Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ; (ΑΡΚΑΣ)

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το δημοσιογραφικό φερέφωνο της εσώκλειστης στις φυλακές ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας ανέλαβε να μας ενημερώσει για την συμμετοχή στις εκλογές με το εμετικό ψηφοδέλτιο ενός ακόμη απόστρατου στρατιωτικού. Πρόκειται για τον Ταξίαρχο ε.α. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, στρατιωτικό ακόλουθο της Ελλάδας στη Μόσχα, που κατεβαίνει υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στον Έβρο.
Αξίζει όμως να ρίξουμε μια ματιά στο βιογραφικό του καθώς η καριέρα του παρουσιάζει εκπληκτικές ομοιότητες με τις αντίστοιχες των δύο άλλων ανώτατων απόστρατων στρατιωτικών Ευρωβουλευτών,  τόσο του στρατηγού των Ειδικών Δυνάμεων Συναδινού, όσο και του στρατηγού του Πυροβολικού Επιτήδειου,  που υπήρξαν ως στρατιωτικοί από τους πλέον ευνοημένους του κομματικού κατεστημένου, είχαν ταπεινά κριτήρια και φασιστική ιδεολογία.

Η Υποκρισία για τις διαθεσιμότητες των μέσων στην ΠΑ είναι εξαιρετικά ανησυχητική

Γράφει ο Αντιπτέραρχος (Ι) εα
Βασίλειος Βρεττός 
Επίτιμος Διοικητής ΔΑΥ
Ο τρόπος που «εκδικείται» η αλήθεια είναι να υπάρχει. Υπάρχοντας εκθέτει και διασύρει όσους την παραγνωρίζουν, την παίρνουν αψήφιστα, τη λογαριάζουν εξουδετερωμένη ολοκληρωτικά από τη χρησιμότηταέγραφε σχετικά πρόσφατα ο καθηγητής Χρήστος  Γιανναράς στο άρθρο του “ πώς «εκδικείται» η αλήθεια” . Πέρασαν λίγοι μόνο μήνες για να επιβεβαιωθεί και στο χώρο της, ευαίσθητης εθνικά, έρευνας- διάσωσης ότι η αλήθεια κάποτε «εκδικείται».
Αναζητούνται,  με αφορμή το δυστύχημα του Norman Atlantic,  τα πανάκριβα και απαραίτητα για εθνικούς λόγους  Super Puma (S/P) τόσο της ΠΑ όσο και του ΛΣ {Ε/Π Dophin  η προμήθεια των οποίων έχει χρηματοδοτηθεί κατά 50% από την ΕΕ για τα 5 πρώτα (INTERREG III) και κατά 75% (ΥΠΕΧΩΔΕ ΟΑΛΑΑ) για το έκτο} , σήμερα που χάνονται άνθρωποι στη θάλασσα.  Διαπιστώνονται σοβαρές  ελλείψεις σε ανταλλακτικά (και συστήματα θα προσθέσω) που τα καθιστούν μη πλήρως αξιοποιήσιμα , τη στιγμή βέβαια που δικαίως εκθειάζουμε και θαυμάζουμε την αυτοθυσία των  ξεχασμένων από όλες τις κυβερνήσεις χειριστών και διασωστών  που ήταν και εξακολουθεί ευτυχώς να είναι  δεδομένη και αξιοθαύμαστη.

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στους τζιχαντιστές Κυβερνοεπίθεση

Οι Anonymous, μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι, κήρυξαν τον πόλεμο στους τζιχαντιστές ανακοινώνοντας πως θα εξαπολύσουν μια μαζική κυβερνοεπίθεση για να ρίξουν όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν.
Το βίντεο, που ανάρτησαν στον λογαριασμό τους, έχει τίτλο: «Ένα μήνυμα στην Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και άλλους τρομοκράτες». Στην επίθεσή τους έδωσαν την κωδική ονομασία «επιχείρηση Charlie Hebdo» και το σχετικό hashtag που έδωσαν είναι #OpCharlieHebdo.

Μακελειό! Τέσσερις όμηροι νεκροί στην επιχείρηση της αστυνομίας στο παντοπωλείο στο Παρίσι! Νεκρός και ο δράστης

Μακελειό! Τέσσερις όμηροι νεκροί στην επιχείρηση της αστυνομίας στο παντοπωλείο στο Παρίσι! Νεκρός και ο δράστης
Άλλο ένα μακελειό με αίμα αθώων στο Παρίσι. Η επιχείρηση της αστυνομίας στο εβραικό παντοπωλείο όπου κρατούνταν αδιευκρίνιστος αριθμός ομήρων βάφτηκε με αίμα αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς πολίτες και για 4 σοβαρά τραυματίες. 
Και ο δράστης της κατάστασης ομηρίας, ο Αμεντί Κουλιμπαλί, είναι νεκρός. 

Γαλλία: Νέα υπόθεση ομηρίας στο Μονπελιέ - Νεκροί νωρίτερα 3 δράστες και 4 όμηροι (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ένοπλη ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια Γαλλία. Ένας άνδρας κρατά δύο ομήρους σε κοσμηματοπωλείο του Μονπελιέ, σύμφωνα με δικαστική πηγή. Tουλάχιστον τέσσερις όμηροι είναι νεκροί στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στο ανατολικό Παρίσι. Νεκρός και ο δράστης της κατάστασης ομηρίας, Αμεντί Κουλιμπαλι. Νωρίτερα έπεσαν νεκροί και οι δράστες του μακελειού στη Charlie Hebdo, οι αδελφοί Κουασί, που είχαν  οχυρωθεί μέσα σε τυπογραφείο της πόλης Νταμαρτάν-αν-Γκελ, 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού.

Το καθεστώς της Αιγύπτου εκτοπίζει ολόκληρη πόλη για να αποκλείσει τη Λωρίδα της Γάζας !

gazaΟι αιγυπτιακές αρχές αποφάσισαν να απομακρύνουν ολόκληρη την πόλη της [αιγυπτιακής] Ράφας από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ο κυβερνήτης του διαμερίσματος του Βορείου Σινά, Αμπντ Αλ Φάταχ Χαρχούρ.
Σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη, ο Χαρχούρ δήλωσε ότι είναι αναγκαίο να απομακρυνθεί ολοκληρωτικά η πόλη της Ράφας για να δημιουργηθεί μια νεκρή ζώνη στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.
«Μια νέα πόλη της Ράφας εγκαθιδρύεται με οικιστικές ζώνες κατάλληλες για τη φύση και τις παραδόσεις των κατοίκων της Ράφας».
Επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη ζητηθεί από μονάδες μηχανικών να αρχίσουν να εργάζονται για τη νέα πόλη.

Πρωτοφανής ρατσιστική επίθεση, με την απειλή όπλου, σε ξενώνα προσφύγων στη Θεσσαλονίκη



Με όπλο εισέβαλε στο προαύλιο χώρο του ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης ένας άγνωστος άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Όπως καταγγέλουν στο alterthess.grαυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας εισέβαλε,λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στο προαύλιο χώρο απειλώντας και φωνάζοντας σε μια πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση για τα δεδομένα της πόλης. Ο άνδρας μάλιστα δεν δίστασε να εξυβρίσει τους εργαζόμενους, να καταφερθεί εναντίων των παιδιών με ρατσιστικές αναφορές για την καταγωγή τους χαρακτηρίζοντας τους «αλήτες Πακιστανούς» και λέγοντας ότι «έχει βαρεθεί να πληρώνει με τους φόρους του αυτούς τους βρωμιάρηδες» και πολλά άλλα. Επιπλέον ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αμέσως μετά έβγαλε περίστροφο δηλώνοντας ταυτόχρονα «είμαι χειρότερος από τους χρυσαυγίτες».

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...ΚΟΡΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ 3Β... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ...

Ελλάδα 1988 παλιές καλές στιγμές…. Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ακραίους θρησκευόμενους …

Από την προβολή της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Ο τελευταίος πειρασμός» ….

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ! Δέκα μήνες για τον Γέροντα Παστίτσιο Ήμαρτον

Το Α' Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον Γέροντα Παστίτσιο ή κατά κόσμον Φίλιππο Λοΐζο σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, για εξύβριση θρησκεύματος κατ’ εξακολούθηση. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο tvxs.gr θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη για εξύβριση των θείων του είχε ασκηθεί ύστερα από ερώτηση στην Βουλή του πλέον προφυλακισμένου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χρυσαυγίτη βουλευτή, Χρήστου Παππά. Η σύλληψή του είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και από τα κόμματα της Αριστεράς. 

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ "ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ"...

Image
Πραξικόπημα” στις ΡΙΖΕΣ! Το υπό δημιουργία πολιτικό κόμμα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος “γεννήθηκε” χωρίς την συμμετοχή του! Η είδηση ότι ο Βασιλης Καπερνάρος κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» (ΡΙΖ.Ε.Σ.) ,χωρίς την υπογραφή Μπαλτάκου προκάλεσε ερωτήματα. Η ιδρυτική διακήρυξη υπογράφεται από 213 άτομα όχι όμως από τον εμπνευστή της προσπάθειας.

Ποιο είναι το παρασκήνιο; Ο Βασίλης Καπερνάρος αλλά και η πλειοψηφία των απόστρατων αξιωματικών που συμμετέχουν σ΄ αυτό ήθελαν πάση θυσία να γίνει τώρα η ίδρυση του κόμματος έστω και χωρίς συμμετοχή στις εκλογές. Η ετκίμηση που έχουν είναι ότι θα υπάρξουν νέες εκλογές τον Μάϊο . Σ΄ αυτό συμφωνεί και ο Μπαλτάκος ο οποίος όμως όπως λένε οι πληροφορίες δεν συμφωνούσε με την ίδρυση κόμματος τώρα.

ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ!

Με στόχο την εξοικονόμηση μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων σε ετήσια βάση από τον αμυντικό προϋπολογισμό, το αμερικανικό Πεντάγωνο και ο απερχόμενος υπουργός, Τσακ Χέιγκελ (ανακοινώσεις έκανε και ο βοηθός υπουργός Άμυνας για τις υποθέσεις Διεθνούς Ασφάλειας, Ντέρεκ Χολέτ), ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη από το πέρας του Ψυχρού Πολέμου.
Οι αλλαγές περιλαμβάνουν το κλείσιμο περισσοτέρων από 15 στρατιωτικών βάσεων και τη μετακίνηση όσων δυνάμεων μείνουν, κυρίως στη Γερμανία και την Ιταλία. Στην Ευρώπη, οι ΗΠΑ σταθμεύουν δύναμη 67.000 ανδρών και γυναικών, 40.000 εκ των οποίων σε γερμανικό έδαφος.

ΓΑΛΛΙΑ: "ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ", ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ!

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία ενθαρρύνουν μια νέα ευρωπαϊκή τάση: το επιχείρημα ότι το Ισλάμ είναι ασύμβατο με τους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, και ότι δήθεν οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.
 «Ο καλύτερος στρατός μας είναι η εθνική μας ενότητα», είπε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο λαό του στον απόηχο της σφαγής στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, η πιο αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία εδώ και περίπου μισό αιώνα. Οι άνθρωποι απάντησαν ανάλογα: τουλάχιστον 100.000 συμμετείχαν σε αυθόρμητες διαδηλώσεις σε όλη τη Γαλλία, πολλοί κουνώντας ένα στυλό στον αέρα, μια πράξη υποστήριξης για την ελευθερία της έκφρασης και περιφρόνησης κατά των τρομοκρατών.

Ο συγγραφέας Μισέλ Ουελμπέκ τροφοδοτεί την Ισλαμοφοβία;

«Υποταγή»: Στην Γαλλία έχει ήδη συντελεστείΑυτή την Τετάρτη ήταν να εμφανιστεί και επίσημα το νέο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα Μισέλ Ουελμπέκ στη Γαλλία, λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Παρισού. Σε αυτό το βιβλίο, ο Ουελμπέκ αφήνει τους μουσουλμάνους να αναλάβουν την εξουσία. Ο συγγραφέας σκιαγραφεί μια εικόνα της Γαλλίας το 2022, κατά την οποία ένας μουσουλμάνος πρόεδρος έχει καταλάβει την εξουσία. Το βιβλίο «Submission» («Υποταγή») είχε ήδη προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση στην Γαλλία τις τελευταίες βδομάδες. Ο Ουελμπέκ παραδέχτηκε νωρίτερα ότι είναι ένα παιχνίδι με το «φόβο» - η νέα του λογοτεχνική συνεργασία. Αλλά ο ίδιος αρνήθηκε νωρίτερα οποιαδήποτε κατεύθυνση εναντίον του Ισλάμ. Δεν είναι μια «πρόκληση» παρά μόνο μια «πιθανή» ροή των πραγμάτων.

Νέες επιθέσεις του ΡΚΚ - Δύο Τούρκοι τραυματίες

Image

Νέες επιθέσεις του ΡΚΚ πραγματοποιήθηκαν στην επαρχία Σιρνάκ της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Θωρακισμένο όχημα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής δέχτηκε πυρά από ενεδρεύοντες μαχητές του ΡΚΚ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο Τούρκοι χωροφύλακες.

Κατόπιν οι Κούρδοι πραγματοποίησαν επίθεση σε αστυνομικό τμήμα, στην ίδια περιοχή. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς όμως απώλειες. Παράλληλα Κούρδοι απέκλεισαν, με οδοφράγματα, βασικές οδού στη εν λόγω επαρχία, συγκρουόμενοι με τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας. 
Οι επιθέσεις πραγματοποιούνται μετά την στυγνή δολοφονία από τους Τούρκους ενός κουρδικής καταγωγής παιδιού 14 ετών. 

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός παραδέχεται πως οι δράστες της επίθεσης παρακολουθούνταν

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός παραδέχεται πως οι δράστες της επίθεσης παρακολουθούντανΣτην παραδοχή ότι οι δράστες της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo βρίσκονταν υπό καθεστώς παρακολούθησης από τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές προχώρησε ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς. Μιλώντας στο δίκτυο RTL, o Βαλς είπε ότι δεν υπάρχει «μηδενικός κίνδυνος» και επικαλέστηκε τις «δυσκολίες» που προκαλεί στην αστυνομία «ο μεγάλος αριθμός των ατόμων που συνιστούν εν δυνάμει κίνδυνο». Η γαλλική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δραστών. Πρόκειται για τους Σαΐντ Κουασί, Σερίφ Κουασί και Χαμίντ Μουράντ. Ο τελευταίος παραδόθηκε στη γαλλική αστυνομία, οι πρώτοι δύο, αδέλφια, αναζητούνται ως οι άλλοι δύο δράστες της επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo, με απολογισμό 12 νεκρούς. Ο ένας από αυτούς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και ήταν γνωστός στις αρχές για τις ακραίες θέσεις του.http://www.enikos.gr/

Το Μίσος – από τον Χάρη Ζάβαλο

large_la_haine_blu-ray_1
Χθες, 7 Γενάρη του 2015, για άλλη μια φορά, ο «δυτικός πολιτισμός» επλήγει από φονταμεταλιστές μουσουλμάνους, οι οποίοι προσβεβλημένοι από τα σατιρικά σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo, εισέβαλαν οπλισμένοι στα γραφεία του εντύπου στο Παρίσι, εκτελώντας 11 δημοσιογράφους κι 1 αστυνομικό. 

ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ...Βρετανία: Επαφές με BP και Shell προ εισβολής στο Ιράκ

Η Βρετανία συζητούσε τα σχέδια για την εκμετάλλευση των πετρελαϊκών αποθεμάτων του Ιράκ με μερικές από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου μόλις πέντε μήνες προτού εισβάλει στη χώρα μαζί με τις ΗΠΑ, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent.
Επικαλούμενη έγγραφα που διευκρινίζει ότι απέκτησε έπειτα από αίτημα του ακτιβιστή και συγγραφέα Γκρεγκ Μάτιτ βασισμένο στο νόμο περί ελευθερίας της ενημέρωσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι τουλάχιστον πέντε συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και τις εταιρείες BP και Royal Dutch Shell τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2002.

Αποζημίωση 83 εκατ. από Shell σε ψαράδες της Νιγηρίας Μετά την Καταστροφή

Με το ποσό των 83,5 εκατ. δολαρίων αναμένεται να αποζημιώσει η πετρελαϊκή εταιρεία Shell την κοινότητα των ψαράδων στο Δέλτα του Νίγηρα για την περιβαλλοντική ρύπανση που προκάλεσε το 2008 πετρελαιοκηλίδα, καταστρέφοντας χιλιάδες εκτάρια μαγκρόβιας βλάστησης.
Η εταιρεία Royal Dutch Shell κατέληξε την Τετάρτη σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους ψαράδες της περιοχής και τους κατοίκους της κοινότητας Μπόντο στη Νιγηρία, οι οποίοι επλήγησαν περισσότερο από την καταστροφή, τερματίζοντας μια δικαστική διαμάχη που εξελισσόταν εδώ και τρία χρόνια.