Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΥΕΘΑ Νίκου Δένιδα για μαζική αποστολή γραπτού μηνύματος sms σε υπηρεσιακά κινητά στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και αποστολή σταυρωμένων ψηφοδελτίων από το πολιτικό γραφείο του κ. Δένδια μέσω του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Σε κοινή δήλωσή τους οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθηνών Νίκος Βούτσης και Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας αναφέρουν ότι “ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σύμφωνα με καταγγελίες στρατιωτικών χρησιμοποίησε τον μηχανισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να καλέσει τους στρατιωτικούς σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ή ακόμα και να τους στείλει σταυρωμένα ψηφοδέλτια με το όνομά του”.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να διερευνήσει τις καταγγελίες για παράνομη συμπεριφορά του απερχόμενου υπουργού Εθνικής Άμυνας. Το πλήρες κείμενο της δήλωσης είναι το ακόλουθο:

"ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ...ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ": Στις 21.00 σήμερα στον ρ/σ vathikokkino.gr παρακολουθήστε την εκπομπή του "Δικτύου Σπάρτακου"


Συντονιστείτε σήμερα στις 9 το βράδυ στον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας και ακούστε την εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει το δίκτυο ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος «Φυσάει Κόντρα».

Το θέμα της εκπομπής πολύ επίκαιρο και εστιάζεται στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και στο αντίκρισμα που έχουν στα στρατευμένα νιάτα της χώρας μας.
Παράλληλα γίνετε αναφορά γιατί η κυβέρνηση στέρησε το δικαίωμα ψήφου στους 18αρηδες καθώς και στις θέσεις των κομμάτων σχετικά με τις ένοπλες δυνάμεις όπως επίσης  και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Νέα φωτογραφία – σοκ από έξωση στην Ισπανία: ΜΑΤ μέσα σε διαμέρισμα, αφού έσπασαν την πόρτα



Τα ΜΑΤ ανέλαβαν να «καθαρίσουν» ένα διαμέρισμα από τους… ιδιοκτήτες του, την οικογένεια της Σεσίλια Παρέδες, στη Μαδρίτη.
Η 43χρονη Παρέδες και ο 35χρονος άνεργος σύζυγός της, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και οι δύο με καταγωγή από το Εκουαδόρ, βρίσκονται πια στο δρόμο με τρία παιδιά: Τον 16χρονο Αντρέα, τον 7χρονο Μιγκέλ και ένα νεογέννητο βρέφος.
Η οικογένεια δεν μπορούσε πλέον να πληρώνει τις δόσεις του δανείου απ’ όταν η Παρέδες απολύθηκε, πριν δυο χρόνια. Η κρατική επιχείρηση, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το διαμέρισμα, το πούλησε πριν ένα χρόνο σε έναν επενδυτή, μαζί με τουλάχιστον άλλα 1.800 διαμερίσματα τα οποία είχαν κατασκευαστεί για τα πιο χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

Ηχογραφημένη Συζήτηση 18/1/2015: "Charlie Hebdo: H 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης;Ο παγκόσμιος φονταμενταλισμός της αγοράς και οι αντιτρομοκρατικές του εκστρατείες. "


Συζήτηση: "Charlie Hebdo: H 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης;"
Ο παγκόσμιος φονταμενταλισμός της αγοράς και οι αντιτρομοκρατικές του εκστρατείες.
με ομιλητές τον Κ. Φουρίκο (ToPeriodiko), τον Ά. Χατζηστεφάνου (Infowar), τον γνωστό σκιτσογράφο  Στάθη Σταυρόπουλο, τον καθηγητή της Παντείου Δημήτρη Χριστόπουλο. και τον Νίκο Προδρομίδη (ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΉ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ)

“Καμιά συνομιλία” με το Κίεβο λένε οι αυτονομιστές Ποια Εκεχειρία;


Ο ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών ανταρτών της ανατολικής Ουκρανίας ανακοίνωσε την Παρασκευή, μετά και τo χτύπημα με οβίδα σε στάση τρόλεϊ στο Ντόνετσκ, προπύργιο των ανταρτών, όπου σκοτώθηκαν δεκατρείς άμαχοι, πως “έχουμε περάσει στην επίθεση και δεν επιθυμούμε καμιά συνομιλία περί εκεχειρίας με το Κίεβο”. Συνολικά 5.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ξέσπασαν οι ένοπλες συγκρούσεις.
Ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο τόνισε ότι οι αντάρτες του έχουν ως στόχο να απωθήσουν τις ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις έξω από την επαρχία του Ντόνετσκ, την κεντρική πόλη της οποίας ελέγχουν οι αυτονομιστές εδώ και μήνες. «Η πλευρά μας δεν πρόκειται να κάνει καμία προσπάθεια για ειρηνευτικές συνομιλίες από εδώ και πέρα», σημείωσε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ- Αμερικανοί στρατιώτες στην Ουκρανία την Άνοιξη!

Image
Αμερικανοί στρατιωτικοί εκπαιδευτές αναμένεται να αναπτυχθούν στην Ουκρανία, την ερχόμενη άνοιξη, με σκοπό να εκπαιδεύσουν την ουκρανική εθνοφρουρά, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός διοικητής των Δυνάμεων Ευρώπης, αντιστράτηγος Χότζες, ο οποίος επισκέφθηκε το Κίεβο. 
Ο Αμερικανός αντιστράτηγος δεν ανέφερε τον αριθμό των Αμερικανών στρατιωτικών που θα αποσταλούν στην Ουκρανία. Αυτό που αποφασίστηκε, πάντως, είναι ότι οι Αμερικανοί θα εγκατασταθούν στο Λβίφ (το πάλαι ποτέ Λβοφ), 60 περίπου χιλιόμετρα ανατολικά των πολωνικών συνόρων, στη δυτική Ουκρανία. 

Συγκλονιστικές νυκτερινές φωτογραφίες του πολέμου στο Βιετνάμ

Image
Είναι ένα τραύμα που ποτέ δεν επουλώθηκε. Ο πόλεμος του Βιετνάμ ,πλήγωσε την υπερδύναμη που λέγεται ΗΠΑ. Μόνο τις κινηματογραφικές ταινίες που γυρίστηκαν από το Χόλιγουντ να παρακολουθήσει κάποιος κατανοεί ότι ο πόλεμος του Βιετνάμ ήταν και παραμένει "αγκάθι". Σήμερα είναι η επέτειος του τέλους του.

Ένας βετεράνος πολέμου του Βιετνάμ έχει δημοσιεύσει απίστευτες νυκτερινές φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος οταν τα αμερικανικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ ενάντια ενός Βιετναμέζου ελεύθερου σκοπευτή που  εκείνο το βράδυ πυροβολούσε κατα του αμερικανικού στρατόπεδου. 
Για πάνω απο σαράντα χρόνια, ο φωτογράφος Τζέιμς Χένσινγκερ κρατούσε τις απίστευτες φωτογραφίες για τον εαυτό του, και τους πολυ κοντινούς του ανθρώπους.

Ο ΥΕΘΑ Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΕΝΩ Η ΝΔ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Η συνέντευξη του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια στο οnalert.gr αποτελεί μνημείο υποκρισίας.
ImageΟ ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας παρουσιάζεται ως «Πόντιος Πιλάτος», ενώ αρνήθηκε συστηματικά να ελέγξει, ως προϊστάμενος τους τις Ενώσεις Αποστράτων –κομματικά παραμάγαζα της ΝΔ,  για την σχέση τους με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε και αυτός την πολιτική συγκάλυψης του Πορίσματος με τις λευκές σελίδες του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της στρατιωτικής ηγεσίας για τη ναζιστική διείσδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις! Θυμιζουμε, ότι μέχρι τη δολοφονία του αγωνιστή και καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα, ο τότε υπουργός ΠΡΟΠΟ κρατούσε στο συρτάρι του (33) υποθέσεις τραμπούκικων και δολοφονικών υποθέσεων των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής!
Και όμως ήταν η Χρυσή Αυγή που την αποκάλυψε την σημαντική διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, είτε με την έκθεση των δύο απόστρατων ανώτατων στρατιωτικών Ν.Συναδινού και Επιτήδειου στις Ευρωεκλογές, είτε τώρα με τους 21 υποψήφιους που παρουσιάζει ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΙΕΤΝΑΜ - Σαν σήμερα το τέλος του "βρώμικου πολέμου" των ΗΠΑ που ακόμη δολοφονεί το λαό.

Image
Μια ταπεινωτική ήττα που οι Αμερικανοί ακόμη και σήμερα δυσκολεύονται να ξεπεράσουν. Σαν σήμερα το 1973, ο Αμερικανός Πρόεδρος Νίξον ανακοίνωνε την απόφαση για κατάπαυση του πυρός στο Βιετνάμ.
Από το 1945 που διακήρυξε την ανεξαρτησία του ο λαός του Βιετνάμ (βορείου και νοτίου) ενεπλάκη σε πολεμικές συγκρούσεις - είτε εμφύλιες είτε εναντίον των Γάλλων και των Αμερικανών - που διήρκεσαν ως το 1976. Η εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1964 ως το 1973 κόστισε τη ζωή σε 47.000 αμερικανούς στρατιώτες, 225.000 στρατιώτες του Δημοκρατικού Στρατού του Νοτίου Βιετνάμ, 900.000 Βίετ Κονγκ και στρατιώτες του Βορείου Βιετνάμ. Ο αριθμός των τραυματιών ανυπολόγιστος. 

