Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΙΔΙΕΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ Β’
ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
«Η ευθύνη της Διοίκησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικής Ασφάλειας ανατίθεται στη φυσική του ηγεσία, δηλαδή στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής».

Βενζίνη: η μεγάλη ληστεία – Γ. Σιούτας: «Ούτε εμείς ξέρουμε…»

Δεν θα σταθούμε στα περί συντεχνιών. Ούτε στα περί μεσαζόντων ή στα περί οποιουδήποτε άλλου ζιζανίου ανθεί στον καπιταλισμό απομυζώντας τους εργαζόμενους. Θα σταθούμε μόνο στην εξοργιστική κατάσταση που επικρατεί με την τιμή της βενζίνης και στη μεγάλη, απροκάλυπτη ληστεία που την καλύπτει εκκωφαντική σιωπή!
Απλές σκέψεις, απλή μέθοδος των τριών, απλά πράγματα ακόμη και για ένα μαθητή του δημοτικού. Κι όμως κανείς δεν μιλάει! Ελάχιστες είναι οι αναφορές που θα βρει κανείς ψάχνοντας σχετικά, καθώς η υπερπληθώρα των «ενημερωτικών» ιστοσελίδων απλά παπαγαλίζει ό,τι γράφουν οι μεγάλοι του είδους ή βυθίζεται στα μικροσυμφέροντα και στον μικρόκοσμό της. Αδυνατώντας να κάνει την παραμικρή πρωτογενή σκέψη αν αυτή δεν εντάσσεται στα παραπάνω…
Το γεγονός είναι ένα: η βενζίνη σήμερα θα έπρεπε να κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα ευρώ το λίτρο. Κι όμως. Η μέση τιμή της στα πρατήρια είναι 1,33 ευρώ!

Φωτογραφία Βόσνιων στρατιωτών με Τσέτνικ δημιουργεί ερωτήματα

Image

Εντολή να συλλέξει πληροφορίες για φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και παρουσίαζε Βόσνιους στρατιώτες να στέκονται πλάι πλάι σε άνδρες που φορούσαν στολές των Τσέτνικ ( η φωτογραφία πάνω) σε λειτουργία για τα Θεοφάνεια, στην Μπάνια Λούκα της Σερβικής Δημοκρατίας, έδωσε στη διεύθυνση επιθεώρησης του Στρατού ο υπουργός Άμυνας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ζεκερία Όσμιτς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του βαλκανικού ερευνητικού δημοσιογραφικού δικτύου BIRN, στην έρευνα συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες αρχές του υπουργείου Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Βοσνίας προκειμένου να σταματήσουν οι εικασίες σχετικά με την υπόθεση.
Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας δεν ήταν, ωστόσο, δυνατόν να εξακριβωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΜΑΧΟΥΣ! Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ κατηγόρησε τους φιλορώσους αντάρτες

Image
Η Ουκρανία γνώρισε σήμερα μια από τις πιο αιματηρές ημέρες στους περισσότερο από εννέα μήνες σύγκρουσης, με τον θάνατο τουλάχιστον 34 ανθρώπων, ανάμεσά τους 13 πολίτες από ρίψη οβίδας σε στάση του τρόλεϊ νωρίς το πρωί, την ώρα που ο ουκρανικός στρατός αποχωρούσε από το στρατηγικής συμμαχίας αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.
Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όταν οβίδα έπεσε σε στάση τρόλεϊ σε συνοικία της πόλης, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε πληγεί από τις μάχες, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της δημαρχίας.
"Δώδεκα άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο τρόλεϊ σκοτώθηκαν και ένας ακόμη ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που περνούσε από κοντά. Επίσης υπάρχουν δέκα τραυματίες", διευκρίνισε εκπρόσωπος της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών της πόλης αυτής που είναι προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Πορεία των αντί ισλαμιστών και φασιστών στην Λειψία.

Έκτακτη επικαιρότητα από Λειψία
PEGIDA - LEGIDA RAUS
Σήμερα είναι η προγραμματισμένη πορεία των αντί ισλαμιστών και φασιστών στην Λειψία.
Πρωτοφανής αστυνομική δύναμη στο κέντρο, 4.000 αστυνομικοί.
Να θυμίσω ότι την προηγούμενη εβδομάδα στη Δρέσδη, μετά από την πορεία τους οι φασίστες σκότωσαν έναν 20χρονο Αφρικανό.
Σήμερα στη Λειψία, οι πορείες των αντιφασιστών αγγίζουν τις 20.
Όλη η πόλη πνίγεται στον κόσμο.
Σαμποτάζ στη γραμμή των τρένων από Δρέσδη, λίγο έξω από τη Λειψία, 2 εμπρηστικές επιθέσεις προκειμένου να ανακοπούν οι φασίστες.
Τα τρένα αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία, με αποτέλεσμα οι φασίστες να καθυστερήσουν. Η αστυνομία αναγκάστηκε να ανοίξει δρόμο για να περάσουν ανάμεσα από αριστερούς, αναρχικούς και αντιφασίστες που τους έβριζαν και τους έφτυναν.
Νωρίτερα, επεισόδια και οδοφράγματα από αντιφασίστες, επιθέσεις στην αστυνομία.
Το κέντρο όλο έχει κλείσει και απ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, οι φασίστες έχουν υποστεί μεγάλη ήττα!
Το κείμενο είναι απ΄τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας - Πειραιά.
Οι διαδηλώσεις συνέβησαν χθες το βράδυ.
Germany: Counter-demonstrators block Pegida in Leipzig.

AGORÁ ή πώς να δολοφονήσετε μια Δημοκρατία – από την Μαρία Παρέντη και τον Χάρη Ζάβαλο-Νόστιμον ήμαρ

AGORA
Το Νόστιμον Ήμαρ πήγε σινεμά. Προορισμός του, το νέο και πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου,  AGORΆ.
Η αρχαία αγορά της Αθήνας είναι ο ανοικτός χώρος που βρίσκεται εγγύτατα και βορειοδυτικά της Ακρόπολης. Στην αρχαιότητα αποτελούσε το διοικητικό, φιλοσοφικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και κυρίως  οικονομικό κέντρο της πόλης. (αγορά <αγείρω =συγκεντρώνω).

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΛΙΓΟΣΤΟ...Λιγοστά Θλιμμένα Γερόντια: Πήγαμε στη συγκέντρωση-μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ (PHOTOS)

_D7T9293
Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον από κάθε άποψη το κόμμα-Silver Alert
Ποιος πάει εν έτει 2015 σε προεκλογική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου;
 Οι συνεργάτες μας Γιώργος Τσ. και DogEye βρέθηκαν χτες το απόγευμα στο γήπεδο μπάσκετ του Σπόρτινγκ στα Πατήσια και έχουν τις (στενάχωρες, ασπρομάλλικες) απαντήσεις: 
_D7T9314

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Έδιναν λεφτά στον Ερυθρό Σταυρό, κι αυτά πήγαιναν στην Μπακογιάννη!


Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον …οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. 

«Μπλόκο» στην Παλλήνη σε Βορίδη από Ρωγμές και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ακυρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η προγραμματισμένη ομιλία του Μάκη Βορίδη στην Παλλήνη, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έπειτα από πρωτοβουλία της συλλογικότητας «Ρωγμές» και μελών της Νεολαίας της ANT.AΡ.ΣΥ.Α
Σχεδόν 30 άτομα ήταν συγκεντρωμένα στον χώρο όπου θα εμφανιζόταν ο Υπουργός και Υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρια Αττικής και με πανό και συνθήματα περίμεναν να τον υποδεχθούν όπως γράφει το zwpallini.gr.
Οι συνεργάτες του Μάκη Βορίδη τον ενημέρωσαν τηλεφωνικώς για την κατάσταση στην περιοχή και αποφασίστηκε να μην δώσει το παρών και έτσι να ακυρωθεί η συγκέντρωση.

Ποιος θα ενισχύσει πρώτος τις Δυνάμεις Καταστολής; Η μεγάλη των μπάτσων ‘’οικογένεια’’!

ΣΥΡΙΖΑ: Οχι μόνο δεν θα αφοπλίσουμε αλλά θα ενισχύσουμε περισσότερο τους αστυνομικούς
Η οικογένεια της ΕΛΑΣ όλο και μεγαλώνει το τελευταίο διάστημα , ο λόγος για τα νέα τρία ‘’όπλα’’ που καλωσόρισε πρόσφατα drones, σύστημα tetra και το σύστημα «νόμιμων συνακροάσεων» . Τα όπλα αυτά η ΕΛΑΣ θα τα χρησιμοποιήσει προκειμένου όπως αναφέρεται  να καταπολεμήσει τα αυξανόμενα κρούσματα τρομοκρατίας, την λαθρομετανάστευση και το οργανωμένο έγκλημα.
DRONES
 Τα drones είναι τα Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) δηλαδή, στα ελληνικά, τα «Μη Επανδρωμένα Ιπτάμενα Οχήματα» (ΜΕΙΟ). Πρόκειται για ειδικές κατασκευές, υψηλής τεχνολογίας, που μοιάζουν με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα, τα οποία έχουν ενσωματωμένη θερμική κάμερα και ακτίνα πτήσης έως 300 χιλιόμετρα, αναπτύσσουν ταχύτητα μεγαλύτερη από 40 χιλιόμετρα την ώρα ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα κατόπτευσης κύκλων ακτίνας περίπου δυο χιλιομέτρων. 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: "Ζήτω οι κατακτητές μας!" φώναζαν οι "εθνικιστές" Χρυσαυγίτες

Στη δημοσιότητα βίντεο - ντοκουμέντο με ανατριχιαστικά στιγμιότυπα από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής Στιγμιότυπα από μια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, όπου ξεδιπλώνονται τα "πιστεύω" του σκληρού πυρήνα της ναζιστικής οργάνωσης, δημοσιεύει την Πέμπτη στη διαδικτυακή της έκδοση η Εφημερίδα των Συντακτών

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-Νεκρός σε νέο εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης


Ένας 57χρονος, εργαζόμενος σε συνεργείο εργολάβου, έχασε την ζωή του αργά το απόγευμα της Τετάρτης πέφτοντας από σκαλωσιά, στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. 
Φωτογραφία: Γρηγόρης Δάλλης
Ο 57χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πτώση του διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 57χρονου θα μεταφερθεί για νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
- See more at: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000003269/Nekros-se-neo-ergatiko-atuxima-sti-DEI-Megalopolis#sthash.C6KtT7Zq.dpuf

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ: καμιά συνέπεια για τον αστυνομικό του Φέργκιουσον που πυροβόλησε τον άοπλο 18χρονο Αφροαμερικανό


Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ πρόκειται προχωρήσει στο κλείσιμο της έρευνας στην υπόθεση θανάτου ενός άοπλου Αφροαμερικανού στο Φέργκιουσον του Μιζούρι από αστυνομικό και να απαλλάξει το όργανο της τάξης από οποιεσδήποτε κατηγορίες, αναφέρει σε άρθρο της που δημοσίευσε την Τετάρτη η εφημερίδα New York Times.
Η εφημερίδα στο άρθρο της επικαλείται σχόλια αστυνομικών που δήλωσαν ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς εργάζονταν πάνω σε ένα νομικό υπόμνημα, στο οποίο γίνεται εισήγηση να μην απαγγελθούν κατηγορίες κατά του αστυνομικού, Ντάρεν Ουίλσον, μετά την ολοκλήρωση έρευνας που διεξήγαγε το FBI. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία που να στηρίζουν τις κατηγορίες εναντίον του αστυνομικού

Turkey: Military Says Turkish National Intelligence Service (MIT) Shipped Weapons to Al-Qaeda – Government Bans Reporting

arms-shipment-turkey-al-qaedaAccording to information published on and then banned from the Internet in Turkey, on Jan. 19, 2014, the prosecutor of an Adana court instructed the Adana Provincial Gendarmerie Command to stop and search three trucks.  (photo by Anonymous)
Secret official documents about the searching of three trucks belonging to Turkey’s national intelligence service (MIT) have been leaked online, once again corroborating suspicions that Ankara has not been playing a clean game in Syria. According to the authenticated documents, the trucks were found to be transporting missiles, mortars and anti-aircraft ammunition. The Gendarmerie General Command, which authored the reports, alleged, “The trucks were carrying weapons and supplies to the al-Qaeda terror organization.” But Turkish readers could not see the documents in the news bulletins and newspapers that shared them, because the government immediately obtained a court injunction banning all reporting about the affair.

Εύφημος μνεία από τον Α/ΓΕΕΘΑ στον υπαξιωματικό που είπε "στοπ" σε ναύαρχο στην πύλη ΥΠΕΘΑ

Image
Εύφημος μνεία του ίδιου του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου στον υπαξιωματικό του ΠΝ που δεν επέτρεψε την είσοδο ναυάρχου στο ΥΠΕΘΑ χωρίς να τηρηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. Η σχετική απόφαση όπως πληροφορείται το Onalert.gr έχει υπογραφεί από τον στρατηγό Κωσταράκο από τις 6 Δεκεμβρίου αλλά άγνωστο γιατί άπαντες το κρατούν ως…επτασφράγιστο μυστικό! 
Η κίνηση του Α/ΓΕΕΘΑ είναι θετική και δείχνει ότι παρά το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα της άτυπης εξέτασης του περιστατικού και στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΝ και παντού εντός ΥΠΕΘΑ έχουν κατανοήσει τι συνέβη στην κεντρική πύλη . Ίσως κάποιοι στο ΠΝ εν ενεργεία και απόστρατοι να έχουν ακόμη απορίες αλλά ο Κωσταράκος μάλλον τις απάντησε με την εύφημο μνεία.
Το επεισόδιο

Ιράν: Θα δώσουμε όπλα στους Παλαιστίνιους

Image

Το Ιράν θα εξοπλίσει τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη κατά του Ισραήλ, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Άμυνας, Χουσείν Ντεγκχάν στο Ιρανικό Πρακτορείο ειδήσεων FARS. “Μια τέτοια κίνηση είναι εντός των δυνατοτήτων μας και θα την κάνουμε”, είπε ο Ιρανός υπουργός. 
Η δήλωση αυτή του Ιρανού αξιωματούχου έρχεται μετά την ισραηλινή επιδρομή στο Γκολάν, κατά την οποία σκοτώθηκαν έξι Ιρανοί στρατιωτικοί, μεταξύ των οποίων και ένας στρατηγός, μαζί με έξι ακόμα μέλη της Χεζμπολάχ. “Η σιωνιστική επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη”, είπε ο υπουργός. 

The East Ukraine Bus Disaster. The Propaganda War Goes Ballistic. Testimony of Bus Driver points to Kiev Regime

Ukraine-Air-Force-bombed-LuganskOn January 13th in Volnovaha, Donetsk 11 people were killed in what looked like a spectacular rocket attack. Video footage from the scene showed how deadly a Grad rocket (Hail) attack can be. The spread of the rocket attack left small craters on both sides of a highway running through Vonovaha. The camera then turned and showed a medium sized yellow bus that looked like it was hit in the attack.
The governments of Ukraine and the United States immediately called for an investigation while at the same time concluding that the Donetsk and Lugansk People’s Republics were behind the attacks.

Ισλαμικό Κράτος: Μουσικοί καταδικάστηκαν σε 90 βουρδουλιές γιατί έπαιζαν με αρμόνιο

Ισλαμικό Κράτος: Μουσικοί καταδικάστηκαν σε 90 βουρδουλιές γιατί έπαιζαν με αρμόνιοΤο αρμόνιο θεωρείται μη μουσουλμανικό όργανο για αυτό και το Ισλαμικό Κράτος το απαγόρευσε με τον… βούρδουλα, στην κυριολεξία.
Οι μουσικοί τιμωρήθηκαν με 90 βουρδουλιές ο καθένας, ενώ τα όργανα καταστράφηκαν.
Επίσης, την ίδια ημέρα, 50 βουρδουλιές έφαγε και ένας άνδρας που πωλούσε λαθραία τσιγάρα. Το Ισλαμικό Κράτος απαγορεύει και το κάπνισμα.

'Cultural Marxism': a uniting theory for rightwingers who love to play the victim

‘Anders Breivik killed young social democrats because he believed that their party was involved in a cultural marxist plot to undermine traditional European values by means of mass immigration from the Islamic world.’ Photograph: Frank Augstein/AP
The culture war that so defines current debates between the left and right sides of politics has its history in the barmy theory of ‘cultural Marxism’
What do the Australian’s columnist Nick Cater, video game hate group #Gamergate, Norwegian mass shooter Anders Breivik and random blokes on YouTube have in common? Apart from anything else, they have all invoked the spectre of “cultural Marxism” to account for things they disapprove of – things like Islamic immigrant communities, feminism and, er, opposition leader Bill Shorten.

Μαζί τους πνίξαμε

λαμπεντούζαΟργή και αποτροπιασμό προκαλεί, λένε, ο πνιγμός παιδιών στο Αιγαίο που έπεσαν στα χέρια του ελληνικού λιμενικού σώματος.
Ας αφήσουν όμως τα κροκοδείλια δάκρυα όσοι τώρα θρηνούν για τα πτώματα των παιδιών που ξεβράζει η θάλασσα.
Η κυβέρνηση είχε δείξει με κάθε ευκαιρία ότι θέλει θύματα στα σύνορα.
Δεν ήταν μόνο ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας και στέλεχος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, που έλεγε ότι «φύλαξη συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και για να γίνω κατανοητός αν δεν υπάρχουν νεκροί».

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΟ γυμνασιάρχης της Σχολής Μωραΐτη που μετά από 30 χρόνια, τα 23 απ’ αυτά στη διεύθυνση του σχολείου, είδε μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων θυροκολλημένη την απόλυση του μίλησε στο 360pedia για την περιπέτεια την οποία δεν θα αφήσει να σφραγίσει μια ζωή στην εκπαίδευση.
Κάποιοι γονείς μας λέει, θεώρησαν ότι το να υπερασπίζεται τους μαθητές του και τις οικογένειες τους είναι ταυτόσημο με το να υπερασπίζεται την τρομοκρατία. Γι’ αυτό και στο σχολείο τα δυο τελευταία χρόνια, όπως ισχυρίζεται, δεν ήθελαν ούτε αναφορά να γίνεται στο όνομα του Γρηγορόπουλου.

1990-2013: Η ανεργία των νέων στην Ε.Ε.

Η πορεία της ανεργίας των νέων στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία 25 χρόνια από το One Europe.
Infowar ]

ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

gargalianoi__articleΚοσμοπλημμύρα στις συγκεντρώσεις των ναζί! Και 40 και 100 και 200 μαζεύονται!

«Κοσμοπλημμύρα στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στους Γαργαλιάνους», γράφουν οι ναζί στην ιστοσελίδα τους. Αν πάρουμε υπόψη πως έγινε παμμεσσηνιακή κινητοποίηση, τα κάτι παραπάνω από σαράντα άτομα δεν τα λες και ανθρωποθάλασσα!
Απ” ό,τι φαίνεται, λουφάζουν οι οπαδοί της συμμορίας που «θα έρχονταν και η γη θα έτρεμε». Εκκρεμούν δίκες, βλέπεις, και πού να εκτίθεσαι…
Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι η αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της συμμορίας θα γίνει στο ξενοδοχείο «Dorian Inn» της οδού Πειραιώς. Ε! Να μη χωράνε καμιά διακοσαριά, άντε τριακόσιοι στην αίθουσα όπου κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εξωραϊστικοί σύλλογοι;http://ekdohi.gr/