παθολογικά αίτια στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Η Νεκρώσιμος ακολουθία του θα τελεστεί στην Αξιούπολη Κιλκίς, σήμερα Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΤΙΚΑ" ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-"ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ"!

ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ «ΠΑΓΩΣΕΙ» ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΠ Οι ανησυχητικές διαστάσεις του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και οι επιπτώσεις των Μνημονίων στις Ε.Δ.

Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας ή, εναλλακτικώς, η επί εθελοντικής βάσεως στράτευση των γυναικών είναι οι μοναδικές δυο λύσεις για την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της «λειψανδρίας» και της... μειωμένης αποδόσεως των κλάσεων στρατευσίμων, σύμφωνα με σχετική μελέτη της αρμοδίου Διευθύνσεως Στρατολογίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ήδη εδώ και χρόνια οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ιδίως ο Στρατός Ξηράς, όπου είναι ιδιαιτέρως οξυμμένο, και το οποίο με ορίζοντα δεκαετίας θα είναι πλήρως μη αναστρέψιμο. 

Άλλα 35 εκατ. δολάρια βρέθηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών-Η μυστική απολογία Ζήγρα και οι Tor-M1

Το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου, δύο Ελβετοί εισαγγελείς μπήκαν στο γραφείο του ανακριτή Διαφθοράς Γαρβιήλ Μαλλή στην Ευελπίδων. Ήταν ο γνωστός και από την υπόθεση Siemens ομοσπονδιακός εισαγγελέας κ. Λίνχαρτ Οξνερ-σκληρός δικαστικός αλλά δίκαιος-και ο βοηθός του Ουρς Κέλι, που είχε έρθει και παλαιοτέρα.
Σε κλίμα απόλυτης μυστικότητας, παρουσία του εισαγγελέα, Αντώνη Ελευθεριάνου, πήραν μια ενδιαφέρουσα απολογία από τον Νικόλαο Ζήγρα, κατηγορούμενο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και στην Ελβετία, συμφωνά με την εφημερίδα «Το Βήμα».

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΣΣΗΝΗ Οδοιπορικό στη ζούγκλα του Κομπάνι

Με τις ενισχύσεις των Κούρδων του Ιράκ να έχουν φτάσει στο Κομπάνι, και με τις υπό τις ΗΠΑ συμμαχικές αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών να συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό στην περιφέρεια της πόλης, η μάχη στο Κομπάνι θεωρείται πλέον η κρισιμότερη μάχη του πολέμου εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), αλλά και η μάχη που εκτιμάται θα καθορίσει τις ισορροπίες της επόμενης ημέρας στη Μέση Ανατολή.

Ο επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αρης Μεσσήνης, έχει βρεθεί σε πολλά πολεμικά μέτωπα, μεταξύ αυτών στη Λιβύη, στη Συρία και στην Αίγυπτο.
Ο επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αρης Μεσσήνης, έχει βρεθεί σε πολλά πολεμικά μέτωπα, μεταξύ αυτών στη Λιβύη, στη Συρία και στην Αίγυπτο.