Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Οι στρατιώτες καθαρίζουν δωρεάν τις παραλίες για να κονομάει η Τουριστική Βιομηχανία και να πουλούν έργο οι Δήμαρχοι και οι Πολιτικοί

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσιάζεται άξιος συνεχιστής της ταξικής πολιτικής των Σαμαρά-Βενιζέλου, ιδιαίτερα όσον αφορά την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Παρά τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι θα μπλοκάρουν την συμμετοχή των στρατιωτών σε δραστηριότητες που δεν εφάπτονται της στρατιωτικής θητείας, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους εφέδρους ως δωρεάν εργατική δύναμη.
Το Υπουργείο Άμυνας πουλά εκδούλευση στην Τουριστική Βιομηχανία και συνεργάζεται άψογα με τους δημάρχους που ενώ για χρόνια καταλήστευσαν τα ταμεία και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, αντί να κάνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού καταπολεμώντας την ανεργία και ρποσφε΄ροντας υπηρεσίες στους δημότες τους αντίστοιχες των υψηλότατων δημοτικών τελών.
Τρέχουν με την έναρξη της Τουριστικής περιόδου να βάλουν τους φαντάρους να τους καθαρίσουν τις παραλίες, τις οποίες εκμεταλλεύονται Δήμοι και επιχειρηματίες.

Τα ψέματα τους είναι χοντροκομμένα όσο οι προεκλογικές τους υποσχέσεις και οι τραπεζικοί τους λογαρισμοί.
Μιλούν λοιπόν για συμμετοχή του Στρατού στον καθαρισμό παραλιών με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Αλήθεια πότε είναι αυτή η ημέρα  γιατί διαβάζουμε http://www.emprosnet.gr/article/71604-katharismos-paralion ότι «στις 3 και 4 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας, εθελοντικός καθαρισμός στις παραλίες Άναξου και Πέτρας αντίστοιχα. Μάλιστα, το ότι ο Στρατός ήταν, δυστυχώς, η μοναδική συμμετοχή τη δεύτερη μέρα των δράσεων αποδεικνύει έμπρακτα την καθημερινή παρουσία και προσφορά στην κοινωνική ζωή του τόπου. 
Αυτή η άτιμη Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος άρχισε τον Απρίλιο και ειδικά στη Χίο διαρκεί τέσσερις (4) ημέρες. Διαβάζουμε λοιπόν ότι «Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας «ρίχνει» στη μάχη για τον καθαρισμό των ακτών της Χίου, το στρατό. Λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, το προσωπικό των μονάδων της ΑΔΤΕ, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση θα προχωρήσουν στον καθαρισμό των ακτών στην Παραλία «Τάγμα Δεσπότη», στην παραλία «Μέγα Λιμιώνα», στην παραλία «Αγία Ελένη» και στην παραλία «Bella Vista». Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου και θα διαρκέσουν 4 ημέρες». Πηγή: www.topontiki.gr/ 
Είναι μια πατέντα δωρεάν εργασίας που ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι δήμαρχοι της διαφθοράς και της διάλυσης που πρέπει όμως να δείξουν έργο και οι διαπλεκόμενοι διοικητές, με πρόφαση το μνημόνιο και την ανάγκη περικοπών. Έτσι λοιπόν οι απολύσεις προσωπικού στους δήμους και σε όλο το Δημόσιο, που τόσο αδίστακτα πραγματοποίησαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος και οι δημοτικοί άρχοντες, το πάγωμα των προσλήψεων που προβλέπεται στον νέο Μνημόνιο των Τσίπρα-Καμμένου, με τα παρεπόμενα τεράστια κενά στις υπηρεσίες που θα έπρεπε να προσφέρουν, θα καλυφθούν από τη δωρεάν εργασία των φαντάρων.
Μάλιστα βαφτίζουν εθελοντισμό τον υποχρεωτικό καθαρισμό των ακτών που είναι διατεταγμένη υπηρεσία!   
Τη γενιά μας, τη θέλουν δούλο χωρίς κανένα δικαίωμα, ως φαντάρος και πολίτη.
Συνάδελφοι πρέπει να Αντισταθούμε. Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να καθαρίζουμε τις ακτές, να τους κάνουμε τους υπηρέτες και τα γκαρσόνια σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και Λέσχες Αξιωματικών, να γινόμαστε πυροσβέστες το καλοκαίρι και να ανοίγουμε τους αποκλεισμένους δρόμους το χειμώνα.
Κράτος-κυβέρνηση-δήμαρχοι κάνουν τη δουλεία τους δωρεάν, εμείς καλύπτουμε θέσεις εργασίας και συμβάλλουμε στην αύξηση της ανεργίας, στην εξαφάνιση εργασιακών δικαιωμάτων.
Κανένας φαντάρος να μην συμμετέχει στον καθαρισμό των Ακτών. Να γίνουν τώρα προσλήψεις σε ΟΤΑ και Δημόσιο.
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ στάζουν από τον ιδρώτα και κρύβουν την εκμετάλλευση μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία να πάρουν θέση.
Τώρα πρέπει να συγκροτήσουμε Μέτωπο Αγώνα μεταξύ φαντάρων, λαϊκών οικογενειών  και εργαζόμενων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου