Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Και ο γιος της Μανωλίδου στα σύνορα; Ά, ρε Μπουμπούκο, μη σου πούμε πως τα έκανες...

ΜανωλίδουΥπάρχουν βύσματα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ;
Βυσματώνονται και οι ακροδεξιοί με προυπηρεσία στο ΛΑΟΣ;
Ποιος ξεχνά τον Αηβαλιώτη και τον περίφημο Φυγόστρατο Χρυσαυγίτη στην Σπάρτη;
Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑτοδότη» και ο γιος της κας Μανωλίδου θα βρεθεί στον Έβρο ή, ίσως, σε κάποιο νησί.
Συμπεριλαμβάνεται και αυτός ανάμεσα στα 1500 βύσματα που έφυγαν πρόσφατα από τις πιο προνομιούχες μονάδες για την παραμεθόριο.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 18/2

 Με αφορμή τα γεγονότα σε Μαδρίτη, Λονδίνο και την επίθεση στην γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo οι Ευρωπαίοι ομόλογοι αποφάσισαν έκτακτη σύνοδο κορυφής προκειμένου να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της έξαρσης της τρομοκρατίας. Μετά τη σύνοδο στις 12 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί εσωτερικών 11 ευρωπαϊκών κρατών και ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα συναντηθούν για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας, κυρίως μέσω της ενίσχυσης των ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, στις 18/2.
Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενοποιείται πιο στιβαρά για την «ασφάλεια των πολιτών». Τα θέματα, μεταξύ άλλων, αφορούν στην επιτάχυνση της ευρωπαϊκής πρότασης για το πρόγραμμα PNR (Passenger Name Record: το τέλος, και επί της ουσίας, στην προστασία προσωπικών δεδομένων), τον διαδικτυακό έλεγχο της τρομοκρατίας, όπως και για θέματα πρόσληψης της ριζοσπαστικοποίησης μέσω του προγράμματος RAN (Radicalization Awareness Network) αλλά και για την συλλογή πληροφοριών των πολιτών στα κράτη μέλη. Οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι, τα άρθρα της ευρωπαϊκής συνθήκης για επέμβαση του στρατού και η ενοποίηση των ευρωπαϊκών δικαστικών και αστυνομικών δομών, μαζί με το ΝΑΤΟ και τον Ευρωστρατό είναι βασική πολιτική της «Ενωμένης Ευρώπης».

ΑΥΓΗ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

amygd1
«Η αστυνομία για να απωθήσει τους διαμαρτυρόμενους έκανε περιορισμένη χρήση χημικών και γκλομπ, με τους διαδηλωτές να καταγγέλλουν χρήση βίας». ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΜΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΡΧΗΓΟ...
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ  ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!

ΠΑΝΟΥΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ;

"Παρακαλούνται οι παρατηρητικοί ψηφοφόροι του Σύριζα να ενημερώσουν αν αυτά είναι νεροπίστολα... Ξέρω, ξέρω. Υπομονή" ‪#‎amygdaleza‬

Τα ΜΑΤ του Πανούση χτύπησαν διαδηλωτές στην Αμυγδαλέζα (Χημικά και ανάποδα γκλομπ)

Αμυδαλέζα
Μεγάλη διαδήλωση με αίτημα να κλείσουν άμεσα τα κέντρα κράτησης μεταναστών και να απελευθερωθούν οι μετανάστες πραγματοποίηθηκε περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αμυγδαλέζα. Στο κάλεσμα για πορεία διαμαρτυρίας στην Αμυγδαλέζα οι διαδηλωτές βρήκαν μπροστά τους τα ΜΑΤ τα οποία τους χτύπησαν και έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.
Εύλογα είναι λοιπόν τα ερωτήματα και οι διαμαρτυρίες προς τον υπουργό κ. Πανούση.
Επιβεβαιώνεται μία προσαγωγή.

To Υπουργείο Άμυνας και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανέχονται τις εθνικιστικές και επικίνδυνες Ενώσεις Αποστράτων και κρύβονται πίσω από το onalert.gr

Τεράστια ερωτήματα και ανησυχίες προκαλεί η στάση της νέας πολιτικής ηγεσίας των Π.Καμμένου-Κ.Ήσυχου-Τόσκα με την συνολικότερη πολιτική τους, αλλά και με την ανοχή-συγκάλυψη της δράσης των επικίνδυνων εθνικιστικών και αντιδραστικών Ενώσεων Αποστράτων, αλλά και των φασιστικών πολεμοκάπηλων Λεσχών Εφέδρων.

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2/2015, ΣΤΙΣ 7,00 Π.Μ.

Η βυσματοκρατία προκαλεί και αποκαλύπτεται.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έρχονται ολοένα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φανερώνονται μερικές από τις μονάδες πάρκινγκ των βυσμάτων.
Ø  Από το Στρατηγείο της ΑΣΔΥΣ που βρίσκεται στο στρατόπεδο "ΖΟΡΜΠΑ", στο Δήμο Ζωγράφου Αττικής (περιοχή Γουδή) πήραν μετάθεση για σύνορα 70 βύσματα.
Ø  100 βύσματα από την Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), στο Στρατόπεδο Σακέττα.
Ø  60 βύσματα από την ΣΑΝ-Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής.
Ø  60 βύσματα από το ΚΕΤΧ Πάτρας, στρατόπεδο που έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και πολύ καιρό.
Έτσι λοιπόν 1500 στρατιώτες έχουν πάρει ήδη μετάθεση από τα αστικά κέντρα για Έβρο και νησιά του Αιγαίου. 

Ήρθε η ελπίδα και στους φαντάρους...Τι σημαίνουν οι εξαγγελίες των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα...

fantaros skyftosEκπομπή ΚΨΜ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο plateiaradio.gr,

Θέμα: “ήρθε η ελπίδα και στους φαντάρους… 

Τι σημαίνουν οι εξαγγελίες των Υπουργών Άμυνας Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα” 

στο μικρόφωνο της πλατείας Νίκος Αργυρίου

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Α/ΓΕΣ Χρήστου Μανωλά

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Α/ΓΕΣΧρήστου Μανωλά σε περίπτωση που επικρατήσει η άποψη για αποστρατεία του;
Σύμφωνα με το onalert.gr ο ένας είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία Διοικητής της Στρατιάς  Αντιστράτηγος Βασιλης Τελίδης Ταξεως 1980 και που όπως μαθαίνουμε εχει και ”διπλωματική" υποστήριξη.
Ο έτερος υποψήφιος είναι ο διοικητης της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Γιάννης Ηλιόπουλος, Ταξεως 1981 με πολύ καλή πορεία και μεγάλη εμπειρία διοικησεως αλλά και νατοικές “παραστάσεις”.

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση της 71 Α/Μ ΤΑΞ

Στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού Μονάδων της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (71 Α/Μ ΤΑΞ), που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2015, στο Πεδίο Ασκήσεων Ασκού Προφήτη.

Τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων σμηνιτών της 2015 Α’ ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ



Τελετή Ορκωμοσίας Ναυτών Α΄ ΕΣΣΟ 2015

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των ναυτών της Α΄ ΕΣΣΟ 2015 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρος (Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ).

Το πλήρες κείμενο του ανακοινωθέντος της συμφωνίας του Eurogroup

Image
Το πλήρες κείμενο του ανακοινωθέντος της συμφωνίας του Eurogroup. Για να βγάλετε μόνοι σας συμεπράσματα.

«Το Eurogroup επαναλαμβάνει την εκτίμησή του για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες προσαρμογής οι οποίες ανελήφθησαν από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια των λίγων τελευταίων εβδομάδων διεξαγάγαμε, από κοινού με τους θεσμούς, έναν εντατικό και εποικοδομητικό διάλογο με τις νέες ελληνικές αρχές και καταλήξαμε σε μια κοινή θέση σήμερα.

Η κρυφή στρατιωτική εμπλοκή της Τουρκίας στη Συρία… τζιχάντ

Τελικά η Τουρκία δεν βοήθησε απλώς τους τζιχαντιστές στην Συρία, αλλά τους υποστήριξε και με στρατιωτικά μέσα. Αυτό αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που δικάζονται για την επίθεση που πραγματοποίησαν στην πόλη Νίγδη της Τουρκίας, έναν χρόνο πριν.
Του Fehim TaştekinΠΗΓΗhttp://www.al-monitor.com/
Η Τουρκία δεν είχε απλώς επιτρέψει στις δυνάμεις του Μετώπου αλ Νούσρα να περάσουν μέσω του εδάφους της για να καταλάβουν την πόλη Κασάμπ, στα σύνορα με την Συρία, αλλά τους υποστήριξαν με πυρά πυροβολικού, από το τουρκικό έδαφος. Αυτό απέδειξαν οι καταγραφές συνομιλιών από τα τηλέφωνα των κατηγορουμένων, που έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Αχμέτ Σικ της Τζουμχουριγέτ.

Η Μπόκο Χαράμ ταράζει τα νερά στη λίμνη του Τσάντ

Η μακροχρόνια εξέγερση της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ στη βορειοανατολική Νιγηρία έχει προσελκύσει μεγαλύτερη προσοχή τα τελευταία χρόνια.
Η Μπόκο Χαράμ ταράζει τα νερά στη λίμνη του Τσάντ Η απαγωγή των μαθητριών στο Σιμπούκ το 2014, η αποτυχία των Νιγηριανών Ενόπλων Δυνάμεων να ανακόψουν επαρκώς το κύμα των δραστηριοτήτων των εξεγερμένων, σε συνδυασμό με τις επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης σε γειτονικές χώρες της Νιγηρίας που κορυφώθηκαν στις αρχές του 2015, και η αναγνώριση του γεγονότος ότι αυτή η χώρα έχει μετατραπεί τώρα σε ένα περιφερειακό ζήτημα ασφαλείας, οδήγησαν τις ένοπλες δυνάμεις από το Τσαντ, τον Νίγηρα και το Καμερούν να ενώνονται με πιο επίσημο τρόπο σε μια στρατιωτική δράση εναντίον της τρομοκρατικής ομάδας.

Η πραγματική αξία στις σχέσεις Ρωσίας και Αιγύπτου

Η πραγματική αξία στις σχέσεις Ρωσίας και ΑιγύπτουΗ επίσκεψη του Προέδρου Πούτιν στο Κάιρο στις 9 με 10 Φεβρουαρίου 2015 επέστησε την προσοχή πολλών παρατηρητών και αυθεντιών, ακόμη και όπως τα γεγονότα στην Ουκρανία κυριαρχούν την κάλυψη από τα παγκόσμια ΜΜΕ. Πολύ χρόνος και προσπάθεια πήγε στην προετοιμασία αυτής της επίσκεψης, και η σημασία της υπερβαίνει κατά πολύ την αναζωογόνηση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ρωσίας και Αιγύπτου, ισχυρίζεται η Ιρίνα Ζβιαγκελσκάγια του Ινστιτούτου Ανατολικών Σπουδών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Στην Ανατολική Ευρώπη, όλα τα τσιράκια του ΝΑΤΟ, δουλεύουνε μαζί: Κίεβο, Βαρσοβία και Βίλνιους σε μικτή ταξιαρχία για ΟΗΕ…

Επικύρωσε την συμφωνία που προβλέπει τη συμμετοχή Ουκρανών στρατιωτών σε μικτή ταξιαρχία, μαζί με Πολωνούς και Λιθουανούς, ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.
«Η ταξιαρχία σχηματίζεται με σκοπό την συμμετοχή της σε διεθνείς αποστολές, που θα ορίσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Η συμφωνία επιτρέπει και την συμμετοχή και άλλων χωρών, πλην των τριών αναφερομένων, οι οποίες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα κληθούν από τις τρεις αναφερόμενες χώρες», αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Τώρα διαθέτουν και οι τζιχαντιστές της Λιβύης πολεμικά αεροσκάφη

Τώρα διαθέτουν και οι τζιχαντιστές της Λιβύης πολεμικά αεροσκάφηO συνασπισμός της πολιτοφυλακής που ελέγχει την πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη, διεξήγαγε την πρώτη αεροπορική επιδρομή του ενάντια στις δυνάμεις που είναι πιστές στην διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση, σε μια σημαντική στιγμή της κλιμάκωσης της σύγκρουσης στη χώρας της Βορείου Αφρικής.
 Μαχητικά αεροσκάφη με πληρώματα της οργάνωσης «Αυγή της Λιβύης», μια οργάνωση η οποία περιλαμβάνει ακραία στοιχεία ισλαμιστών, φέρεται να επιτέθηκε κατά ενός αεροδρομίου κοντά στη δυτική πόλη Ζιντάν στις 17 Φεβρουαρίου. Η Ζιντάν είναι κοντά στα σύνορα με την Τυνησία, και είναι ένα προπύργιο του κοσμικού Λιβυκού Εθνικού Στρατού.

Νεκρανάσταση ενός στρατηγικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους στις ΗΠΑ

Νεκρανάσταση ενός στρατηγικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) έχει ξεκινήσει με την λειτουργική επαναφορά στρατηγικών βομβαριδστικών αεροσκαφών από το λεγόμενα «οστεοφυλάκιο» στην έρημο της Αριζόνα.
 Τουλάχιστον ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος Boeing B-52H Stratofortress θα επιστρέψει σε υπηρεσία από τις «ερημικές αποθήκες» της αεροπορικής βάσης Ντέιβις-Μόνταν στην Αριζόνα, ανακοίνωσε η υπηρεσία στις 16 Φεβρουαρίου.

Τα ιπτάμενα "μάτια" του Ισραήλ στα σύνορα με Γάζα -ΒΙΝΤΕΟ

Image
Οι ισραηλινοί είναι αν μη τι άλλο “εφευρητικοί” στο πως ελέγχουν τα σύνορά τους στην Γάζα. Στο βίντεο θα δείτε τα “ιπτάμενα μπαλόνια” τα οποία μεταφέρουν κάμερες. Οι οποίες και μεταδίδουν εικόνα σε πραγματικό χρόνο ελέγχοντας πολύ μεγάλες περιοχές των συνόρων. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά αφού με αυτά τα ιπτάμενα "μπαλόνια" οι ισραηλινοί μπορούν να βλέπουν σε μεγάλο βάθος μέσα στην Γάζα.

Δείτε το βίντεο με τα ιπτάμενα “μάτια” του Ισραήλ.

Ο «κόκκινος» στρατός ελευθέρωσε χθες και το Τσερνούχινο Černuhino. Η Σοβιετική σημαία κυματίζει στο Δημαρχείο. Συγκινημένοι οι κάτοικοι. (Video)

Ο «κόκκινος» στρατός ελευθέρωσε το Τσερνούχινο (Černuhino) 19.02.2015 Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ. Η Σοβιετική σημαία κυματίζει στο Δημαρχείο. Συγκινημένοι οι κάτοικοι.
Οι ντόπιοι συνάντησαν τον στρατό των εθνικών μαχητών της πολιτοφυλακής με λόγια ευγνωμοσύνης. Στρατός συνεχίζει να περιορίζει τα σύνορα της λεκάνης του Debaltsevskogo. Σήμερα, υπό τον πλήρη έλεγχο της πολιτοφυλακής ήταν το Τσερνούχινο, αφού οι στρατιώτες του ουκρανικού στρατού έφυγαν ατάκτως από την περιοχή. Η Εθνική Φρουρά έθεσε υπό τον έλεγχό της αυτή τη πόλη μετά από μάχες ενός μηνός. Σήμερα ήταν σε θέση να κρατήσουν τις θέσεις τους μέσα την πόλη δημιουργώντας μια ασπίδα διαβίωσης για τους κατοίκους της περιοχής.

Άρχισε η ανάπτυξη! Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια

Άρχισε η ανάπτυξη! Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια
Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης !!!
Άρχισε η ανάπτυξη! Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια. 
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανήκουμε δεν μπορούμε πλέον να φυτεύουμε ό,τι εμείς θέλουμε. Επιβάλουν όρους στο τι και πόσο θα φυτεύουμε στα χωράφια μας.