Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Καλούμε λοιπόν την νεολαία και τους εργαζόμενους σε κινητοποίηση στο ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ την Κυριακή 15/03/15, στις 10.00 π.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ
ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ
Συνάδελφοι, πριν από λίγες μέρες περάσατε τις πύλες των στρατοπέδων για να υπηρετήσετε τη «Μαμά Πατρίδα», για να «γίνετε άνδρες», δηλαδή κληθήκατε
να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους.

Πλέον θα φορούν και στους Στρατιωτικούς βραχιολάκια ο Π.Καμμένος και οι Δήμαρχοι;

ImageΜια περίεργη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στη Θράκη το τελευταίο διάστημα: δήμαρχοι των ακριτικών περιοχών απαιτούν ουσιαστικά την υποχρεωτική παραμονή των στρατιωτικών και των οικογενειών τους εκεί ώστε να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά τα τοπικά συμφέροντα!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η υπόθεση έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες στο Τυχερό Έβρου και στο Σουφλί, όπου οι τοπικοί άρχοντες θέλουν με το ζόρι οι στρατιωτικοί να μην έχουν δικαίωμα επιλογής της περιοχής που θα διαμένουν όχι τόσο οι ίδιοι αλλά κυρίως οι οικογένειές τους. Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο ο δήμαρχος Σουφλίου αποκαλύπτει τις επικοινωνίες που έχουν γίνει με τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και δείχνει να ελπίζει βάσιμα ότι θα υπάρξει υπουργική απόφαση που θα απαγορεύει στους στρατιωτικούς να μένουν στην Αλεξανδρούπολη! 

Θα κάνει το χατίρι του δημάρχου Σουφλίου ο Καμμένος; ΒΙΝΤΕΟ

Image
Τα παλιά τα χρόνια οι στρατιωτικοί έπρεπε να πάρουν άδεια ακόμη και για την γυναίκα που ήθελαν να παντρευτούν. Τα χρόνια πέρασαν πολλά άλλαξαν -ευτυχώς- αλλά κάποιες νοοτροπίες παραμένουν στο χθες. Η υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες με τους ακρίτες στο Τυχερό Έβρου και στο Σουφλί προκαλεί όπως είναι λογικό αντιδράσεις στην πλειοψηφία των στρατιωτικών. 

Απροκάλυπτα οι τοπικοί άρχοντες θέλουν με το ζόρι οι στρατιωτικοί να μην έχουν δικαίωμα επιλογής της περιοχής που θα διαμένουν όχι τόσο οι ίδιοι αλλά κυρίως οι οικογένειές τους. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΗ ΣΕΑΠ


Παράσημα και ιμπεριαλιστική προπαγάνδα στην πλάτη της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας που τα γαλλικά οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα βούλιαξαν στον Εμφύλιο!

Παρασημοφόρηση των Διοικητών της EUFOR RCA

Ο Διοικητής της επιχείρησης EUFOR RCA, Γάλλος Υποστράτηγος Philippe Pontiès και ο Διοικητής των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων στο Bangui, Γάλλος Ταξίαρχος Jean-Marc Bacquet, παρασημοφορήθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου, με το «Central African recognition medal», για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.




 Στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών σε Μέση Ανατολή και Αφρική προτείνουν ο Δ. Αβραμόπουλος και η Φ. Μογκερίνι

Καταυλισμός προσφύγων στο Μαρόκο (πηγή: ΑΡ)
Τη δημιουργία από την ΕΕ στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών στις χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής προτείνουν η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι και ο επίτροπος εσωτερικών υποθέσεων Δημήτρης ΑβραμόπουλοςΜε επιστολή τους προς τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ ζητούν να εξετάσουν τη Δευτέρα (στο συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ), το ενδεχόμενο να χρηματοδοτηθεί η ίδρυση «καταυλισμών» σε περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να ζητούν επί τόπου άσυλο, χωρίς να διακινδυνεύουν τη ζωή τους διαπλέοντας τη Μεσόγειο, για να φτάσουν στην Ευρώπη.

Κάνουν οι τρομοκράτες εθνικοποιήσεις επιχειρήσεων; Τα νατοϊκά media στον νέο ψυχρό(;) πόλεμο.

Show για να δικαιολογηθεί ο επιθετικός εξοπλισμός της ΟυκρανίαςΈχει γραφτεί πολλές φορές από την έναρξη της ουκρανικής κρίσης (=του φασιστικού πραξικοπήματος και της ένοπλης επίθεσης σε όποιον δεν το αποδεχόταν) ότι αυτός ο πόλεμος χαρακτηρίζεται από  μια μηντιακή προπαγάνδα με ιδιαίτερη ένταση και ποιοτικά στοιχεία που θυμίζουν την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Όντως πρόκειται για μια πολυεπίπεδη προπαγάνδα που ξεκινάει από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και φτάνει μέχρι μεγάλες προβοκάτσιες.

Έχετε 5 λεπτά να εκκενώσετε το κτίριο! Ο Ανδρέας Πετρουλάκης στην Καθημερινή 13.03.2015

Έγγραφα – «φωτιά»! Πώς έστησαν πάρτι σε ΔΤ κ΄ ΝΕΡΙΤ με προσλήψεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Έγγραφα – «φωτιά»! Πώς έστησαν πάρτι σε ΔΤ κ΄ ΝΕΡΙΤ με προσλήψεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
Οι μνήμες, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν, δεν είναι «κοντές». Το θέμα του «μαύρου» στην ΕΡΤ παραμένει και η «επιστροφή» του ρολογιού κοντά στον Αύγουστο του 2013, και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου, αποκτά ιδιαίτερη αξία. Ο φάκελος με θέμα… «προσλήψεις σε ΔΤ – ΝΕΡΙΤ» ανοίγει και τα ντοκουμέντα «κόβουν την ανάσα».
Ο ρόλος του Π. Καψή

Νέα Μανωλάδα: Ποιος είναι ο «θρήσκος» επιχειρηματίας που έδινε 3 ευρώ μεροκάματο – Τι λένε στις σοκαριστικές καταθέσεις οι μετανάστες

DEFAULT
Το προφίλ του θρήσκου φιλοτεχνούσε ο 51χρονος ιδιοκτήτης μεγάλης πτηνοτροφικής μονάδας, ο οποίος φέρεται να πρωταγωνιστεί στη νέα υπόθεση «Μανωλάδας» στον Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαΐα.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που έδινε, σύμφωνα με πληροφορίες, τρία ευρώ μεροκάματο σε Ρουμάνους για να δουλεύουν 15 ώρες την ημέρα. Δίπλα από τα δωμάτια-τρώγλες όπου τους κρατούσε «φυλακισμένους» στις εγκαταστάσεις της εταιρίας είχε χτίσει εκκλησάκι που το φωτογράφιζε και το «ανέβαζε» στο Facebook.

Η Τουρκική Ακτοφυλακή άνοιξε πυρ εναντίον πλοίου με Σύριους μετανάστες


Istanbul (AFP) - The Turkish coastguard opened fire to stop a cargo vessel carrying 337 mainly Syrian migrants heading towards European Union waters and arrested the suspected traffickers, a top local official said Friday.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/3

ΘΕΜΑ: «Τα ΚΨΜ πηγή κέρδους για τους Διοικητές και τους επιχειρηματίες»
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου θα λειτουργεί πλέον και ως Σουβλατζίδικο !!!
Πρόκειται για ένα άθλιο και πανάρχαιο στρατόπεδο που διατηρούν  ενεργό  μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα τοπικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.
Στην Σειρά Κατάταξης Μαρτίου, σε πολλούς φαντάρους δόθηκαν ρούχα και άρβυλα άλλα ντι άλλων.
Και φυσικά δεσμεύτηκαν ότι θα τα αλλάξουν, υποσχέσεις που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ικανοποιούνται, με αποτέλεσμα οι φαντάροι να υποχρεώνονται να αγοράσουν τα απαιτούμενα είδη.
Επίσης, το νερό δεν πίνεται. Ούτε όμως προσφέρουν μπουκάλια στους νεοσύλλεκτους.

Η Ρωσία συγκροτεί συντάγματα θερμοβαρικών όπλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για TOS-1A SolntsepekΈνα νέο σύνταγμα βαρέων όπλων εξοπλισμένο με πολλαπλούς εκτοξευτές (ΠΕΠ) θερμοβαρικών ρουκετών TOS-1A Solntsepek (που πρόσφατα εξήχθη στο Ιράκ για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους) και «φλογοβόλων πεζικού» (κατά τη ρωσική ορολογία) Shmel-M, που εδρεύει στο Nizhniy Novgorod, συγκρότησαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Υπενθυμίζεται ότι το 2014 το Κρεμλίνο ανακοίνωσε την ύπαρξη τριών άλλων νέων «θερμοβαρικών» σχηματισμών τα οποία εδρεύουν, στο Βόλγκογκραντ, την Ινγκουσετία και τη Σεβαστούπολη (η τελευταία συγκροτήθηκε μετά τη ρωσική επέμβαση στην Κριμαία).

Τουρκία: Καναδός πράκτορας έστειλε 3 Βρετανίδες στη Συρία!

EPAΣεισμό προκαλεί στις τάξεις του ΝΑΤΟ η αποκάλυψη (;) του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι τις τρεις έφηβες Βρετανίδες που ταξίδεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, βοηθήθηκαν από πράκτορα των καναδικών μυστικών υπηρεσιών (αργότερα ανακοινώθηκε ότι είναι συριακής καταγωγής), να περάσουν στις 17 Φεβρουαρίου, στα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Πειραματικό όπλο λέιζερ για τον βρετανικό στρατό

Ένα πειραματικό όπλο λέιζερ, το οποίο προορίζεται για χρήση από τον στρατό, θα αρχίσει να κατασκευάζει το υπουργείο Άμυνας της Μ.Βρετανίας αργότερα μέσα στο έτος- ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για όπλα τα οποία παραπέμπουν στο πάλαι ποτέ πρόγραμμα «Star Wars» τωνΗΠΑ, ή σε πιο πρόσφατα προγράμματα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, το κόστος του project θα ανέλθει στα 100 εκατ. λίρες και απώτερος στόχος είναι η ανάπτυξη ενός λέιζερ υψηλής ισχύος που θα μπορεί να στοχεύει και να πληττει κινούμενους στόχους υπό οποιονδήποτε καιρό. 

Οι δυο όψεις του νομίσματος

Οι δυο όψεις του νομίσματος
Πηγή: Κώστας Βαξεβάνης – Hot Doc

Χρυσαυγίτες, για αυτό το κάθαρμα τι έχετε να πείτε; Για αυτόν τον Ελληναρά Στρατιωτικό βιαστή;

Απίστευτα μαρτύρια βίωσαν δύο ανήλικα αγόρια στα χέρια ενός υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος από τη μια πουλούσε έρωτα στη μητέρα τους, με την οποία ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, από την άλλη κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση τον 8χρονο γιο της και ξυλοκοπούσε τον 12χρονο αδελφό του εν αγνοία της!  Ο απάνθρωπος πατριός, που συνελήφθη τον Απρίλιο του 2014 και έκτοτε κρατείται στις φυλακές Κορίνθου, αναμένεται να καθίσει σήμερα στο «σκαμνί» του Πενταμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά. Οι δικαστές είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας, που έχει συγκλονίσει την περιοχή των Μεγάρων Αττικής. 

«Ο Γερμανός έβγαλε την ξιφολόγχη και την κάρφωσε στην πλάτη του βρέφους». Η σφαγή στις Λιγκιάδες Ιωαννίνων, επειδή οι αντάρτες σκότωσαν τον φίλο του Χίτλερ...

olokaftoma-ligkades570
Στις 3 Οκτωβρίου του 1943 έξι καμιόνια με Γερμανούς καταδρομείς της μεραρχίας «Εντελβάις» εισέβαλαν στο χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων και διέπραξαν ένα φριχτό έγκλημα. Πυρπόλησαν τα σπίτια του χωριού, σκότωσαν και έκαψαν, όσους κατοίκους δεν είχαν διαφύγει. 
Οι ναζί δεν έκαναν διακρίσεις. Σκότωναν αδιακρίτως γυναίκες, μικρά παιδιά και βρέφη. Από τα 82 θύματα του ολοκαυτώματος των Λιγκιάδων, τα 34 ήταν παιδιά και μωρά, οι 37 ήταν γυναίκες και οι 11 ηλικιωμένοι. Από τη «μαύρη» λίστα των εκτελεσθέντων απουσιάζουν οι νέοι άντρες, εξαιτίας ενός τυχαίου περιστατικού. Αν και ήταν Κυριακή, δηλαδή αργία και ημέρα εκκλησιασμού, ο παπάς της περιοχής λειτουργούσε σε ένα διπλανό χωριό και έτσι οι περισσότεροι άντρες αποφάσισαν να πάνε στα χωράφια τους για να δουλέψουν. Όταν επέστρεψαν, αντίκρισαν εικόνες φρίκης! Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. 

Ποιες εταιρείες κερδοσκοπούν στη πλάτη των μεταναστών;

Ο Πάχτας τώρα δικαιώνεται

skouriesτου Χάρη Ζάβαλου
Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης (ο οποίος μάλιστα ήταν και ιδρυτικό στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων), δήλωσε πριν από λίγες ώρες ότι κακώς το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακάλεσε την άδεια υλοτόμησης από την εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός”.
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας 250 εργαζόμενων έξω από το υπουργείο δήλωσε επίσης «Οι εργαζόμενοι στην “Ελληνικός Χρυσός” δεν κινδυνεύουν, η απασχόληση τους είναι απόλυτα διασφαλισμένη».

Τελικά για τον ΣΥΡΙΖΑ σημασία δεν έχει η αθέτηση της δέσμευσης του Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο βαθμός αναθεώρησης-Αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο 67 από τους 135 νέους βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ οι 47

Όταν είναι γνωστό ότι δόθηκε ολόκληρη μάχη μεταξύ κόμματος-βουλευτών για να μην ΑΚΥΡΩΘΕΙ η πρωθυπουργική υπόσχεση, την οποία αμφισβήτησαν!!!
Να τους ζητήσουμε λοιπόν συγγνώμη που κατάφεραν να πείσουν περισσότερους βουλευτές να μην πάρουν βουλευτικά αυτοκίνητα και ρεζιλευτούν οι ίδιοι και ο πρωθυπουργός Τσίπρας;
Να τους ζητήσουμε συγγνώμη γιατί δεν κατανοούν το μέγεθος της κοινωνικής πρόκλησης και της ταύτισης τους με τις μεθόδους άσκησης αστικής πολιτικής;

«Νέο Ξένιο Δία σχεδιάζει ο Γ. Πανούσης»

Για συνέχιση και διεύρυνση της αστυνομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας, που δεν συνάδει με την πολιτική αντίληψη της Αριστεράς, καταγγέλλει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Αφορμή υπήρξε το νέο επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης της Αθήνας που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Αστυνομία, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε επανεμφανιστεί έντονα στο δημόσιο λόγο η κινδυνολογία για μια υποτιθέμενη άνοδο της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας από το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας και την απελευθέρωση ανθρώπων, που όμως δεν βαρύνονται με ποινικό αδίκημα.