Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η ναζιστική φρίκη μολύνει παιδικές ψυχές στην Ουκρανία και ΗΠΑ-Ε.Ε. ενισχύουν

IMG_5690.JPGΑυτές είναι οι κοινωνίες του Κοινοβπουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.  Έτσι οι λογαριασμοί με τον εσωτερικό εχθρό-τις μειονότητες και τα κινήματα της εργατικής τάξης- αλλά και οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί. 

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ ΕΝΩ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων από το ΚΕΝ Αυλώνα. Η εθνικιστική ρητορεία της διοίκησης της μονάδας στρώνει το χαλί στην ακροδεξιά προπαγάνδα χαμηλόβαθμων στελεχών, που όμως αναδιπλώνονται τρομαγμένοι κάθε φορά από τις συνέπειες της δημοσιοποίησης επιστολών στρατευμένων που αποκαλύπτουν τις επικίνδυνες και μισαλλόδοξες αντιλήψεις τους, τις οποίες διαδίδουν σε κάθε ευκαιρία. 
Όμως η διοίκηση της μονάδας είναι αυτή που διχάζει τους στρατευμένους με το πάντα βολικό σχήμα «παλιός-νέος, παραμένων-εκπαιδευόμενος», επιτρέποντας και συγκαλύπτοντας την αυθαίρετη συμπεριφορά των πρώτων, που στοχεύει στην ταπείνωση και πειθάρχηση των νεότερων συναδέλφων. Και φυσικά όταν αυτά καταγγέλλονται η διοίκηση παρουσιάζεται «καλή και ανήξερη»… για τις χρήσιμες παραβατικές συμπεριφορές που υπέθαλψε!

Συγκίνηση για τη νεαρή Τουρκάλα που σκοτώθηκε για να σώσει δύο Γερμανίδες από κακοποίηση

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Γερμανία ο θάνατος μίας νεαρής κοπέλας. Χιλιάδες άνθρωποι φώναξαν «Ευχαριστούμε» στην Τουρκάλα που δέχθηκε σφοδρή επίθεση στην προσπάθειά της να διασώσει δύο Γερμανίδες νεαρές από παρενόχληση. Η Tugce Albayrak, μία 22χρονη φοιτήτρια τουρκικής καταγωγής, έπεσε σε κώμα στις 15 Νοεμβρίου μετά την μεσολάβησή της σε καυγά μεταξύ τριών Σέρβων που παρενοχλούσαν τις δύο κοπέλες σε ένα εστιατόριο στη γερμανική πόλη Όφενμπαχ.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ NΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ VIDEO-ΣΟΚ από τις αποδοκιμασίες Σαμαρά στο Ναύπλιο



Για πρώτη φορά στην διάρκεια της θητείας του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γιουχαίστηκε άγρια σε μια πόλη στην οποία πριν λίγες μέρες κυκλοφορούσε άνετα περπατώντας.
-Δεν σε θέλει ο λαός, παρ΄ την πεθερά κι εμπρός!
Ο κόμπος για τον κόσμο έχει φτάσει στο χτένι την ίδια στιγμή που το πελατειακό κράτος παραμένει στο απυρόβλητο και η ανομία χτυπάει κόκκινο.

