Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΝΔ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ...ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ-"ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"-ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!Ο Άδωνις Γεωργιάδης χοροπηδάει και... τραγουδάει για την υποψηφιότητά του (VIDEO)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝ.ΕΛ.
ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 
Αυτή τη φορά δεν τραγουδάει "και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ". Αυτή τη φορά χοροπηδάει και τραγουδάει "οέοεοε" χαρούμενος γιατί, παρά το σπριντ, πρόλαβε να καταθέσει τηνυποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του, ένα κουβάρι, πανηγυρίζουν. Είναι Παρασκευή απόγευμα.

 Η εικόνα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ανεβαίνει δυο δυο τα σκαλιά της Συγγρού και τρέχοντας να μπαίνει στο κτίριο για να προλάβει να καταθέσει τις 50 υπογραφές για την υποψηφιότητά του έγινε... viral. Με καθυστέρηση λεπτών κατέθεσε το φάκελο για αν είναι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια επέστρεψε στο γραφείο του.
Εκεί, τον περίμεναν οι συνεργάτες του. Και σαν να είχαν πάει όλοι το... χρυσό (μετά από τέτοιο σπριντ άλλωστε), αγκαλιάζονται, χοροπηδούν και τραγουδούν "οέοεοέ". Δεν ξέρουν ακόμη ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έκανε (αρχικά) δεκτή την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη γιατί κατατέθηκε με κάποια λεπτά καθυστέρηση.

Τα πανηγύρια "κόπηκαν" απότομα όταν ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και οι συνεργάτες του έμαθαν, από τα κανάλια όπως τουίταρε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, πως η υποψηφιότητα δεν έγινε δεκτή. Αλλά μάλλον άρχισαν ξανά όταν το πρωί του Σαββάτου η ΚΕΦΕ πήρε πίσω την απόφασή της, μετά από ένταση του Άδωνι Γεωργιάδη, και επέτρεψε στον "γαλάζιο" βουλευτή να είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.
Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου