Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ERTOPEN

ΕΡΤ: H αναβολή του ν/σ για την επίσημη επαναλειτουργία της "άναψε" τη συζήτησηΚαταρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγωνιστές απολυμένους της ΕΡΤ.
Επίσης, καλή και αγωνιστική θητεία στους νεοσύλλεκτους συναδέλφους της Σειράς Μαρτίου 2015 που σύντομα θα περάσουν τις πύλες των Κέντρων Εκπαίδευσης.
Η πρώτη παρέμβαση μας στην ERTOPEN σκεφτήκαμε να την αφιερώσουμε στα δικαιώματα των Στρατευμένων.
Σε όλους αυτούς που το κράτος αποφάσισε «να τους κάνει Άνδρες», στέλνοντας τους Υποχρεωτικά στον Στρατό.
Τώρα βέβαια πως ο Στρατός σε κάνει άνδρα, όταν το 1/3 είναι γυναίκες, είναι ένα ζήτημα! Από τα πολλά…
Επειδή λοιπόν οι παγίδες είναι πολλές. Ακόμη περισσότερη η αγωνία και το άγχος.
Τεράστια η εργασιακή και η οικονομική εκμετάλλευση τόσο του φαντάρου όσο και της οικογένειας του.
-+Εδώ είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Δίπλα στον Φαντάρο στέκει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Για να εκλογικεύσει του «Παραλόγου τη Θητεία».
Να λύσει απορίες και να δώσει με υπευθυνότητα, στο μέτρο του δυνατού, εξηγήσεις.
Αλλά κυρίως να προσφέρει στον κάθε νεοσύλλεκτο την εμπειρία των προηγούμενων φαντάρων, παραδείγματα αντίστασης και αμφισβήτησης της αυθαιρεσίας και της χακί παραβατικότητας των στελεχών.
Για να μπορέσει ο Φαντάρος Πολίτης με Στολή να γνωρίσει τα δικαιώματα του και να τα υπερασπίσει μαζί με τους συναδέλφους του.
Γιατί πάνω απ’ όλα συνάδελφοι στέκει η Ακεραιότητα μας, η Αξιοπρέπεια μας.
Να σταθούμε επομένως μαχητικά, με γνώση και με πείσμα, με αλληλεγγύη και ενδιαφέρον για τον συνάδελφο.
Καλή και αγωνιστική θητεία λοιπόν παιδία…   Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Συνάδελφοι, Υποχρεωτικά μας πήραν στον Στρατό, για να εκπληρώσουμε το «υπέρτατο καθήκον», από το οποίο λούφαραν ή εξαγόρασαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των καθεστωτικών κομμάτων εξουσίας.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να γίνουμε δούλοι στις μονάδες,  αναλώσιμοι στη πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα τους, συνένοχοι στις εγκληματικές εκστρατείες των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, για να συμμετέχουμε στην Καταστολή όσων αγωνίζονται για «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»!
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε το κόστος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας όπως μας το επιβάλλει η κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας ΥΕΘΑ και τα Μνημόνια που συμφώνησαν Ε.Ε.-ΔΝΤ και τραπεζίτες, τοκογλύφοι.
Συνάδελφοι νεοσύλλεκτοι,   αφήστε πίσω τη μαμά και τον μπαμπά, τον παππού και τη γιαγιά, το φίλο και τη φίλη.     
Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί κανένας για να καταταγείτε. Ούτε και να επιβαρυνθεί οικονομικά.
Συνάδελφοι μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ για να πάτε στα ΚΕΝ –και φυσικά ούτε λόγος να μετακινηθεί ολόκληρη η οικογένεια για να πάει το φαντάρο στον Στρατό.
Ο στρατός είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κόστος μετακίνησης στα ΚΕΝ-δείτε τη γράφει το έντυπο κατάταξης.
Πηγαίνετε λοιπόν στο Φρουραρχείο της πόλης σας, ώστε να σας καλύψουν τα έξοδα είτε μετακινηθείτε με ΚΤΕΛ είτε με τρένο του ΟΣΕ.
Αργότερα συνάδελφοι στη μονάδα, Διεκδικούμε Δωρεάν Καταστάσεις Μεταβίβασης. Είναι τα δωρεάν εισιτήρια που δίνονταν στους στρατιώτες που υπηρετούν στις απόμακρες μονάδες της παραμεθορίου και τα οποία κατάργησαν οι πρώην ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος-Αβραμόπουλος, χωρίς να τα επαναφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι υπεύθυνοι άμυνας των κομμάτων  που αντιδρούσαν ως αντιπολίτευση στο σκληρό ταξικό μέτρο.
Στις άδειες μας πάμε στα Φρουραρχεία δηλώνοντας ότι δεν έχουμε τα λεφτά να πληρώσουμε το εισιτήριο επιστροφής στις μονάδες παραμεθορίου που μας έστειλαν.
Μέσα στα στρατόπεδα: Δεν πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ  για τίποτε.
1.       Δεν πληρώνουμε τις φωτογραφίες για την Στρατιωτική Ταυτότητα. Μας πήραν την πολιτική μας ταυτότητα, μας υποχρέωσαν να γίνουμε στρατιώτες, να πληρώσουν αυτή το κόστος για την Στρατιωτική Ταυτότητα.
2.      Δεν γινόμαστε θύματα του κάθε εκμεταλλευτή: μην την πατήσετε με το φωτογράφο που θα επιχειρήσει να σας ψαρώσει και να σας βάλει να βγάλετε φωτογραφίες.
Τις οποίες κοστολογεί όσο γουστάρει και χωρίς να κόβει απόδειξη.
– οι φωτογραφίες είναι μόνο για προσωπική ενθύμιο και δεν είναι υποχρεωτικές
3.      Μην την πατήσετε με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που λένε ψέματα ότι μόνο το δικό τους σήμα φτάνει στη μονάδα ώστε να σας αναγκάσουν να αγοράσετε νέα κάρτα –π.χ. φαινόμενο που συναντάει κάποιος στο ΚΕΝ Θήβας.
4.      Δε θα πληρώσουμε εμείς για τα βιβλία που περιγράφουν τα δικαιώματα μας. Τα δικαιώματα μας στον Στρατό δεν είναι Εμπόρευμα για να τα αγοράζει όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα. Είναι υποχρέωση του Διοικητή να μας τα γνωστοποιεί και πρέπει να μας μοιράζουν σχετικό έντυπο στην κατάταξη μας.
ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ: Πάρετε μαζί σας όλα τα δικαιολογητικά –ιατρικές γνωματεύσεις, οικονομική κατάσταση κλπ. που χρειάζονται για να διεκδικήσετε κατ΄ εξαίρεση μετάθεση. 
Συνάδελφοι με Σωματική Ικανότητα Ι3-Ι4, παιδιά χωρισμένων γονιών, με γονείς που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υγείας και βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση. 
Τα δικαιολογητικά να τα δώσετε στο ΚΕΝ μόλις μπείτε στην Στρατολογία –μην κάνετε το ΛΑΘΟΣ να περιμένετε να βγει η μετάθεση. Αν τα δώσετε έγκαιρα η μετάθεση θα βγει κοντά στον τόπο καταγωγής σας.
Διαφορετικά θα βγει μετάθεση στα σύνορα και μετά θα πρέπει να καταθέσετε τα δικαιολογητικά στο διοικητή της μονάδας για να τα στείλει στο ΓΕΣ. Θα απαιτηθεί τουλάχιστον ένας μήνας για να σας απαντήσουν από το ΔΟΘ.
Θα γλυτώσετε λοιπόν περιττή ταλαιπωρία και έξοδα.
ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ: 1] Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να ορκιζόμαστε σε όποιο θεό πιστεύει ο καθένας.
Οι άθεοι μπορούν να δώσουν πολιτική υπόσχεση.
Δε μαθαίνουν προσευχές και δεν συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εκκλησιασμό.
Μην ακούτε βλακείες του κάθε ανεύθυνου βαθμοφόρου που προσπαθεί να σας ψαρώσει ότι δήθεν όποιος δώσει πολιτικό όρκο δε θα πάρει εορταστική άδεια γιατί δεν πιστεύει!
Εορταστικές Άδειες Δικαιούνται όλοι οι φαντάροι.
2] όλα τα βιβλία, οι εφημερίδες και τα περιοδικά, προκηρύξεις ανεξαρτήτως περιεχομένου επιτρέπονται για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται το κινητό χωρίς κάμερα.
Σε καμιά περίπτωση δε μπορούν να μας τα πάρουν. 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: Υπερασπιζόμαστε το χρόνο που δίνει το στρατιωτικό ημερήσιο πρόγραμμα για ξεκούραση, ύπνο και ψυχαγωγία.
ΥΓΙΕΙΝΗ: Υπερασπιζόμαστε συνθήκες υγιεινής και εγκαταστάσεις χωρίς να ρίχνουμε τα επίπεδα που έχουμε και στην πολιτική μας ζωή.
Απαιτούμε γάντια, καθαριστικά κλπ.
Βγαίνουμε μαζικά παραπονούμενοι όταν οι εγκαταστάσεις παρουσιάζουν προβλήματα, όταν πχ. Δεν υπάρχει ζεστό νερό και θέρμανση. 
ΣΙΤΗΣΗ-ΝΕΡΟ: Απαιτούμε επαρκή ποιότητα και ποσότητα στο φαγητό, πόσιμο νερό και ζεστό νερό σε μπάνια και μαγειρεία. Προβλήματα που εμφανίζονται στο ΚΕΥΘ Αυλώνας
Μην τρώτε ληγμένα τρόφιμα π.χ. κρουασάν, όπως αυτά που μοιράζουν στο ΚΕΝ Ναυπλίου.
Να μας παρέχετε δωρεάν μπουκάλια νερό στις ασκήσεις. Δε θα κερδίζουν ΚΨΜ-Διοικητές στις πλάτες μας.  

ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ

Δε δεχόμαστε καψόνια είτε ομαδικά είτε ατομικά. Λέμε όχι στον ανταγωνισμό και την εχθρότητα που προκαλούν μεταξύ μας τιμωρώντας μας συλλογικά για οτιδήποτε θεωρήσουν ατομικό παράπτωμα.
Θεωρούμε καψόνια όλες τις διαταγές  που δίνονται με σκοπό την τιμωρία.
 Δε κάνουμε γυμναστική ως τιμωρία μέσα στο θάλαμο, ακόμη και "αν πέσει" μαζί μας ο υπαξιωματικός ή ο αξιωματικός.
Δεν κάνουμε ατελείωτες μεταβολές.
Δεν εκτελούμε διαταγές που μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα. Ζητάμε γραπτές εγγυήσεις.
Δεν υπακούμε σε Παράνομες Διαταγές.
Ο Στρατιωτικός Κανονισμός είναι σαφής:
1. Κάθε κατώτερος οφείλει να υπακούει στους ανωτέρους του και να εκτελεί χωρίς αντιλογία τις διαταγές τους που αφορούν στην εφαρμογή των Στρατιωτικών Νόμων, των Κανονισμών και των διαταγών της Υπηρεσίας.
2. Η πειθαρχία σε καμιά περίπτωση δεν έχει σκοπό τη συντριβή της προσωπικότητας, ούτε καταργεί την πρωτοβουλία, αλλά δημιουργεί αρμονικές σχέσεις Μεταξύ των ατόμων και συντονίζει τις προσπάθειες για την επιτυχία ενός κοινού σκοπού.
3. Ο ανώτερος πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον κατώτερο. Οφείλει να τιμά τον κατώτερο και να φέρεται προς αυτόν με αξιοπρέπεια, αποφεύγοντας την επικίνδυνη στενή οικειότητα, χωρίς όμως να φθάνει στην αυστηρότητα και σκληρότητα, που αφαιρεί κάθε εμπιστοσύνη. Συμπεριφορά που δείχνει περιφρόνηση κάθε λόγος ή σχήμα υβριστικό και γενικά κάθε ενέργεια που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του κατώτερου απαγορεύεται αυστηρά.
Επομένως, δε δεχόμαστε κανένα χαρακτηρισμό, καμιά προσβολή και μείωση της προσωπικότητας μας.
Ζητούμε να βγούμε Παραπονούμενοι από τον άμεσα προιστάμενο μας (υπαξιωματικό-αξιωματικό) και σκοπός μας είναι η ταγματική αναφορά και η δημόσια ενημέρωση του διοικητή, ώστε να πάρει θέση και να αντιμετωπίσει το κάθε ζήτημα.  
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:
Απαγορεύονται τα εθνικιστικά και ρατσιστικά τραγούδια.
Φαινόμενο όμως που συναντάται συχνά στα ΚΕΝ Αυλώνας-Τρίπολης-Ναυπλίου
Επιτρέπονται μόνο οι ιαχές …λόχος δύναμη, αντοχή ατελείωτη, ηθικόν ακμαιότατον.
Σε κάθε περίπτωση Αρνούμαστε να τραγουδήσουμε.
Προειδοποιούμε το στέλεχος που μας δίνει αυθαίρετες διαταγές ότι θα βγούμε παραπονούμενοι. Σε περίπτωση που επιμένει τον εκθέτουμε στον ανώτερό του στην αναφορά.
Μπορούμε να εκφράσουμε τα προσωπικά μας παράπονα διαδοχικά σε όλη την ιεραρχία φτάνοντας μέχρι και στον υπουργό άμυνας.
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: Ζητούμε όλο το ρουχισμό που προβλέπεται να μας παράσχουν.
Δεν παίρνουμε μεταχειρισμένα είδη (φαινόμενο που συναντάτε κυρίως στο ΚΕΝ Αυλώνα).
Είναι υποχρεωμένοι να μας δίνουν καινούργια. Δεν παίρνουμε ότι νούμερα να είναι.
ΕΛΔΥΚ:  Αρνούμαστε τη  Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ. Είναι μετάθεση εκτός συνόρων, απαιτείται η συμφωνία μας –πρέπει να υπογράψουμε σχετικό έντυπο.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για να πας Κύπρο: κοινωνικοί, ηλικιακοί, σωματική ικανότητα, καταγωγή κλπ
Δεν υπάρχει κανένας νόμος και  διαταγή που να μας υποχρεώνει να πάμε Κύπρο. 
Είναι ψέματα ότι Υποχρεούνται να πάνε και όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός.
Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από καμιά διαταγή και νόμο.
Στην περίπτωση που βγει μετάθεση στην Κύπρο παρά τη διαφωνία μας, εμμένουμε στην Άρνηση μας, απαιτούμε να μας δείξουν το νόμο-διαταγή που επικαλούνται και δηλώνουμε άρνηση εκτέλεσης παράνομης διαταγής-καθώς κάτι τέτοιο συνιστά η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ.

Το τελευταίο διάστημα άρχισαν  πάλι οι “πωλήσεις βιβλίων” στα ΚΕΝ.
Πωλήσεις μιλιταριστικών εντύπων οι οποίες είχαν σταματήσει τα τελευταία χρόνια μετά από αντιδράσεις στρατευσίμων αλλά και άλλων εκδοτικών οίκων που παραπονέθηκαν για “αθέμιτο ανταγωνισμό” αφού στα στρατόπεδα έμπαινε μόνο ένας εκδοτικός οίκος.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν παραπονούμενοι στην αναφορά και να διαμαρτυρηθούν για την εθνικιστική και μιλιταριστική καφρίλα.
Ας μας απαντήσει το ΓΕΣ, που νοιάζεται για την στρατιωτική εκπαίδευση, με ποια λογική εντάσσεται η πώληση αυτών των άθλιων εντύπων στην χακί καθημερινότητα, ιδιαίτερα των ΚΕΝ.
Ουσιαστικά το ΓΕΣ και οι ΥΕΘΑ αντιμετωπίζουν τους φαντάρους σαν πελατεία συγκεκριμένου γραφικού τύπου που γυρνά τα στρατόπεδα ψάχνοντας για κορόιδα.
Πουλώντας έντυπα που δεν τα παίρνουν ούτε για χαρτοπολτό.
Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στην παρουσίαση των μιλιταριστικών αθλιοτήτων είναι εθελοντική.
Γεγονός που το κρύβουν οι διοικητές και τα στελέχη για να μας βάλουν να τα αγοράσουμε.
Συνάδελφοι, γυρίστε τους την πλάτη.
Προστατεύστε τους νεώτερους συναδέλφους που παρασύρονται και πετούν το λιγοστό χαρτζιλίκι σε άχρηστα  έντυπα
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ: ΘΗΒΑ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
“Ακριβό μου ΚΨΜ”. Το παραδοσιακό ΚΨΜ που όσοι έκαναν θητεία “πεθαίνει” σιγά σιγά ή για την ακρίβεια το “σκοτώνουν”. Και στη θέση του έρχονται τα ιδιωτικά καφέ. Προπομποί ιδιωτικοποίησης πολλών άλλων υπηρεσιών των ΕΔ.
Άρχισε και αυτό επί ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, σε πειραματική βάση και συνεχίζει να υφίσταται από την νέα κυβέρνηση, παρά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως Αντιπολίτευση.
Το θέμα είναι ότι η είσοδος των ιδιωτών έχει επίπτωση στην τσέπη των στρατιωτών η οποία είναι άδεια όπως και το πορτοφόλι των γονιών τους που δίνουν μάχη με την ανεργία, τους φόρους και σε πάρα πολλές περιπτώσεις με την ανέχεια.
Το “πείραμα” αποσκοπεί αποκλειστικά στην κερδοσκοπία του Ιδιώτη, που επεκτείνει τη δράση του στο ΚΕΝ Θήβας, στο Πεντάγωνο-Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Δημιουργώντας ένα συγκεκριμένο μονοπώλιο που συγκροτεί συγκεκριμένος εστιάτορας και άλλος ένας προμηθευτής τροφίμων, σε Ένοπλες Δυνάμεις και όχι μόνο.
Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων συγκρίνοντας τις τιμές των δύο “ιδιωτικών καφέ” και των κυλικείων που λειτουργούν από την ίδια εταιρεία στο ΥΠΕΘΑ.
•Το νερό στο ΚΨΜ μιας μονάδας κάνει 0.20 ενώ στο cafe του ΥΠΕΘΑ 0.35
• Μπακέτα ζαμπόν-τυρί 1.10 στο ΚΨΜ ενώ στο cafe 2.04
•Καφές από 0.30 έως 0.90, ενώ στο café από 1 έως 1.45
•Χυμός πορτοκάλι 1.00 ενώ στο café 1.50
Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο “ιδιωτικό ΚΨΜ” που λειτουργεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας.
Η πολιτική ηγεσία μέσω του τότε ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη έχει διαβεβαιώσει ότι το πρόγραμμα είναι πιλοτικό. Ως πότε;
"Η ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ είναι μια πραγματική κλοπή των φαντάρων, του μόνιμου προσωπικού και των γονιών"
Το Δίκτυο, προκειμένου να καταδείξει το μέγεθος της ληστείας που υφίστανται οι φαντάροι, οι οποίοι θα παραμείνουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης για έναν περίπου μήνα, προχώρησε σε έναν πρόχειρο υπολογισμό των κερδών που προσδοκά να απομυζήσει ο ιδιώτης, ο οποίος ανέλαβε να λειτουργήσει το ΚΨΜ.
"Η Σειρά Κατάταξης ΣΤ' Νοεμβρίου 2013 αριθμούσε 2.000 νεοσύλλεκτους.  Στους παραπάνω συναδέλφους πρέπει να υπολογίσουμε τους φαντάρους που υπηρετούν εκεί και το μόνιμο προσωπικό.
Το καθημερινό κόστος αγοράς προϊόντων από ο ΚΨΜ υπολογίζεται σε 5-10 ευρώ με τον τετραπλασιασμό των τιμών εξαιτίας της ιδιωτικοποίησης του ΚΨΜ που πλέον επιδιώκει το κέρδος.
Αν συνυπολογίσουμε ότι οι συνάδελφοι θα παραμείνουν στο ΚΕΝ Θήβας ένα μήνα τότε ο κύκλος εργασιών του επιχειρηματία υπολογίζεται σε 300.000-600.000 ευρώ!
Αν αφαιρέσουμε το εργατικό κόστος και τις προμήθειες, καταλήγουμε ότι ο επιχειρηματίας θα κερδίζει 500.000 ευρώ! Αυτό είναι το SUCCES STORY των Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου", υπογραμμίζουν.
Aξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση (μέσω υπεργολαβιών) διάφορων λειτουργιών των ενόπλων δυνάμεων, καταγράφονταν και σαν στόχος στον Προϋπολογισμό για το 2014. Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο που αφορά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη σελίδα 52 της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού, προτείνεται μεταξύ άλλων «η απεμπλοκή των στρατιωτικών μονάδων από την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων με ανάθεση αυτών σε εξωτερικούς φορείς (outsourcing), στα πλαίσια του υφιστάμενου νομικού πλαισίου».
Εμείς καλούμε τους φαντάρους και τους γονείς τους να διαμαρτυρηθούν.
Επίσης, συνάδελφοι καλό θα ήταν να πάρετε μαζί σας ότι χρειάζεται για να φτιάξετε μόνοι το καφέ σας και να κεράσετε κανένα φιλαράκι. 
Καλή και αγωνιστική θητεία λοιπόν παιδιά.
Τέρμα στο βύσμα και τον ατομισμό.
Όλοι μαζί, συλλογικά και αγωνιστικά μπορούμε να υπερασπιστούμε τα κοινά μας δικαιώματα.
Βγείτε Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Στείλτε μας τις καταγγελίες σας.
Να σπάσουμε τα στεγανά των στρατοπέδων, οχυρό της αυθαιρεσίας, της παρανομίας και της καταπίεσης. 
Τώρα πλέον και η ΕΡΤOPEN είναι στο πλευρό μας.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου