Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Νεκρό ήθελαν τον Ρωμανό Γεωργιάδης και Πλεύρης

adonis_plevris
Να δουν τον Νίκο Ρωμανό να πεθαίνει φαίνεται πως ήθελαν οι βουλευτές της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης.
Ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, όπως και ο Θάνος Πλεύρης που ζήταγε πνιγμένους μετανάστες στα σύνορα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη ψήφιση της τροπολογίας η οποία προβλέπει τη δυνατότητα φοίτησης με «βραχιολάκι».
Δείτε το σχετικό διάλογο στα πρακτικά της Βουλής.

Φορολόγησαν τα χρήματα της αποζημίωσης για το θάνατο του 19χρονου Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου που κομμάτιασαν στο Βόλο

Το Πόρισμα της ΕΔΕ δεν έχει βγει ακόμη αλλά τους έκοψαν και τη μείωση από τη ΔΕΗ, αφού πλέον δεν είναι… πολύτεκνοι!
Στην Ελλάδα της άγριας φορμπηξίας και του εργασιακού μεσαίωνα η Βούλτεψη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ακροδεξιάς κυβέρνησης, σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών της ΔΕΗ, φοροδιαφεύγει.
Ο ΣΚΑΙ της πιο μαύρης και αποκρουστικής προπαγάνδας δεν πλήρωνε ούτε ΧΑΡΑΤΣΙ ούτε και ΤΑΠ. 
Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που δημιούργησε τον ΕΝΦΙΑ, επικαλούμενος το δημόσιο συμφέρον μιας ανώνυμης εταιρείας, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, έστειλε επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας την απαλλαγή των 29 κτιρίων που ανήκουν στην ΤτΕ σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Αλλά, όλα και όλα, η οικογένεια του 19χρονου Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου, του συναδέλφου που κομματιασμένο επέστρεψαν στη μάνα και στο πατέρα του, μέσα σε ένα φέρετρο τυλιγμένο την σημαία.  
Πρέπει να πληρώσει…  

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Στοιχεία για τα εγκλήματα με πιθανολογούμενο το ρατσιστικό κίνητρο, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας. Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο από το 2009 και μετά και δείχνουν υψηλή ποσοστιαία εμπλοκή αστυνομικών σε τέτοιες υποθέσεις.
Όπως προκύπτει από το έγγραφο του Βασίλη Κικίλια, σύμφωνα με στοιχεία από τις περιφερειακές αστυνομικές υπηρεσίες, κατά το χρονικό διάστημα 2009 - 2012 καταγράφηκαν συνολικά 109 περιστατικά με πιθανολογούμενο ρατσιστικό κίνητρο.

Παλαιστίνιος υπουργός νεκρός από επίθεση ισραηλινών Στρατός Κατοχής


Παλαιστίνιος υπουργός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινούς στρατιώτες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Διεθνή μέσα μεταδίδουν πως σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ξυλοδαρμού, ενώ πηγές στο Al Jazeera, ανέφεραν πως ο θάνατός του οφείλεται στις μεγάλες ποσότητες δακρυγόνων που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ. Φωτογράφος του Reuters κατήγγειλε πως ο παλαιστίνιος υπουργός, Ζίαντ Αμπού Εϊν, χτυπήθηκε στο λαιμό από ισραηλινό αστυνομικό, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Δυτική Όχθη, στο χωριό Τουρμουσαγια, βορειοανατολικά της Ραμάλα. Άλλες πηγές αναφέρουν για μοιραίο χτύπημα στο στήθος, και άλλες για χτύπημα στο κεφάλι.

Πάτρικ Κόκμπερν: Το Ισλαμικό Κράτος είναι ένας «Φράνκενσταϊν» TVXS Συνέντευξη

Την άποψη ότι η Δύση δεν τα υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα το Ισλαμικό Κράτος να ενδυναμωθεί από τη στρατηγική που εκείνη ακολούθησε στη Μέση Ανατολή διατυπώνει ο πολιτικός αναλυτής,Πάτρικ Κόκμπερν, μιλώντας στο tvxs.gr. O ανταποκριτής της εφημερίδας Independent στη Μέση Ανατολή, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Η επιστροφή των τζιχαντιστών» (εκδόσεις Μεταίχμιο), μιλάει για τη γέννεση του«Φράνκενσταϊν» - Ισλαμικού Κράτους, την επέλαση του, τις νέες ισορροπίες που η ανάπτυξη του διαμορφώνει στη Μέση Ανατολή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πιστεύει ότι θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους σε αυτή την ιστορία.

Αν ξεχάσουμε τους Σύρους προδίδουμε τον Ρωμανό-ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;;;


σύροι σύνταγμαΟ Νίκος Ρωμανός ταπείνωσε την κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά την επιβολή του μνημονίου.
Είχε φυσικά στο πλευρό του αρκετούς αλληλέγγυους – αρκετούς στο δρόμο και ελάχιστους μέσα στη βουλή (ας μην γελιόμαστε όμως, η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας είτε αδιαφόρησε είτε τον ήθελε νεκρό).
Αυτά όμως είναι γνωστά.
Το πρόβλημα είναι ότι, όπως μας θυμίζουν οι τουλάχιστον 500 Ευρωπαίοι πανεπιστημιακοί, μαζί με τον Νίκο Ρωμανό πραγματοποιούν απεργία πείνας και οι Σύροι πρόσφυγες διεκδικώντας εξίσου δίκαια και απόλυτα νόμιμα αιτήματα.

"ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ..." Ο Ρωμανός και ο Κίτσος που …ψαρεύει στο Ποτάμι

νικος-ορφανός-the-k-magazine





586 λέξεις χρειάστηκε στο άρθρο του στο protagon ο κύριος Νίκος Ορφανός (ο Κίτσος της γνωστής διαφήμισης) για να πει κάτι που θα αρκούσαν 4 λέξεις: «άστε τον να ψοφήσει». 

ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ..Βρώμικη εντολή Σαμαρά

Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό στο οποίο ο πρωθυπουργός της χώρας ακούγεται να λέει διάφορα πράγματα που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζουν, την παρέμβασή του στη Δικαιοσύνη. Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να λέει «πες στον ψηλό τον Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει».
Σύμφωνα με όσα έχει πει ο Κασιδιάρης στο παρελθόν, ο «παναθηναικάκιας» είναι ο υπεύθυνος της εισαγγελικής έρευνας για τη Χρυσή Αυγή, Εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος. Η εντολή Σαμαρά λοιπόν φαίνεται να αφορά την προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
Τα θέματα που προκύπτουν από αυτή τη δημοσιοποίηση είναι σοβαρά.

Δήλωση Νίκου Ρωμανού: «Γιατί η Νίκη είναι υπόθεση όλων μας»

Μετά από 31 μέρες σκληρού και ανυποχώρητου αγώνα σταματάω την απεργία πείνας έχοντας σημειώσει μια σημαντική νίκη.

Η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή με μοναδικό αποδέκτη εμένα, είχε μεγάλες διαφορές από τις αρχικές εξαγγελίες του Υπουργού Δικαιοσύνης, κάνοντας εν τέλει αποδεκτή την απαίτησή μου ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται το να "φοράω βραχιολάκι".
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του αγώνα και η Μαχητική Αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα ηθικά, πολιτικά και πρακτικά οι μεγάλοι νικητές.

Ο ΦΑΣΙΣΤΟ-ΠΑΠΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; Συγκλονιστική επιστολή ιερωμένου για τον Ρωμανό

Τον δολοφονούν για να μας τρομοκρατήσουν
Νικος Ρωμανός-απεργία πείνας
«Τα όργανα του αστικού κράτους δείχνουν τους κυνόδοντές τους στον Νίκο για να τους δούμε κι εμείς. Τον δολοφονούν για να μας τρομοκρατήσουν», σημειώνει στην επιστολή του προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» ο εφημέριος του  Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Καραβομύλου Φθιώτιδας. «Αυτό το έγκλημα μπορούμε και πρέπει να το σταματήσουμε. Μπορούμε και πρέπει να αντισταθούμε. Η συμπαράσταση στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον όλων όσων θέλουν να λέγονται άνθρωποι», τονίζει ο πρεσβύτερος Χρήστος Κ. Ζαρκαδούλας. Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΕΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ

ImageΚατήγγειλε με αναφορά του παρανομίες 

κι έφαγε ...καμπάνα!

Το τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι κοινό μυστικό. Ιδιαίτερα στο τομέα των εξοπλισμών η διαπλοκή και η διαφθορά πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας με τις ξένες και ελληνικές πολεμικές βιομηχανίες είναι κοινό μυστικό. Κάτι που φυσικά γνώρισε η κοινή γνώμη με τις αποκαλύψεις για τις τεράστιες μίζες.
Όμως δεν είναι αυτή η μόνη εκδήλωση παραβατικής συμπεριφοράς. Σε πάμπολλες περιπτώσεις προμηθειών κάθε είδους ουσιαστικά καταγράφεται μικρή ή μεγαλύτερη ύποπτη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος (σε μια πολύ λάιτ περιγραφή του ζητήματος).
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των σχηματισμών επιχειρεί να συγκαλύψει τις αμαρτίες τους είτε προβάλλοντας την ανάγκη διασφάλισης του "γοήτρου του στρατού", είτε ανακοινώνοντας ΕΔΕ, πρόσχημα ατιμωρησίας και εκτόνωσης της πίεσης για καταλογισμό ευθυνών. 
Που ποτέ δεν αποδίδονται.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση στέκει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που για να μας κλείσουν το στόμα μας έχουν κάνει δύο μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.  

1.500 στρατιωτικούς στέλνουν στο Ιράκ οι συμμαχικές δυνάμεις

Απόφαση για αποστολή στο Ιράκ 1.500 στρατιωτικών, στο πλαίσιο της μάχης κατά των τζιχαντιστών, έλαβαν οι δυνάμεις της διεθνούς συμμαχίας.
Στόχος είναι η παροχή βοήθειας στην εκπαίδευση τόσο των ομοσπονδιακών ιρακινών δυνάμεων όσο και των Πεσμεργκά, του στρατού που διατηρεί το αυτόνομο ιρακινό Κουρδιστάν εντός του ιρακινού κράτους. Οι 1.500 θα προέλθουν από τις υπόλοιπες, πλην ΗΠΑ, χώρες του συνασπισμού ο οποίος μάχεται κατά των τζιχαντιστών.http://armynews.gr/?p=28453

Τι είπε ο Ντίνος Μιχαηλίδης για τις… «μίζες» στα εξοπλιστικά


Τι είπε ο Ντίνος Μιχαηλίδης για τις… «μίζες» στα εξοπλιστικάΣτην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνου Μιχαηλίδη και των συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση της διακίνησης «μαύρου χρήματος» από την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1 επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.
Πλην του Ντίνου Μιχαηλίδη, κατηγορούμενοι για τη διακίνηση, για λογαριασμό του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολλών εκατομμυρίων ευρώ προερχόμενων από παράνομες αμοιβές για την αγορά των ρωσικών συστημάτων από το ελληνικό Δημόσιο, είναι ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, γιος του πρώην υπουργού, ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Φουάντ Αλ Ζαγιάντ, ο πρώην νομικός σύμβουλος του ελληνικού κράτους, Αναστάσιος Σοφός και η σύζυγος του Μαρία Σοφού.

Ποιος είναι ο στρατηγικός σκοπός της επιστροφής των Βρετανών ανατολικά του Σουέζ;

Ποιος είναι ο στρατηγικός σκοπός της επιστροφής των Βρετανών ανατολικά του Σουέζ;Το Ηνωμένο Βασίλειο προσεγγίζει ένα σημείο για έναν σημαντικό στρατηγικό επαναπροσανατολισμό της άμυνας και της ασφάλειας του - προς τον Κόλπο, από τότε που ανεπίσημα άφησε τον Κόλπο το 1971. Σήμερα βιώνουμε μια συνεκτική στρατηγική για την «επιστροφή προς τα ανατολικά του Σουέζ».
Η δέσμευση της τρέχουσας βρετανικής κυβέρνησης στην εμβάθυνση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης στον Κόλπο αναλαμβάνεται περισσότερο από ανάγκη παρά από μια επιθυμία. Το Ηνωμένο Βασίλειο φέρεται να δίνει εκ νέου έμφαση στη θέση του στον Κόλπο, προκειμένου να διατηρηθεί η ειδική σχέση με τις ΗΠΑ, καθώς και στην εμπλοκή στο πλαίσιο της αποτροπής του Ιράν. Όμως, η επιστορφή του στον Κόλπο συνδέετει μόνο εν μέρει με τον άξονα των ΗΠΑ προς τον Ειρηνικό.

Επαφές Ισραηλινών στρατιωτικών με το Μέτωπο Αλ Νούσρα…

Παρατηρητές του ΟΗΕ στα υψώματα του Γκολάν ανέφεραν συχνές επαφές μεταξύ Ισραηλινών και ισλαμιστών εξτρεμιστών, στην περιοχή. «Κυανόκρανοι που επιτηρούν τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Συρίας, δηλώνουν πως έχουν καταγράψει επαφές μελών των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων με μέλη της οργάνωσης Μέτωπο αλ Νούσρα, στο Γκολάν», αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΗΕ.

Διεθνής Αμνηστία: Το Ισραήλ διέπραξε εγκλήματα πολέμου στη Γάζα


Η Διεθνής Αμνηστία κατήγγειλε την Τρίτη το Ισραήλ ότι διέπραξε εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων που σημειώνονταν για 51 ημέρες στην Λωρίδα της Γάζας το καλοκαίρι, ενώ ζήτησε τη διενέργεια ανεξάρτητης έρευνας σχετικά με τους βομβαρδισμούς κτιρίων στη διαφιλονικούμενη περιοχή. «Όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν πως αυτή η ευρείας κλίμακας καταστροφή έγινε εσκεμμένα και χωρίς καμία αιτιολόγηση από στρατιωτικής πλευράς», δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, Διευθυντής Προγράμματος Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής της Διεθνούς Αμνηστίας.

Με φρικτά βασανιστήρια οι ανακρίσεις της CIA για την τρομοκρατία Κολαστήρια

Κόλαφος για τη CIA είναι η έκθεση του αμερικανικού Κογκρέσου για τις «βάρβαρες» ανακρίσεις υπόπτων για τρομοκρατία κατά τη διακυβέρνηση Μπους. Η Γερουσία των ΗΠΑ κατηγορεί μάλιστα την υπηρεσία μυστικών πληροφοριών της χώρας ότι εξαπάτησε το Κογκρέσο και το Λευκό Οίκο αναφορικά με τις πρακτικές της, τόσο ως προς το επίπεδο βίας τους, όσο και ως προς την αποτελεσματικότητα τους.

Γαλλία: Μητέρα 16χρονου τζιχαντιστή μηνύει τη χώρα της!

Επιμέλεια-Μετάφραση: OnAlert Πηγή: Liveleak
Image
Μια Γαλλίδα, μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, μήνυσε την Γαλλική Κυβέρνηση επειδή επέτρεψε στον ανήλικο γιο της να μεταβεί στην Συρία για να γίνει μαχητής.
Η μητέρα ισχυρίζεται ότι οι γαλλικές αρχές δεν προχώρησαν στα απαιτούμενα μέτρα ώστε να αποτρέψουν τον ανήλικο έφηβο να ταξιδέψει δίχως την έγκρισή της από την χώρα. 
Σύμφωνα με την ίδια, “μου είπε πως επρόκειτο να κοιμηθεί στο σπίτι ενός φίλου. Την επόμενη μέρα, δεν επέστρεψε και δεν απαντούσε στο κινητό του και αυτό ήταν κάτι που δεν συνήθιζε. Άλλες μητέρες από τη γειτονιά μου μου είπαν πως είχε αναχωρήσει με φίλους για την Τουρκία, με σκοπό να περάσουν στη Συρία”, δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien.

Οι χάκερ το νέο στρατηγικό όπλο του Ιράν - ΧΑΡΤΗΣ


ImageΕπιμέλεια-Μετάφραση: OnAlert.gr
Πηγές: usatoday, cylance.com
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η δράση δολιοφθοράς κατά κυβερνητικών και μη  στόχων από ιρανούς χάκερ. Εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια, έχουν σημειωθεί περιστατικά διείσδυσης σε δίκτυα κυβερνητικών οργανισμών και στρατηγικών στόχων του ιδιωτικού τομέα στον τομέα της παραγωγής ενέργειας, στις ΗΠΑ, στην Τουρκία και σε άλλες 14 ακόμη χώρες ανά τον κόσμο. 
Οι Ιρανοί υπέκλεψαν “ευαίσθητα” δεδομένα από τουλάχιστον 50 εταιρείες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και 10 αμερικάνικες εταιρίες. 

ISIS: Πολύωρο γύρισμα και 200.000 δολάρια για το βίντεο φρίκης με τους μαζικούς αποκεφαλισμούς

ISIS: Πολύωρο γύρισμα και 200.000 δολάρια για το βίντεο φρίκης με τους μαζικούς αποκεφαλισμούς
Εξετάζοντας το 16λεπτο βίντεο με τίτλο "Though the Unbelievers Despise It", Αμερικανοί και Βρετανοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως έχει γυριστεί στην πόλη Dabiq στη βορειοδυτική Συρία. 
Έχουν μάλιστα εντοπίσει την ακριβή έκταση της ερήμου όπου έλαβαν χώρα οι άγριες δολοφονίες.
Από τα αποτελέσματα κοινής έρευνας των TRAC και Quilliam, για τα γεγονότα που οδηγούν στον μαζικό αποκεφαλισμό χρειάστηκαν γυρίσματα διάρκειας από 1 έως 6 ώρες.

Ένα Ποτάμι με αντιδραστικά και δολοφονικά βοθρολύματα: Ακροδεξιό Ποτάμι. Κατά των εκπαιδευτικών αδειών του Ρωμανού. Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού: 
"Ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την υπεύθυνο δικαιοσύνης Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατέθεσε τροπολογία για τις άδειες κρατουμένων. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δίνεται εκπαιδευτική άδεια αυτόματα σε όλους τους επιτυχόντες σε κάποια σχολή, υποδίκους ή καταδίκους, ανεξάρτητα από το είδος του εγκλήματος που έχουν διαπράξει ή για το οποίο κατηγορούνται. Με την πρόταση καλύπτονται τόσο όσοι ήταν φοιτητές όταν φυλακίστηκαν αλλά και όσοι πέτυχαν στις εξετάσεις ενώ ήταν κρατούμενοι.

Αγωνιστές κατά της δικτατορίας υπογράφουν τη δήλωση Καρυστιάνη για Ρωμανό

Νίκος Ρωμανός
Τη δήλωση της Ιωάννας Καρυστιάνη για το Νίκο Ρωμανό, προσυπογράφουν οι ακόλουθοι αγωνιστές και αγωνίστριες κατά της δικτατορίας: 
«Θελω να δω το Νίκο Ρωμανό ξανά όρθιο, γερό. Θελω να φτάσει και 30, και 40, και 50, και 80 χρονών. Να σπουδάσει, και να ζήσει με όποιο τρόπο νομίζει. Η εκδικητική τροπολογία και η αντιμετώπιση της απεργίας πείνας του από τους κρατούντες αποκαλύπτουν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς σε βάρος των φυλακισμένων και όλων των υποψήφιων για τα κελιά και αποτελούν πλήγμα στην ίδια την έννοια της δικαιοσύνης. 

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα παρουσία του Γ. Ρωμανού (Βίντεο)


Συγκέντρωση στο Σύνταγμα παρουσία του Γ. Ρωμανού (Βίντεο)
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό από αλληλέγγυους και συλλογικότητες, ανάμεσα τους και ο πατέρας του, Γιώργος.
Η συγκέντρωση γίνεται με αφορμή την απόρριψη της κοινής τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή από ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ σχετικά με τις εκπαιδευτικές άδειες με βραχιολάκι καθώς και την δυνατότητα υπουργικής παρέμβασης υπέρ του Νίκου Ρωμανού.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΕΕ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Είναι πλέον σαφές ότι η αδίστακτη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θέλει νεκρό. Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ν. Ρωμανού αυτό δείχνουν. Την Κυριακή ο Σαμαράς κάνει προκλητικές δηλώσεις στη βουλή και κατηγορεί όσους υπερασπίζονται ληστές με καλάσνικοφ, τη Δευτέρα με τον ίδιο κυνισμό συναντά τον πατέρα του Νίκου ενώ σήμερα Τρίτη το δικαστήριο απορρίπτει για δεύτερη φορά τα αιτήματά του.

Στ. Δήμας: Ο καταλληλότερος για αποικίες χρεους

φτώχεια
Από το μακρύ και εντυπωσιακό βιογραφικό του Σταύρου Δήμα, ο οποίος παρουσιαζόταν από το πρωί της Δευτέρας ως πιθανός υποψήφιος της ΝΔ για την προεδρία, κρατάμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Καταρχήν εργάστηκε ως δικηγόρος στην νομική εταιρεία Sullivan & Cromwell, η οποία φημίζεται για την υποστήριξη ισχυρών τραστ, τα οποία επιχειρούσε να διαλύσει ακόμη και η αμερικανική κυβέρνηση. Στο παρελθόν η εταιρεία εκπροσωπούσε τα αμερικανικά “αποικιακά” συμφέροντα για την κατασκευή τηςδιώρυγας του Παναμά αλλά και το αμερικανικό Πεντάγωνο στην υπόθεση της σφαγής του Μάι Λάι.

Ο Φοίβος χωρίς φόβο για το Νίκο Ρωμανό

Respect στο Φοίβο Δεληβοριά για τον Νίκο ΡωμανόΣυντάκτης: 
Έτσι είναι αυτά. Άλλοι τραγουδοποιοί είναι εξαφανισμένοι. Άλλοι έχουν άγχος για τα παγκάκια. Κι άλλοι, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, μιλούν με θερμά λόγια για τα εξεγερμένα παιδιά. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μερικοί μη εξεγερμένοι κοιμούνται για μεσημέρι. Κι ονειρεύονται ένα κράτος που θα δείξει επιτέλους ότι είναι προστάτης τους σκοτώνοντας έναν που έχει εξεγερθεί.