Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πριν από λίγα χρόνια το τοπικό πελατειακό κράτος της Μεσσηνίας που σφραγίζει η ψηφοθηρία του Αντώνη Σαμαρά, του Γιάννη Λαμπρόπουλου και των Ναζί της Χρυσής Αυγής έδωσε λυσσασμένη μάχη για να ανοίξει ξανά το ΚΕΝ Καλαμάτας.
Η επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων από την συγκεκριμένη μονάδα μας δίνει μια γεύση γιατί τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα απαιτούν το άνοιγμα ή την παραμονή των στρατοπέδων. Για να γδύνουν τους φαντάρους, για να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά -με τουλάχιστον- την Ανοχή των διοικητών!
Είναι όλοι αυτοί που λατρεύουν τον νεοφιλευθερισμό, υποκλίνονται στους Νόμους της Αγοράς και «στην ελευθερία της», αλλά στήνουν μονοπώλια, κρατικοδίαιοι που σαν τα τρωκτικά αρπάζουν συμβάσεις με προνομιακούς όρους και με τις πλάτες κράτους-κυβέρνησης εκμεταλλεύονται εργαζόμενους-νεολαία.  
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλησπέρα.
Η μαφία της Καλαμάτας λέγεται ΚΤΕΛ.
Οι Νεοσύλλεκτοι της Ε ΕΣΣΟ είμαστε σχεδόν όλοι από Θεσσαλονίκη. Τα Κτελ λοιπόν, όπως και στις εκλογές κάνανε μια προσφορά τη διαδρομή Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα (για την ορκωμοσία) με 70 ευρώ αντί 100 που είναι κανονικά (με 25% έκπτωση).
Όμως κάποιοι από εμάς θελήσαμε να κάνουμε τη διαδρομή με λιγότερα έξοδα.
Βρήκανε κάποιοι να κλείσουμε τουριστικό λεωφορείο με 50 ευρώ πήγαινε έλα το άτομο (δηλαδή 50 επιβάτες 2500 ευρώ συνολικά).
Μετά την ορκωμοσία όμως πληροφορηθήκαμε ότι το τουριστικό λεωφορείο ακύρωσε την συμφωνία και αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πληρώνοντας το εισιτήριο των 70 ευρώ πήγαινε έλα.
Τι είχε συμβεί; Η μαφία που λέγεται ΚΤΕΛ απειλούσε και τραμπούκιζε όπως μάθαμε τον ιδιοκτήτη του τουριστικού λεωφορείου.
Όταν ζητήσαμε εξηγήσεις από τα κτελ μας είπαν ότι είναι παράνομο ντε και καλά, γιατί αυτοί έχουν τις συγκοινωνίες ( με βάση ποιο νόμο αλήθεια) και ότι έχουν σύμβαση με το στρατόπεδο (κάτι που το διοικητήριο αρνείται, λέγοντας ότι η συνεννόηση που έχουν με τα κτελ είναι απλά για δική μας εξυπηρέτηση και τίποτε περισσότερο).
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: στην 4ημερη άδεια που πήραμε στις εκλογές τα κτελ είχανε πάλι την προσφορά των 70 ευρώ και κάποιοι πήγανε με τουριστικό λεωφορείο που κλείσανε με 50 ευρώ.
 Αλλά φαίνεται οι μαφιόζοι το μάθανε και είπαν να μην ανεχτούν άλλη φορά να χάνουν κέρδη.. (υγιής ανταγωνισμός)
 Αλήθεια, το ΓΕΣ τι θα κάνει για να προστατεύσει τους φαντάρους;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου