Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΞΑΝΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ» ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» λέει ο λαός μας..
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πιο συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος θα πρέπει να αναρωτηθούν τι σημαίνει και ποιους εξυπηρετεί η αστική πολιτική που υλοποιούν όταν ολοένα συχνότερα τους υπερασπίζουν οι Φασίστες, τους στηρίζει το επικίνδυνο ακροδεξιό έντυπο «ΣΤΟΧΟΣ».
Ο οποίος φυσικά «χύνει χολή» εναντίον του κινήματος των φαντάρων και πιο συγκεκριμένα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αυτή τη φορά «χάλασε» τους φασίστες αφενός η καταγγελία των φαντάρων για την επικίνδυνη και απάνθρωπη δράση φασιστών στρατιωτικών σε φυλάκια των Δωδεκανήσων εναντίον προσφύγων, αφετέρου, η δημόσια κριτική μας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες που διοργάνωσε με αφορμή τον Εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.       
Οι φασίστες λοιπόν είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, ενώ η σχέση τους με την πραγματικότητα ήταν πάντα ανύπαρκτη.

Γιατί δε μπορεί να υποστηρίζεις ότι επειδή το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φιλοξενήθηκε από τους συναγωνιστές της ERTOPEN.COM, γνώριζε και γνωρίζει την στήριξη «των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που είχαν μετατρέψει σε άντρο της ακροαριστεράς και της αντεθνικής προπαγάνδας την κρατική τηλεόραση».
Αυτή λοιπόν ήταν η ΕΡΤ σύμφωνα με τον «ΣΤΟΧΟ» επί κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!
Το ακατοίκητο του πάνω άκρου των φασιστών μας καταγγέλλει γιατί «τολμήσαμε» να υποστηρίξουμε ότι:
«Για τους Φαντάρους, η 21η Νοεμβρίου, ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι μέρα Πένθους. Είναι η μέρα που τιμούμε τους νεκρούς συναδέλφους των αυτοκτονιών και των ατυχημάτων, τις δολοφονίες από τον Στρατό νέων ανθρώπων, για χάρη του Αξιόμαχου και της Πολεμικής Προετοιμασίας για να επιβάλλουν τα αστικά συμφέροντα, εντός και εκτός συνόρων. Τους 3 νεκρούς Πεζοναύτες στο Βόλο, τον Σ.Κρόκο, τον…. Τον συνάδελφο φαντάρο και τους 4 υπαξιωματικούς που αυτοκτόνησαν τον Αύγουστο. Είναι η μέρα που θυμόμαστε [όπως καθημερινά φυσικά] την πραγματική ουσία της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας από την οποία λούφαραν οι αστοί πολιτικοί εξαγοράζοντας την: άμισθη δουλική εργασία, κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους, τσάκισμα της προσωπικότητας και βάναυση προσβολή της αξιοπρέπειας, έμμεση φορολόγηση 3000 ευρώ, εθνικιστική-ρατσιστική-μιλιταριστική προπαγάνδα, καλλιέργεια του μίσους για κάθε γειτονικό λαό.  Είναι η μέρα που αποκαλύπτεται ότι ο Στρατός είναι ο πιο βάναυσος μηχανισμός ταξικής κυριαρχίας, όπου πλέον στο πλαίσιο των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας αντιμετωπίζει τον εργαζόμενο λαό ως ασύμμετρη απειλή, ως εσωτερικό εχθρό.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε: ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία. Κανένας Φαντάρος δεν πρόκειται να πολεμήσει για τον Ολάντ, τα γαλλικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα.  Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τους τραπεζίτες, του εφοπλιστές, τους εργολάβους και τους καναλάρχες. Έχουμε όμως κοινά όνειρα, κοινές ανάγκες και κοινά δικαιώματα με τον κάθε νέο άνθρωπο σε Τουρκία, Βαλκάνια, Μεσόγειο, Μέση Ανατολή. Κοινοί πρέπει να είναι και οι αγώνες μας».
Για αυτές μας τις απόψεις μας καταγγέλλει ο φασιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» υπερασπίζοντας τις κυβερνητικές επιλογές, αλλά και συνολικά τα συμφέροντα του κόσμου τους πλούτου.
Από την άλλη μεριά, ο φασιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» πουλώντας εκδούλευση στους ΝΑΖΙ Στρατωιτικούς στην Κω, ουσιαστικά δικαιώνει τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων. Θυμίζουμε τι έγραφαν σε σχετική επιστολή: 
«Για να δούμε ποιες είναι πραγματικά οι Διαταγές του Στρατού για την αντιμετώπιση των μεταναστών – Πως καλλιεργείται η ρατσιστική μισαλλοδοξία στους φαντάρους στην Κω!
Ποιοι είναι οι Φιλοχρυσαυγίτες Στρατιωτικοί του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου που τις υλοποιούν.
Παρά τις δημόσιες δηλώσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ όσον αφορά την αντιμετώπιση των μεταναστών, που επιδιώκουν να οικοδομήσουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο, στην πραγματικότητα στο Αιγαίο και συνολικά στη Μεσόγειο συντελείται ένας πόλεμος ενάντια τους.
Ένας πόλεμος, που όπως όλοι οι πόλεμοι έχει θύτες και θύματα.
Όπως επίσης έχει και πρωταγωνιστές, όχι μόνο αυτούς που χαράσσουν την πολιτική στο Πεντάγωνο, αλλά και αυτοί, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που καλούνται να την υλοποιήσουν.
Και εκεί στην πρώτη γραμμή, στα φυλάκια των ακριτικών νησιών οι Χρυσαυγίτες στρατιωτικοί αποκαλύπτουν όλη την κτηνωδία τους. Βεβαίως, για την ηγεσία του Στρατού –θυμίζουμε τα Πορίσματα των Επιτελείων μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που με ιδιαίτερη ικανοποίηση έδωσε στη δημοσιότητα ο τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, Ναζί δεν υπάρχουν στις Ένοπλες Δυνάμεις…
Παραμύθια της Χαλιμάς… Δείτε τι γίνεται μέσα από την Επιστολή Καταγγελίας Απολυμένου Φαντάρου στην Κω:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ. Με  την ευκαιρία  της  42ης επετείου από  την εξέγερση του  Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών  θα  ήθελα να  σας   πω μερικά   πράγματα  που συνέβησαν την περίοδο που  ήμουν φαντάρος  σε  παραμεθόριο περιοχή σε  σχέση με  τους  πρόσφυγες  και τη γραμμή  που  μας  έδιναν μέσα  από τον στρατό,  δηλαδή  πώς να τους  αντιμετωπίσουμε   εάν  τυχόν’  έκαναν  ντου  στο στρατόπεδο  
Ας  το πάρουμε  από την  αρχή. Τον  Απρίλη  πήγα  στο  νησί.   Τα  πράγματα  στην αρχή   ήταν καλά.  Στην συνέχεια,  μόλις  με  έστειλαν   σε  ένα  φυλάκιο,  σε ένα  μέρος κοντά  στα  Ίμια,  με  έναν Αρχιφύλακα  που  ο  Θεός  να  τον κάνει,  είχαμε  επίσης  κάτι στελέχη  που  μας  έλεγαν  ότι  οι  πρόσφυγες  δεν  είναι  άνθρωποι  ΚΑΙ  ΔΕΝ  EΧΟΥΝ ΘEΣΗ  στην  χώρα μας  και  καλά κάνει  η Χρυσή Αυγή  και λοιπά  φασιστικά  παραληρήματα  και  μου απευθύνει  τον λόγο  ένα  στέλεχος  και μου εσύ  κουμουνιστής  είσαι;
Και  του  απαντάω  όχι  απλά  δεν είμαι  φασίστας. Περνάει  η περίοδος  στο φυλάκιο και μετά  γυρνάω  στο στρατόπεδο  και  σε  μια  αναφορά-  φρουρά  ο  αξιωματικός  υπηρεσίας  (Λοχαγός  στο αξίωμα) μας  έλεγε  πως  να προσέχουμε  όταν  βγαίνουμε  έξω και   να  μην είμαστε  σαν  Αλβανοί  και  Γύφτοι,  γιατί  έτσι  θα  πληγωνόταν  η  εικόνα  του  στρατοπέδου  μας. Αφού   υπήρξαν  αντιδράσεις   για  αυτό  που  είπε,  στην συνέχεια  το  πήρε  πίσω και άρχισε να μας λέει πως δεν το εννοούσε  έτσι  και  διάφορα  άλλα.
Στην συνέχεια  πήγα  στο φυλάκιο  πάλι   και  μας  λέει πως  εάν έρθει κανένας  πρόσφυγας  να  μην του  δώσουμε  να  φάει τίποτα,  ούτε  νερό,  μόνο  εάν μας  δώσει εντολή  ο  Αρχιφύλακας και  επίσης ο  Αρχιφύλακας  ήταν στο  site  της  Χρυσής  Αυγής  κάθε  βράδυ  από τον υπολογιστή  του! Στο τέλος  μου  ήρθε η μετάθεση  για άλλο  στρατόπεδο  στο νησί  και  εκεί  έγινε το  χειρότερό σκηνικό  που  με  έβγαλε  έξω από  τα  ρούχα  μου.   ‘Ήταν  μεσημέρι  και  μας  έλεγαν  ότι  οι  «λάθρο» όπως  τους  έλεγαν  τα  στελέχη  θα  εισβάλουν  στο στρατόπεδο  να  μας  πάρουν  τα πάντα.   Θα  πρέπει  να  πάρουμε  τα  γκλόπ από την στρατονομία  και να τους  ΧΤΥΠΑΜΕ και πολλά  άλλα .
Κόντρα στον ρατσισμό, το φασισμό και τον αυταρχισμό οι φτωχοί όλου του κόσμου ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος και καταγωγής υψώνουμε ασπίδα αλληλεγγύης και αντίστασης- να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!!!  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου