Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Φίλοι, μην πατάτε τις μπανανόφλουδες γνωστού φιλοναζιστικού σαιτ που γλύφει τον Υπουργό Άμυνα! "Όνειρο τους και πάει" η συντήρηση των Mirage 2000-9 από τα ΗΑΕ!

Image
Από την αρχή είχαμε ενημερώσει για τον τυχοδιωκτισμό και τις συγκεκριμένες σκοπιμότητες που εξυπηρετεί άθλιο φιλοναζιστικό μιλιταριστικό σάιτ, που διαφημίζει οπλικά συστήματα και γλύφει την εκάστοτε πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Γιατί άραγε;
Πρόσφατα παραπληροφόρησε ξανά, παίζοντας το ρόλο του γελωτοποιού της αυλής του Πενταγώνου.
Η πληροφορία που είχε δημοσιευθεί  ανέφερε ότι τα ΗΑΕ συμφώνησαν να αναθέσουν στην ΕΑΒ την συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών τους Mirage 2000-9. 
Από την πρώτη στιγμή και ενώ πολλοί οπαδοί της νέας κυβέρνησης εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την επιτυχία του, είχαμε προβάλλει σχετική αρθρογραφία που αποκάλυπτε την πλάνη, θεωρώντας ότι ήταν απίθανο να αγνοήσουν τα ΗΑΕ την πανίσχυρη δική τους βιομηχανία την Mubadala για χάρη της ΕΑΒ.
Το defence-point σε ρεπορτάζ του αποκάλυψε το μέγεθος της απάτης:
“Ποια ήταν όμως η εταιρία που φαίνεται να μπαίνει στον δρόμο της ΕΑΒ για την εξασφάλιση έργου που θα αφορά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης των μαχητικών αεροσκαφών των ΗΑΕ; Η χώρα διαθέτει τα αμερικανικά F-16 Block 60/62 της Lockheed Martin και Mirage 2000-9 της γαλλικής Dassault Aviation.
Η εταιρία που εξασφάλισε το συμβόλαιο είναι η Ammroc, η οποία ανήκει στη Mubadala και ανέλαβε να παράσχει επισκευαστικό έργο και συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών, μεταφορικών αεροσκαφών, ολόκληρου του αεροπορικού στόλου δηλαδή, σε ένα συμβόλαιο ύψους 200 εκατομμυρίων ντίρχαμ (το τοπικό νόμισμα), δηλαδή ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια δολάρια”.
Η αποκάλυψη του ψέματος είναι το ένα ζήτημα.
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι το αν πρέπει η ελληνική πολεμική βιομηχανία να διεκδικήσει μερίδιο του αίματος από τους πολέμους και τους εξοπλισμούς των στρατών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αν αυτό πρέπει να είναι το επίδικο μιας "αριστερής κυβέρνησης"...
Εμείς υπηρετούμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία για όλους και τασσόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων που διεκδικούν αναπροσανατολισμό της ΕΑΒ-ΕΛΒΟ-Ναυπηγείων κλπ. σε ειρηνικούς σκοπούς, ικανοποιώντας τις τεράστιες ανάγκες του κόσμου της εργασίας.  
Είναι μια πολιτική πρόταση που το εργατικό κίνημα απαιτείται να παλέψει κόντρα στους τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, που όμως με τον εργατικό διεθνισμό της αγκαλιάζει και δίνει προοπτική συνολικά στον κόσμο της εργασίας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου