Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ "ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Να σταματήσουν οι διώξεις πολιτών που συμμετείχαν στην Παρέλαση του Λαού στις 28/10/2011 στη Θεσσαλονίκη
Στις 6 του Οκτώβρη, δικάζεται η “ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”. Τέσσερα χρόνια το κράτος σέρνει στα δικαστήρια 10 αγωνιστές/τριες για το “αδίκημα” της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ!
Στις 6 του Οκτώβρη δικάζονται στη Θεσσαλονίκη 10 πολίτες, γιατί συμμετείχαν στην «Παρέλαση του Λαού» την 28η Οκτωβρίου 2011. Πρόκειται για αγωνιστές του εκπαιδευτικού και του λαϊκού κινήματος, όπως ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Αγαπητός, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Σμήλιος, οι δικηγόροι Αρετή Σκουνάκη και Γιώργος Τζαμαδάνης και 6 ακόμα αγωνιστές γνωστοί από τη δράση τους στο λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα.
Όπως είναι δημοκρατικό δικαίωμα και υποχρέωση κάθε πολίτη και όπως συμβαίνει σε πολλές παρελάσεις επετείων της πάλης του λαού ενάντια στους δυνάστες της Οθωμανικής σκλαβιάς και της φασιστικής-ναζιστικής κατοχής, έτσι και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011, χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Διαδήλωσαν διαμαρτυρόμενοι προς τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και της πολιτείας για την εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων, που επιβάλλει μισθούς και συντάξεις πείνας και εξαθλιώνει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, στερεί τη νεολαία από κάθε προοπτική εργασίας, ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο, αυξάνει τις στρατιές των ανέργων, συρρικνώνει την Υγεία, την Παιδεία, την Πρόνοια και επιβάλλει την εποπτεία και την πολιτική και οικονομική κηδεμονία στη χώρα μας.
Αν είναι έτσι, τότε οι χιλιάδες διαδηλωτές των Παρελάσεων του Λαού είμαστε όλοι κατηγορούμενοι για το “αδίκημα” της υπεράσπισης του δικαιώματος του λαού να αντιδρά στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, να διαδηλώνει, να διεκδικεί!
Οι χιλιάδες διαδηλωτές που την 28η Οκτωβρίου 2011 δώσαμε στην επέτειο το πραγματικό της νόημα. Παρέλαση εκείνη τη μέρα έκανε ο λαός! Βροντοφωνάξαμε “ΟΧΙ” στην τρόικα , το μνημόνιο, την αντιλαϊκή πολιτική! Δηλώσαμε την εναντίωσή μας στη φτώχεια και την αδικία που μας επιβάλλουν 5 χρόνια τώρα κυβερνήσεις-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. και βιώνουμε σε κάθε φάση της ζωής μας. Μιλήσαμε για το δικαίωμά μας για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας. για την πτώση της πρώτης μνημονιακής κυβέρνησης μα και να επιτείνει το κλίμα φόβου και υποταγής που καλλιεργείται στην κοινωνία. Το μαύρο μέτωπο της εξουσίας, σε μια προσπάθεια αποτροπής κάθε αντίδρασης στην αντιλαϊκή πολιτική τους, επιχειρεί να συκοφαντήσει, να βγάλει παράνομο και να τιμωρήσει κάθε λαϊκό αγώνα, από την “Παρέλαση του Λαού” μέχρι τον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές και από τον ηρωικό αγώνα των απολυμένων καθαριστριών, καθηγητών και σχολικών φυλάκων μέχρι τους αγώνες ενάντια στα κλεισίματα επιχειρήσεων, τη διάλυση-ιδιωτικοποίηση δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών και τις απολύσεις.
Τρία χρόνια μετά το κράτος φαίνεται να ζητά “εκδίκηση”, αφού ποινικοποιεί το βασικό πολιτικό δικαίωμα του λαού, την ελευθερία να διαδηλώνει, να διεκδικεί!
Ό,τι κι αν κάνουν όμως, δε μας φοβίζουν! Εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα με την ελπίδα ή τη σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα ζήσουμε μια ΝΕΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ που θα στείλει οριστικά τις αντιλαϊκές πολιτικές στα αζήτητα της ιστορίας…
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας και καλούμε σε κοινή πάλη πολύ περισσότερο σήμερα που η νέα μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απολαμβάνει την συνδρομή της αστικής δικαιοσύνης σε αυτό το νέο γύρο τρομοκράτησης του κόσμου της εργασίας, σε αυτό τον προληπτικό πόλεμο που προσδοκά να προλάβει την εκδήλωση κοινωνικών αντιστάσεων στη βάρβαρη ταξική πολιτική.
Απαιτούμε την αθώωση και την οριστική παύση κάθε δίωξης σε βάρος όλων των συναγωνιστών.
ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ-ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ-ΝΙΚΟΥΝ!
“ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ στην Παρέλαση του Λαού”
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου