Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

http://left.gr/sites/left.gr/files/kammenos4_11.jpgΟι εκπλήξεις από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Πρόεδρο του Πάνο Καμμένο είναι συνεχείς. Η ειδησιογραφία τον παρουσιάζει να απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτός ο νέος Υπουργός Άμυνας στη διακομματική κυβέρνηση της οποίας τον σχηματισμό διαβουλεύονται.
Το ερώτημα όμως που τίθεται και καθώς ο Πάνος Καμμένος ποτέ δεν υπήρξε Στρατιωτικός ούτε φυσικά αποτελεί τμήμα της φυσικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι πότε πρόλαβε να αλλάξει γνώμη για τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Και θέτουμε αυτό το ζήτημα καθώς όπως είχαμε επισημάνει και προεκλογικά «Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η διατύπωση κοινών χουντικών θέσεων για τον Στρατό και τις Δυνάμεις καταστολής από το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Που απαιτούν την ευθύνη διοίκησης να την έχουν Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί!
Διαβάζουμε λοιπόν στο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  το απόσπασμα σχετικά με την «ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ»: «Η ευθύνη της Διοίκησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικής Ασφάλειας ανατίθεται στη φυσική του ηγεσία, δηλαδή στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής». Να και το κοινό σημείο του προγράμματος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για «Πολιτική ηγεσία από τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε στρατό και αστυνομία», αναφέρεται το εξής: «Πλήρης απεξάρτηση των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Ο υπουργός και οι υφυπουργοί Άμυνας θα προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα (…) Επανίδρυση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, με υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ».
Πως λοιπόν μπορεί το κόμμα της ΑΝΕΛ τόσο γρήγορα να αλλάζει γνώμη και να απαιτεί το ΥΠΕΘΑ; Που πήγαν οι προεκλογικές της δεσμεύσεις; Μήπως αποκαλύπτεται ένας άκρατος καιροσκοπισμός, κοινό χαρακτηριστικό όλων των κομμάτων εξουσίας; Ή μήπως διαπίστωσε το πραγματικό χουντικό και ολοκληρωτικό περιεχόμενο της πολιτικής της πρότασης και την αναθεώρησε –χωρίς βεβαίως να το δηλώσει δημόσια, παραδεχόμενη το λάθος της-και σε πολιτικό χρόνο που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για την συνέπεια των λόγων και των έργων της;
Ποιος αλήθεια θα απαντήσει στους πολίτες που καταδίκασαν την ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τις αντίστοιχες πολιτικές και πρακτικές που ακολούθησε;
Με αυτό τον τρόπο θα σταθεί η νέα κυβέρνηση απέναντι στους φαντάρους, τις οικογένειες τους και τα στελέχη;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου