Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2/2015, ΣΤΙΣ 7,00 Π.Μ.

ΘΕΜΑ: "Η βυσματοκρατία προκαλεί και αποκαλύπτεται"

Καλή Αποκριά λοιπόν..
Και Προσοχή στους πραγματικούς Μασκαράδες, τους Ιανούς της Αστικής Πολιτικής… 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

Αγριότητες δεν κάνει μόνο το isis: κομένα κεφάλια μαχητών στέλνουν στις μανάδες και οι φασίστες του Κιέβου που στηρίζουν ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ!

Φρίκη : Οι Ναζί του Κιέβου έστειλαν πεσκέσι στις μανάδες τα κεφάλια των παιδιών τους!


ΦΡΙΚΗΠροσοχή Σκληρές εικόνες …Αν και τίποτε δεν μας κάνει πια καμιά εντύπωση

Η Δύση  των πολιτισμένων της Ε.Ε και των ΗΠΑ, o OHE η Διεθνής αμνηστία  που στηρίζουν με όπλα και πολιτική την γενοκτονία ενός λαού τι ακριβώς πιστεύουν για αυτήν εδώ τη φρίκη ;
Μπορεί στην πολιτική να υπάρχουν συμμαχίες αλλά ποτέ η Ελλάδα που έχει ζήσει τέτοιες εικόνες στα χρόνια του ( εμφυλίου) δεν στηρίζει τέτοιες τακτικές …Ακόμη και στα ποιο σκοτεινά μας χρόνια δεν υπήρχε περιύβριση νεκρού !
ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΦΡΙΚΗ


Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Στρατιώτης των Βρετανικών Βάσεων λιποτάκτησε και πήγε εθελοντής να πολεμήσει κατά του «Ισλαμικού Κράτους»!

Ένας Βρετανός στρατιώτης που υπηρετούσε στην Κύπρο εγκατέλειψε τη βάση του για να πολεμήσει στο πλευρό των Κούρδων μαχητών πεσμεργκά εναντίον των δυνάμεων του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, πιθανότατα στο βόρειο Ιράκ.
Ο 19χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ενημέρωσε για την κίνησή του τη μητέρα του με γραπτό μήνυμα στο οποίο ανέφερε: 
«Θέλω πολύ και χρειάζομαι να το κάνω αυτό και θα είμαι ασφαλής… 
Λυπάμαι πολύ που σας το κάνω αυτό».

ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ!

Image
Ο γερμανικός στρατός αντιμετωπίζει έλλειψη εξοπλισμού εδώ και χρόνια, αλλά πρόσφατα η κατάσταση έχει φτάσει μάλλον στο απροχώρητο καθώς σε ένα τελευταίο περιστατικό οι στρατιώτες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Όπως γράφει η εφημερίδα Washington Post την περασμένη Τρίτη το γερμανικό κανάλι ARDαποκάλυψε ότι το προηγούμενο έτος κατά την διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ, Γερμανοί στρατιώτες προσπάθησαν να κρύψουν την έλλειψη όπλων, αντικαθιστώντας τα βαριά πολυβόλα με… σκουπόξυλα! Ζωγράφισαν τα κοντάρια μαύρα και τα τοποθέτησαν στην κορυφή των θωρακισμένων οχημάτων, όπως αναφέρει απόρρητη έκθεση του στρατού που διέρρευσε στο ARD. 

Αμεση απελευθέρωση του Ζωρζ Ιμπραχίλ Αμπιντάλλα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ 2015, 6 μ.μ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
(γωνία Βασ. Σοφίας & Ακαδημίας)

Ο επαναστάτης κομμουνιστής Ζωρζ Ιμπραχίμ Αμπντάλλα διανύει τον 31ο χρόνο φυλάκισης στις γαλλικές φυλακές. Ολες οι αιτήσεις αποφυλάκισης που έχει υποβάλει μέχρι τώρα έχουν απορριφθεί από τα δικαστήρια με διάφορα προσχήματα κατόπιν συνεχών παρεμβάσεων του Αμερικανικού Στέϊτ Ντιπάρτμεντ και του Σιωνιστικού λόμπυ προς τις Γαλλικές κυβερνήσεις. Το Γαλλικό κράτος, σε ρόλο προτεκτοράτου, εφαρμόζει ένα καθεστώς εξαίρεσης ενάντια σ' έναν αγωνιστή που δικαιούται να αποφυλακιστεί από το 1999.
Στις 5 Νοεμβρίου 2014, το δικαστήριο εφαρμογής ποινών του Παρισιού απέρριψε την ένατη έως τώρα αίτηση απελευθέρωσης την οποία είχε υποβάλει ο Ζωρζ Ιμπραχίμ Αμπντάλλα τον Μάρτιο του 2014.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα τις λιτότητας


Οι αναφορές μας συστηματικά τα τελευταία 3 χρόνια αναδείκνυαν τις συνέπειες των απάνθρωπων πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονταν στον πληθυσμό, όπως τις διαπιστώναμε καθημερινά με τους ασθενείς μας, τόσο στο τομέα της υγείας αλλά και σε τομείς όπως της διατροφής, της θέρμανσης, της ηλεκτροδότησης ή της ύδρευσης.
Ειδικά στο τομέα της υγείας που υπηρετούμε ως κοινωνικό ιατρείο, έχουμε παλέψει πολύ σκληρά, όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο για να επιλύσουμε προβλήματα υγείας ασθενών αλλά και για να αναδείξουμε τις ελλείψεις στην αντιμετώπισή τους από την επίσημη πολιτεία. Τεράστιο ήταν το σοκ -από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του ιατρείου- όταν οι παιδίατροι εξέταζαν βρέφη εμφανώς υποσιτισμένα, κάποια από τα οποία υπολείπονταν ακόμα και κατά ¼ του συνολικού τους βάρους. Βλέπαμε δηλαδή στην χώρα μας, μια Ευρωπαϊκή χώρα του 2012 (τότε), παιδιά που θύμιζαν απάνθρωπες συνθήκες ζωής σε πληθυσμούς της Αφρικής. Υποχρεωθήκαμε επομένως να παράσχουμε, εκτός από πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα στους ασθενείς μας, και παιδικές τροφές και πάνες για τα βρέφη που παρακολουθούνταν στο ιατρείο. Το 2013 ο αριθμός αυτός ξεπερνούσε τα 300 βρέφη/παιδιά.

Στο κυνήγι βυσμάτων του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, όπως πάντα, αδικήθηκαν οι "αδικημένοι"!

Άφησαν τα βύσματα στην ησυχία τους και έστειλαν στον Έβρο φαντάρους που δικαιούνταν κατ΄εξαίρεση μετάθεση!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΕΑΠ:
"Καλησπέρα.
Είμαι Στρατιώτης στον Λόχο Διοικήσεως στην ΣΕΑΠ.
Ήρθαν οι "μεταθέσεις" και ο νέος υπουργός κ. Καμμένος έστειλε από εδώ άτομα τα οποία έχουν σοβαρά και πραγματικά προβλήματα υγείας στο παραμεθόριο και δεν "άγγιξε" άλλους στρατιώτες οι οποίοι είχαν βάλει μόνο βύσμα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα..
Δεν κρυβόμαστε πίσω από βύσματα και πολίτικους.. 
Έχουμε χαρτιά και πραγματικά προβλήματα..(Ποσοστά ΑΝΩ των 80% αναπηρίας, Προβλήματα Καρκινού)

Προειδοποιήσεις ΝΑΤΟ προς Μόσχα

Προειδοποιήσεις ΝΑΤΟ προς Μόσχανα αποσύρει όλες τις δυνάμεις της από την ανατολική Ουκρανία και να σταματήσει να στηρίζει τους αποσχιστές αντάρτες κάλεσε τη Ρωσία ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Καλώ τη Ρωσία να αποσύρει όλες τις δυνάμεις της από την ανατολική Ουκρανία, να σταματήσει τη στήριξη στους αποσχιστές και να σεβαστεί τη συμφωνία του Μινσκ για εκεχειρία», είπε ο γ.γ., στο περιθώριο της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στη Ρίγα της Λετονίας.
«Ρωσικά στρατεύματα, πυροβολικό, μονάδες αεράμυνας αλλά και διοικητικές δομές δρουν ακόμη στην Ουκρανία», είπε ο κ. Στόλτενμπεργκ, προσθέτοντας ότι «υπάρχει ακόμη μια συγκέντρωση ρωσικών αρμάτων και τεθωρακισμένων οχημάτων» κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Στην μνήμη της Αριστέας Μπουγάτσου,

Image
In Memoriam

Του Κων/νου Φράγκου
Ένας άνθρωπος εξακολουθεί να 
υπάρχει μετά το θάνατο, όχι στην ατομική
και προσωπική του διάσταση, αλλά
μέσα από τις αξίες και πράξεις του που 
συνεχίζουν ν’ αγγίζουν με τους κυματισμούς τους τις μελλοντικές γενιές.
IRVIN YALLOMM 
(Στον κήπο του Επίκουρου) 
Στην μνήμη της Αριστέας Μπουγάτσου, αγαπημένης φίλης, της μεγαλύτερης, τολμηρότερης και εντιμότερης Ελληνίδας δημοσιογράφου με την αιχμηρή γραφίδα, δυο χρόνια μετά το θάνατό της, στην κορύφωση της δημιουργικής καριέρας της. 

Σαν σενάριο ταινίας: Κατάσκοπος του FBI παντρεύτηκε ράπερ-τζιχαντιστή

Σαν σενάριο ταινίας: Κατάσκοπος του FBI παντρεύτηκε ράπερ-τζιχαντιστήΣενάριο χολιγουντιανής ταινίας θυμίζει η ζωή του 39χρονου Denis Cuspert που ασπάστηκε το ριζοσπαστικό Ισλάμ και ταξίδεψε στη Συρία για να πολεμήσει με τουςτζιχαντιστές.
Τον Γερμανό ράπερ που τώρα αυτοαποκαλείται Abu Talha al-Amani κατασκόπευε πράκτορας του FBI που πίστευε πως ήταν η γυναίκα του. 
Η κατάσκοπος κατάφερε να εκμαιεύσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον 39χρονο και τους τζιχαντιστές συντρόφους του προτού διαφύγει στην Τουρκία όπου και συνελήφθη και παραδόθηκε στις αμερικανικές αρχές.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ο ΙΣΜΑΙΛ ΖΑΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πολύ "ρεαλισμός" από τον ΣΥΡΙΖΑ


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg η τελευταία εξέλιξη που προέκυψε, ,μετά την τηλεφωνική συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ, είναι ότι η Γερμανία αποδέχεται την επιστολή που έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προς τον πρόεδρο του Eurogroup ως μία βάση για διαπραγματεύσεις,  
Παραθέτουμε  μεταφρασμένη την επιστολή του Γ. Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ,-όπως την δημοσιεύει το Reuters- και αναρωτιόμαστε αν έχει την παραμικρή σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Οι υπογραμίσεις δικές μας)
 Αγαπητέ πρόεδρε του Eurogroup,

ΤΑΜΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2015 στην ΠΕ/88 ΣΔΙ

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων ''ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2015'', στην Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (ΠΕ/88 ΣΔΙ).

Μηχανή του Χρόνου: Η θρυλική "Μεγάλη Πορεία" του Μάο, που διέσχισε περπατώντας τη μισή Κίνα

Από τους 72 χιλιάδες, επιβίωσαν μόνο 6 χιλιάδες μαχητές. Το κατόρθωμα που διδάσκεται στις στρατιωτικές σχολές
To 1934 ο Εθνικός Κινεζικός Στρατός του εθνικιστή Τσιανγκ Κάι Σεκ, ήταν έτοιμος να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τους Κινέζους κομμουνιστές. Ο Σεκ ήταν ο  πρόεδρος και ανώτατος στρατιωτικός αρχηγός της νεοσύστατης Κινεζικής Δημοκρατίας.
Επτά χρόνια νωρίτερα είχε καταφέρει να εξοντώσει τους κομμουνιστές στη Σαγκάη και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Μεταξύ των ετών 1930-1934 είχε εξαπολύσει τέσσερις «Εκστρατείες Τελικής Εξόντωσης» εναντίον του Κόκκινου Στρατού και της «κυβέρνησης των σοβιέτ» του Κιανγκσί. Όλες όμως είχαν καταλήξει σε παταγώδη αποτυχία. 

Κρίσεις Αρχηγών από Δευτέρα και η "έκπληξη της κελεμπίας"

Την ερχόμενη εβδομάδα και μετά από την επιστροφή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ από το Άμπου Ντάμπι θα έχουμε κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι δύο Αρχηγοί θα είναι μεν στο Άμπου Ντάμπι αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα συνοδεύει τον ΥΕΘΑ σε έκθεση αμυντικού υλικού και ο Α/ΓΕΝ θα είναι εκεί για να “κλείσει” οριστικά την παραχώρηση σημαντικοτατης ποσότητας ανταλλακτικών για τις φρεγάτες S.
Μπορεί όλα τα σενάρια που διακινούνται για τις κρίσεις να θέλουν τον Μιχαήλ Κωσταράκο να αποχωρεί... μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια θητείας ,ωστόσο το ταλέντο του να ανατρέπει δεδομένα δεν μπορεί από κανέναν να αμφισβητηθεί. Και αν σ΄ αυτό συνυπολογίσουμε και μια σειρά άλλων πληροφοριών που προβλέπουν εκπλήξεις στις αλλαγές Αρχηγών κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να ζήσουμε την … “έκπληξη της κελεμπίας”.

Bloomberg: Oι τρεις λόγοι για τους οποίους δεν υποχωρεί η Μέρκελ Γιατί προβάλλει τόσο σθεναρή αντίσταση σε έναν συμβιβασμό με την Ελλάδα Πηγή: www.lifo.gr

Στις ελληνικές διαπραγματεύσεις, έρχονται αντιμέτωπες δύο αδιάλλακτες, αντίθετες ιδεολογίες: η φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη της δημοκρατικής εντολής της Ελλάδας συναντά το αμετακίνητο αντικείμενο της γερμανικής οικονομικής φιλοσοφίας. Στο μυθιστόρημά του «Walking on Glass», ο Iain Banks λέει ότι το μόνο αποτέλεσμα από μια τέτοια σύγκρουση είναι πως «η ασταμάτητη δύναμη σταματά, το αμετακίνητο αντικείμενο κινείται».Στις ελληνικές διαπραγματεύσεις, έρχονται αντιμέτωπες δύο αδιάλλακτες, αντίθετες ιδεολογίες: η φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη της δημοκρατικής εντολής της Ελλάδας συναντά το αμετακίνητο αντικείμενο της γερμανικής οικονομικής φιλοσοφίας. Στο μυθιστόρημά του «Walking on Glass», ο Iain Banks λέει ότι το μόνο αποτέλεσμα από μια τέτοια σύγκρουση είναι πως «η ασταμάτητη δύναμη σταματά, το αμετακίνητο αντικείμενο κινείται». Πηγή: www.lifo.gr
«Είναι ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα για το ευρώ», γράφει ο Mark Gilbert στο Bloomberg, τονίζοντας ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, της οποίας ηγείται η Γερμανία, φαίνεται ολοένα και περισσότερο να οδηγεί στην πρώτη έξοδο χώρας από το κοινό νόμισμα.  

Έτοιμοι να βάλουν πλάτη σε νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Βόρεια Αφρική ‒ ΥΠΕΞ: Κίεβο - Παρίσι για τα συμφέροντα του κεφαλαίου

Η συνέχεια του κράτους
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Έτοιμη να βάλει πλάτη σε νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Βόρεια Αφρική
Επιδιώκει «ισχυροποίηση θέσης στη νοτιοανατολική πτέρυγα ΝΑΤΟ και ΕΕ» μέσα από την εξελισσόμενη «αναταραχή» στην περιοχή...

Ξεφτίλα: "εθνική ενότητα" βουλευτών από ΣΥΡΙΖΑ έως Χρυσή Αυγή "για το καλό του εμπορίου"!

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Αργολίδας στο ίδιο τραπέζι με τον Μήτσο Κοδέλα του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ συγκεκριμένα)... Η Ανοχή στους ΝΑΖΙ τους βοηθά να ξεπλυθούν πολιτικά...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γαλέος, Μαρίνος, Κωστούρος, Κοδέλας, Ανδριανός, Γαβρήλος, Γραμματικόπουλος