Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΦΙΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ-ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Β.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Φονταμενταλιστικό σάλπισμα Αντικοινοβουλευτισμού και Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Εκτός ορίων ξανά ο Αμβρόσιος: Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι η «γλυκειά ελπίδ
Εκτός ορίων ξανά ο Αμβρόσιος: Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι η "γλυκειά ελπίδα" 
Τις τελευταίες μέρες και καθώς καταγράφεται μια διευρυνόμενη υποστήριξη και έκφραση αγωνιστικής αλληλεγγύης στο πρόσωπο του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, η ακροδεξιά κυβέρνηση επιστρατεύει κάθε αντιδραστική  εφεδρεία. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ,  η ΕΥΠ και η Ασφάλεια,  οι αχαρακτήριστοι Πλεύρης-Βούλτεψη-Γεωργιάδης, μαζί με τον εμετικό εκβιαστή «μαύρο τρύπα» χύνουν συστηματικά το δηλητήριο της απάνθρωπης και αποκρουστικής προπαγάνδας τους.  Δεν είναι όμως μόνο αυτοί.

Το φιλοχρυσαυγίτικο μιλιταριστικό σαιτ ανακοινώνει με μεγάλους τίτλους:

Αερομεταφερόμενα τάγματα ηλιθίων...Με βλήματα βλακείας αέρος-εδάφους!

«Ο Παναθηναϊκός, γύρω στο 70,' είναι στο μηδέν-μηδέν με τον Πανιώνιο, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να έχει πετύχει, ή να έχει δεχθεί γκολ...»
Βασίλης Μπακόπουλος, δημοσ/φος ΝΕΡΙΤ.
------------------------------------------------------------------Για «αερομεταφερόμενα τάγματα αναρχικών», για «μοίρες ιπτάμμενων (σ.σ αντιεξουσιαστών) αλεξιπτωτιστών», για...«υπερυψωμένααμφιθέατρα (σ.σ όχι θέατρα) της μάχης» και για... «παρκούρ των ταραξιών από ταράτσα σε ταράτσα» μας ενημέρωσε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της σύγχρονης τηλεοπτικής δημοσιογραφικής σαβούρας του ΑΝΤΕΝΑ, ονόματι Γιώργος Καραιβάζ.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε...2 τόμους, αναφερόμενοι στις πρωτοφανείς βλακείες και τη φρικτή κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας εκ μέρους του εν λόγω παπαγάλου της ΓΑΔΑ, ο οποίος ξεπέρασε ακόμα κι αυτήν την Καραμήτρου.
Δε θα ψάξουμε να βρούμε από ποιο ελικοδρόμιο απογειώθηκε το... ελικόπτερο με το αερομεταφερόμενο τάγμα (!) των... ιπτάμενων αναρχικών αλεξιπτωτιστών, διότι αυτό είναι δουλειά των κειμενογράφων της εκπομπής του Λαζόπουλου. Απλώς, σας παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το zoornalistas.blogspot.gr της 12ης Μαΐου 2010, σχετικά με το ποιόν, το επίπεδο και το αξιακό περιεχόμενο του Καραιβάζ:

Ε, ΝΙΚΟΛΑ ΡΩΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ... ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ 
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ-ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ.
Κλαίγονται οι στρατοκράτες: «δεν έχουμε καύσιμα, δεν έχουμε ανταλλακτικά, ο συσχετισμός δύναμης με την Τουρκία έχει ανατραπεί…εμείς θα κάνουμε πράξη τη νέα Μεγάλη Ιδέα, θα εξασφαλίσουμε την ΑΟΖ και τα πετρέλαια, θα υπερασπιστούμε ένοπλα την αναβάθμιση του ρόλου της αστικής Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο».
Και απαιτούν την προμήθεια νέων πολεμικών αεροσκαφών αξίας πολλών δις ευρώ, νέους πυραύλους και βόμβες, προμήθεια ανταλλακτικών…
Όπως επίσης και επιστροφή των αναδρομικών και αυξήσεις στους μισθούς τους… Μόνο αυτοί.. Μπάτσοι και Στρατιωτικοί, αλλά και Δικαστικοί. Δίπλα τους εξάλλου στέκει η Αφορολόγητη Εκκλησία.

Νίπτει τας χείρας του ο Σαμαράς για το Νίκο Ρωμανό: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΩ ΡΩΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ-ΣΩΦΡΟΝΙΣΟΥΝ


"Δεν δεσμεύτηκε για τίποτε ο πρωθυπουργός", είπε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εμφανώς συντετριμμένος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το παιδί του, λέγοντας ότι "όπως περνούν οι ώρες και οι ημέρες, αυξάνεται η πιθανότητα ενός θανάτου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κυβέρνηση".

