Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Krassoukha-4 ανέπτυξαν οι Ρώσοι στη Συρία

Equipements russes dans une base aérienne de Lattaquié
Οι ρωσικές επιδρομές είναι απόλυτα επιτυχημένες και βρίσκουν το στόχο τους 100%  δήλωσε ο ρώσος υφυπουργός άμυνας Anatoli Antonov. 

»Χρησιμοποιούμε δεδομένα από δορυφόρους,από αναγνωριστικά αεροσκάφη και όχι μόνο τους σύριους εταίρους μας «, αναφέρει στο  RIA Novosti ο Anatoli Antonov. RT 06/10/2015

σηυσυησ

Την ίδια στιγμή η Ρωσία ανέπτυξε στη Συρία συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Krassoukha-4 σύμφωνα με βίντεο που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη ρωσική τηλεόραση  Zvezda.
Στο βίντεο κατά την απαογείωση ενός ρωσικού μαχητικού Su-25 φαίνεται στο βάθος να έχει αναπτυχθεί ένα σύστημα που μοιάζει αρκετά με Krassoukha-4, και που  προκαλεί σύγχιση κι εξουδετερώνει τα ραντάρ των εχθρικών αεροσκαφών ενώ επίσης δημιουργεί μια ηλεκτρονική ομπρέλα αδιαπέραστη στις συχνότητες GPS και από γενικά από τον εξοπλισμό ανίχνευσης του αντιπάλου.



Το σύστημα αυτό του ηλεκτρονικού πολέμου εμποδίζει τους πυραύλους Κρουζ,τις κατευθυνόμενες βόμβες με GPS αλλά και α εροσκάφη να πετύχουν τους στόχους τους σε μια δεδομένη περιοχή ακτίνας από 150 ως 300χλμ. Ενώ το σύστημα αντιδρά επιτυχώς κατά της δράσης και των πιο εξελιγμένων αναγνωριστικών drones.(sputniknews 5/10/15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου