Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/1 ΕΙΧΑΝ 500 "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ!


Είναι ξεφτίλες.
Η ΟΝΝΕΔ είναι η νεολαία της ΝΔ και είναι ξεφτίλες.
Γιατί δεν είναι δυνατόν να κυβερνάς αυτόν τον τόπο 30 χρόνια...
Να είσαι το κόμμα της μίζας, της SIEΜENS, του Βατοπεδίου, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς.
Το κομματικό ρουσφέτι και το βόλεμα των ημετέρων να αποτελεί το βασικό ψηφοθηρικό όπλο σου όλα αυτά τα χρόνια. Στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, στο πανεπιστήμιο, στο Δήμο, στον Στρατό, παντού!
Μόλις χθες δημοσίευμα κατάγγειλε:
"Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο τα γραφεία μεταθέσεων κληρωτών και στελεχών δουλεύουν υπερωρίες! Η “μετάθεση-βύσμα” είναι το τελευταίο ,ανέξοδο “κοινωνικό αίτημα” που μπορούν να “πουλήσουν” οι υποψήφιοι βουλευτές . Ήταν λοιπόν αναμενόμενο ότι σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο θα είχε μεγάλη …πέραση.
Μόνο χθες μαθαίνουμε, έφθασαν στο ΓΕΣ 500 “αιτήματα” που αφορούσαν και μόνιμα στελέχη και στρατεύσιμους! Κάθε κυβερνητικός βουλευτής αλλά ακόμη και βουλευτές και πολιτευτές από άλλα κόμματα που έχουν βρει “άκρη” πολιορκούν το ΥΠΕΘΑ ! Το οποίο έχει υπουργό ο οποίος εκτίθεται στην Β΄ Αθηνών και όσο να ΄ναι θα έχει κι αυτός τις δικές του υποχρεώσεις. 

Στην Τουρκία η αστική δικαιοσύνη είναι τυφλή: Αθώοι οι "διεφθαρμένοι" υπουργοί του Ερντογάν

Image
Το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε τη νύκτα κατά της δικαστικής δίωξης τεσσάρων πρώην υπουργών που κατηγορούνταν για διαφθορά, βάζοντας τέλος, χωρίς συνέπειες, στο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο που συγκλόνισε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο την ισλαμο-συντηρητική κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λιγότερο από έξι μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, οι τούρκοι βουλευτές επικύρωσαν, όπως αναμενόταν, την απόφαση ερευνητικής επιτροπής του τουρκικού κοινοβουλίου για τη μη διαβίβαση του φακέλου που περιλαμβάνει τις κατηγορίες για διαφθορά κατά των τεσσάρων πρώην μελών της κυβέρνησης Ερντογάν στο Ανώτατο Δικαστήριο, τον μοναδικό θεσμό της τουρκικής δικαιοσύνης που θα είχε την αρμοδιότητα να τους δικάσει.

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

Image

Ποινικό δικαστήριο στην Καισάρεια, στην κεντρική Τουρκία, καταδίκασε σήμερα σε ποινές κάθειρξης δέκα ετών δύο αστυνομικούς οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 19χρονου διαδηλωτή κατά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2013 που έγιναν με αφορμη το πάρκο Γκεζί.

Σε τρεις καταστηματάρχες, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στον ξυλοδαρμό του Αλί Ισμαήλ Κορκμάζ, επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης έξι ετών και οκτώ μηνών και σ' έναν τέταρτο ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών. Δύο άλλοι αστυνομικοί που κατηγορούνταν στην υπόθεση αυτή αθωώθηκαν.  Η ετυμηγορία προκάλεσε την οργή συγγενών του θύματος. "Το κράτος δολοφόνος θα λογοδοτήσει!", φώναξαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ομαδική επιστολή από στρατιώτες του Λόχου Διοικήσεως της ΣΔΒ - Καραϊσκάκη Ά‏

«Παρακάτω γράφουμε παράπονα που έχουμε στρατιώτες του λόχου Διοικήσεως της ΣΔΒ μιας και με τον καινούριο διοικητή Λόχου Λοχαγό  είμαστε "φιμωμένοι".
- Έχουν αυξηθεί πολύ οι υπηρεσίες και αυτό δεν θα ήταν από μόνο του κακό αν δεν ήμασταν όλοι οι στρατιώτες σε πόστα και σε γραφεία. Εδώ οι περισσότεροι βγάζουμε για το στρατόπεδο πολλή δουλειά, που θα έπρεπε να την κάνουν τα στελέχη. Και σαν να μην έφτανε αυτό αμέσως μετά τα πόστα έχουμε και τις υπηρεσίες. Πολλοί συνάδελφοι σκέφτονται να παραιτηθούν από τα πόστα τους. 
- Έχουν βάλει ένοπλες υπηρεσίες μέχρι και σε ΚΨΜ και οδηγούς. 
- Στα μαγειρεία κάνουμε λάντζα με παγωμένο νερό και πονάνε τα χέρια μας. 
- Στρατιώτης έφαγε 5 μέρες φυλακή από τον λοχαγό επειδή φορούσε μαύρο κασκόλ στην αναφορά με 3 βαθμούς θερμοκρασία έξω. 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΕΣ ΜΑΝΩΛΑ: ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!
Θεωρούμε δεδομένο ότι ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανωλάς και ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις εκλογικές άδειες των συναδέλφων φαντάρων στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και όχι μόνο.
Ενδεικτικό του τρομερού οικονομικού ζητήματος που αντιμετωπίζουν οι φαντάροι, της βάρβαρης προσβολής των δημοκρατικών τους πιστεύω και δικαιωμάτων,  αλλά και του αισθήματος αδικίας από τη διαφορετική αντιμετώπιση που υφίστανται είναι και το γεγονός ότι τη  Δευτέρα 19/1 στο ΚΕΕΜ Σπάρτης,  40 περίπου συνάδελφοι φαντάροι του 1ου τάγματος βγήκαμε μαζικά παραπονούμενοι (περίπου 40 άτομα) στην αναφορά για το ζήτημα των εκλογικών αδειών.
Σας θυμίζουμε το λόγο:

Σχέδιο Ετοιμότητας Δράσης του ΝΑΤΟ

Τα γεγονότα στην εξωτερική πολιτική «τρέχουν». Ο ιμπεριαλισμός για μια ακόμη φορά ακονίζει τα νύχια του. Κατά την πρόσφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, αποφασίστηκε ένα «Σχέδιο Ετοιμότητας Δράσης του ΝΑΤΟ». Το Σχέδιο αυτό, το οποίο υποτίθεται ότι θα πρέπει να προστατεύσει από μια ρωσική αιφνιδιαστική επίθεση, στην πραγματικότητα χρησιμεύει για την προετοιμασία μιας, πιθανώς ακόμη και με πυρηνικά όπλα, παρουσιαζόμενης αιφνιδιαστικής επίθεσης των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ενάντια στη Ρωσία. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε σε μετάφραση το «Σχέδιο» αυτό, ώστε να έχει επίγνωση όχι μόνο ο χώρος της κομμουνιστικής αριστεράς, αλλά και ευρύτερα το εργατικό λαϊκό κίνημα. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε το αμέσως επόμενο διάστημα. 
Εμείς απαιτούμε την άμεση έξοδο από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, το κλείσιμο των βάσεων και την άμεση επιστροφή των ελληνικών στρατευμάτων που βρίσκονται εκτός συνόρων.

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΝΑΤΟ...

Η Σλοβακία θέλει να αντικαταστήσει τα ρωσικής προέλευσης οπλικά συστήματά της Η Σλοβακία έχει εκπονήσει μια σειρά από φιλόδοξα σχέδια για να αντικαταστήσει το σύνλο του ρωσικής προέλευσης εξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. 

Η Σλοβακία θέλει να αντικαταστήσει τα ρωσικής προέλευσης οπλικά συστήματά τηςΌπως γίνεται τώρα γνωστό, η ιταλοβρετανική εταιρεία AgustaWestland προσφέρει το ελικόπτερο AW139M στο σλοβακικό Υπουργείο Άμυνας για να εκπληρώσει την υποτιθέμενη άμεση ανάγκη αντικατάστασης των ρωσικής κατασκευής μεσαίων μεταφορικών ελικοπτέρων Mil Mi-17 Hip. 
Η ανακοίνωση της AgustaWestland έρχεται μια ανάσα μετά την πρόταση από Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στις 12 Ιανουαρίου για να πουλήσει στην Σλοβακία εννέα ελικόπτερα Sikorsky UH-60 Black για 300 εκατομμύρια ευρώ (347 εκατομμύρια ευρώ), συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και της κατάρτισης, μέσω του στρατιωτικού προγράμματος πωλήσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. 

Το αεροδρόμιο Ντόνετσκ ως σύμβολο του πολέμου της Ουκρανίας

Το αεροδρόμιο Ντόνετσκ ως σύμβολο του πολέμου της ΟυκρανίαςΗ Ουκρανία έχει αρχίσει σήμερα και επίσημα με την κινητοποίηση επιπλέον 50.000 εφέδρων για να πολεμήσουν στην ανατολική Ουκρανία. Το Υπουργείο Άμυνας στο Κίεβο δήλωσε ότι οι στρατιώτες που είναι ήδη εδώ και καιρό στα θέατρα των επιχειρήσεων, θα πρέπει να αντικατασταθούν από εφέδρους. Το Υπουργείο είχε ήδη ανακοινώσει να κινητοποιήσει άλλους 54.000 στρατιώτες από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, σε δύο στάδια.  Η κινητοποίηση είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη. Ενώ ο σύμβουλος του Προέδρου Πέτρο Ποροσένκο, Γιούρι Μπιργιούκοφ, δήλωσε ότι η μερική κινητοποίηση ενισχύσει την ασφάλεια της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, η Μόσχα και οι αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία επικρίνουν αυτό το μέτρο. Ο ηγέτης των αυτονομιστών Αλεξάντερ Σχαρτσένκο κατηγόρησε το Κίεβο για πολεμικές προετοιμασίες και απείλησε με σκληρές αντιδράσεις. Ο ίδιος προειδοποίησε: «Δεν είμαστε αδύναμοι αλλά έτοιμοι να ανταποκριθούμε κατάλληλα». 

Ο Αλέξανδρος Ντούγκιν για τον Ευρασιανισμό, τη Γεωπολιτική της Ξηράς και της Θάλασσας και τη θεωρία της Πολυπολικότητας



Ο Ρώσσος φιλόσοφος και θεωρητικός των Πολιτισμών και της Γεωπολιτικής Αλέξανδρος Ντούγκιν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στις ρωσσικές ελίτ, έδωσε πρόσφατα (δημοσιεύθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2014) μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διαδικτυακό φόρουμ συζήτησης θεμάτων θεωρίας των Διεθνών Σχέσεων «Theory Talk». Η συνέντευξη του Ντούγκιν περιστρέφεται γύρω από ένα πολύ ευρύ φάσμα ζητημάτων. Στις απαντήσεις του, μεταξύ άλλων, διευκρινίζει βασικά σημεία των θεωριών του –«Τέταρτη Πολιτική Θεωρία», «Ευρασιανισμός», «Πολυπολικός Κόσμος»- και αναλύει πλευρές της γεωπολιτικής επιστήμης στη Ρωσσία. Επίσης, παρουσιάζει την ιδέα του, που εμπεριέχεται στο νέο πολύτομο έργο του «Νοομαχία», για την ιδιαιτερότητα κάθε πολιτισμού, όπως συμπυκνώνεται στον «Λόγο» του. Η μετάφραση του κειμένου βασίζεται και στο ρωσσικό και στο αγγλικό κείμενο, ενώ προσθέσαμε κάποιες διευκρινιστικές υποσημειώσεις, κυρίως για πρόσωπα που αναφέρονται, και ίσως δεν είναι γνωστά στον μέσο αναγνώστη.  Σωτήρης Δημόπουλος

ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ¨"ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ"

Δήλωση του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α Φράγκου Φραγκούλη

Και ξαφνικά, με περίσσια υποκρισία, ο απόστρατος στρατιωτικός που διαπραγματεύτηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα την κάθοδο του στις εκλογές με όλη την σοβαρή Ακροδεξιά -τη ΝΔ του Σαμαρά, το ΛΑΟΣ, τις ΡΙΖΕΣ του Μπαλτάκου-, αλλά έμεινε ¨"μπουκάλα", βγήκε να δηλώσει Παρόν.
Ας θυμόμαστε την έντονη κριτική που του ασκήθηκε τις προηγούμενες μέρες ότι μπλόκαρε από τη θέση του ΑΓΕΣ την τότε αναδιάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων και λειτούργησε εξυπηρετώντας το πελατειακό κράτος.
Τώρα βγαίνει και το παίζει υπερκομματικός...
Και ζητά "εθνική ενότητα"... 
Αυτός που υπερασπίστηκε του ακροδεξιούς παρανομούντες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού για τα ρατσιστικά τους συνθήματα, λέγοντας ότι αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης τους, άρα νομιμοποιώντας την ναζιστική εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ..."ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ..."