ΣΤΟ ΚΕΝ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ-ΕΞΟΔΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Απίστευτη καταγγελία έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το ΚΕΕΜ Σπάρτης και από συναδέλφους του 1ου τάγματος .
Χτες βράδυ (7/12/2014) και ενώ είχαν έξοδο, όσοι γύρισαν νωρίς πληροφορήθηκαν από τον ΑΥΔΜ ότι φαγητό δεν υπάρχει για αυτούς , γιατί όσοι έχουν έξοδο πρέπει να τρώνε έξω… Το τραγικό είναι ότι σήμερα έχουμε να δώσουμε αίμα και το πρωί θεωρητικά δεν πρέπει να φάμε.

Η προσωπική μου εμπειρία με τους “Άναρχοάπλυτους”

Φίλοι μου,
Eίμαι πενήντα δυο χρόνων και το όνομα μου είναι Νίκη Λατινάκη.
Μέχρι και το 2011 δεν είχα καμιά άποψη για το πολιτικό γίγνεσθαι.
Πάντα ψήφιζα Ν.Δ. Το Π.Α.ΣΟ.Κ, άσπονδος εχθρός.
Στις τελευταίες εκλογές του 2010 ψήφησα Παπανδρέου για το γνωστό σε όλους μας «Λεφτά υπάρχουν».
Άκουγα πάντα τηλεόραση!
Μέχρι και τον Μάιο του 2011 ήμουν σ’ ένα βαθύ λήθαργο.
Όταν κατεβήκαμε στις πλατείες, ΠΟΤΕ άλλοτε, δεν είχα κατέβει σε διαδήλωση ή διαμαρτυρία.
Ήμουν πάντα μια νομοταγής, καναπεδάτη, φραπεδάτη, νοικοκυροπούλα που δεν με απασχολούσαν καθόλου τα κοινά, πόσο μάλλον οι διαδηλώσεις.
Το 2011 κατέβηκα στην πλατεία Αγοράς στα Χανιά, με τους αγανακτισμενους.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Μπορεί οι Ενώσεις Στρατιωτικών να δέχονται την επίθεση της κυβέρνησης, της στρατιωτικής ηγεσίας και των φασιστών, αλλά οι διεκδικήσεις τους κινούνται στο πλαίσιο της κυρίαρχης πολιτικής την οποία υπερασπίζουν και διεκδικούν βελτίωση της θέσης τους στη βάση των απαιτήσεων του βαθέως κράτους, με έναν ακραίο συντεχνιασμό.  Είναι ενδεικτικό ότι για τα πρόσφατα θανατηφόρα ατυχήματα με ευθύνη του Στρατού δεν έβγαλαν ούτε καν ανακοίνωση, ενώ οι αυξήσεις στους μισθούς τους –αντίθετα από ότι ισχύει για τους υπόλοιπους εργαζόμενους-  επιδικάστηκαν από τους δικαστές  με κριτήριο ότι αυτοί μαζί με τους Αστυνομικούς και τους Δικαστές είναι οι Φρουροί του αστικού καθεστώτος.  

Επιστήμη, τεχνολογία και πόλεμος (Μέρος Β΄)

του Παναγιώτη Γαβάνα
Η σύγχρονη επιστήμη και η τεχνολογία χρησιμοποιούνται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε στην Ιστορία της ανθρωπότητας για στρατιωτικούς σκοπούς, αυξάνοντας την απειλή σε υπερθετικό βαθμό, ιδιαίτερα τoν αριθμό των θυμάτων στους νέους πολέμους. Η επιρροή των δυνάμεων που τάσσονται για μια ουσιαστική αντιστροφή αυτής της κατάστασης, χρησιμοποιώντας τη διαφωτιστική ώθηση της επιστήμης για μια βιώσιμη ειρήνη και ανάπτυξη, είναι όπως και παλιότερα περιορισμένη.
Στο Δεύτερο Μέρος (τελευταίο) αυτής μελέτης εξετάζονται συνοπτικά μερικές από τις πολεμικές τεχνολογίες που αναπτύσσονται τα τελευταία κυρίως χρόνια, καθώς και η τάση να αυτονομηθούν οι μηχανές από τον άνθρωπο.
Αντικατάσταση στρατευμάτων με όπλα υψηλής τεχνολογίας

Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό: Ναυπήγηση 600 πλοίων μέχρι το 2050

Ξεκίνησε το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ναυπηγήσεων του ρωσικού Ναυτικού, που είχε αναγγελθεί από τον πρόεδρο Πούτιν και το οποίο προβλέπει την παράδοση 600 πολεμικών πλοίων κάθε τύπου μέχρι το 2050. Η σχεδίαση των νέων πλοίων έχει ανατεθεί στο Κρατικό Ερευνητικό Κέντρο Κριλόφ της Αγ. Πετρούπολης.

Ήδη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει αποδεχθεί τα σχέδια για τη νέα κλάση αντιτορπιλικών Leader. Η νέα γενιά πλοίων του ρωσικού Ναυτικού θα είναι, πιθανότατα, εξοπλισμένα με το κατευθυνόμενο βλήμα τύπου cruise μεγάλης ακρίβειας Caliber και το αντιαεροπορικό σύστημα S-500 Prometey,που θεωρείται από τους Ρώσους ανώτερο από το αμερικανικό σύστημα μάχης Aegis.

Ουκρανία: Προετοιμασίες για τον επόμενο γύρο

Ουκρανία: Προετοιμασίες για τον επόμενο γύρο
Σύμφωνα με αναφορές ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, στις 6 Δεκεμβρίου 2014 οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο αεροδρόμιο Τσουγκούεφ παρέλαβαν σε μια επίσμη τελετή από τον Προέδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό: νέο και εκσυγχρονισμένο.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας παρέδωσε στο ουκρανικό στράτευμα πιστοποιητικά χρήσης για περισσότερο από εκατό είδη εξοπλισμού διαφόρων κατηγοριών: φορτηγά, τεθωρακισμένα, άρματα μάχης, αυτοκινούμενα οβιδοβόλα, καθώς και ελικόπτερα.

ΑΕΚ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Επίθεση στο σπίτι κατοίκου της Νέας Φιλαδέλφειας
Είναι ένας εκ των 17 πολιτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς»
Στόχος επίθεσης αγνώστων έγινε ένας εκ των 17 πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της «Αγιά-Σοφιάς».
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Νέας Φιλαδέλφειας, άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του Γιάννη Ζαμπετάκη, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας του.
Όπως αναφέρουν άλλες πληροφορίες, οι φθορές οφείλονται σε ρίψη βόμβας μολότοφ, ενώ στους τοίχους γράφτηκαν συνθήματα με απειλές και τη φράση «μόνο ΑΕΚ».

Ερωτήματα και παρατηρήσεις για το "ελληνικό ταχύπλοο σκάφος" για τΟ Πολεμικό Ναυτικό


ImageΟι φωτογραφίες του ταχύπλοου σκάφους ελληνικής κατασκευής που δημοσίευσε το Onalert.grπροκάλεσαν μια σειρά ερωτημάτων αλλά και παρατηρήσεων από Έλληνες ειδικούς . Μεταφέρουμε τις απορίες και τις παρατηρήσεις τους οι οποίες πιθανότατα να βοηθήσουν στην εξέλιξη αυτού του σκάφους που προορίζεται για τους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ.

•Ποιοι από το ΠΝ συντόνισαν τις ελληνικές εταιρίες ώστε να μπορούν κι άλλες εταιρίες ελληνικές να καταθέσουν επισήμως προτάσεις και παρατηρήσεις;

Ο Νταβούτογλου "κάρφωσε" τον Αρχηγό Οζέλ και τους στρατηγούς του


Image
“Σιωπητήριο” θέλει να επιβάλλει στους στρατηγούς του ο Αχμέτ Νταβούτογλου. Ενοχλημένος από δημοσιεύματα μέσω των οποίων στρατιωτικοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους στο μέτρο τηςεξαγοράς της θητείας, ο Νταβούτογλου δήλωσε ότι “το Γενικό Επιτελείο μπορεί και μιλά απ΄ ευθείας με το πρωθυπουργικό γραφείο,συνεπώς δεν χρειάζονται τα ΜΜΕ για να εκφραστούν οι όποιες ανησυχίες”. Σαφής αιχμή κατά του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Οζέλ.
Αφορμή για την οργή Νταβούτογλου ήταν ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet σύμφωνα με το οποίο ο Αρχηγός αλλά και οι περισσότεροι στρτηγοί έχουν θορυβηθεί από την δυνατότητα εξαγοράς της θητείας σ΄ όσους συμπληρώνουν το 27ο έτος της ηλικίας τους κι έχουν να πληρώσουν 18.000 τουρκικές λίρες. Η απόφαση εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας του Κοινοβουλίου την περασμένηεβδομάδα.