Προϋπάντησαν τον Ερντογάν με βόμβα στην Σομαλία

Image
ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η τουρκική αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον Ερντογάν στην Σομαλία, έγινε  βομβιστική επίθεση, μια μέρα πριν φθάσει ο ίδιος ο Τούρκος Προεδρος στο Μογκαντίσου. 
Η Αστυνομία της Σομαλίας, σε δήλωσή της στο πρακτορείο Reuters, ανέφερε ότι η επίθεση αυτοκτονίας πραγματοποιήθηκε με όχημα γεμάτο βόμβες. Η Αστυνομία της Σομαλίας ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξε νεκρός ή τραυματίας από την τουρκική αντιπροσωπεία που διέμενε στο ξενοδοχείο, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.Ο Γενικός Δ/ντής της Ερυθράς Ημισελήνου, Μεχμέτ Γκιουλούογλου, που μίλησε στο NTV, είπε ''Τονίζεται πως κατά τη βομβιστική επίθεση, μπορεί να υπάρχουν Σομαλοί πολίτες που έχασαν τη ζωή τους''. Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας ανέλαβε η οργάνωση El Sebap.

ΝΑΤΟ: Θα αποκαταστήσουμε επικοινωνία με τον ρώσο επιτελάρχη

Ο επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων του NATO, ο αμερικανός πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλαβ, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι σκοπεύει να αποκαταστήσει την επαφή με τον ρώσο επιτελάρχη, έπειτα από μήνες έντασης στις σχέσεις των δύο πλευρών εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία.
 «Έχουμε συζητήσει πάρα πολύ για το πώς θα αποκαταστήσουμε εκ νέου την επικοινωνία και για το γεγονός ότι η επικοινωνία με τους ανώτερους στρατιωτικούς συνομιλητές μας στη Ρωσία είναι σημαντική» επισήμανε ο πτέραρχος Μπρίντλαβ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Navtex προπαγάνδας και για εσωτερικη κατανάλωση

Navtex προπαγάνδας

Ν. Λυγερός
Τελικά το δεύτερο Navtex που δήλωσε η Τουρκία ως πεδίο δράσης του σεισμικού της, αφορά τα θαλάσσια οικόπεδα 1, 8 και 12. Στο Block 1 δεν υπήρξε καμιά υποψηφιότητα στο δεύτερο γύρο αδειοδότησης. Το Block 8 είναι ακόμα ελεύθερο αν και έχει δηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτό η γαλλική εταιρεία Total μαζί με το Block 7. Και το Block 12 αφορά την κοινοπραξία Nobel, Avner - Delek. Όμως παρόλο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν προσπαθήσει μέσω κινδυνολογίας να πανικοβάλουν τον κυπριακό λαό η αντίσταση παραμένει γελοία, αφού το τουρκικό σεισμικό δεν έχει μετακινηθεί από την περιοχή της Αμμοχώστου στα Κατεχόμενα. Έτσι έχουμε δικούς μας που συγκρίνουν την εισβολή του σεισμικού εντός κυπριακής ΑΟΖ με την ίδια την εισβολή, πράγμα το οποίο είναι άκρως απαράδεκτο. 

Όλη η αλήθεια της ΝΔ σε ένα καρέ.

«Τιμολόγια χιλιάδων ευρώ του Κυρ. Μητσοτάκη στη Siemens»κ

 Ο βουλευτής παρέλαβε παραμονές των εκλογών ηλεκτρονικό εξοπλισμό τον οποίο εξόφλησε στις 2 Ιουνίου, ύστερα από τις καταθέσεις μαρτύρων και την έφοδο του εισαγγελέα στην εταιρεία
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικά κέντρα, κλιματιστικά κ.λπ. αξίας περίπου 130.000 ευρώ παρέλαβε παραμονές των εκλογών του 2007 (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) ο Κυρ. Μητσοτάκης από τη Siemens και δύο θυγατρικές της. Τα τιμολόγια αναγράφουν ως χρόνο εξόφλησης το αργότερο 60 μέρες. Ενα μέρος όμως πληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, τότε ακριβώς που η Δικαιοσύνη ξανάνοιξε την υπόθεση Siemens, και ένα ποσό 43.850 ευρώ πληρώθηκε με τραπεζική επιταγή από τον Κ. Μητσοτάκη τη Δευτέρα 2 Ιουνίου. Είχαν προηγηθεί (στις 29 Μαϊου) οι αποκαλυπτικές καταθέσεις που έκαναν λόγο για «δωρεές και χορηγίες της Siemens σε πολιτικά πρόσωπα» και στις 30 Μαϊου η έρευνα του εισαγγελέα στα γραφεία της εταιρείας
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικά κέντρα, κλιματιστικά κ.λπ. αξίας περίπου 130.000 ευρώ παρέλαβε παραμονές των εκλογών του 2007 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) ο Κυρ. Μητσοτάκης από τη Siemens και δύο θυγατρικές της. Τα τιμολόγια αναγράφουν ως χρόνο εξόφλησης το αργότερο 60 μέρες. Ενα μέρος όμως πληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, τότε ακριβώς που η Δικαιοσύνη ξανάνοιξε την υπόθεση Siemens, και ένα ποσό 43.850 ευρώ πληρώθηκε με τραπεζική επιταγή από τον Κ. Μητσοτάκη τη Δευτέρα 2 Ιουνίου. Είχαν προηγηθεί (στις 29 Μαϊου) οι αποκαλυπτικές καταθέσεις που έκαναν λόγο για «δωρεές και χορηγίες της Siemens σε πολιτικά πρόσωπα» και στις 30 Μαϊου η έρευνα του εισαγγελέα στα γραφεία της εταιρείας 

King Abdullah dies, Prince Salman assumes Saudi throne

King Abdullah bin Abdelaziz was the 13th son of the founder of modern Saudi Arabia
King Abdullah bin Abdelaziz was the 13th son of the founder of modern Saudi ArabiaKing Abdullah bin Abdelaziz was the 13th son of the founder of modern Saudi ArabiaSaudi King Abdullah bin Abdelaziz has passed away and his Crown Prince Salman has been declared the new monarch. In a statement carried by the Saudi TV in the early hours of Friday, the Saudi Royal Court announced the death of King Abdullah.
It declared Crown Prince Salman bin Abdelaziz as new king of the oil-rich Gulf country and Prince Muqrin bin Abdelaziz as the new Crown Prince. "His Highness Salman bin Abdulaziz Al Saud and all members of the family and the nation mourn the Custodian of the Two Holy Mosques King Abdullah bin Abdulaziz, who passed away at exactly 1am [10pm GMT] this morning," the statement said.

Τα κινούμενα σχέδια για παιδιά πιο βίαια από τις ταινίες για μεγάλους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στη βρετανική Επιθεώρηση «British Medical Journal», οι πρωταγωνιστές των κινουμένων σχεδίων έχουν 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ό,τι οι πρωταγωνιστές των ταινιών για μεγάλους. Ακόμη πιο σημαντικό ωστόσο, επισημαίνουν οι ερευνητές, είναι ότι οι πρωταγωνιστές των παιδικών φιλμ έχουν 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθούν. Ή όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έρευνα, ο βίαιος θάνατος ενός κεντρικού προσώπου εμφανίζεται στα δύο τρία των παιδικών ταινιών, κάτι που συμβαίνει στις μισές ταινίες για μεγάλους. 

Ukraine: Kiev Lies to its own Troops, sends them to be Slaughtered, Novorossiya clearly Winning

ukraine troopsHere’s the situation in a nutshell: Kiev is sending poorly trained, fresh recruits into battle. They are shelling civilian areas (e.g., Gorlovka) but not providing cover, recon, or reinforcements to the men actually doing the fighting against the NAF. And the Novorossiyans are repelling whatever is thrown at them, taking out entire tank companies. Kiev’s troops basically have two options: surrender or die. 
Here a few highlights from the last couple days. First, a Ukrainian unit was sent to the Donetsk Airport with instructions to transport their wounded out of the terminal – thinking their forces still controlled it. This is the same terminal that has been under the control of Donetsk battalions for a week. Only upon encountering “Givi’s” ambush did they realize they’d been sent like lambs to the slaughter, probably as a distraction in order for tanks to encircle the airport – tanks that were destroyed by Donetsk forces. As J. Hawk writes for Fort Russ, “It’s one thing for Kiev TV stations to continue claiming the airport is held by Ukrainian formations. It’s something else altogether for local commanders to not know what the situation on the ground is.” The video below of Givi and Motorola with the POWs is priceless.

Ο Λαγός ξεμπροστιάζει τα λαμόγια της Χρυσής Αυγής (ηχητικό) jailgoldendawn

lagos_lamogia
(“Ρε τι λαμόγια ειν’ τουτοι;…”) Ηχητικό 17 λεπτών με συνομιλία του Γιάννη Λαγού με τον Σωτήρη Δεβελέκο (σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής) δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής. Στη συνομιλία ο Λαγός αποκαλύπτει την εσωτερική εικόνα της Χρυσής Αυγής, με τους διορισμούς συγγενών, τα πολυτελή αμάξια και τα αλληλομαχαιρώματα.