71 χρονια, απο το πογκρόμ, ενάντια στους ανάπηρους πολέμου της Αλβανίας

https://disabilitymyths.files.wordpress.com/2014/11/pogromamea.jpgΣτις 30 Νοεμβρίου του 2014 συμπληρώνονται 71 χρόνια από τη νύχτα της 30ής Νοέμβρη του 1943, όταν τα τάγματα ασφαλείας, με τις πλάτες των γερμανοφασιστών κατακτητών, ξεχύθηκαν στα νοσοκομεία της Αθήνας ενάντια στους 15.000 ανάπηρους του ελληνοϊταλικού πολέμου. Τους άρπαξαν, τους φόρτωσαν ν σε αυτοκίνητα και τους παρέδωσαν στους Γερμανούς, στις φυλακές Χαϊδαρίου και Χατζηκώστα.
Με την κατάρρευση του Μετώπου και τη συνθηκολόγηση του Ελληνικού Στρατού, οι ανάπηροι των μετώπων στο μεγαλύτερο ποσοστό τους μαζεύτηκαν στα νοσοκομεία της Αθήνας. Περίπου 15.000 ανάπηροι βρήκαν το πρώτο καταφύγιό τους, σε άθλιες συνθήκες, σε δεκάδες νοσοκομεία της Αθήνας. Από την πρώτη στιγμή, οι ανάπηροι άρχισαν τους αγώνες για την επιβίωσή τους και την υγειονομική περίθαλψή τους. Ιδιαίτερο μέτωπο άνοιξαν ενάντια στους αξιωματικούς – εγκάθετους της δοσίλογης κυβέρνησης που λυμαίνονταν τα νοσοκομεία.Η κατάσταση στη χώρα άρχισε να γίνεται ανυπόφορη. Πλησίαζε ο χειμώνας 1941 – 42 και το φάσμα της πείνας ήταν ορατό. Το Σεπτέμβρη του 1941, ιδρύθηκε το ΕΑΜ που αμέσως επιδόθηκε σε ένα δύσκολο και επικό αγώνα για την ανύψωση του ηθικού του λαού και την πάλη του για την επιβίωση και τη λευτεριά του. Τα μηνύματα του ΕΑΜ πρώτοι τα πήραν οι ανάπηροι του πολέμου στα νοσοκομεία. Αρχισε η οργάνωση των νοσοκομείων στο ΕΑΜ. Στις 28 Οκτώβρη 1941 πραγματοποιείται η πρώτη οργανωμένη αγωνιστική εκδήλωση. Οι ανάπηροι μαζί με τους φοιτητές καταθέτουν στεφάνια στον Αγνωστο Στρατιώτη κάτω από τα έκπληκτα μάτια των αρχών κατοχής.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ, ΣΤΡΑΤΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος: «Η Θράκη στο μεταίχμιο» ένα εξαιρετικό βιβλίο
Και ενώ άλλος ένας Ελληναράς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δέχεται την επίσκεψη του ΣΔΟΕ εξαιτίας των off shore του στις οποίες αποκαλύπτεται ότι κατέληγαν εκατομμύρια ευρώ από μίζες οπλικών συστημάτων, για τα οποία μάλιστα έκαναν δεκάδες ερωτήσεις ως βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τα σημερινά επιφανή στελέχη της ΝΔ Βορίδης-Γεωργιάδης-Πλεύρης. Η «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» φέρνει στο προσκήνιο μια ακόμη πτυχή του άδολου πατριωτισμού. Για μια ακόμη φορά οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες, η Εκκλησία και οι εφοπλιστές συνεργάστηκαν για να τονώσουν το «εθνικό συναίσθημα»… 

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ-ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!

ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Tελετή ονομασίας αποφοίτησης των νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2014Ε' Εκπαιδευτικής Σειράς

Αθλιος ο Χασαπόπουλος, υποκριτής ο Λοβέρδος για τον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό (Βίντεο)

Υποκριτής και παριστάνοντας τον ανεύθυνο ήταν ο υπουργός Παιδείας Αντρέας Λοβέρδος σε πρωινή τηλεοπτική του παρουσία όταν κλήθηκε να σχολιάσει την στάση του Νίκου Ρωμανού που προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας τα αυτονόητα. «Είμαι υπέρ» να λαμβάνει εκπαιδευτικές άδειες ο Ν. Ρωματός, μας είπε για να συμπληρώσει καπάκι: «Βέβαια θα κρίνει ο υπουργός και τα αρμόδια υπουργεία, αν υπάρχει θέμα με την ασφάλεια του υπολοίπου κόσμου»!, μας είπε ο γελοίος για να πάρει πάσα ο Χασαπόπουλος και να ρίξει τα εμέσματά του: «Όταν η ελληνική κοινωνία ψάχνει να βρει που είναι ο Ξηρός και όλοι φοβούνται ότι θα γίνει ένα χτύπημα, ε, σ’ αυτά τα πράγματα οι διωκτικές αρχές είναι πολύ επιφυλακτικές»! 
Αηδία, ο μαρκουτσοφόρος του  Mega. Δεν φτάνει που ανακάλυψε ότι την ελληνική κοινωνία την απασχολεί ο Χριστόδουλος Ξηρός, έδωσε και άλλοθι σ’ όλους αυτούς που οδηγούν σε θάνατο τον Νίκο Ρωμανό.

INFOWAR Μην πυροβολείτε τους ολιγάρχες

Διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν ανοιχτά λόγο για μια μαφιόζικου τύπου αστική τάξη που ελέγχει την Ελλάδα στο πρότυπο των Ρώσων ολιγαρχών και της ιταλικής μαφίας. Αλήθεια, ποιος περίμεναν να κυβερνά τη χώρα; Το αόρατο χέρι του Ανταμ Σμιθ;

Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..Ποιος είναι ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος που έχει εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες

Ποιός είναι ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος που έχει εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες80 του τον έπιασαν με εκατομμύρια ευρώ αδήλωτα στην τράπεζα και δεν μπήκε στον κόπο ούτε να κάνει διάψευση. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι κανείς δεν πρόκειται να ερευνήσει τα εισοδήματά του και κανείς δεν πρόκειται να του επιβάλλει κάποια τιμωρία. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος (κατά κόσμον Γεράσιμος Ζαφείρης) ελέγχεται για λογαριασμούς εκατομμυρίων και μέτρα δεν έχουν ληφθεί εναντίον του.
Δις εξαμαρτείν

ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ F16 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-Ο ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΑΤΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

ImageΕπίτιμος δημότης Ναυπλίου ανακηρύσσεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από την απόφαση που έλαβε στις αρχές του μήνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Και η ανακήρυξη θα είναι φαντασμαγορική αφού περιλαμβάνει υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών F 16! Η φωτογραφία είναι από τις δοκιμαστικές πτήσεις που έγιναν το Σάββατο.

Τα παράδοξα ξεκινούν αν αναλογιστούμε ότι την ίδια στιγμή που αναμένεται νέος κύκλος περικοπών σε μισθούς, συντάξεις αλλά και σειρά άλλων σκληρών μέτρων.
Τα καύσιμα των F 16 θα τα πληρώσει, λΈνε οι πληροφορίες, ο δήμος. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Δημόσιο ταμείο είναι και ο δήμος.
Και για να προλάβουμε όσους πιθανΌν σκεφτούν ότι F 16 πάνε… Ναύπλιο λόγω της επετείου απελευθέρωσης από τους Οθωμανούς, ΠΟΤΕ δεν είχαν τέτοιες “αεροπορικές” παρουσίες στις εκδηλώσεις.

Η πανάκριβη «φιέστα» για την ανακήρυξη επίτιμου δημότη Ναυπλιέων του Αντ. Σαμαρά Όταν η χώρα εξαθλιώνεται, οι ηγέτες της στήνουν ρωμαϊκές φιέστες…

samaras21-e1400319227737-1728x800_c
Πολεμικά αεροσκάφη πετούσαν την Παρασκευή πάνω από το Ναύπλιο, μ΄ αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πεταχτούν έντρομοι από τα σπίτια τους, αναζητώντας να μάθουν τι συμβαίνει. Η εξήγηση η οποία άρχισε πολύ γρήγορα να κυκλοφορεί είναι ότι πτήση των πολεμικών αεροσκαφών ήταν πρόβα-τζενεράλε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή.

Μια επιστολή των διδασκόντων του Σχολείου των φυλακών Αυλώνα

των εκπαιδευτικών του Συλλόγου Διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου που λειτουργεί στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα
Εμείς, οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου και Λυκείου που λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, συντάσσουμε αυτήν την επιστολή και την απευθύνουμε στους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση όλων στο πρόβλημα της φοίτησης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση των φοιτητών  - κρατουμένων. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις μαθητές κρατούμενοι του σχολείου μας το 2014 δίνοντας Πανελλαδικές εξετάσεις μέσα από την φυλακή κατάφεραν να είναι σήμερα φοιτητές σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για δύο, όμως, από αυτούς δεν έχει ακόμα γίνει δυνατό να πάρουν τις ειδικές άδειες που προβλέπονται, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα υποχρεωτικά τουλάχιστον μαθήματα της σχολής στην οποία έχουν περάσει.

Κινδυνεύει η πόλη Κομπάνι – Οι τζιχανιστές κτύπησαν από την Τουρκία

Κινδυνεύει η πόλη Κομπάνι – Οι τζιχανιστές κτύπησαν από την Τουρκία
Σφοδρές μάχες ξέσπασαν σήμερα για πρώτη φορά μεταξύ των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και των κουρδικών δυνάμεων στο μεθοριακό φυλάκιο μεταξύ της συριακής πόλης Κομπάνι και της Τουρκίας, με τουλάχιστον 30 νεκρούς στις τάξεις των δύο στρατοπέδων, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τούρκο αξιωματούχο, μετέδωσαν τα Πρακτορεία REUTERS, AFP και DPA. Οι Κούρδοι κατηγορούν την Αγκυρα ότι επέτρεψε τη δράση των τζιχαντιστών μέσα από την Τουρκία, με αποτέλεσμα να καταφέρουν πισώπλατη μαχαιριά στους μαχητές που υποστηρίζουν την πόλη Κομπάνι. Είναι μία εξέλιξη άκρως αρνητική, καθώς πλέον κινδυνεύει να πέσει η πόλη στα χέρια των τζιχαντιστών. Οι Κούρδοι μιλούν για προδοσία της Τουρκίας, ενώ η Αγκυρα διαψεύδει ότι οι τζιχανιστές ξεκίνησαν την επίθεση από το έδαφός της.