«Παγάκι» το χέρι του Ρωμανού - Σε κίνδυνο οι νεφροί του έπειτα από 28 ημέρες απεργίας πείνας

Οριακή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, που διανύει την 28η ημέρα απεργίας πείνας, ενώ αύριο Δευτέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το αίτημα αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου. Προσπάθειες προκειμένου ο Νίκος Ρωμανός να πειστεί να μην ξεκινήσει απεργία δίψας, κάνουν οι δικοί του άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι σε  ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματά, οι νεφροί του Νίκου Ρωμανού δεν έχουν τη λειτουργία που θα έπρεπε, αν και τα σημαντικά προβλήματα θα αρχίσουν να φαίνονται εφόσον ο απεργός πείνας αποφασίσει να τραφεί. Ιατροί επισημαίνουν πως "αυτή τη στιγμή δεν πεινάει. Έχει μόνο γαστρικά υγρά. Εγκεφαλικά ξέρει ότι πρέπει να φάει, αλλά σωματικά δεν πεινάει".

Ανατριχίλα στη Βουλή από τα όσα είπε ο Σαμαράς για Ρωμανό χωρίς να έχει καν το θάρρος να αναφέρει το όνομά του (βίντεο)


ΣαμαράςΚι όμως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό για τον Νίκο Ρωμανό: "Υμνήσατε έναν απεργό πείνας, αλλά ξεχάσατε ότι o νεαρός αυτός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για ληστεία με καλάσνικοφ". Κι όλοι αναρωτιόμαστε αν θέλει αίμα ο πρόεδρος της κυβέρνησης...



Ο Μαραβέγιας θέλει να φιλήσει το κορίτσι του στο παγκάκι, αλλά δεν τον αφήνουν τα χημικά και οι μολότοφ...

Του Δημήτρη Ν. Μανιάτη
ΜαραβέγιαςTον γύρο του Ίντερνετ, κάνει ένα σημείωμα του τραγουδοποιού Κωστή Μαραβέγια που με αφορμή τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και ταυτόχρονα αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό αλλά και την κρατική βία και λαϊκή βία που αναπτύχθηκε σε αυτές καταλήγει: «Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι». Την ίδια ώρα εκατοντάδες καλλιτέχνες στάθηκαν στην άλλη όχθη και μίλησαν αλληλέγγυα για τον Ρωμανό. Ανάμεσά τους με ξεχωριστό κείμενο ο μέγας συνθέτης Δήμος Μούτσης.

Ο δάσκαλος Ρωμανού στις Φυλακές Αυλώνα προτείνει κι αποστομώνει: "Θα τον συνοδεύω στο πανεπιστήμιο"

ΡωμανόςO δάσκαλος του Νίκου Ρωμανού και διευθυντής του Σχολείου των Φυλακών Αυλώνα, Πέτρος Δαμιανός προτείνει να τον συνοδεύει ο ίδιος στα πανεπιστημιακά του μαθήματα, υποσχόμενος την επιστροφή του πρώην μαθητή του στην κοινωνία.
Διαβάστε όλη την επιστολή του:
«Ο Νίκος ήταν μαθητής μου στο Γυμνάσιο Λύκειο που λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα. Όλοι παρακολουθούμε και μετράμε με αγωνία τις ημέρες απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού, με αίτημα την φοίτηση του στην ανώτατη σχολή στην οποία εισήχθη.

Οι ιπτάμενοι αναρχικοί και το πλυντήριο του ΑΝΤ1 | Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου

Μπορεί το απίστευτο σούπερ του ΑΝΤ1 «Επιθέσεις κατά των ΜΑΤ με παρκούρ στις ταράτσες των Εξαρχείων» να προκάλεσε ολόκληρη σειρά επιτυχημένων παρωδιών και χιουμοριστικών σχολίων (που θα βρείτε στο hashtag #iptamenoi_anarxikoi), όμως το πλήρες ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 δεν είναι καθόλου για γέλια. Το αντίθετο…
Δεν είναι μόνο ότι το «ρεπορτάζ»μετατρέπεται σε πλυντήριο δικαιολόγησης της αστυνομικής βίας και ασυδοσίας, προβάλλοντας ότι τα ΜΑΤ είχαν να αντιμετωπίσουν περίπου μια… στρατιά νίντζα.