Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τι γίνεται στη Λέσχη Αξιωματικών Μυτιλήνης; Να κλείσουν οι Λέσχες Αξιωματικών και να μετατραπούν σε Κοινωνικές Λέσχες Φιλίας ανοικτές σε όλους.

Η Στρατιωτική Λέσχη Μυτιλήνης κατηγορείται για...αθέμιτο ανταγωνισμόΔωρεάν εργαζόμενοι Φαντάροι για να αναδεικνύει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος "τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού"
Πραγματικά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για την Υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνεχίζοντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, βαθαίνει την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Το εθνικιστικό και μιλιταριστικό προφίλ της βοναπαρτικής συγκυβέρνησης περνά σε ένα διάσταση μετά και την απόφαση σίτισης χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέσω του προγράμματος δωρεάν σίτισης στις Λέσχες Αξιωματικών που εδρεύουν σε 56 πόλεις, το οποίο επιχειρεί να καμουφλάρει με κοινωνικά χρώματα παραλλαγής το χακί καθεστώς άμισθης σκλαβιάς, καθώς η δωρεάν εργασία των φαντάρων στις Λέσχες Αξιωματικών αποκρύπτεται συστηματικά. 
Για μια ακόμη φορά, οι φαντάροι και η εργασιακή εκμετάλλευση που υφίστανται αποτελούν την καύσιμη ύλη για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες από μια κυβέρνηση που υπέγραψε ένα ακόμη χειρότερο μνημόνιο, διαλύοντας τα υπολείμματα κράτους πρόνοιας, καταβαραθρώνοντας τους μισθούς και τις συντάξεις, περικόπτοντας ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες, επιβάλλοντας νέους φόρους. 
Οι Λέσχες Αξιωματικών Πρέπει να Κλείσουν! Αποτελούν ένα συντεχνιακό προνόμιο του παρελθόντος για τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικούς, που σε μεμονωμένες περιπτώσεις ανοίγουν την πόρτα τους σε κοινωνικές ομάδες.
Οι Λέσχες Αξιωματικών Πρέπει να Μετατραπούν σε Κοινωνικές Λέσχες Φιλίας, να προσφέρουν δωρεάν στους κοινωνικά ανήμπορους και φθηνές-ποιοτικές υπηρεσίες σε όλο τον εργαζόμενο λαό, σε τιμές κόστους. 
Με την πρόσληψη όμως πολιτικού προσωπικού  και όχι δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους.
Δεν είναι δυνατόν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος να παίζει μιλιταριστικά παιχνίδια στις πλάτες των φαντάρων, να οικοδομεί προφίλ Βοναπάρτη και να χτίζει το «κοινωνικό προφίλ του Στρατού» με τον ιδρώτα των φαντάρων που υποχρέωσαν να υπηρετήσουν για να διαφυλάξουν και καλά την άμυνα της χώρας»!
Χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν στην Λέσχη Αξιωματικών Μυτιλήνης που κινείται στο πλαίσιο της πολιτικής του ηγέτη των ακροδεξιών-εθνικιστών ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε φαντάροι στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στη Λέσχη Αξιωματικών.
Κάθε εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός των άλλων και πολλές δεξιώσεις όπως του συλλόγου προσκόπων, του κυνηγετικού συλλόγου και του ΚΑΠΗ.
Αυτό έχει κόστος σε εμάς τους φαντάρους αφού είμαστε 10 άτομα και καλούμαστε να υπηρετήσουμε ομάδες 50-100 ατόμων.
Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά είμαστε και αντιμέτωποι με την γαστρεντερίτιδα αφού η ποιότητα του φαγητού είναι άθλια.
Βέβαια και όσο ήμασταν στη μονάδα ήταν πολύ λίγο και φτωχό και δεν είχε όσα έλεγε το πρόγραμμα.
Καταλαβαίνουμε ότι κάνουν περικοπές στο δικό μας συσσίτιο για να καλύπτουν τα θελήματα των στρατηγών και να κάνουν καλές τιμές σε αυτές τις δεξιώσεις που καμιά σχέση με το στρατό δεν έχουν.
 ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ;
Όμως παράπονα για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού εκφράζονται και από τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Λόχο Στρατηγείου. 
Ενώ μεγάλη «γκρίνια» υπάρχει και για το μαύρο κυλικείο, που πουλάει καφέ και κουλούρια!!!! 
Μήπως όμως πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες ο Αντισυνταγματάρχης που είναι υπεύθυνος για τους οικονομικούς ελέγχους;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου