Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο "ξαφνικός έρωτας" του defencenet.gr για τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο, δίπλα στην αγάπη για Χρυσή Αυγή!

Η σχέση Καμμένου-defence net.gr προκαλεί γέλιο και ερωτήματα.
Ούτε ο Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ-ουν να ήταν το αντικείμενο της ανεξάρτητης και πλουραλιστικής αυτής ομάδας!
1.      Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο ακατάβλητου Πολεμοχαρούς ΕΚΑΜίτη με μοναδικές ικανότητες  
Μια εντυπωσιακή επίδοση είχε ο ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος σε αίθουσα προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μιας αμερικανικής εταιρείας η οποία συμμετέχει με προηγμένο σύστημα εξομοιωτών στην έκθεση INDEX 2015. O υπουργός δέχτηκε την πρό(σ)κληση του Αμερικανού ειδικού και με ένα πιστόλι των 9 mm κατάφερε να "εξοντώσει" συνολικά 4 τρομοκράτες επιδεικνύοντας εκπληκτικά ρεφλέξ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πλωτάρχης που συμμετείχε και αυτός στην εξομοίωση σώθηκε δύο φορές από τα εικονικά πυρά των τρομοκρατών από τον Π.Καμμένο ο οποίος του κάλυπτε τα νώτα του αναγκάζοντας τον Αμερικανό εκπαιδευτή να φωνάζει ενθουσιασμένος "υποτίθεται ότι εσύ προστατεύεις τον υπουργό και όχι ο υπουργός εσένα"».
2.      Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο Αδιάφθορου, που θα ζήλευε και ο Μπρ.ντε Πάλμα
«ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Έδωσε άδεια το Δασαρχείο για να κοπούν δέντρα στο Στρατόπεδο ΧΑΤΖΗΠΕΝΤΗ, στο Κουφόβουνο Έβρου;

Αγανακτισμένοι είναι οι συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούν στο στρατόπεδο "ΧΑΤΖΗΠΕΝΤΗ" στο Κουφόβουνο Έβρου, με τα όσα συμβαίνουν στην συγκεκριμένη μονάδα.
Όπως επισημαίνουν πρόσφατα η διοίκηση της μονάδας και ο νέος στρατοπεδάρχης (και Δκτής του 514 ΤΠ) ανέλαβε άμεσα έργο κόβοντας πεύκα και λεύκες που έκαναν 40 χρόνια να μεγαλώσουν.
Απαιτούν επομένως να διερευνηθεί από την Ταξιαρχία, τη Μεραρχία και το ΓΕΣ αν προηγουμένως ο στρατοπεδάρχης είχε πάρει σχετική άδεια από το Δασαρχείο, όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις (και μη μας πει κανείς ότι πρόκειται για απόρρητο σχέδιο και υπηρεσιακούς λόγους...).

Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

https://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/
Ενας ισχυρισμός, σχετικός με το πρόσωπό του, που εντέχνως προωθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, φύρερ της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με τον οποίο ψαρεύει (και παραμυθιάζει) νεαρά παιδιά για να τα στρατολογήσει στην εγκληματική ναζιστική του συμμορία, στηριζόμενος στην άγνοια των παιδιών αυτών:είναι ο εξής:
«Ενώ υπηρετούσα τη θητεία μου ως Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων (Καταδρομές) σε τάγματα προκάλυψης στα σύνορα, η αστική («καραμανλική») «δημοκρατία» με δίωξε και με καταδίωξε, λόγω των εθνικιστικών ιδεών μου, και τελικά με καθαίρεσε και με φυλάκισε, σαν μέλος «επαναστατικής εθνικιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που αποσκοπούσε στην κατάλυση της Δημοκρατίας»».

Το Κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ δεν παίζεται...Η Παλαιστίνη κατηγορεί το Ισραήλ για το άνοιγμα των φραγμάτων, πλημμυρίζοντας τη Γάζα, αναγκάζοντας εκκενώσεις

Palestinians ride horse carts as they evacuate their animals in the village of Al-Moghraga after it was flooded by rain water, near central Gaza Strip February 22, 2015. (Reuters / Ibraheem Abu Mustafa )
Palestinians ride horse carts as they evacuate their animals in the village of Al-Moghraga after it was flooded by rain water, near central Gaza Strip February 22, 2015. (Reuters / Ibraheem Abu Mustafa )
Palestinian officials say hundreds of Gazans were forced to evacuate after Israel opened the gates of several dams on the border with the Gaza Strip, and flooded at least 80 households. Israel has denied the claim as “entirely false.”

Ρωσία: Η αμυντική βιομηχανία θα παράγει όσα εισήγαγε

Image
Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία είχαν επιπτώσεις στην αμυντική βιομηχανία της χώρας η οποία πλέον σχεδιάζει να αντικαταστήσει όλες τις εισαγωγές της με είδη που θα κατασκευάζει η ίδια μέχρι το 2017, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του ρωσικού κρατικού ομίλου Rostec.
"Οι κυρώσεις μας έδωσαν την ώθηση να κάνουμε δική μας παραγωγή", δήλωσε ο Σεργκέι Τσεμέζοφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο ενός συνεδρίου που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
"Πριν από τις κυρώσεις εφοδιαζόμασταν από την Ουκρανία που έχει πολλές αμυντικές βιομηχανίες. Μέχρι το 2017 σχεδιάζουμε να αντικαταστήσουμε όλες τις εισαγωγές μας", πρόσθεσε.

Je suis ΣΥΡΙΖΑ. Του Ιού


Μια από τις μη αναμενόμενες εξελίξεις στο μετεκλογικό πολιτικό τοπίο είναι η αιφνίδια μαζική μεταστροφή υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα των ποικίλων ακροδεξιών και εθνολαϊκιστών αναλυτών, μέσων ενημέρωσης και πολιτικών προσωπικοτήτων. Προτού αποπειραθούμε να ερμηνεύσουμε αυτή την κάπως αναπάντεχη μεταστροφή, θα επιχειρήσουμε να την τεκμηριώσουμε με αναφορά σε χαρακτηριστικά παραδείγματα. Εξ αρχής, πάντως, προδιαθέτουμε τον αναγνώστη ότι το φαινόμενο δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται από πρώτη όψη.
Νίκας τοις ασεβέσι

Συρία: Σημαντική νίκη των Κούρδων κατά των τζιχαντιστών

Image
Κούρδοι μαχητές της Συρίας εξεδίωξαν τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από είκοσι χωριά στη βορειοανατολική επαρχία Χασάκα, ανακοίνωσαν το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ένα κουρδικό πολιτικό κόμμα.
Οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG, κουρδική πολιτοφυλακή της Συρίας) πραγματοποίησαν την επιχείρηση αυτή κατά του ΙΚ σε συντονισμό με τον διεθνή συνασπισμό που πολεμά τους τζιχαντιστές διεξάγοντας αεροπορικές επιδρομές στη Συρία από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
Οι YPG πραγματοποίησαν έφοδο το Σάββατο, για να ανακτήσουν τον έλεγχο των θέσεων του ΙΚ στην πόλη Ταλ Χαμίς που τελεί υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών. Στη συνέχεια, "κατάφεραν να προελάσουν και να ανακτήσουν τον έλεγχο είκοσι χωριών, αγροκτημάτων και συνοικισμών της περιοχής".

Τεράστια διαρροή είπε να αποκαλύψει «αλήθεια» αξιολόγηση Μοσάντ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Al-Jazeera says most significant release of secret documents since Snowden details intelligence information from numerous spy agencies.
An aerial photograph showing Iran's uranium enrichment facility just outside the city of Isfahan. Photo by AP
Hundreds of confidential documents penned by South Africa's intelligence agency that detail meetings with Mossad operatives on Iran's nuclear program are expected to be published in the coming days, Al-Jazeera English reported on Monday.

Μετά τον Χάρρυ Κλυνν και τον Γιάννη Ζουγανέλη, κι άλλος ένας γνωστός καλλιτέχνης ένιωσε την ανάγκη να κατακεραυνώσει τον Μανώλη Γλέζο

λουδοβικοςΜετά τον Χάρρυ Κλυνν και τον Γιάννη Ζουγανέλη, κι άλλος ένας γνωστός καλλιτέχνης ένιωσε την ανάγκη να κατακεραυνώσει τον Μανώλη Γλέζο. Πρόκειται για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, που διαπίστωσε ότι ο Γλέζος είναι ένας ναρκισιστής και οι δηλώσεις του δεν αφορούν κανέναν. Είναι εμπόδιο στην εθνική περηφάνεια ο Γλέζος. Δεν πονάει ο Γλέζος:
«Η Ιστορία σάς έχει τιμήσει και δικαίως, κύριε Γλέζο, αλλά αυτό που δηλώσατε, επιτρέψτε μου, είναι ένας ναρκισισμός που δεν αφορά κανέναν! Αφήστε τον κόσμο να ονειρευτεί μετά από τόσο καιρό την εθνική του περηφάνεια! Κρίνατε νομίζω με τόση βιασύνη και πιστέψτε με δεν διαφαίνεται πόνος στη δήλωσή σας».

Ανταπόκριση από την αποστολή σε ΝΑ Τουρκία–Κουρδιστάν(2)

Το πρώτο μέρος της ανταπόκρισης από την αποστολή των συνδικαλιστών εκπαιδευτικών στη Νοτιανατολική Τουρκία και το Κουρδιστάν μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Περισσότερα για τον χαρακτήρα της αποστολής εδώ.
Σάββατο 21/2 Το ελεύθερο Κομπάνι από τη συνοριογραμμή:
81

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ!

Εντύπωση σε πολύ κόσμο προκάλεσε η βίαιη στάση των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών έξω από την Αμυγδαλέζα. Περίμεναν πού μεγαλύτερη ευαισθησία σε ένα ζήτημα που φαίνεται να βρίσκει τη λύση του. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες το κέντρο κράτησης και δήλωσε «Αυτό που είδα στην Αμυγδαλέζα δεν μπορεί να μείνει»!
Τα όσα λέει όμως την επόμενη μέρα σε συνέντευξη είναι τουλάχιστον αντιφατικά και δείχνουν ότι αποτελούν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι διαχείρισης της κοινής γνώμης που σοκαρίστηκε με το θάνατο των μεταναστών.
Το πρώτο που κάνει είναι να κάνει ασαφές το μέλλον των κέντρων και των μεταναστών. «Ας μου πει κάποιος άλλος τι άλλο θα κάνουμε. Δεν μπορεί να μείνει» είπε. Για εκείνους που δεν έχουν κάπου να μείνουν η κυβέρνηση αναζητά δομές φιλοξενίας, με τη συνδρομής της Εκκλησίας και μη κυβερνητικών οργανώσεων 

Είναι ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το κόμμα του ακροδεξιοί και εθνικιστές; Για ποιες ενέργειες πρέπει να απαντήσει..


Ο Πάνος Καμμένος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει το “σκαρί” των Ανεξάρτητων Ελλήνων μακρυά από τα βράχια. Για να τα καταφέρει πήρε την μεγάλη πολιτική απόφαση να “στρίψει” το τιμόνι ένα “κλικ” πιο αριστερά, ίσα για να απομακρυνθεί από τις “ακροδεξιές” ξέρες που το απειλούσαν με βύθιση.
Μίλησε για “νέο ΕΑΜ” για να δικαιολογήσει την προσέγγισή του με τον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πριν από τις εκλογές. Κάλεσε δίπλα του τον Παναγιώτη Σγουρίδη, έναν έμπειρο πολιτικό προερχόμενο από το “παλιό” ΠΑΣΟΚ, άλλαξε την ρητορική του . Και για όλα αυτά δικαιώθηκε,όχι μόνο με την παραμονή των ΑΝΕΛ στην Βουλή αλλά με την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου στο πολιτικό-κυβερνητικό παιχνίδι.
Λογικά θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι το “σκάφος” πρέπει να ακολουθήσει την πορεία που το απομάκρυνε από το ναυάγιο.

Τετ α τετ Τσίπρα-Καμμένου για να "κλειδώσουν" οι κρίσεις στους Αρχηγούς! Που διαφωνούν

Image
Σε συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου θα “κλειδώσουν” οι οριστικές αποφάσεις για τις κρίσεις Αρχηγών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι πληροφορίες λένε ότι η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ προγραμματίζεται για την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Πριν απ΄ αυτή ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος θα “βάλουν κάτω” τα ονόματα και θα πάρουν τελικές αποφάσεις.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει σχηματίσει άποψη σχεδόν στο 100% και θα πάει στο Μαξίμου με συγκεκριμένη πρόταση. Πολλοί ίσως να εκτιμούν ότι ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του δεν έχουν προλάβει να ασχοληθούν με το θέμα των κρίσεων. Οι πληροφορίες του Onalert.grείναι διαφορετικές. Έχει υπάρξει έρευνα ,ενημέρωση και έχει και ο πρωθυπουργός προσωπική άποψη για το ηγετικό σχήμα των ΕΔ. Κι όχι μόνο από τους ΑΝΥΕΘΑ,ΥΦΕΘΑ και Γενικό Γραμματέα που είναι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στο ΥΠΕΘΑ.

Η πώληση αερίου από την Κύπρο προς την Αίγυπτο διαμορφώνει νέα δεδομένα

Του Κώστα Βενιζέλου
Η πώληση αερίου από την Κύπρο προς την Αίγυπτο διαμορφώνει νέα δεδομένα
Η συμφωνία της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Αίγυπτο, που υπογράφηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κάιρο, αποτελεί ένα βήμα προς την υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών της Λευκωσίας. Ταυτόχρονα συνιστά και ένα τετελεσμένο στο παζλ της μεγάλης εικόνας που αφορά και την αξιοποίηση των κυπριακών υδρογονανθράκων αλλά και την ενίσχυση των συνεργασιών με τις γειτονικές χώρες (τριμερή Ελλάδας- Κύπρου και Αιγύπτου και η δεύτερη με το Ισραήλ).

«Τεστ Ψυχολογίας», για να μπω στη Σχολή Δοκίμων !!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης
Υποναύαρχος ε.α ΠΝ
Το 1976, επαρχιωτάκι από τις ψαράδικες γειτονιές της Κάτω Σούδας, ξεκίνησα για 1η φορά, να περάσω το «μεγάλο κανάλι» και νάρθω στην Αθήνα, να δώσω εξετάσεις για την είσοδο μου στη ΣΝΔ (Σχολή Ναυτικών Δοκίμων). Μέρες βαθιά χαραγμένες μέσα στην ψυχή και στο μυαλό μου, που θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια.
Απ' αυτά που δεν θα ξεχάσω, είναι η δοκιμασία του «τεστ Ψυχολογίας». Κάποια στιγμή λοιπόν, μας έδωσαν από ένα φυλλάδιο με πολλές (καμιά 200ρια) απλές ερωτήσεις και μας είπαν … «έχετε 5 λεπτά καιρό να τις απαντήσετε».
Εγώ, δεν είχα πάει σε φροντιστήρια για να προετοιμαστώ, ούτε και είχα κανένα να με «δασκαλέψει», τι θα βρω και τι θα αντιμετωπίσω στις εξετάσεις μου. Οι ψαράδες δάσκαλοι, μου μάθαιναν μόνο πως να δένω κόμπους, πως να στέκομαι όρθιος στο κατάστρωμα και … από ποια μεριά να ξερνώ, όταν με πιάνει η θάλασσα.

Ασαφές το καθεστώς για το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των ΕΔ. Τι ισχύει

Το ύψος του επιδόματος ανέρχεται στα 105 ευρώ καθαρά μηνιαίως και υπολογίζεται, ότι το συνολικό κόστος θα είναι 24 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση
Ασαφής παραμένει ο τρόπος επαναφοράς του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το οποίο έχει δεσμευθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Τον τρέχοντα μήνα, κατόπιν εντολής του υπουργού, το βοήθημα... δόθηκε με την ενεργοποίηση του Π.Δ. 200/93 στο οποίο προβλέπεται η χορήγηση χρηματικής αποζημίωσης τεσσάρων ημερών για εκτός έδρας υπηρεσία. Τα κονδύλια για την πληρωμή του εκταμιεύθηκαν από τον κωδικό «πρόσθετες και παρεπόμενες αποδοχές». 

Είχαν νεκρό οι Τούρκοι στην επιχείρηση στην Συρία

Επιμέλεια ΛΟΥΚΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
ImageΈνας Τούρκος στρατιώτης έχασε τη ζωή του σε ατύχημα που σημειώθηκε κατά την ''Επιχείρηση Σαχ Φιράτ'' που πραγματοποίησαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στον Τάφο Σουλεϊμάν Σαχ και στο Φυλάκιο Τιμής στη Συρία - το οποίο είναι τουρκικό έδαφος- για τη μεταφορά των λειψάνων σε ασφαλέστερο σημείο, σε χωριό της Συρίας.Η συριακή κυβέρνηση χαρακτήρισε την εισβολή ως ''κατάφωρη επίθεση," καθιστώντας την Τουρκία υπεύθυνη για τις «\''επιπτώσεις αυτής της επίθεσης''. Το ONALERT.GR παρουσιάζει όλες τις στρατιωτικές και διπλωματικές πτυχές της επιχείρησης.

ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ...
Οι ίδιοι οι Πεζοναύτες διαλύονται ψυχικά και αποτελούν ωρολογιακές βόμβες όταν επιστρέψουν... 
Μια γυναίκα έπεσε θύμα του αρρωστημένου μίσους του ίδιου της του συζύγου, που την έπνιξε λίγες ώρες μετά από την απόσυρση των κατηγοριών εναντίων του για ενδοοικογενειακή βία 
Εύη Κιόρρι Φεβρουάριος 23 2015 
Τραγική αποδείχθηκε η απόφαση μιας μητέρας να αποσύρει στο δικαστήριο τις κατηγορίες κατά του συζύγου της για ενδοοικογενιακή βία, καθώς την έπνιξε λίγες ώρες μετά, στο αυτοκίνητο, όταν επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Ξεχάστε όσα ξέρατε. Σαουδάραβας ιμάμης: Η Γη δεν γυρίζει

Αυτός είναι ο Σαουδάραβας ιμάμης που θα σας τρελάνει. Εμπρός ολοταχώς προς τα πίσω, ο Μεσαίωνας είναι κοντά
Ένας Σαουδάραβας ιμάμης (κληρικός) προσπαθεί να αποδείξει μπροστά σε μαθητές γιατί η γη κατά τη γνώμη του δεν περιστρέφεται.
Για να τους πείσει, χρησιμοποιεί ένα ποτήρι νερό, το οποίο αντιπροσωπεύει τη Γη. “Αν η Γη γύριζε η Κίνα θα πήγαινε στο αεροπλάνο και όχι το αντίθετο” όπως λέει με λίγα λόγια.
Σύμφωνα με το Al Jazeera, τα όσα είπε ο ιμάμης προκάλεσαν κύμα ειρωνικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα της Χώρας.http://news247.gr/

Σε ΝΑ Τουρκία και Κουρδιστάν η αποστολή των εκπαιδευτικών (Φωτό-Βίντεο)

5
Σε προσφυγικούς καταυλισμούς Κούρδων από το Κομπάνι η ελληνική αντιπροσωπεία από χθες

«Ρε, δεν πάτε στο διάολο»!

τσεκερης
Για να μη συμφωνείτε με τη συμφωνία, θα έχετε προσωπικά παράπονα. 
Κι αν διαφωνείτε, «να πάτε στο διάολο!». 
Δια χειρός Άγγελου Τσέκερη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφου της «Αυγής» και του ραδιοσταθμού «Στο κόκκινο». 

Επιστολή προς Χίτλερ και τον «ευκλεή ηρωικό στρατό του», 10 Απριλίου 1941, από τον Επίσκοπο Πατάρων Μελέτιο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Αναστάσιο Πίντζο

Ισως η φυσιογνωμία του εν λόγω ρασοφόρου είναι γνωστή στους αναγνώστες του ιστολογίου, ειδικά από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, σχετικά με δωσίλογους, προδότες κ.λπ. την περίοδο της Κατοχής ή από άλλα δημοσιεύματα που καυτηριάζουν τις πρακτικές κάποιων ρασοφόρων ή/και της Εκκλησίας
Περιοδικό SIGNAL (ΣΥΝΘΗΜΑ), Μάιος 1941. Η λεζάντα, από το ναζιστικό περιοδικό «SIGNAL» («ΣΥΝΘΗΜΑ») που κυκλοφορούσε στα ελληικά, λέει:
«Στην κεφαλή του πληθυσμού, ο ορθόδοξος επίσκοπος και ο δήμαρχος μιας μικρής ελληνικής πόλης καλωσορίζουν τον διοικητή του γερμανικού στρατού».